98
bélyeggyűjtemény
-
jmikso #57 Hmm sztem a lényeget ki lehet venni belőlle -
hantabb #56 Rendben, nem kötözködtem :P Majd megpróbálom a böngészőmben felnagyitani. -
hallertos #55 Sajna max csak 20kbyte-os képet lehet ide feltölteni, úgyh muszáj voltam lekicsinyíteni.. -
#54 Ez jól néz ki, de van még valami más is? -
hantabb #53 Hát nem valami jó kép, mármint alig látom, de lehet nekem kéne a szeműveg -
hallertos #52 Az előbb említett elképesztően híres bélyegről találtam 1 képet ha valakit érdekel: -
#51 A bélyeggel kapcsolatban. -
#50 Úgy hallottam, hogy egy gyilkosság is történt. -
hantabb #49 Látszik nem vagy otthon a bélyegek terén -
jmikso #48 már rájöttem üres bélyeg papír!! hehe -
jmikso #47 jah jól van -
hantabb #46 Az üres bélyeg maga a papír. -
jmikso #45 hmm milyaz az üresbélyeg??? van teli bélyeg is?:D -
#44 Úgy hallottam, hogy ő megvette az üres bélyeget és ráfestett.
-
jmikso #43 hmm nem is tudtam h a bélyeget festeni szokták azt hittem nyomtatják -
#42 Talbot egy béylegfestő volt.
Miért kellene kapjál tőle valamit is :-)
-
hantabb #41 Neked mekkora mázlid van, egyszer az én ölembe is belepottyanhatna valami ilyesmi. -
jmikso #40 HMm ki az a talbot és mit kell kapni tőle??? -
#39 Hello!
Kaptatok már valamit Talbotról?
-
hantabb #38 Sziasztok, jó rég irt ide bárki is. -
jmikso #37 Látom hallott ez a topik már egy ideje de én azért szeretném még is csak feléleszteni -
hallertos #36 Szép jó napot!
Úgy látom kicsit meghalt a buli itt, fel kéne dobni valami új témával. :)
Szombaton hallottam az infó rádióban egy érdekes riportor, 1 híres bélyeggel kapcsolatban.. Hallotta valaki? -
jmikso #35 SZijasztok -
vzo #34 S akkor mára már a bélyeggyűjteményt is belepte a gaz? -
#33 Na hali! Látom elég rég írtatok ide.
Itt nálunk, egy utcával arébb van egy elhagyatott ház, még a gaz is teljesen benőtte a kertet. Találtunk egy hatalmas bélyeggyűjteményt. Nagyon-nagyon sok bélyeg található közöttük, minden korszakból. Leveleket is találtunk, és köztük volt egy olyan, hogy külön levelet kapott az illető, amiben valami hitelesítésre vártak és aláírásként pedig Magyar Bélyeggyűjtők Országos blablalbla... Sajnos a fele el van szakadva. Aláírás: Váradi Imre s. k. - elnök. -
Devla #32 Nem csak egy nézőpont van. Szerinted azt akarja a nagyapád, hogy ott porosodjon a pince sarkában a szeretett gyűteménye, és mindig mint teherként gondolj rá, amitől csak miatta nem szabadulsz meg? Ha eladod egy bélyeggyűjtőnek, az vigyáz rá, tudja értékelni, továbbviszi a nagyapád hobbiját. Ha én gyűtenék valamit biztos jobban orülnék neki, ha a gyűjteményem pld ki lenne állíva egy még nagyobb gyűtemény részeként, mintha valahol porosodna elfelejtve. Nem utolsó sorban ezzel mindenki jól jár, hiszen te jobban értékeled a pénzt, mint magát a gyűteményt, akinek eladod biztos megszállott gyűjtő, aki a nagyapád gyűteményével úgy bánik, ahogy az azt megilleti. -
Roll #31 A bélyeg minél régebbi annál többet ér. =>tehát nőni fog az értéke -
#30 -
#29 Nekem meg nagyfateromnak volt képgyűjteménye többszázmillió értékben, és mindig megy a vita, hogy eladni vagy megtartani, mert nagymutterom meg akarja tartani, de szerintem nevetséges, hogy őrizgetjük és közben nem úgy élünk, ahogy élhetnénk. Aztán mi is meghalunk és a képek meg maradnak. Az úgyis csak a mesében van, hogy a pénz nem boldogít. -
#28 Nyálas duma, ez senkin nem segít. -
#27 Minek megtartani, ha nem ért hozzá?
Max. akkor lenne érdemes, ha várható, hogy növekedni fog az értéke a közeljövőben. -
#26 en is orokoltem sajnos sok ilyet, bar ne orokoltem volna, es en soha se valnek meg tole, csak ha elet halal kerdese, szegeny nagyapam nem ezert gyujtotte hogy en eladjam -
#25 Szerintem is nagy marhaság eladni. De te tudod. -
#24 Igazad van! Van egy bizonyos szint amin túl már nem szabad eladni ilyen dolgokat. Ez olyan mint nagyapám hegedűje vagy a faterom bélyegyűjteménye.
Eladni a legnagyobb butaság. -
#23 Nem kell semmi, csak, hogy száraz jól szellőző helyen legyenek. Hogy ne penészedjen meg. -
#22 Még valami, nem értek hozzá de sztem a bélyegeknek is kell vmi különleges ápolás, szal nehogy 20 év múlva molyrágta fecnik maradjanak :D. -
#21 amúgy a maradék 10%-ot ki örökölte? :) -
#20 Sztem nem kéne eladni. Én biztos hogy nem adnám el amellett hogy eszmei értéke van még az értéke is növekszik idővel. Fogd fel mint valami részvényt aminek folyamatosan megy fel az ára, csak akkor ad el ha tényleg nagy szarban vagy. Amellett meg pölö jöhetsz a "megmutassam neked a bélyeggyüjteményem?" dumával:). Sztem is "izé dolog" hogy nagyapó rádhagyott gyűjteményét eladod... -
#19 Próbáld árverésen (lehet hogy hülyeség) -
#18 én is így gondolom