Karácsonyi DVD-film nézés

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
hát ismét aktuális... 😊

Elõkukázom a Jóbarátok karácsonyos epizódjait 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ancsie18
Anne Shirley filmek <#puszis>, Twin Peaks s02e14-s02e22 + a mozifilm, 30 Rockból amennyire jutunk... Sajnos semmi extra, mert már a januári vizsgáimra tanul(gat)ok.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Hurrááááááá!!

Vmelyik ker. csaton karácsonykor jön a Reszkessetek Betörõk 4 !!!

<#violent><#eplus2>

Walk the Talk.

unokaöcsémnek vettem egy L'ecsó DVD-t... szóval az tuti, h ott lesz a programok közt...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

artschi
Az idei listám:

Hull a pelyhes
Aludj csak, én álmodom
Igazából szerelem
Keselyû 3 napja
Jenki zulu
L'ecso
Transformers
Karib 3
Bérgyilkosok

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Karácsonyi vakáció (alap film)
Reszkessetek betörõk 1, 2, 3 (alap)
Télapu 1, 2, 3
Kiskarácsony mindenáron
Kelekótya karácsony
Ryan közlegény megmentése
Szétcsúszva
Die hard 4.0
Legalábbis ez a terv 😊
Magoo
Egértanya! Örök kedvenc karácsonkor 😊 tutira feldob!

Igazából szerelem: nem pont szentestére, de elõtte jó

Sheltem
Tervem karácsonyra:

Reszkessetek betörõk 1-2(alap karácsonyi film a legalapabb szinte)
Polár expressz(ez meg új alaphttp://www.ir-base.hu/use/Cruel/santa.gif" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

én megnézem majd a diehard 1, 2-t

artschi
up!

A tökös tekés mennyire karácsonyi film? 😊

Brankley
Polar Expressz milyen? Nem hallottam róla még...

Légy jó, légy hű Magyar!

zaki
Tapló Télapó nekem is tervbe van véve, meg a Polar Expressz (ezt még nem láttam).

+ lazításnak die hard 2 😊
Az Eight Below-t ajánlom, bár karácsonyhoz sok köze nincs, de hó az van benne dögivel.
Brankley
Mostnéztem meg a Télapu 2. nem volt rossz! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Így van, csak gondoltam szolok... 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Munch
Én nem értem mi tetszik az embereknek a Tapló télapóban.
Lehangoló unalmas vacak az egész. 😞

Brankley
Ma lesz a Tapló Télapó a HBO-n 21.00 kor, akit érdekel, és megnézné... 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Ebbe van valami... 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

hellnight
Van. Mert másnak attól még tetszik 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Brankley
Igen, az, de nekem nagyon nemjött be az a film. Mint ahogy a Saw sem, van értelme az olyannak? <#nemtudom>

Légy jó, légy hű Magyar!

hellnight
Google megmondja ám ilyenkor a megfejtést 😉
Amúgy igen az

Fiftyjoe
tapló télapó

Fiftyjoe
<#hehe> amúgy a tapló tépalú címû film a bad santa?

schrank
eddig egy jó "karácsonyi" filmet láttam a TaplóTélapót <#vigyor5><#eljen>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Brankley
TV-zni énsem fogok karácsonykor, de a gépemen nincs most karácsonyi film, és nemtudom honnan tudnék szerezni... :S Majd azért persze megprobálok valahogy 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Fiftyjoe
bankrablós, lövöldözõs, karácsonyos 😄 nekem bejött a film, már 3szor láttam de mindig megnézem ha adják a tvbe 😊

hellnight
Jajj az ilyen filmektõl már herótom van. Minden évben ugyanazokat leadják. Nem únják még??

Én 2 éve a Shrek 2-õt néztem meg. Jó volt 😊 Na meg a Ricsi Riccst szokták adni karácsonykor.
hellnight
Hát én még nem tudom milyen filmeket fogok nézni karácsonykor. Gondolom TV-be semmi jó film nem lesz. Vagyis gondolom Reszkessetek betörõk, bunyó karácsonyig stb stb amiket már vagy 1000x láttam, vagy nem is tetszenek.
Szal valszeg gépen fogok valamit nézni. Filmem az van renegeteg szal lesz mibõl válogatni 😄
MOndjuk karácsonykor jön ki a Fûrész 3. Igaz láttam már, de lehet moziban is megnézzük. Szép kis karácsony film LOL

Brankley
és jó film legalább? 😊 Bár a neve mintha ismerõs lenne...

Légy jó, légy hű Magyar!

Fiftyjoe
hulla, hó, telizsák. egyszer karácsonykor ezt néztem :/

Brankley
oké, köszi, utánanézek. De azért több címeket is várok, bárkitõl! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Elöbb írtam egy filmcímet, bár még nem láttam a címe: Szellemes karácsony.
Bill Murray a fõszereplõ úgyhogy rossz film nem lehet 😊
Brankley
Ezaz, mindenki olyan filmel hangolódik a Karácsonyra, amilyennek semmi köze a Karácsonyhoz. Persze ez nembaj, de én Karácsonyi filmeket akarok nézni! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Szellemes karácsony, én tavaly karácsonyra a Ponyvaregényt szerettem volna megnézni (semmi köze a karányonyhoz 😄 ), de sajna nem jött össze.
Brankley
Sephi: Forrest Gumpot hogyhogy Karácsonykor nézed? 😊 Amúgy a filmet a kedvenceim közé sorolom, jó film nagyon! 😊
MOndjatok légyszi Karácsonyi filmeket, mert szeretném már lassan beszerezni! Persze ne az alapokat (Igazából szerelem, reszkessetek betörõk, stb...)

Légy jó, légy hű Magyar!

nekem is <#nyes><#eljen>

Munch
Nekem már néha olyan Télapu, Reszkessetek betörõk, meg ilyesmi hangulatom van...

Ledöglök tesóm szobájába, leviszem a dvd lejátszót, viszek 5 csomag szotyit, kólát, csipszet. letöltök pár filmet(még nem tudom miket 😊) és reggeltõl estig filmeket lesek 😊

Ramore
kivételesen jó a szinkronja a filmnek, Csankó Zoltán, ha nem tévedek Chevy Chase-el zseniálisat alkotott.
sztem az magyarul a "harag" volt, de lehet én emléxem rosszul. mindenesetre köszönöm a választ

Bandee1987
nem dvd-n, hanem ripben, és ahhoz van hozzáadva a régi hbo-s szinkron(bár a hang nem a legjobb, még elfogadható)

amúgy kurva jó film volt, szarrá röhögtem magam 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ramore
ezzel én is így vagyok, a dvd kölcsönzõkben is csak feliratos eredeti nyelvû dvd verzió létezik belõle!
valamelyik torrentoldalon láttam a filmet, kb. vagy 400-an seedelték. term. angol verzióról van szó, de legalább van.

boldog karácsonyt 😊)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

wizy
Átok - The Grudge

erre gondolsz?

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

bocs az offért, de nem emléxik vki hogy a nemrég (1-2 év) "átok" , "az átok" címû filmeknek mik voltak az angol neveik ? az egyiké a "the haunted" de a másik nem jut az eszembe

Szabi84
Vááá Karácsonyi vakáció! Ezt a filmet én is megvenném DvD-n de sehol sincs, ja és letölteni sem tudtam sajna, pedig ez az egyetlen karácsonyi film amit minden évben ilyenkor megnézek párszor. Na meg A Keresztapa!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hmhm
bebaszva mindegy mitnéztek @

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Oldal 1 / 2Következő →