Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Beszéd téma?:D Nekem a polcomon figyel minden rész,movie,játék,kártya,és 20-on bõven túl vok!<#papakacsint><#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Jaja van ilyen szerte a világon.....Úgy látom h csak én tartom a frontot itt <#ravasz1><#crazya><#pias>

tiko77
Még mûködnek ilyen forumok. Ennek nagyon örülök. Az eggyik kedvenc sorozatom és jó láttni hogy még ilyen idõsen is érdekes beszédtéma:D

ó, utálom a hétfõt

Kenny te hol vagy rég voltál már!!!:S

SMGBAS
Köszi! (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

:D ez naon jó grat:D

a Dragonball örök!

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Tudtok olyan forúmot amely PHP-Fusionnal foglalkozik???

De lelehet tölteni de ha már letöltötted akkor nem baj!!!

Köszi a segítséget! Megnéztem az oldalt, de nem tudtam letölteni róla. De már sikerült torrenten megtalálni. De azért kössz mégegyszer!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Én tudok egy helyett ide tudsz regizni is itt:Dumet itt a zenék oldal alatt van hogy kiadott CD-k ott lesz mind az 5 + valami extra....
Valaki tud valamit a Dragon Ball Onlinerol?

Smithie
Amikor megszülettél,én már néztem.<#wink>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Ha szerencséd van,én felrakom majd egy oldalra,persze meghívós torrent,de ha van reged,leszedheted.De nem biztos,ha lesz idõm...

Régen egyszer le tudtam tölteni a DB DBZ soundtrack-et. Azt az 5 cd-set. De már nincs meg és nem találom sehol most. Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne beszerezni?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Akkor te már régota nézed a DB-t,....

Smithie
Én már nem is tudom hányszor néztem végig,japánul,angolul,magyarul,németül...

Most ez a KAI egy igazi csemege,lassan 15 éve nézem a DB-t,és én azt mondom hogy szuper lett ez is,mint minden DB.<#eljen>

Nekem nem tetszik a Kai ....túl rövid

Smithie
Csak az idõhúzások lettek kiszedve.Nekem egyáltalán nem hiányzik az hogy Bulmát nézzem ahogy "Ginyu békával kalandozik"...
Ami a lényeg benne van,harcok végig,az érdekes párbeszédek mind,ennél több nem is kell.100 részben tökéletes.<#eljen>

az biztos:D csak rövidebb, és az annyira nem jó:(

a Dragonball örök!

Smithie
Zsír a KAI,fõleg a 720p-s kép,és a sztereo hang miatt.<#eljen>

ooohhhhh annál jobb:D kösz a felvilágosítást:D már naon kiváncsi vok:D

a Dragonball örök!

Ha pontosak akarunk lenni, akkor most vasárnap fog alakulni. :D

jah és annyi h a Kai-ban Goku hamarosan alakul ssj-be:D már csinálja a Genki Dama-t(univerzális erõket) szal:D

a Dragonball örök!

am GT???? valami hír?:) tavasszal nyomják valszeg én ennyit tok:D

a Dragonball örök!

Ne vedd a szívedre tesó:DxD
Am bocs az offért, de Rolandnak mondom h a szellemvadászok vasárnap este van mostmár:D xD És láttam!!!!!xD na ennyi volt az off:)

a Dragonball örök!

Hehe!!Én kulák???<#violent>Mindjárt megsértödök <#dumcsi><#beka3> XD

Dani te kulák:D úúúúgy irigyellek komolyan:D

a Dragonball örök!

Smithie
Nézzetek be ide is néha!----> Dragon Ball Z Budokai Játékok

jah mit gonolsz xD

Tudsz élni!! :)

Hát jah mit gondolsz....az a lényeg

Smithie
Igen,van minden a háztartásban,asszony,gyerek,kutya,macska...Nehogy már pont XBox meg PS3 ne legyen!<#zavart1>

Hát igen!Majd megyek nyáron dolgozni és ak lesz a kezemben pénz és akkor megtudom venni!!!

De meg is kell fizetni ám azt amivel többet tud a ps3!

de jól megy valakinek :)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Smithie
Nekem mind a kettõ van,és ajánlom érdeklõdd meg mit tud az X360 is.

Ott a konzolosok forumában azt mondták a PS3 jobb mint az xbox felsoroltak egy rakás dolgot amit a PS3 tud az xbox pedig nem!!

Smithie
Van pár hely ahol érdemes körül nézni neten.Arcade box olyan 45 körül mozog mostanság...

Nem szántam viccnek!!!De tényleg mennyi lehet??Mindjárt meglesem!!

Smithie
Ezt most viccnek szántad?<#wow1> Néha nézzél be ide is: SG Konzolosok Fóruma<#eljen>

Tényleg ha már itt tartunk mennyi egy Xbox 360????Szerintem most ez a jó!!
Az viszi a PS2 és PS3 játékokat???

Biztos, hogy nem létezik ps3 emu. Fõleg nem a sonytól! Így is miliárdokat buknak a kalózkodás miatt, majd még pont õk adnak ki egy emulátort. Kizárt. De, ha csak 1 embernek is küldött volna a sony ilyen emut, már az összes torrent oldalról az folyna, mint tudjuk! Én is a Tenkaichit birom jobban, számomra a legjobb játék a világon! Sose unom meg!!! A Budokai se rossz, de nekem a hátulról nézetes szabadon mozgásos dolog a pályán, jobban bejön.

Smithie
Vagy egy XBox360-at,azon nyomom a Raging Blast-et,és sokkal olcsóbb egy box!

Szerintem pedig inkább vegyél PS3 at!!Többet ér mint itt kinlódni :D

H igen énis azt mondom h nem tökéletes verzió de sztem képes emulálni de egyszerûen ps3 játékok torrenten nincsenek is:S
ez már több mint a semmi de kétlem, hogy legalább olyan szinten képes futtatni játékot mint jelenleg a ps2 emu. Én még mindig azt mondom ne fûzz hozzá sok reményt, majd talán pár év múlva.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

OMG -.-
Akkor ittvan megis van nyitva iylet is tudsz csinálni?
http://kephost.com/images/54emu.jpg
az csak egy parancsikon (kemény 2 kbyte), azt én is tudok csinálni.

http://kephost.com/images/86ps3_emu.jpg
PS3 EMU:D
Nem a tökéletes verzió de itt a bizonyíték h van:D
szerintem nem is lesz, én még ps3 játékot nem találtam, pedig naponta nézek torrenteket, persze ettõl még lehet.