6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#5419 Mangátok hogy áll? :D -
#5418 xD -
zsotesz #5417 ram-ból egyébként 512 MB a minimum, de azzal szerintem nem sokra lehet menni. -
zsotesz #5416 kell egy jó kétmagos proci (ajánlott legalább 2,8 GHz), meg 2 GB ram, videokártya kevésbé számít -
Dani95 #5415 hát a memoriára van DDR,DDR2,.... mennyi ram kell hozzá vagyis milyen gépigény hogy tudjak PS2 játékot játszani PC n? -
zsotesz #5414 Milyen RAM? Mire gondolsz? -
Dani95 #5413 zsotesz
És milyen RAM kell hozzá lehet én is elkezdek játszani!! -
zsotesz #5412 pc-re nincs, csak konzolra. Viszont ps2 emulátorral a budokai-ok már játszhatók, sőt pont ma kezdtem el a DBZ Sagas-t ps2 emu-val. -
eva9413 #5411 Sziasztok!
Olyan játékot keresnék PC-re, ami a PS2-s Infinite World-höz hasonló.
Vagyis végigmegy a történeten, és harcok, küldetések vannak benne.
Légyszi aki tud ilyet, PC-re, írjon. -
r4pt0r #5410 Hát ha nem kell valami nekem se, akkor kiszedem mindig. Már ha a tárolás a cél. -
kimiw #5409 Bocs,de ez nem több felesleges időpocsékolásnál.
Ha japán kell neki, benyomja a japán hangsávot, azt hadd szóljon. -
r4pt0r #5408 Értelmezd. Ha csak japán kell neki akkor le tudja szedni. -
kimiw #5407 Miért kéne levenni. Media playert sose használj lejátszásra.
BSplayert, vagy Kmplayert használj, mindkettőn állítható a hangsáv. -
kimiw #5406 Dragon Ball összes itt:
http://musicalzon.milleniumlist.info/
-
Dani95 #5405 Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltőket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek! -
Kennyssj #5404 Okks, nem soká leszek:D -
Roland00726 #5403 jah, ha tudsz tépj msn-re:) -
Dani95 #5402 Megnéztem az előzményeket és valóban irtál csak én nem voltam itthon mert mentünk a haverokkal főzni,de abbol sem lett semmi!Vasárnap meg volt a ballagás:D Mind1 majd hétvégén leszel? -
Kennyssj #5401 Hát 2 napig nem volt jó valamiért:D xD Utána viszont egy ideig fent voltam, és rád is írtam, de nem írtál vissza:'( :D Hívni akartalak téged is xfire-re, de eszembe jutott, hogy neked nincs is:'(((( szal:D -
Dani95 #5400 Kenny miért nem voltál msnen????:) -
Kennyssj #5399 Roli, ha vagy jer fel xfire-re:D -
#5398 Üdv mindenkinek!
Van pár eladó kártyám és figurám. Itt megnézhetitek őket!
Az árak nem fixek, érdeklődni lehet az oldalon megadott elérhetőségeken vagy akár itt is. -
Dani95 #5397 Én nem tudok!Mert szinkronosan nézem! -
Mikike94 #5396 Köszi ! Király vagy ! Esetleg tudsz hozzá illő feliratot adni? Akkor már császár lennél XD -
Kennyssj #5395 Vagyok, vagyok:) Nyugi:) -
Dani95 #5394 jah tényleg!Bocs!Itt megtalálod japánul a részeket ITT regizz ide és a filmek és animék alatt ott van h Dragon Ball Z és legalul asszem ott lesz!
Kenny merre jársz? -
Mikike94 #5393 Köszi. De pont azok a részek hiányoznak amik kellenének XD -
Roland00726 #5392 Kenny hun vagy???:) -
Dani95 #5391 hát több helyen is fent van: DH+, -
Mikike94 #5390 Köszi! Esetleg tudsz e ilyen oldalt adni? Nekem csak 51-től 112-ig kellene mert azután újra tudnám onnan tölteni ahonnan eddig. -
Dani95 #5389 Van ahol magyar - japán szinkronnal lehet tölteni!Ha csak japánt akarsz ak VirtualDubModdal kiveszed a magyar hangsávot és kész! -
Mikike94 #5388 Hello! Tud valaki adni egy oldalt ahonnan z részeket tudok letölteni japán nyelven ? (Ha lehetséges az op és en is rajta lenne akkor szuper de nem muszáj ) -
Savvy #5387 Halihó! Van egy csomó eladó Boolzz figurám! Kicsik és nagyok egyaránt, mindegyik kiváló állapotban! A kicsik 600/db, a nagyok 1100/db áron vihetők. Személyes találka Budapesten. Ha érdekel, küldj egy üzit: savvydope @ gmail.com-ra és mondom, hogy melyik figuk vannak meg! -
Dani95 #5386 Itt is már régen voltam fennt:D -
Kennyssj #5385 okés:) ahogy tok, megyek;)
-
Roland00726 #5384 Egyébként oylan cuccot találtam, hogy g.ci jó szal minnél hamarabb gyere fel:) -
Roland00726 #5383 Nembaj am se értme volna rá, itt az egész falut ellepte a víz, már majdnem, hoyg derékig ér, egész nap a homokzsákokat pakoltuk szal am se lett volna időm:)
De hátha emiatt nincs suli -
Kennyssj #5382 Bocs Roli h nem voltam vasárnap, de el kellett mennem haza...Am 2000 ft-ot kaptam a mamámtól, szal:D -
#5381 -
Roland00726 #5380 jaja te Sunyi:):))