6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Rotcsa #5539 Találtam egyet, de nem jön be semmi -
Rotcsa #5538 Nekem is jó lenne, köszi! :) -
#5537 nem tudtok live streamet? -
#5536 fuu de jó hogy szóltál, én úgy emlékeztem, hogy 22-én lesz az első :D -
#5535 Ma este lesz az első rész. Nézzétek! :) -
ÉS igen.....:) -
ironhorses #5533 A 274. résznél már Buu belsejében vannak.
http://www.youtube.com/watch?v=_Gi-ev4rVAM
-
Rotcsa #5532 Az a mindenhol egészen pontosan mit jelent?
Nem tudom, hogy itt szabad-e warezról beszélni, de annyit azért mondok, hogy ahonnan én szedem, annak az első két betűje "nC"-vel kezdődik :D :) -
Rotcsa #5531 Jó lenne pontosan tudni,de Köszi szépen! :) -
Bladzs #5530 honnan tudod tölteni? mindenhol keresem, de nem találom. Magyarul nézed amúgy? -
#5529 267 körül -
Rotcsa #5528 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Valaki mondja meg nekem léci, hogy melyik az a rész(vagyis mi a sorszáma?), amelyikben belép Goku és Vegita Buu fejébe?
Anno kb valahol itt hagytam abba, most szeretném folytatni, de az egészet nem tölteném le, mert közel 80 GB :D
Már a vége felé lehet a Z-nek, azt hiszem. -
#5527 Szeptember 20-tól indul a GT az Animaxon -
Dani95 #5526 Kövesdi A. : Hát biztos a szolgáltatónál van a baj. Hivd fel őket, vagy irj nekik panaszlevelet...
Én is kiváncsi vagyok a hangokra. Szerintem Goku és Vegita hangja marad :D -
#5525 na csak elérkezik ez a pillanat is :D kíváncsi vagyok a magyar hangokra, remélem minél több embert sikerült összehozni a régi brigádból :D -
#5524 Sajnos csak most sikerült , fel tenni az íre a pontot :(
Sajnos tőlünk el vették a Animaxot (rubicom)
Minimax után , már nincs semmi , mindenkinél így van ? -
Dani95 #5523 Már több éve beharangozták, de csak most sikerült feltenni a pontot arra a bizonyos betűre. Szeptember végén végre bemutatásra kerül mindenki kedvenc kiskorúak ártalmas személyiség-fejlődésének előidézésére alkalmas rajzfilmsorozatának harmadik felvonása, a Dragon Ball GT.
A Toriyama Akira mangájából készült méltán híres anime szinte pillanatok alatt meghódította a világot. Két évvel a manga elindulása után 1986-ban bemutatták az azonos című anime sorozatot is, amely egészen 1989-ig tartott. A 153 részből álló első felvonás után rögtön következett a második sorozat, a Dragon Ball Z, amely szintén a manga sorozaton alapul, bár jóval kevesebb benne a humor, de legalább több az erőszak. A 291 részes felvonás egy évvel a manga befejezése után, 1996-ban ért véget. Nem sokkal később újabb fejezet kezdődött (de már nem a manga alapján): a Dragon Ball GT, amely a 64. résszel fejeződött be 1997-ben.
Nálunk ugye az RTL Klubnak köszönhetően még 1997 végén bemutatásra került az első sorozat, majd később a Dragon Ball Z is. (Amely nagyon csúnya véget ért, de erről majd később, hosszabban.) A jelenlegi tervek szerint pedig, 2011. szeptember 20-án, kedden este 21:15-től jön az Animax csatornán a GT sorozat. Dupla részekkel. Szinkronizáltan.
További információk hamarosan. Addig is: öröm, bódottá, kámehámeha. Vagy “telíts el, életerő-hullám”. Kinek hogy.
Forrás:Sorozatjunkie -
ironhorses #5522 Ez be jött! Örök hálám! -
Dani95 #5521 Adhatok másik oldalt pl. DH+ -
ironhorses #5520 Köszi! De ez nem sikerül nekem! Regisztráltam meg minden, de nem engedi, hogy töltsem. Valami más lehetőség nincs? -
Dani95 #5519 http://naruto-kun.hu fent vannak meg még mellette felirat is van! -
ironhorses #5518 Moviek Japó hanggal, valaki nem tudja honnan szedhetném?? -
Dani95 #5517 Jajjj de régen jártam errefelé :D
Hát az új DB game szerintem jó lesz igaz nincs amivel játszhatnám... -
zsozsizsá #5516 Mit gondoltok az új Db gamről?
Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi
Xbox360, PS3 Okt. 25,28 :) -
kekksz #5515 Basszus, pedig a Buu-saga a legjobb szerintem. -
#5514 A GT a Z folytatása. Bár amúgy filler az egész, mert az eredeti történet ott ért véget, ahol a Z is.
A Kai meg a Z filler és időhúzásoktól mentes változata, HD-ben, de a Buu-saga már nincs benne feldolgozva. -
kekksz #5513 Hali!
Lenne egy-két kérdésem. A DB GT az akkor most végül is mi? Van valami köze egyátalán a Z-hez vagy az egy teljesen más valami? A KAI az meg a Z felújított változata lenne?
Előre is kössz a választ és bocs a hülye kérdésekért. :) -
#5512 f*sza... pedig már kezdtem örülni :D -
ironhorses #5511 utóbbi :-( -
#5510 most akkor lesz a gt az animaxon vagy nem? :D -
#5509 Küldtem privit, engem érdekelnek a kártyák. -
dw479 #5508 Sziasztok!
Van közel 60db többféle Dragon Ball kártyám nagyrészük sértetlen állapotban és szeretném őket eladni.
Akit érdekel írjon privát üzenetet, képet is tudok küldeni róluk.
dw -
#5507 valami játék op-ja lehet , vagy nem ? -
ironhorses #5506 Ez mi is?
-
#5505 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9Rk333OhWXc -
#5504 -
#5503 Hali, írtam privit, engem érdekel. -
zsozsizsá #5502 Hali akit érdekel Dragon Ballos kártyák az írjon van vagy 70db jó állapotban!!! -
#5501 Üdv, van valakinek régről megmaradt bármilyen dragon ball os figurája vagy kártyája? Ha igen írjon privit, mert lehet hogy megvenném őket. -
peterx #5500 Ha valakit érdekel eredeti DVD-n DB és DBZ széria akkor kérem nézze meg a képeket és írjon privátba!
KÉPEK: katt!
Thx!