DVDrent.hu és egyéb kölcsönzõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a dvdrent-rõl akarok használt dvdk-et venni, de mivel a szolgáltatásaikat csak Pestiek vehetik igénybe, én nem tudok tõlük vásárolni, van itt olyan, aki elõfizetõjük és tudna nekem segíteni?
Elõre is köszönöm!
Ja van olyan filmük, amit egy éve nem lehet kölcsönözni, mert mindig "kikölcsönözve" a besorolása.
Lebeszélek mindenkit a dvdrent-rõl. Ez is olyan minõség, mint a legtöbb magyar dolog.
Ahol kocsival jár a futár, ott nagyon nem éri meg a DVDrent-tõl kölcsönözni, mivel a futár kis benzinköltsége fontosabb saját magának, minthogy a Tisztelt Megrendelõnek ne szálljon el két napi elõfizetése...
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
De ha nyámnyila vagy, ez nem a te melód. Én imádtam, annak ellenére, hogy a térdem nem sokáig bírta. Az egyetlen negatívum az esõ. Más nem érdekel.
Fizetnem kell a gyors netet, hogy ne kelljen sokat várnom, aztán ha véletlenül lejött a film, rakosgassam össze a rarokat? :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ne érts félre nem akarom h tönkre menjen a cég csak szntem ez lesz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyrészt az, hogy nem tudsz választani szûkebb kézbesítési idõintervallumot, csak 9 és 17 óra közöttit - LOL.
Az, hogy elvileg 17h-ig kézbesítenek, de aznap este, mikor visszaadod a fileket és szeretnél újakat rendelni, sokszor még 21 órakor is "futárnál" a filmek státusza, ergo nem tudsz rendelni... LOL
Az, hogy múlt hét szerdán rendeltem 3 filmet, szombatra, a rendszer elfogadta, visszaigazolták meg minden, erre sem szombaton, sem vasárnap nem jött a futár (mindkét nap itthon voltam), míg az oldalon folyamatosan "futárnál" volt a kézbesítéshez írva... és mikor ma reggel néztem, eltûnt a rendelésem, mintha soha nem is lett volna - LOL.
Az külön LOL, hogy egy büdös mailt nem tudtak írni nekem, hogy "Bocs, futárhiány miatt (vagy mittudomén' miért :) ) nem tudjuk teljesíteni a rendelésedet, ne várd a filmeket", extra LOL.
Az, hogy az ügyfélszolgálatot nem lehet felhívni, mert vagy foglalt a vonal, vagy az összes ügyintézõ foglalt, és fé óra várakozás után sem veszi fel senki a telefont - LOL.
Az, hogy a panasz e-mailekre csak véletlenszerûen válaszolnak - LOL.
Szerintem ez a DVDrent is jellegzetesen magyar dologra sikeredett: az ötlet jó, csak nem sikerült mûködõképessé varázsolni.
Én tuti nem fogom meghosszabbítani az elõfizetésemet...
Én már legalább fél éve veszem igénybe a dvdrent szolgáltatását.
Nem volt vele próbléma egyszer egyszer elõfordult hogy a futár nem ért ide a megadott idõpontban. De ilyenkor azonnal értesitettek!!
Kérheted a munkahelyedre is vagy a lakcimedre is. Egyenlõre csak Budapesten müködik, vidéken még nem de tervezik a nagyobb városokban.
Igazából a filmekkel van próbléma mert az új filmeket elég sokára lehet kikölcsönözni. Van olyan film amire már kezdetek óta vadászok és sosincs bent.
És 3900 ft/hó de ezért azért nem korlátlan filmet kapsz. Az, hogy a futár mikor hozza ki a megrendelt filmeket azt egy megadott idõponok közül lehet kiválasztani (9-17 óra között!!).
Nekem idáig max 12 filmet sikerült kihoznom egy hónapban. De még igy is megéri!!
Remélhetõleg ez a közeljövõben megváltózik.
Én szemlély szerint mindenkinek tudom ajánlani ezt a szolgáltatást aki sokat szeret filmeket nézni és nincs kedve beiratkozni videotékába!!!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
meg aki filmekre izgul, van ilyen is:
http://sg.hu/cikk.php?cid=34669
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Ami érdekelne,hogy van e vkinek ezzel vmi tapasztalata?Mert a világ végén egy kis faluban lakó embereknek,mint én ez egy érdemi alternatíva azzal szemben,hogy befurikázok a városba és kölcsönzök/veszek DVDt.(Itt jegyezném meg,a töccsed le a netrõl szintû kommentek a bûncselekményre való felbújtás vagy vmi hasonló BTK kategória,szal talán hagyjuk :) )
Na most akkor jöjjön az én fõ kételyem.Nem tudom milyen fizetési módok vannak.Viszont abból amit leírtak nekem úgy tûnik,hogy egyszerûen vkik egy kis pénz befektetésével akarnak hozzájutni jópár hitelkártya számhoz majd azt bizonyos "teszt idõszak" után egy komolyabb summával megterhelni és a fejleményeket egy karibi szigetrõl figyelni tovább.Egyáltalán mikor fog az elsõ netes trükkös vállalkozás megjelenni?Ez lenne az,vagy csak a paranoiám jött elõ megint?
Bárkinek akinek van tapasztalata kérem ossza meg velem.Érdekelne,hogy netes hitelkártyás fizetésen kívûl van e más alternatíva(akár direkt átutalás,csekkes,bármi),és hogy mégis milyen szállítási intervallum van meg ilyenek,köszönöm.