Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Talán azért szeretem a simát jobban, mert kiskoromból az maradt meg jobban. Sokáig nem volt netem és ismerõsöm sem akitõl el tudtam volna kérni az egész sorozatot és addig csak az emlékeim voltak. Aztán végre lett netem és elkezdtem letölteni. Kb. 3 éve láttam egyben az egészet. Ha százat kéne felosztanom a 3 sorozat között akkor 60/35/5 pont lenne a DB/Z/GT nálam. A sima karakterei nagyon szimpatikusak voltak a sok bénaságukkal együtt. A Z-t is szeretem és nem mondom, hogy szar, de nekem akkor is a sima a kedvenc :D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Írtam ám...:DxD

a Dragonball örök!

Ha a Kai is bejön, akk majd lehet:)

a Dragonball örök!

És amúgy a Kai mondjuk sztem jobban bejönne az embereknek, mert nincs benne a sok idõhúzás, pörgõsebb meg stb:D Jobban megfelel a mai fiatalok igényeinek:D Ebbõl a szempontból érdemesebb azt lenyomni mint a többit újraszinkronizálni, de meglátjuk:D

a Dragonball örök!

A sima is nagyon jó, de ha azt nézzük h melyik tett le többet az asztalra akk sztem Z:D Bár én mondom a simát is imádom:D

a Dragonball örök!

Hát én nem tok külömbséget tenni a sima és a Z között:D Ugyanolyan jó mindkettõ számomra:) Bár ha a simát nézem néha elkap egy érzés h Z-t kéne már nézni, és ez fordítva is igaz:D

a Dragonball örök!

SMGBAS
Nekem a sima a kedvencem :D

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

És sajnos a GT nem tuti h annyira lenyûgözi az embereket...bár ismerek olyat akinek jobban tetszik mint a Z:D

a Dragonball örök!

Jah zsír lenne, de ez asszem még messze van...De ha majd ha a Kai-t lenyomják utána, az is elég lesz sztem:D

a Dragonball örök!

SMGBAS
Az lenne a jó, ha megint DB láz lenne és kiadnák az egész sorozatot DVD-n, újraszinkronizálva :D
(bár ha az animax-es DVD kiadását nézzük vagy az InuYashat akkor megint csak az unokáimmal tudnám nézni õket xD)

Végre valami élet:D Én is azon gondolkoztam h vajon megint DB õrület lesz-e...hát remélem:D a DB rajopngók körében biztos az lesz:D

a Dragonball örök!

SMGBAS
Én úgy tudom, hogy ha a GT sikeres lesz akkor a Kai-t is leadják.
...ha ilyen tempóban mint a GT-t akkor unokáimmal fogom nézni xD

Naruto-kun elkezdte feliratozni az OP-t. 500 mega/ rész és azokat töltöm, hogy ne legyek elmaradva. Kb. 4-5 naponta adnak ki 5 részt és azokat én akkor letöltöm és egybõl felrakom. Ahogy kész vagyok vele jöhet más feltöltése is. Most töltöm belõle a 14. részt. Utána feltöltöm a Z-t 50-ig (már nem kell sok) azután egy kicsit szüneteltetve lesz és Bleach + Naruto jön helyette és talán még egy sorozat amit még nem döntöttem el.

Smithie
A GT-t nem sugározták még,talán ezért...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Nem hogy király!!!
Hát lehetséges hogy az lesz bár a DB õrületet a sima DB és a DBZ érte el nem a GT!
Az oldaladdal kapcsolatban nincs fent a Bleach legújabb részei a 112-113!!

SMGBAS
http://www.youtube.com/v/BLRMabjeFl8
Remélem mûkszik :D

Szerintetek ha az Animax leadja a GT-t akkor megint DB láz lesz itthon?

SMGBAS
Jó lenne már a GT szinkronnal...
#5311 Köszi :D

Mi ez a pangás itt?

EEZZZ AZZZZ:D má voltam msn-en is:) Csak te nem voltál:'(

a Dragonball örök!

KENNY ÉLLLLLLLLLLLLLLLLL:D:D:D:D:D:D:::):)):):):
Te naon profi vagy hallod:D Grat:)))))

a Dragonball örök!

Ezt hol irja??

GT az animax weblapja szerint 2010 nyarán jön
Jah de holnap Bleach végre ezt betartották....

Smithie
Üres ígéretek,már rég mennie kéne..<#gonosz3>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

A GT vel kapcsolatban én nem hallottam semmi újat csak h Tavaszra vagy nyárra rakják át ennyit.....

GT??????????????

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Hát mindegy hogy milyen témában tudok segiteni akár animéket bemásolni.
Smith:Én nem azt mondtam hogy mindenki a szinkronos animéket szeretik ez csak egyéni vélemény!!!

SMGBAS
#5301 Milyen segítségre gondolsz? (:
#5302 Én ha lehet akkor szívesebben nézek szinkronnal animét.

Smithie
Ebben szerintem nincs igazad,ha jól körülnézel,itt a fórumon is mindenki EREDETI japán hang-al szereti nézni az animéket,pláne a Dragon Ball-t..

Jó lerajzoltad Király!!
Ha kell segitség az oldaladhoz ak ha akarod segitek!
Akinek kell Myvip MEGHIVÓ az irjon!

SMGBAS

Értem de nem azért mondom,én jobban szeretem a szinkronos animéket azok mégis jobbak:D

SMGBAS
Feliratos is lesz majd, de csak olyat lehet feltölteni amin a videóra van égetve a felirat.

Értelek!Mondom ezen a két animés oldalon ami megy az animaxon az majdnem mind fent van!!Meg nincs is olyan oldal mint a tied hogy online lehet nézni!De ugy látom csak magyar szinkronost teszel fel.

SMGBAS
Jah amúgy a Kai is fent van már 48-ig, a Z-t elkezdtem tölteni, jelen pillanatban a 3. részt töltöm.

SMGBAS
Az a helyzet, hogy ha valaki feltölt egy filmet megauploadra és nem nagy a mérete akkor azt megavideon is meg lehet nézni. Viszont elég sok anime van 4-500 megásan és azokat csak letölteni lehet. Sorozatokat néztem, amit lehetett azt felraktam már, a többi nagyon hiányos megavideos szempontból.
A Nanát és a sima DB-t neked köszönhetem (és persze nekik)

Jah,akkor a másolásban én is segithetek feltölteni nem birok mert lassú a neten!

SMGBAS
Ezek csak másolt linkek, amíg ketten vagyunk addig lassú a feltöltés...

De ezeket te töltöd fel vagy csak a megás linkek szerint berakod??

SMGBAS
Na már 29 anime van fent (sorozatokkal együtt).
Felkerült a Dragon Ball összes része is.
OA (onlineanime)

pedig a másikon is király minõségû csak AVI(Xvid)minõségüek

Én csak lesek:D
Kenny még élsz? xD
SMGBAS
CTA-t ismerem, a másikat még nem.
Köszi.

Jah szerintem is ez jó ötlet(hogy már én is mondjak valamit),de én is segitenék csak szar a netem....De ha jó minõségû animéket szeretnétek találni akkor ajánlok egy oldalt ahonnan én is szedem az animéket:DH+ és egy másik CTA

Ez az online anime nem is rossz ötlet, én is gondolkoztam ilyesmin:) Most már nem is kell fáradnom vele:D(köszi:D)Megnézem mit tehetek, talán tudok segíteni:)Am sok sikert az oldalhoz, sztem naon hasznos lesz;)

a Dragonball örök!

SMGBAS
Ami fellelhetõ magyarul azt magyar szinkronnal, a maradék meg égetett felirattal.
Ide kerülne fel (katt) aki segítene az az oldalon található e-mail-re írjon és megbeszéljük a részleteket. Más anime feltöltésében is szívesen várjuk a segítséget, részletek ugyan ott.
Elõre is köszi és bocsánat az offért.

Smithie
Magyar szinkronnal?Mert az nem rossz ötlet.

SMGBAS
Van itt valaki aki segítene feltölteni a DB összes részét, hogy online is lehessen nézni?

Ez naon komoly:D Azon gondolkoztam nem i9s olyan nagy baj h már ígfy nyár elején lesz GT, mert akk nem kell azon aggódnom mindig h másnap suli, stb...Csak az elején:D

a Dragonball örök!

hát ugy néz ki...:D

RelakS
KAMEHAMEHAAAA!!!
Bár ez mintha kicsit más lenne XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE