43
mi is ez?első netes \"trükkös vállalkozás\" vagy egy alternatív dvdtéka?
-
#3 A fotexnet.hura be van allitva egy dvdrent aldomain, szoval feltehetoleg eleg sok kozuk van egymashoz. Nem hinnem, hogy valami "trukkos vallalkozas"-rol lenne szo, mivel egy eleg komoly ceg all a hatterben...legalabbis ugy tunik. -
#2 a topikot először véletlenül a fiúk/lányok/kapcsolatok szekcióban nyitottam meg,e miatt elnézést,az érdemi kommenteket ide várom :-) -
#1 Most indult ez az új szolgáltatás a www.dvdrent.hu címen.Elég érdekesnek hangzik amit ígérnek,hiszen havi 3900ért akármennyi DVDt kölcsönözhet az ember,míg egy hagyományos DVD tékában ennek a sokszorosát kell lecsengetni ha pár tucat filmet akar megnézni az ember.Ugyanakkor pont ez aggaszt.Egyszerűen nem látom át hol lesz nekik ez nyereséges,és így nem is értem az egész vállalkozás miben létét.Ingyen futár hozza házhoz az országban bárhol a filmeket?Mi pénz ez?Meg eleve akkora DVD hátteret felépíteni,és folyamatosan bővíteni,hogy ne legyen az,hogy 1 Forrest Gump van,és ha Béluka magához ragadja fél évre Alsólentiben fél évre(amire elméletben van esély a leírás szerint),akkor is jusson másoknak.Nem mentem végig a regisztrációs procedurán mégis csak karácsony reggel van :),de ha jól vettem ki ez a fotexnak vmi vállalkozása,vagy legalábbis vmi kapcsolat van közöttük,mert a fotex.net-es regisztrációt elfogadja.
Ami érdekelne,hogy van e vkinek ezzel vmi tapasztalata?Mert a világ végén egy kis faluban lakó embereknek,mint én ez egy érdemi alternatíva azzal szemben,hogy befurikázok a városba és kölcsönzök/veszek DVDt.(Itt jegyezném meg,a töccsed le a netről szintű kommentek a bűncselekményre való felbújtás vagy vmi hasonló BTK kategória,szal talán hagyjuk :) )
Na most akkor jöjjön az én fő kételyem.Nem tudom milyen fizetési módok vannak.Viszont abból amit leírtak nekem úgy tűnik,hogy egyszerűen vkik egy kis pénz befektetésével akarnak hozzájutni jópár hitelkártya számhoz majd azt bizonyos "teszt időszak" után egy komolyabb summával megterhelni és a fejleményeket egy karibi szigetről figyelni tovább.Egyáltalán mikor fog az első netes trükkös vállalkozás megjelenni?Ez lenne az,vagy csak a paranoiám jött elő megint?
Bárkinek akinek van tapasztalata kérem ossza meg velem.Érdekelne,hogy netes hitelkártyás fizetésen kívűl van e más alternatíva(akár direkt átutalás,csekkes,bármi),és hogy mégis milyen szállítási intervallum van meg ilyenek,köszönöm.