Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Te meg Kenny mozoghatnál mert már unom magam de ugy gondolom Dani is😄
xD
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Am bocs Roli h nem vok de a tesóm már megint volt szives idetolni a képét😄(Raditzról beszélek, azt hittem már kicsináltuk xD)
a Dragonball örök!
am Kenny holvagy már???xD
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
a Dragonball örök!
Permissionns to access the item."
a Dragonball örök!
Most ez van ezt kell szeretni
Na elmegy már onnan a tesód??
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
http://www.zimbio.com/Dragon+Ball+Z+-+Budokai+Tenkaichi+2/articles/132/NEW+Dragon+Ball+Z+Set+Legendary+Sayins+Please
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Kenny milyen kártyád van??😄
Am úúúúggyyy IMÁDOM a DB-t xD Muszály volt kiadnom magamból😄 Ezredszerre nézem és még mindig jóóó😄 Nameg most a Kai...igazi csemege😄
a Dragonball örök!
én 92-ben születtem😄
a Dragonball örök!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Én speciel nem a tv-bõl,hanem pont a franciaországi kint létem során találkoztam a Dragon Ball-al,1995 körül...
KIB@SZOTTUL JÓ EPIZÓD!!!<#eljen>#eljen>
F-uuu-sss-iii-ooo-nnn
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!