6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
_Vegeta_ #1261 Olyat aligha talalsz. Nem keszultek még, nem is fognak valszeg. Báár van egy srac a daizex foruman aki elvileg valami ilyesmiben ugykodik, de pontosat nemtudok.
Ha db feliratokat akarsz csinalni szivesen veszem a segitsegedet. ;) -
Monoton #1260 thx -
#1259 itt szaglász. -
Monoton #1258 Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
ezekről találni valahol vmi magyar infot? -
The Fugitive #1257 Tudok róla hogy készülnek, viszont nekem angolul kellene! -
_Vegeta_ #1256 Jolvan jolvan megprobalom osszehozni, de asse tom hol áll a fejem. :( nyakamon..persze -
Monoton #1255 faq ot követel a nép -.- :DDDDD -
_Vegeta_ #1254 Ajanlom mindenkinek! Remek munkat vegez a magyar feliratokkal!
http://digiwelt.uw.hu/WEB/home.html
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][ED1].wmv 12.73MB
Ending video1
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][ED2].wmv 19.29MB
Ending video2
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][OP1].wmv 21.00MB
Opening video1
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][OP2].wmv 27.30MB
Opening video2
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][SP1].wmv 381.18MB
Bardock TV special
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][SP2].wmv 513.44MB
Trunks TV special
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 公式ビジュアルガイド DRAGON BALL Z 外伝 サイヤ人撲滅計画 下巻 (VGA WMV9 WMA9).wmv 286.10MB
Az a bizonyos OVA ami nem is ova elso fele asszem (meg nem neztem meg)
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 公式ビジュアルガイド DRAGON BALL Z 外伝 サイヤ人撲滅計画 上巻 (VGA WMV9 WMA9).wmv 231.21MB
Az a bizonyos OVA ami nem is ova masodik fele asszem -
#1253 [Dragon Ball Z][1-15&OPED&SP][GB][DVDrip.WMV]
akkor az ebben lévő SP, a 2 TV SPECIAL?
a részek ismertetése, az vmiféle összefoglaló?
hogy keresek rá? -
_Vegeta_ #1252 Legalabb visszaolvasnal. Most keszulnek. Azt nem mondanam hogy gozerovel, de kellemes tempoban. :D -
The Fugitive #1251 Hali!
ssa angol feliratot honnan tudnék szerezni DB és DBZ-hez? Már körüljártam mindent, de sehol nem találok, csak srt-t, azok nem jók :( pls help!
thx -
_Vegeta_ #1250 DragonBall: 3 Mozi, 2 gyerekeknek tanito video (mashogy nemtudom nevezni)
DragonBallZ: 13 mozi, 2 tv special, az a bizonyos ova ami egy jateknak a footage viedoja es a goku world jatekvideo
DragonBall GT: Tvspecial es (ami igazabol a DragonBallhoz illene de mivel GT grafikaval csinaltak meg ideirom) a 10. evfordulos special.
Plussz a reszek ismertek: 153, 291 illetve 64.
Illetve a manga 512 fejezet 34Kanzenban kotet es 42 Tankounban kotet.
Asszem nagyon erik mar FAQ a topikhoz. :D -
#1249 akkor összegezzünk egy kicsit.
hány db movie, special, OVA(2?), (esetleg még vmi) van?
külön-külön, DB - DBZ - DBGT -
_Vegeta_ #1248 Esetleges hibak eszrevetele es javitasa :) -
#1247 thx, úgy nézz ki onnan lesz meg.
Vegeta!
bétatesztelés alatt mit értesz? -
_Vegeta_ #1246 Hat az amcsi valtozathoz kepes a magyar egy álom. Foleg Kame-sennin hangja, az az abszolut beleeles nelkuli szovegeles nagyon ottvan. :D Foleg a DBre jellemzo ez.
Holnap lesz DB 003! :D -
Monoton #1245 amugy sztem magyar szinkron egész jó
én nemrég elkezdtem huzni az angol nyelvű dvd ripp et
leis töröltem -.- -
Monoton #1244 értelek :) -
_Vegeta_ #1243 Hat en mar regen regeltem, de az az igazsag hogy a magyar db ngem hidegen hagy. :| -
Monoton #1242 aztmondta hivjak embereket :_: -
_Vegeta_ #1241 Nyugodtan maradhat, felteve ha szmoryboy-ek nem kerik a link eltavolitasat. :) -
Monoton #1240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!innen szedhető minden ami dragon ball kéthangsávos dvd ripp remélem nembaj hogy beirtaminnen :)
ha baj töröld lécci Vegeta
lassan jön de jön :) -
_Vegeta_ #1239 Ezt most igy hirtelen nemtudom, az animeaddicts foruman megtalalod aszpoker kollegat o csinalta a magyar igazitott hangsavokat. ;) -
#1238 a magyar hangsávokat honnan tudnám leszedni?
bár tom, h az téged nem izgat :P -
_Vegeta_ #1237 A ketto kozott. Lehet kapni ilyen fenyespapirt, de nem fotopapirt, sott tobb vastagsagban is kaphato. Na olyat fogok venni es arra mehet a szines lezerrel a nyomtatas. Nagyon vagány lesz, csak még egyenlore jo minosegu scann utan kutakodok. :\ -
#1236 és sima A4 es papirra fogod nyomtatni vagy fotopapirra? -
_Vegeta_ #1235 Nezd meg pl http://www.megaupload.com/?d=XPTGWZB8 ezt. A meret asszem 18,3*27,4 cm korul van. Pontosan nemtom. :)
En magamnak a DragonBox-hoz hasonlo dvd boritot fogok nyomatni. :) -
#1234 azt nevezem :D tudsz mutatni akkor vmilyen boritot ? hogy mekkora a méret meg ilyenek mert akkor csinálok 1 et -
_Vegeta_ #1233 Sajnos nekem mas felosztasban vannak a reszek. DB 7dvd doboz osszesen 9dvd, DBZ 21dvd, gt 3dvd doboz osszesen 6dvd. :\ -
#1232 a sima Db re 2 dvd db z re 4 dvd és a gt re 1 dvd re borito vmi fekete dizájnos tudsz szerezni ? :) -
_Vegeta_ #1231 Mien DVDkre kellene, hany dvdre kellene? -
#1230 tudtok ajánlani a Dbhez meg a Z hez meg a gt hez DVD boritokat pls :) -
_Vegeta_ #1229 En meg lusta diszno vagyok, egesz heten nem csinaltam semmit a Dbfeliratokkal. Nade jovoheten soxorosan bepotolom majd. :) -
#1228 már tom mi az a "eye catch".
:)
most néztem bele a 120. részbe. -
_Vegeta_ #1227 Nemtudom mien txtkrol van szo, de amiket en toltottem azokat olvasni se lehetett. Eltero karakterkodolas miatt. :) -
#1226 én butus, egy könyvtárban töltöm mindet.
így felülírtam mind1ik txt filet.
mi van azokban?
fontos? -
_Vegeta_ #1225 Igen, ugyanazok csak at lettek nevezve. ;) -
#1224 na, csak leért a DB.
összesen 3 nap és 4 óra volt :)
most nekiállok a DBZnek.
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][001].wmv 167.17MB
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][002].wmv 181.66MB
[DMHY][RAW][Dragon_Ball_Z][003].wmv 198.63MB
...
ezek is RAWok igaz? uu mint a japák karakteresek, sharen. -
_Vegeta_ #1223 Szerintem nem is akarsz elviselni mast. Rossz gondolkodasmod. ;) -
_Vegeta_ #1222 A banner alatt emlitettek kozul csak a yaiba szamurajos. (Amugy utalom a szamurajos animeket pl Kenshin, stb.) A Naruto az ilyen nyugati Hype anime, a gond ezzel csak az hogy leragadnak nala es nem is probalnak be mast (nemrossz egyaltalan de mas is van rajta kivul).
En a bleachet ajanlom mert imadom a mangat is meg az animet is, de ez envagyok. Szal:
Bleach
Felnottes humor, kemeny akcio resz, jo dramai elemek és kurvajo a zeneje.
Naruto
Nagyon-nagyon gyerekes, narutonal meg Son Goku is felnottesebb volt gyerekkent. Majdnem megallas nelkuli akcio, keves humor, de legalabb izgi.
One-Piece
Jelenleg a legnagyobb anime és manga japanban. Akkora a tomeghiszteria korulotte mint anno a DB korul. Fejezetekben és anime reszekben mar lekorozte a nagy oreget. Humor egyaz egybe Dragonball, harcok szintugy, foszereplo szintugy. :D (Nemhiaba szerepeltettek mar tobbbszor is Son Goku-t és Luffy-t egyszerre kisvideokban.) Kotelezoen "musthave" shounen fannak. :)
Ennek a haromnak a keszitoji DragonBall fanok, Toriyamat peldakepkent tisztelik es ez meg is latszik rajtuk. Nagyon nagyon hasonlitanak a DB-re.
Mär
Erdekessege hogy nem japan. Egy koreai rajzolja a mangat es jelenleg is fut. Az anime 53reszt elt meg, de folytatasa kovetkezik. ;) Akinek tetszett a Final Fanaty 7 pl, annak tuti tetszeni fog ezis szerintem. Az egesznek olyan feelingje van mintha az ember egy konzoljatekkal jatszana. Nagyon jo a zeneje (szerintem). Humor elsoosztalyu!
Akinek tetszett a dragonball azoknek ezeket mindenkepp erdmes beprobalni szerintem nem lehet bennuk csalodni. Bar nekem kellett vagy 20resz mire a Narutot mexoktam. :)
Yaiba animet kutyaul elrontottak. :(
Es meg a sumomomomomomo-t is erdemes beprobalni!!! :DDDD