Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen bevettük:D De én csodálkoztam is h ilyen hirtelen megválnál tõlük....Azért ez most fájt:'(:D

a Dragonball örök!

Smithie
#5367-as smiley-kat mondat végén azért remélem látjátok,eszem ágába sincs megválni tõlük!<#vigyor1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Na Smith ha vagy írj ránk mert érdekelnének a cuccok...

a Dragonball örök!

SMITH akkor felrakod Vaterára???:_)
Már kiváncsiak vaygunk rá!
xD
:D
Ezek a te saját figuráid?:D Mert mintha azt mondtad volna h megfizethetetlenek neked:D(már nem mintha kötözködni akarnék:D):)))

a Dragonball örök!

SMGBAS
Égetett felirattal valaki a Kai-t? (csak úgy tudom feltölteni)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

A Dragon Ball Kai sok helyen fent van pl .Dumet oldala vagy DH+
Nyilt egy Dragon Ball fórum alapú szerepjáték Szerepjáték

Smithie
Kizárt dolog hogy torrenten nem találod!:D küldtem egy pü-t.. ;)

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

SMGBAS
"Nálam" nézhetõ 48-ig és le is töltheted (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Nah felraktad már?:)
Egyébként Kenny felkeltette az érdeklõdésemet a KAI-ra, nemtudnátok honnan szedjem le? mert torrenten nem nagyon találom:D
Smithie
OK!;)

oké rakd fel és ha megtetszik vmi megvesszük d emegvárom Kennyt, majd linkeld be ide a cuccokat:dxd
Egyébként a legjobbakar kiválogattam odais irtam hány ft-ba kerûlnek majd hétvégén megnézzük h melyik a legjobb:D
Nah ÜDV!!!
Kenny hétvégén siees !!!xD
Smithie
Rendeljetek tõlem,felrakom hogy mik vannak,és baráti áron a tiétek lehet!<#duma><#hehe>

most egy picit tudtam lenni, szal megkaptam az üzenetet:D Ahogy írtam majd hétvégén megbeszéljük a részleteket:D
Nah Roli megvan akkor mit rendelünk?:D

a Dragonball örök!

Hát igen lehet csak nem nekem, Kenny csak jõvõhéten lesz szóval nekem is megírhatod:D
SMGBAS
Azért, mert felecske is árul sok DB figurát amik nem egyesével hanem ilyen packokban vannak és úgy tudom, hogy nem eredeti kiadásúak.
#5363 Igen olvastam, ment is a válasz.

Nem de nem veszem meg, Kenny-vel találtunk egy másik oldalt ahol ugyanez szállítási költésggle együtt 4000ft:D
Szal...:D
Egyébként SMG olvastad amit Kenny irt neked privátban?:)
Smithie
Láttam a hírdetést vaterán,eladta már?

Nem " Firethrower" a neve, de már nem aktuális, nem vesszük meg szóval..., egyébként miér tha "felecske" lenne a neve akkor milenne?:)
SMGBAS
Egész véletlenül nem felecske (vagy valami hasonló) az eladó neve?

az tirtam h az lenne jó h többen lennénk:D
Smith te nem akarsz beszállni?:)
Lenne egy újabbDb gyûjteményed, mondjuk az lenne a jó ha leegen lennénk mert nekjem csak Goku kellene, de hát ha 2-en vagyunk az 4-4, ha 3-an az már csak kb. 2750ft....:D, 2db...
Am nekem is van 1 kisebb gyûjteményem, de soha oda nem adnám senkinek:D

a Dragonball örök!

Hát lehet, de nem tom...Roli próbált alkudni belõle, de csak annyiban tudtunk megeggyezni hogy a postaköltséget õ állja. Sztem ez is eléggé korrekt dolog volt tõle, mert ez olyan -1000ft:D

a Dragonball örök!

Smithie
7500-ért is oda adhatná...

Smithie
Nekem is van pár,számszerûleg 22 db figura,és egy igen tetszetõs 600+ darabból álló kártya gyûjteményem.Adtak volna érte már 60 ezer magyar forintot is,de ez annál sokkal többet ér számomra..

Na akit érdekel itt van a kép, bármelyiket lehet választani kivéve a Goku figurát!
http://kephost.hu/image-936D_4BE5CD2C.jpg
Én és Roland00726 találtunk egy eladó, nagyon tetszetõs 6 db-os Dragonball figura gyûjteményt 8300 FT értékben. A figurák 5-10 cm méter magasak(egyébként teljesen újak), nagyon szépen ki vannak dolgozva, eredeti japán Bandai kiadások(nem után gyártottak).Szóval közösen szeretnénk megvenni(természetesen igazságosan elosztva a figurákat), de egy harmadik ember nem jönne rosszul:D Ha lenne valaki aki beszállna az üzletbe, jelezze nekem vagy Roland0076-nak:D:D.

a Dragonball örök!

Smithie
<#ejnye1>

Öcsém most mondanék valamit, de inkább nem mert megint le leszek cseszve h káromkodok...

a Dragonball örök!

Ja-ja rád gondoltam Roli:DAzért örülök h változott a véleményed:):)
Am én a simát 3x a Z-t 3x, a GT-t 1x....:P(azért nem olyan rossz)
Dani az 1 dolog h mikor kezdõdik az õsz, én nyár alatt nem konkrétan az évszakot értettem, hanem a szünetet:D:Dés igazából az zavar h iskola idõben nyomják majd, olyankor ki vok készülve:D

a Dragonball örök!

SMGBAS
Sima 1.5x (+ anno ertéel), Z 1x (+ anno ertéel), GT 1x

Én eddig a simát 2x,Z 2x,GT 0x

Látom élet van, egyébként
Kenny rám gondoltál mikor mondtad h : "És sajnos a GT nem tuti h annyira lenyûgözi az embereket...bár ismerek olyat akinek jobban tetszik mint a Z:D "???? Lehet h akkor jobban tetszett a Gt, de így h most nézem a Z-t és felelevenülnek az emlékek alapból sokkal jobb, de azért a sima Db-nél jobb a Gt:) csak a vége szar...
Egyébként azt ajánlom japánul nézzétek meg a Gt-t kurvajó a japán szink, sztem annak ellenérem, hoyg az ANIMAX szinkronizál nem lesz olyan jó na mind1:)
Egyébként ti hányszoir néztétek már végig a Db sorozatot? én 2xa simát, 3x a Z-t, 1x Gt ...xD
Megint sokat irtam:):):)::):):):):D
SMGBAS
Újkíp

Amúgy szerintem animax tudta, hogy mikor fogja leadni és csak nagy felhajtást akart csinálni a szinkronnak

SMGBAS

Az tuti, hogy elég szépen át lett b*szva a sok fan a GT-vel..

Mondta valaki hogy gyere ide!!!Nem kell idejönni ha csak okoskodni jösz!!

ezt a szánalmas bandát?!!!

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Smithie
Szerencsés napon születtél,és végre láthatjuk a GT-t ha minden igaz!:D

Jah 1 évet mert Augusztus 25.én lett beharangozva hogy lesz pont a szülinapomon:D

SMGBAS
Animaxnél én már semmit sem gondolok biztosra. Így már majdnem egy évet csúszik a dolog...

Ha Szeptember 2-án elkezdik akkor még nyáron fogod nézni,mert Szeptember 23.átol kezdõdik az õsz!!!

Jah igen.. nekem is csak 1-2 kedvencem van...többi nem olyan jó..

a Dragonball örök!

Láttátok az új Kai openinget? Öcsém én eldurrantam olyan zsír:)

a Dragonball örök!

SZEPTEMBER??????????? Neeemár, én azt hittem nyáron már nézem:'(
nah mind 1....legalább egy biztos idõpont:)

a Dragonball örök!

Jah ezt mondtál a Conon de lehetséges a csuszás.2012-ben jön a Kai is remélhetõleg!!

Smithie
Merem remélni,hogy így lesz!<#eljen>

SMGBAS
"A Dragonball GT magyar premiere az animax igérete szerint 2010. szeptember 2., ha sikeres lesz jön a Kai is!"

SMGBAS
Asszem csak az elsõ 4-et láttam talán. A GT után kezdtem el nézni õket, de nekem kicsit unalmasak voltak. Sokáig húzták a dolgokat, de hamarosan szerintem pótolva lesznek.

Ezzel nincs is baj sztem:D Am én is 3 éve láttam az egészet, szal:D És nem bántam meg:D
Moviekat csipázod?:)

a Dragonball örök!