68
Játékvezérlő - kormány+pedál+váltó
-
liberty2 #68 Maszka: Az a legjobb kormány ami létezik :) -
Tatejka #67 Hello.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Logitech Formula Vibration Wheel kormányom és az a baj vele hogy csak simán rezeg nem érzem azt a két motort ami benne van és az a bizonyos Feedback-et sem érzem. Driver fenn van minden rendben. Van vmi tapasztalatok ezügyben? Vagy rossz és szervíz?
Köszönöm a válaszokat. -
meg kockáztatom lehet ez még a G25-nél is jobb :-) -
#65 http://pcdome.hu/cikk/677/logitech_wingman_formula_force_es_dexxa_steering_wheel -
#64 Oké már mind1 tárgytalan -
#63 Van egy ilyen kormányom és eladó!
Alig volt használva, Kb 3szor játszottam vele.
Ár: 6 ezer ft.
Jelentkezni lehet a következő e-mail címen:
[email protected] -
samhun #62 pliiz help
van egy problemám, GTR ben jottem rá! balra normális majdnem, viszont ha jobbra tekerem a kormányt, akkor picit tekerek, és már be is kanyar a kocsi"
remélem értitek :)
-
samhun #61 belehet úgy állítani a kormányt, hogy van egy genius xar joy om, és hogy az léegyen a váltó? -
#60 aham -
samhun #59 kormánnyal fps
biztos jo lehet :) -
#58 lol hát ez egyszerúbb volt mint gondoltam logitech wingman profilerrel -
#57 hello!
azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki megoldást arra hogy a pedálokat, mint külön billentyüket hogyan tudnám beállítani fps játékokban ? (bindelhetővé tenni) -
#56 Sziasztok!!!
Kicsita téma off. De szeretném megkérdezni töletek (itt elég sokan értenek ehhez) Hogy a Logitech Momo kormányhoz nincs valakinek a NFS MOW-hoz valami jó beállitása.
Mert ugye a NASCAR racinggel mé mindig nem tok játszani és halálra unom magam.
Az a baj hogy nem birom beállitani nagyon érzékeny és hiába állitgatom nem sikeredik.
Előre s köszi... -
samhun #55 Hello. Rámegyek: Vezérlőpult>Nyomtatók és más hardverek>Játékvezérlők, és ott Logitech Wingman Formula Force GP. Ott lehet nyomkodni a gombokat, és rezeg a gép :)
De ottt tiszta könnyü tekerni, de a jatekokban mintha fogná egy motor a kormányt. Kiveszem a jatekbol a Force Feedbacket, de u.olyan. Mit lehet csinálni, hogy ugy lehesennen tekerni?
F1 simulátorra milyen beállitás a legjobb? -
#54 van egy telepítő cd hozzá azzal be lehet konfigurálni!! -
The Fugitive #53 Hali!
most vettem egy Logitech Formula Vibration Feedback Wheel-t és eddig 5 játékból egyikben sem tudtam beállítani a fék-gáz-t. egyszerűen nem fogadja el! tudna valaki segíteni? mi lehet a gond? -
#52 Látom már megvan! Gratulálok! Az érzékenységet szerintem (pusztán elmélet...) a windows beállításánál is lehet és a játékokban (már ami foglalkozik komolyabban a kormánybeállítással) is lehet állítani. Mást nem tudok, akkor próbáld meg a windows-os állítgatást, ha a játékban lévő nem változtat semmin. Gondolom nem szabad a kijelzőknek egy pici kormánymozdulatnál egyből végigfutni a csíkon.
De van itt sok veterán kormányos, szerintem lesz megoldás a problémádra, mikor benéznek. -
samhun #51 Akármelyik gameban kicsit mozditok rajt, egyböl kanyarik. Gameban is álitottam a sensivitin, de nem. -
#50 hát csak olyan van rajta mint a forma 1en,vagyis a kormányon hátul két kis gomb,+4 akció gomb!de nagyon faja kis kormány -
samhun #49 Hi. Készülök venni egy ilyet, és azt kérdezem, hogy, van rajt kormány váltó, mint pl az f1 es autokon? +van még manuális válto is? szval 2fajta? vagy ez csak a momo nál van? Ha nem, akkkor plz irjátok le hogy mi van rajta, elöre is kössz -
endiboy #48 Helló.
Van egy Logitech Formula Force kormányom.Az
a bajom vele, h az újabb játékoknál a
bekapcsolt FFB miatt meg meg akadnak a
játékok.Csak a bekapcsolt FFB vel vannak
bajok, annélkül nincs.Ilyenkor 2-3 mp e
megáll a kép és utána megy tova.Gyári
driverrel és netessel is próbálkoztam, és
próbáltam átdugdosni egyik USB portból a
másikba is de nem segített.egy NF7 es
alaplapba dugdostam minek a gyári driverei
vannak telepítve...asszem.Mit tegyek? -
#47 Ahogy nekem sem... ezekszerint driver probléma.. de átteszem más USB portra. -
#46 Szasztok! Nekem is ilyen kormim van. Felraktam a Live For Speed S2-t és nem tudom elfogadtatni a pedálokat!!!!!! Segítsetek!! Kormányzás váltás minden megy csak a pedálok nem müködnek :( -
#45 nekem is ilyen kormányom van!
már elég régi szegény ezért a gázt könnyebb benyomni mint a féket!
nem tudtok vmi szervizet ahol megreparálják? -
#44 nah mi van annyira toljátok a kormányt hogy ide nem is írtok ? :D -
#43 lál -
#42 vedd vissza az erőt, nekem is rendesen vissza van mert alapban szétszedné az asztalom.
Jah félig-meddig ide tartozik és szeretnék eldicsekedni vele, a sógoromnak, aki kárpitos, volt egy Fuego sportkocsija, ami lerobbant, de az üléseket áthúzta és csinált magának meg nekem egy irodai bőrfotelt belőle. Háát öregem régen kaptam ennyire király ajándékot...
-
#41 akormányraőőő -
#40 most pontosan mire gondolsz? -
#39 nektek is ráz meg rezzeg , mint állat ?? :DD -
#38 ajánlom a magyar CRCt is valami brutál kormival...
ami még bejött az a NascarRS2003 -
#37 ricsárd bőrns ralli :D -
#36 leírnád ajátékok rendes nevét, mer pl a rbr fogalmam sincs micsoda.... -
#35 igen mókás autósjáték billre. a kormányomat 1 másodpercre sem koptatnám vele.(még belsőnézet sincs benne) -
#34 flátáút az jó ! -
#33 pfujj már bocs:) cmr arcade szappantartótologató billentyűre megírt autósbőrbe bújt szarkupac.- ismét bocs:D
én csak annyit tudok tanácsolni ha már kormányod van, hogy probáld ki az általam említett progik valamelyikét, játszál vmelyikkel pár órát majd probáld ki ujra cmr-t vagy nfs-t vagy toca2-t avgy bármi mást és azonnal uninstalálni fogod. legalábbis nálam ez volt. játszottam gtrel lfs rvr el, majd kiproszáltam cmr-t tocat nfs1-2 és 10 perc játék után uninstaláltam mind1iket. -
#32 -
#31 thx..
Próbáld a Colin 4-et is szerintem nekem azzal nagyon jól megy -
#30 GTR , live for speed, rbr, gpl, nascar2003(papyrus). ezek nem arcade szarok ha "igazi" vezetési élményt akarsz akkor ezeken proszálgasd -