Karácsonyi DVD-film nézés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
nyugtass meg, hogy nem DVD-n van meg, mert nem adták ki szinkronizáltan tudtommal.
Bandee1987
Én ma este nézem meg a Karácsonyi vakációt, vhogy sajnos az a film kimaradt az életembõl, de most bepótolom 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ramore
Tapló télapó
Túlélni a karácsonyt
Kelekótya karácsony

és az alapfilm Karácsonyi Vakáció
Alien 1
Aliens
Alien 3
Alien Resurrection
XTRO 2
Forbidden World
Galaxy of Terror

Nekem ezek olyan karácsonyi hangulatú filmek 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

artschiatwork
- Igazából szerelem 😊
- Jumanji
- Halhatatlan szerelem
- Fargo
- A rettegés foka
- Oldboy

ennyi a terv, ez még változhat 😊

TheBerzerker
Hiddon Fortress
Yojimbo
Kagemusha

Én ezeket terveztem be esetleg a Sanjuro-t.

zaki
<#eljen><#idiota><#vigyor>

Original. Havromtól kaptam karácsonyra. Mikor megláttam a tv-be a reklámját, azt mondtam: Ez kell nekem! Erre aza f*sz megvette Nekem karácsonyra!<#vigyor>

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Botond
nálunk Amerika Kedvencei volt a mûsoron,aztán meg az Oltári Võlegény a TVben :-)
Panzermeyer
Nem akarok vészvarjú lenni, de pont az elveszett jelentést??? Mármint, ha az a lost in translation vagy mi, mert akkor arra gondoltam.

mov ah,4ch int 21h end

CLINT EASTWOOD9
Télapu 1
Dante pokla
Télapu 2
Reszkesetek betörõk 2
Meg még pár film ami belefér

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

LittleL
Én ezeket nézem most:

Idõvonal
Halálos iramban
Elveszett jelentés

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Csacsi
Mi inkább kártyázunk, meg vmi sokkal tartalmasabb programot csinálunk családdal, mint hogy minde beüljünk a Tv elé. De hát Ti tudjátok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

artschi
Jóbarátok karácsonyi részeket kellene elõhalászni, meg a Rém rendes karácsonyi részeit...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tatyla
Fantomas trilógia!!!<#ravasz1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hmmm gratulálok hozzáá
énis szemezek vele, de jelenleg nincs fölös 15k-m =(

vagy letöltötted? mert akkor nem vagy normális 😄

football without ultras is nothing

CLINT EASTWOOD9
Nincsen meg valakinek a Karácsonyi Vakáció?
Vagy valami honlapon látta már?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

wizy
én meg el lennék a 12 lemezes Lotr csodával, csak nem akarom az õrületbe kergetni a családot:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Én szerintem el leszek a 10 lemezes Mátrix csodával<#vigyor2>

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Panzermeyer
Az Elf?

mov ah,4ch int 21h end

Scholes18
Ki tudja mi volt a másik film amit a Tapló télapó mellett reklámoztak?

Glory Glory Man United!!

Tatyla
Király visszatér Extra!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na jó, angol felirattal. <#vigyor2>

Úgy viszont már elég jól megy, inkább csak olyankor akadok meg, amikor egy hullánál magyaráznak valamit a sérülésérõl vagy valamilyen más speckó szakkifejezést emlegetnek; erre viszont ott a jDictionary vagy SZTAKI szótár.

U.i.: Mondjuk hozzá kell tenni, hogy olyan két-három éve a netrõl letöltött filmeket eredeti angol hanggal és magyar felirattal nézem. Szinkronost csak akkor keresek, ha valamiért nagyon muszáj.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Scholes18
Választék számomra:

-Taplo Télapo
-Hihetetlen.Csalad
-Pelenkás bajkeverõ
-Télapu 2 (tavalyról megmaradt, megnézzük lehet <#bee1>)

Glory Glory Man United!!

Wanax
ha CSI-t akarsz nézni angolul ahhoz gratulálok 😊 nagyon anyanyelvi szinten nyomhatod ha azt úgy megérted... (néztem énis angolul CSI-t, volt hozzá angol feliratom is, de attól függetlenül volt benne jópár dolog amit nem értettem meg 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

én sztem benyomom az Incredibles-t a családnak, remélem tetszeni fog nekik
tavaly a Némóval nem volt nagy sikerem... (az nekem sem jött be)

dikki*yysw
Õrület határán, yummie

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Bandee1987
Apám vanlszinuleg szokásához híven ngc-t vagy vmilyen természetfilmes, dokumentumfilmes csatornát néz majd...

Bandee1987
Éjfélkor is van jó mûsor:
pl. a Discoveryn

00:00 Szexualitás
A szeretkezés tanulható
00:30 Szexualitás
Fétis<#ravasz1>

Bandee1987
tényleg, azt már rég vetitették a tv-k? vagy talán tavaly ilyenkor?mittomén<#idiota>

Sephi
Mar ki van keszitve :

Forrest Gump
A Beautiful Mind

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ami a vinyómon van és meg kéne nézni:

Dr. Strangelove
LOTR 1-2-3 bõvített változatok (csak a mozisat láttam eddig)
Casshern
Monsieur Ibrahim és a Korán virágai
eXistenZ
C.S.I. LV/Miami/NY egy-két angol része
Az óceánjáró zongorista legendája (ezzel a filmmel nem tudok betelni)

+ ma jött meg "Az õrület határán" DVD is, azt pedig különösen muszáj

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Én a South Park karácsonyi részét nézem meg.<#idiota>

seAke
Nekem nem tetszett

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Hentes Bill
ehh, jó kis poénok voltak a filmben, egy hét alatt 2X is megnéztem a filmet, jó vót <#gonosz1>

Boldog Karácsonyt!

Keresztapa trilógia

football without ultras is nothing

taplo telapo <#idiota>

seAke
Reszkessetek betörõk 1-2...minden karácsonykor megnézem..valahogy szeretem!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

artschi
Én az Igazából szerelmet nézem meg, jó kis vígjáték, meg van benne karácsonyos rész is, szóval pont ide passzol.
És ti?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

← ElőzőOldal 2 / 2