98
bélyeggyűjtemény
  • I.C.ram
    Miért akarod eladni? Nagyapád sokéves munkája van benne, erre te a munkáját rögtön eladod? Ne haragudj de ezt elég izé dolognak tartom.

Inkább megőrizném, és megmutatnám az unokáknak vagy akármi. Ezeknek sokkal nagyobb eszmei értékük van, mint piaci. Egy gyüjtő úgysem a tényleges értékén fogja megvenni, hanem max fillérekért tudod eladni.
  • _Neo
    Ne csak boltokban érdeklődj körbe, hanem a helyi bélyeg klubban is... mamám is gyűjtötte egy darabig és nagyon jó tapasztalatai vannak az ottani emberekkel kapcsolatban.
  • nemcsakfeel
    " Psyfusion [email protected] "
    próbálj meg vele egyeztetni
  • Met
    nekem is van pár, annó volt egy könyv amiben benne volt sok magyar, abból bányásztam ki, hogy mennyit érnek, de ez legalább 10 éve volt szal lehet, hogy milliomos vagyok:D
  • Punker
    nem, viszont fateréknak is elég nagy gyüjteménye van, úgyhogy tudom hogy nem szabad 1 emberrel felbecsültetni.
  • robotnyk
    ügyes :D
  • hen-tes
    sok Tv-t néztél :P
  • Punker
    menj el 1 bélyeg üzletbe, és kérdezzd meg mennyit ér, a mondott ár duplájáért próbáld meg eladni 1 másik üzletben ha rögtön rábólintanak akkor még mindig keveset kérsz :)
  • Multisync
    Igazatok van, ezekbe mind belegondoltam...csak a probléma annyi, hogy:
    1. engem nem túlságosan érdekel a dolog
    2. iszonyat sok helyet foglal a cucc
    3. mostanában jóljönne valami kis bevétel!

a filatelia.lap.hu-n meg egyelőre nem igazán találtam semmi olyan helyet, ahol konkrétan lenne valaki aki felbecsülné...
  • Roll
    Ne kapkodd el az eladást, ahogy telnek az évek az értéke egyre nagyobb lesz.
  • Dzsini
    http://filatelia.lap.hu/
  • Multisync
    Jó, persze, azt gondoltam, hogy boltban átvernének! Igazából tippet szeretnék kérni, hogy kivel lehetne felbecsóltetni, úgy hogy ne bukjak rajta sokat! :)
  • Nyers
    Inkább folytasd a családi hagyományt!
  • traXion
    Jaja, igaza van Cyrusnak átbasznak a boltosok nagyon gyorsan.
  • Efreet
    http://sg.hu/aprohirdetes.php

árusítás tekintetében légyszíves oda írj.
  • cyrus #2
    Hát... ha a nyolcadik kerüledben ledeszed egy kápuáljbá, és nagyongyorsan elrohansz onnán....akkor ván rá esélyed hogy túládsz rájtá.....

de komolyra : gondolom egy antikváriumban érdeklődj.... de mindenképp becsültesd fel hivatalosan, mert az antikváriumos bármit mondhat.....

De biztos el akarod ezt te adni ?

• Multisync
    Hello!

Az a helyzet, hogy nagyapám elég szorgalmas bélyeggyűjtő volt és a gyűjteménye 90%-t én "örököltem". Mivel én szinte alig tudok valamit is hozzászólni a témához, szeretnék itt segítséget kérni valakitől, hogy
    1. hol és hogyan lehetne felbecsültetni a gyűjtemény értékét,
    2. szeretném eladni a bélyegeket, de csakis gyűjtőnek, hogy tudjam, hogy annyit kaptam-e értük, amennyit érnek, és hogy jó kezekbe kerültek-e...
    kb. 1945-1980-ig a világ szinte minden tájáról vannak bélyegek, kb. 2-3000 db. lehet...
    Szóval ha valaki tud segíteni, írjon ide: [email protected] !
    Előre is Köszi!