20
-
dez #20 Mit értesz a "rossz"-on? Amelyik nem követi teljesen a szülei utasításait? Vagy amelyik tökéletesen kezelhetetlen? Mert az utóbbi a "vele foglalkozás" teljes hiánya (hiába van helyette [később] parancsolgatás) miatt alakul ki. -
kartacs #19 Persze ezért nem lesz minden gyerek "rossz" :D
Amugy a témában (mármint ami a cikkhez meg ehhez is) a legjobb szvsz a Ghost in Shell 2 : Innocence. Kötelező darab meg kell nézni. Szerintem. -
#18 Ez érdekes! javascript:put('vigyor2')
javascript:put('vigyor2') Nekem Madách szavai jutnak eszembe erről amit Lucifer szájába adott teremtéssel kapcs.:
"Az ember ezt, ha egykor ellesi,
Vegykonyhájában szintén megteszi.
Te nagy konyhádba helyezéd embered
S elnézéd néki, hogy kontárkodik,
Kotyvaszt s magát istennek képzeli.
De hogyha elfecsérli s rontja majd
A főztet, akkor gyúlsz késő haragra." -
dez #17 Na az attól függ. Lehet kvázi robotot is nevelni (vagyis inkább idomítani). És lehet önálló személyiséget is. Vannak született képességek, indíttatások is. Stb. -
HUmanEmber41st #16 "Nekem az élet olyan, mint egy gép - egy gép egy programmal. Ennyi és nem több, azonban nem mindenki vallja ezt a nézetet."
például én sem
"Albert Libchaber, a projekt vezetője hangsúlyozta, hogy ezek a bioreraktorok nem élő dolgok - egyszerű kémiai reakciókat hajtanak végre, ami bekövetkezhet egy sejtmentes biológiai folyadékban is"
Arra ne is számítsanak, hogy összekeverik a vegyületeket, és majd egyszer csak életre kel valami..
Mindegyik Istenek hiszi magát. Ezek esnek később a legjobban pofára
-
kartacs #15 Tiszteletem!
Már bocsánat de az hogy "programozzon magánnak gyereket" ez nem vicc. Amiótta az emberiség fennáll ez így működik. Ezt hívják gyereknevelésnek -
dez #14 (Illetve inkább "elromlik", idézőjelben.) -
dez #13 Érdekes, hogy pont te írod ezt. Azt felejted el, hogy a legtöbb testi probléma (fájdalom, gyulladás, egyebek, akár még fertőzések is) csak tünetek. Lelki problémák tünetei. A magánéleti, életmódbeli problémákat nem fogják így megszüntetni, ezzel megfelelő életérzést adni, csak lecserélik (ha valóban elérik egyszer), ami elromlik, de lényegében fenntartják a problémákat. -
#12 kunc kunc kunc kac kac kac
-
#11 idővel írhatunk magunknak saját gyereket... csak a microsoft ne kezdjen gyerek írásba, mert még a végén lefagy a gyerek.. -
p00h #10 Hát igen... idővel... akkor meg már jön a holnapután oszt cseszhetjük -
citkar #9 idővel,de mikor?
annyira keveset tudnak még ezekröl:o) -
FTeR #8 vagy bemész és a kirakatból választasz magadnak 1 gyereket..
majd jönnek a reklámok, hogy vegyen Dell gyereket Ablakos agyal vagy írjon magának sajátot -
#7 vakból látó ember? nézted a názáreti jézust? :D
amúgy nem hisszük el, de reméljü, hogy a scifik amik 20-30éve írodtak lassan valóra válnak. és kezdjük a sebességét érezni a fejlődésnek is, nagyon lassú, de érezhető a haladás.
jó dolog -
#6 ez még csak egy alapfunkciókkal rendelkező sejtdolog .. de idővel majd bemész a kórházba és kapsz egy új gerincet , mindössze benyomnak pár gén-átíró vírust és volt hátfájás nincs hátfájás .. vagy a vakból látó ember lesz .. etc. Ehhez persze minnél jobban meg kell érteni a biokémiai folyamatokat. -
citkar #5 igazábol már minden adott volt,korábban ilyen kész reaktorokba oltották a géneket vírusokkal,azaz bacikba
most csináltak vmi sejtfalszerűt,beletették a dnst,pár enzimet ugyanúgy beoltották
pontosan nemtom h pakolták bele először a dnst s enzimeket,erre lennék kiváncsi
de ez a sejt csak ideig él,nem képes regenerálódni nagyon,vagy egyáltalán,sem szaporodni -
#4 Nemsokára jönnek a szintetikus Bishopok, és a kibernetikus organizmusok :D
Durva egy tudósok vannak, az már biztos.. -
dez #3 Miért? -
#2 Jó ilyesmiről olvasni. -
Shadow_THH #1 ez nagyon durva