98
bélyeggyűjtemény
-
#17 Miért akarod eladni? Nagyapád sokéves munkája van benne, erre te a munkáját rögtön eladod? Ne haragudj de ezt elég izé dolognak tartom.
Inkább megőrizném, és megmutatnám az unokáknak vagy akármi. Ezeknek sokkal nagyobb eszmei értékük van, mint piaci. Egy gyüjtő úgysem a tényleges értékén fogja megvenni, hanem max fillérekért tudod eladni. -
#16 Ne csak boltokban érdeklődj körbe, hanem a helyi bélyeg klubban is... mamám is gyűjtötte egy darabig és nagyon jó tapasztalatai vannak az ottani emberekkel kapcsolatban. -
#15 " Psyfusion [email protected] "
próbálj meg vele egyeztetni -
#14 nekem is van pár, annó volt egy könyv amiben benne volt sok magyar, abból bányásztam ki, hogy mennyit érnek, de ez legalább 10 éve volt szal lehet, hogy milliomos vagyok:D -
#13 nem, viszont fateréknak is elég nagy gyüjteménye van, úgyhogy tudom hogy nem szabad 1 emberrel felbecsültetni. -
#12 ügyes :D -
#11 sok Tv-t néztél :P -
#10 menj el 1 bélyeg üzletbe, és kérdezzd meg mennyit ér, a mondott ár duplájáért próbáld meg eladni 1 másik üzletben ha rögtön rábólintanak akkor még mindig keveset kérsz :) -
Multisync #9 Igazatok van, ezekbe mind belegondoltam...csak a probléma annyi, hogy:
1. engem nem túlságosan érdekel a dolog
2. iszonyat sok helyet foglal a cucc
3. mostanában jóljönne valami kis bevétel!
a filatelia.lap.hu-n meg egyelőre nem igazán találtam semmi olyan helyet, ahol konkrétan lenne valaki aki felbecsülné... -
Roll #8 Ne kapkodd el az eladást, ahogy telnek az évek az értéke egyre nagyobb lesz. -
#7 http://filatelia.lap.hu/ -
Multisync #6 Jó, persze, azt gondoltam, hogy boltban átvernének! Igazából tippet szeretnék kérni, hogy kivel lehetne felbecsóltetni, úgy hogy ne bukjak rajta sokat! :) -
#5 Inkább folytasd a családi hagyományt! -
#4 Jaja, igaza van Cyrusnak átbasznak a boltosok nagyon gyorsan. -
#3 http://sg.hu/aprohirdetes.php
árusítás tekintetében légyszíves oda írj. -
cyrus #2 Hát... ha a nyolcadik kerüledben ledeszed egy kápuáljbá, és nagyongyorsan elrohansz onnán....akkor ván rá esélyed hogy túládsz rájtá.....
de komolyra : gondolom egy antikváriumban érdeklődj.... de mindenképp becsültesd fel hivatalosan, mert az antikváriumos bármit mondhat.....
De biztos el akarod ezt te adni ?
-
Multisync #1 Hello!
Az a helyzet, hogy nagyapám elég szorgalmas bélyeggyűjtő volt és a gyűjteménye 90%-t én "örököltem". Mivel én szinte alig tudok valamit is hozzászólni a témához, szeretnék itt segítséget kérni valakitől, hogy
1. hol és hogyan lehetne felbecsültetni a gyűjtemény értékét,
2. szeretném eladni a bélyegeket, de csakis gyűjtőnek, hogy tudjam, hogy annyit kaptam-e értük, amennyit érnek, és hogy jó kezekbe kerültek-e...
kb. 1945-1980-ig a világ szinte minden tájáról vannak bélyegek, kb. 2-3000 db. lehet...
Szóval ha valaki tud segíteni, írjon ide: [email protected] !
Előre is Köszi!