89
Az unalmas, lapos TV műsorok helyett mindig akad valami a gyűjteményben... :)
-
Dzsénó #49 Ledöglök tesóm szobájába, leviszem a dvd lejátszót, viszek 5 csomag szotyit, kólát, csipszet. letöltök pár filmet(még nem tudom miket :)) és reggeltől estig filmeket lesek :) -
#48 kivételesen jó a szinkronja a filmnek, Csankó Zoltán, ha nem tévedek Chevy Chase-el zseniálisat alkotott. -
steweee #47 sztem az magyarul a "harag" volt, de lehet én emléxem rosszul. mindenesetre köszönöm a választ -
#46 nem dvd-n, hanem ripben, és ahhoz van hozzáadva a régi hbo-s szinkron(bár a hang nem a legjobb, még elfogadható)
amúgy kurva jó film volt, szarrá röhögtem magam :) -
#45 ezzel én is így vagyok, a dvd kölcsönzőkben is csak feliratos eredeti nyelvű dvd verzió létezik belőle! -
qper #44 valamelyik torrentoldalon láttam a filmet, kb. vagy 400-an seedelték. term. angol verzióról van szó, de legalább van.
boldog karácsonyt :)) -
#43 Átok - The Grudge
erre gondolsz? -
steweee #42 bocs az offért, de nem emléxik vki hogy a nemrég (1-2 év) "átok" , "az átok" című filmeknek mik voltak az angol neveik ? az egyiké a "the haunted" de a másik nem jut az eszembe -
#41 Vááá Karácsonyi vakáció! Ezt a filmet én is megvenném DvD-n de sehol sincs, ja és letölteni sem tudtam sajna, pedig ez az egyetlen karácsonyi film amit minden évben ilyenkor megnézek párszor. Na meg A Keresztapa! -
#40 bebaszva mindegy mitnéztek @ -
#39 nyugtass meg, hogy nem DVD-n van meg, mert nem adták ki szinkronizáltan tudtommal. -
#38 Én ma este nézem meg a Karácsonyi vakációt, vhogy sajnos az a film kimaradt az életemből, de most bepótolom :)
-
#37 Tapló télapó
Túlélni a karácsonyt
Kelekótya karácsony
és az alapfilm Karácsonyi Vakáció -
reanimator #36 Alien 1
Aliens
Alien 3
Alien Resurrection
XTRO 2
Forbidden World
Galaxy of Terror
Nekem ezek olyan karácsonyi hangulatú filmek :) -
#35 - Igazából szerelem :)
- Jumanji
- Halhatatlan szerelem
- Fargo
- A rettegés foka
- Oldboy
ennyi a terv, ez még változhat :) -
#34 Hiddon Fortress
Yojimbo
Kagemusha
Én ezeket terveztem be esetleg a Sanjuro-t. -
#33 -
Rolee Papa #32 Original. Havromtól kaptam karácsonyra. Mikor megláttam a tv-be a reklámját, azt mondtam: Ez kell nekem! Erre aza f*sz megvette Nekem karácsonyra! -
#31 nálunk Amerika Kedvencei volt a műsoron,aztán meg az Oltári Vőlegény a TVben :-) -
#30 Nem akarok vészvarjú lenni, de pont az elveszett jelentést??? Mármint, ha az a lost in translation vagy mi, mert akkor arra gondoltam. -
#29 Télapu 1
Dante pokla
Télapu 2
Reszkesetek betörők 2
Meg még pár film ami belefér -
#28 Én ezeket nézem most:
Idővonal
Halálos iramban
Elveszett jelentés -
#27 Mi inkább kártyázunk, meg vmi sokkal tartalmasabb programot csinálunk családdal, mint hogy minde beüljünk a Tv elé. De hát Ti tudjátok. -
#26 Jóbarátok karácsonyi részeket kellene előhalászni, meg a Rém rendes karácsonyi részeit... -
#25 Fantomas trilógia!!! -
skristof #24 hmmm gratulálok hozzáá
énis szemezek vele, de jelenleg nincs fölös 15k-m =(
vagy letöltötted? mert akkor nem vagy normális :D -
#23 Nincsen meg valakinek a Karácsonyi Vakáció?
Vagy valami honlapon látta már? -
#22 én meg el lennék a 12 lemezes Lotr csodával, csak nem akarom az őrületbe kergetni a családot:-)))) -
Rolee Papa #21 Én szerintem el leszek a 10 lemezes Mátrix csodával -
#20 Az Elf?
[csak tipp] -
#19 Ki tudja mi volt a másik film amit a Tapló télapó mellett reklámoztak? -
#18 Király visszatér Extra! -
Garfield #17 Na jó, angol felirattal.
Úgy viszont már elég jól megy, inkább csak olyankor akadok meg, amikor egy hullánál magyaráznak valamit a sérüléséről vagy valamilyen más speckó szakkifejezést emlegetnek; erre viszont ott a jDictionary vagy SZTAKI szótár.
U.i.: Mondjuk hozzá kell tenni, hogy olyan két-három éve a netről letöltött filmeket eredeti angol hanggal és magyar felirattal nézem. Szinkronost csak akkor keresek, ha valamiért nagyon muszáj. -
#16 Választék számomra:
-Taplo Télapo
-Hihetetlen.Csalad
-Pelenkás bajkeverő
-Télapu 2 (tavalyról megmaradt, megnézzük lehet ) -
#15 ha CSI-t akarsz nézni angolul ahhoz gratulálok :) nagyon anyanyelvi szinten nyomhatod ha azt úgy megérted... (néztem énis angolul CSI-t, volt hozzá angol feliratom is, de attól függetlenül volt benne jópár dolog amit nem értettem meg :) -
OPM #14 én sztem benyomom az Incredibles-t a családnak, remélem tetszeni fog nekik
tavaly a Némóval nem volt nagy sikerem... (az nekem sem jött be) -
#13 Őrület határán, yummie -
#12 Apám vanlszinuleg szokásához híven ngc-t vagy vmilyen természetfilmes, dokumentumfilmes csatornát néz majd... -
#11 Éjfélkor is van jó műsor:
pl. a Discoveryn
00:00 Szexualitás
A szeretkezés tanulható
00:30 Szexualitás
Fétis -
#10 tényleg, azt már rég vetitették a tv-k? vagy talán tavaly ilyenkor?mittomén