Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig nekem is csak az 1,2 movi kellene ,, nem tutok mas oldalt vagy hejet ahonnan le lehetne szedni ???
... got nothin to share with you...
bírom mikor szedek le arrol az oldalrol 1 részt (kb 1,5orát ir mig letolti) elér 50%ot és akkor áll meg ... jelenleg most sem megy nekem a letoltés... 😞
akkor bisztos rosszul van béállítva
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
http://animestars.animehq.hu/dragonballstars/main.php
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Az alábbi videok felõl érdeklõdnék, most találtam a neten:
Dragon Ball GT - Lost Episodes - Conviction
Movie: A Hero's Legacy
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"vki nem tud dragon balos online gamet ???"
én ezt arra a gaméra értetem ami régebben volt csak nem tudom már a weblap cimét.. Ojan internetes game volt mint pl: Hóditó - ha ismered!?
Ki kellet választani az embered és fejleszteni ... 😊
Jó kis game volt csak elvesztettem cimet.. vki nem tud ijen oldalt???
Z movie 5-6
Z ova special (lost movie) ill. a future trunks season eleje.
hát figy max ennyiben tudok segíteni hogy: http://dragonball.lap.hu
itt keress vmi német dragonbal oldalt azt nézzed 😊
---
Dermesztõ Apja Nem is harcol ? csak amennyit trunksal láthattuk?
Azért jó, mert fokozatosan erõsödtek a szereplõk, mindig volt vmi új, amivel megnövelték erejüket.
Pl. DB-ban Songoku a Kaito-Ken technikáját használta (vörös, izzó erõ vette körül) ezzel gyõzte le Vegitát is, nameg a Kamehameha technikát használta mindig.
Aztán a Z-ben elõjött az SSJ-szintek, fúzió, stb...
Néha még most is kedvet kapok 1-2 részhez.
A Sárkányfészek 2-t is sajnálom, bár ha követted volna az eseményeket vagy 3 éve nem DragonBall-os skin volt rajta, hanem vmi más animébõl lopott képek.
H miért zárt be?
- a support szart az egészre, ezért váltottunk, de az újak meg korruptak voltak
- elõjöttek a csalások, amivel progik harcoltak progikkal..
- a végén elszabadult a káosz, és (végre) bezárt az oldal.
---
Véleményem szerint is a Dragon Ball Zed et folytatni kellene onnan ahonan abbahagytak ... mert sokan nézték , az meg hogy van aki "megbolondul" tõle az mar egyén probléma ... ijen szempotbol ne adjanak semmit a tv be mert akkor attol nem lehet "meghülyülni"..
egyébként nem kell tvt néznie a "kisgyerekeknek" elég ha kimennek az uccákra... ott tanulnak mag aggressziót...
Amugy a hozza nem ertest, es az abszolut tudatlansagot tukrozi az, aki a dragonball-t, mint egy rossz es eroszakos "mese"nek tudja be, mivel az alap eszmeje teljesen mas. Egyebkent mivel japanok csinaltak japanoknak, egyertelmu h maskent abrazolnak dolgokat. Vsz az rtl ugyvedje se lehetett vmi qrva nagy esz, ha tobbszor is elveszitettek a pert.
Vagy talán hagyott egy búcsúlevelet:
"Én most kiugrom innét, nem bírok így tovább élni, ha nem repülhetek úgy mint Goku nincs értelme az életemnek, hát teszek egy próbát."
Szerencsétlen meg melléfogott, azt az a szülõ sem lehet normális aki nem veszi észre idõben az ilyen problémákat, én a szülõt csuknám le, nem a DB-t iltanám be ilyen esetben. Rosszul nevelte a gyerekét, a szülõk tudnak ármánykodni, de letörne keze-lába ha 1 kicsit magába fordulna és elgondolkozna, hogy történhetett meg egyáltalán ilyen, persze õk jó szülõk, maximális odafigyeléssel nevelték a mocskos kölyküket, egy túrót!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Méghogy a gyerekek személyiségének fejlõdése védelmében, broáf...
Az a pár gyerek aki meg megölte magát miatta amúgyis meg volt zakkanva, sazl a db csak kihozta belõlük. De arra a pár millió emberre aki szerette és nézte és normális volt, azokra nem gondolnak.
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
😊
Vagyis goku hangja kurvajo volt. Meg a db elejen Muten roshi meg krilin hangja. Majd osszehugyoztam magam alatta, olyan jol eltalaltak a hangokat. 😉
157-et a 291-bõl!
És csak a dermesztõl láttuk legyõzni, amikor ottvolt Cell és Bubu- õk azé már nagyobb falatok voltak!
A dragonballrol meg annyit, soha nem adja ujra az rtl kar vele foglalkozni. Esetleg annyit, h a DBGT-t megveszi az rtl a cooltvnek. 😊