Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm erre voltam kíváncsi:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hogyne támaszthatna, Goku is ott támadt fel Kaionál. Az utat visszafele meg azért kellett megtennie, mert csak a Mindenható tudta visszavinni a földre, õ meg csak a bejáratig mehetett élõként.

Az meg, hogy ki támad fel, attól függ, hogy fogalmazzák meg a kívánságot.
odafigyeltem, de ezt sehol nem mondták el egyébként. Mármint konkrétan azt, hogy a sárkány nem támaszthat fel olyant, aki Kaitonál van edzésen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem inkább csak nem figyeltél oda...
Teknõs elmondta félrerakta a Kristálygömböket direkt arra az esetre, ha Gokut netán fel kéne támasztani...

Rögtön nemlehetett Gokut visszahelyezni mivel õ nem simán halott volt hanem egy külön edzésen Kaitonál.

A halott csillagharcosok közül párral találkozni fognak késöbb a pokolba, de azért nemtámasztották fel Raditzot mivel õt Sátán ölte meg.
üdv,

Tudom, hogy ez egy mese, egy anime és, hogy nem érdemes logikákat keresni benne, de 1-2 dolog nekem nagyon fura.

Zseniális Teknõsék csakúgy pikk pakk elõkerítették a kristálygömböket a régi DB-ben pedig nem 2 perc volt mire mind összegyûjtötték itt meg még jeleneteket sem mutattak. Ez még a kisebbik gond, rendben van.

Viszont azt megint nem értem, hogy amikor ezt a sárkányt többször megidézték akkor ugyebár nem csak a Jók támadtak fel, hanem a gonoszok is. (DB-ben a küzdõtéren ismét feltûnt a meghalt copfos, aki Tenshinhannal egykoron egy csapatban evezett) neve sajnos nem ugrik be, de õ is feltámadt, ahogy ugyebár Krillin is, meg az az indián ember is...sõt maga Zseniális Teknõs is feltámadt már egyszer, de ez nem lényeges.

Azt szerettem volna az egészbõl kihozni, hogy most megidézték a sárkányt, de mi a ló fenéért nem helyezték vissza az élõk sorába Gokut, minek kell a kígyózó utat visszafele is megtennie? Ráadásul semmi utalás nem volt arról, hogy Raditz a csillagharcos visszatér-e. Mondjuk ez még nem derült ki, de Songoku mikor leesett a "pokolba" akkor õ érdekes mód sehol sem volt...

Ezek ilyen érdekes dolgok, az egész Sárkány feltámasztás a gömbökkel logikáját vesztette a DB Z-ben.

RelakS
?

Mikor felrobbantja a téglát? Az is elvileg csak "vizsga" volt

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Meg a végén még megtanítja neki a Spirit bomb technikát. Én ennyire emlékszem.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

RelakS
Srácok, a Kaitou-féle edzést tényleg ennyiben összefoglalták, hogy kapd el a majmot, meg üsd le a szöcskét, vagy csak kihagyott valamit a Viasat 6?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jrex
BoneDragon
Régi szép emlékek. Nem is értem minek tiltották be, mostani mesék ezerszer durvábbak, mint a dbz...
Meg azon röhögök, hogy a mai fiatalság mennyire fikázza a viasat facebook oldalán. :)

FrezeR
hehe :) Annak idején számtalanszor betelefonáltunk az RTL-hez, hogy mikor folytatják már? Soha nem biztattak :)

tutituti
ki nem?
Olyan petíciót írtunk még suliba mint annak a rendje.küldtük is el.egész suli aláírta kb:)

Végül is Karcsi nem lett öngyilkos:DDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Emlékeztek még erre ? <#hehe>
Évekig nem érdekelt, amikor befejezték, most, hogy megláttam a Viasat 6-on nosztalgikus érzéseim támadtak...

Láttam a hsz-eket, köszönöm tudok olvasni és be lehet a gúnyolódást fejezni de, biztos, ami biztos alapon leírtam;)

BoneDragon
Nem láttad végig? Tudod, csodákra képes a google.

BoneDragon
Komolyan? Csak párat kellett volna visszaolvasnod. :)

Nagy kedvenc volt ez régen, sosem láttam a Z sorozatot pedig már 96-ben is kész volt...

Most szakította le Sátán, Songohan farkát

Viasat 6 adja a sorozatot 17:50 fele jó, ha tud róla mindenki:)

tutituti
Még jó!
Egy Tv csatorna nem egyszerre veszi meg egy sorozat jogait.most ez az adag arra lesz jó hogy megnézzék érdemes.Bár V6 nem szokta lelõni a sorozatait.

Ez az 52 rész nem azt jelenti hogy slusszpassz ennyi lesz,hanem a mutatók alapján döntik el hogy érdemes.

BoneDragon
Mégis elég konkrétan írták ma azt az 52 részt.

tutituti
Ha abból indulunk ki hogy jutubon a hivatalos viasat 6 DBZ reklámot majdnem 15ezren nézték meg az indulás elõtt szerintem nem lesz baj.Az idõpont se rossz.fos sorozatok mennek abban az idõben.Addigra mindenki végzett a dolgával kb.

BoneDragon
Mindenki? Kíváncsi lennék azokra az adatokra. Remélem folytatni fogják. :)

tutituti
A VIASAT6 elsõ körben 52-vel indít, heti 7 rész lesz, vagyis kábé két hónapig fog tartani a móka.

Kiemelném: ELSÕ KÖRBEN!

tehát nem kell aggódni,ha jól produkál akkor folytatják.Ami nem meglepõ.minek sugározzanak olyat mit már alig néznek.
persze itt ez nem játszik,mert a db-t mindenki nézi!!!!:)

BoneDragon
"Viasat6 Szia Tamás! A Dragon Ball Z címû sorozatból 52 részt láthatsz, a VIASAT6 mûsorán."

rooney8
Ez mar biztos? Nezettseg fuggvenyeben sem valtozik?
Bar amugy sem tudom nezni, mert pont olyan idopontban van, amikor nem vagyok otthon

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
Most olvastam viasat 6 facebook oldalán, csak az 52. részig fogják leadni. Hát ez nagy kár...

rooney8
tudom, de úgy voltam vele, hogy ma is 17:40-kor lesz, de tévedtem, mert 17:15, viszont csak 17:40-kor kapcsoltam oda, addigra meg már vége volt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
Délelõtt ismételték most meg a 2. rész volt.

tutituti
szerintem a régi!

Öröm volt újra látni.tegnap lekéstem.

rooney8
egyébként a szinkron az milyen? régi vagy új?
tegnap nem tudtam nézni, ma pedig azt hittem szintén 17:40kor lesz...

JÓ, JÓ, JÓ! Én is köszönöm viasat 6!!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Jaka923
Nagyon jó volt, bár azt kicsit nevetségesnek tartom, hogy az amúgy is rövid 20 perces epizódokat is képesek megszakítani 5 perces reklámmal. Na de ennyi baj legyen, köszönjük Viasat 6, hogy levetítitek ezt az istenkirály sorozatot!

kill3r21
nah megvolt, mindenki nézze a többi részét is, hogy legyen esély arra hogy mindet leadják :)
rooney8
ne feledjétek, ma 17:40 viasat 6 :)

Köszi, de sajna megaupload-os volt...

Japep

Itt megpróbálkozhatsz vele regelés után, hátha van még aktív link.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

valaki tud adni linket a bardock episode letöltéséhez?

rooney8
azóta nincs ortt (vagyis van, csak össze lett vonva a nemzeti hírközlési hatósággal), hanem nemzeti média- és hírközlési hatóság, mellyel jó sok törvény módosítva lett...

egyébként 12-es karika lesz és 17:40-kor fog kezdõdni :D

ilettve utána...

És most nem lesz felkavaró a gyerekek számára? Vagy megint betiltják a freeza saga elött?

kill3r21
Trailer
http://www.youtube.com/v/w5pDY58RFwU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
rooney8
így van én is :)

BoneDragon
Felidézi azt a kort mikor iskolásként rohantam haza, csak hogy meg tudjam nézni. Amúgy igazad van, de akkor is nézni fogom. :)

phalanx
Miért olyan nagy szám, hogy megint menni fog a TV-ben? Akit érdekelt a sorozat az már régen letöltötte az internetrõl és megnézte az egészet. Sõt igazából letölteni se kell, mert videómegosztókon is meg lehet nézni.

rooney8
csak egy z van

és vajon melyik Z lesz?
rooney8
mi a.... :) zsírkirály :D

BoneDragon
Jeeeee! <#rinya><#eljen>

kill3r21
Szeptember 1 -- Dragon Ball Z @ Viasat6
Örömtánc....:)
rooney8