818
Neked miért nincs még?
-
#497 Igazából ha elfoglalod magad, hamar el tud menni az idő :D -
#496 ez 90s, most már úgy 10e feletti az érték :) -
#495 Nekem az első nap elrepült , de szerencsére semmi baja , azóta én is figyelek rá . -
#494 jah erősen fogom :) -
#493 én 2 milla körül meguntam :-D -
#492 A 9538 az mi? 60s? mert 90s-nek kevés, 30s-nek meg világrekord :-DDDD -
#491 Szép képek, jó tekerést! Mindíg markold erősen, ha már lassul, akkor is. meg a zsinórral indíts, minél kevesebbet súrlódjon/rágjon kis fordulaton. -
#490 Grat! én elértem a 12k-t, de aztán az istennek nem tudtam továbblépni. aztán kis teknikai trükk, másképp pörgetés, és máris 12970 a rekordom. de most meg ezzel vagyok úgy, hogy beállt :-) -
Igen, itt is ugyanaz a megoldás, széttekerem, és ott a gyűrű, alatta a polikarbonát, és megint egy gyűrű. De már a tengelyvégnél láttam kis fehér port, nem bírják ezek a tekerésem :-DDD
Ja, ma meg tekertem metallal egy 11400-ast, erre odaadom a sofőrnek aki jött rakodni, nem lenullázta az új rekordom? :-DDD de annyira nem érdekelt, míg az első hármat nem előzöm, vagyis a harmadikat a magyar listán addig nem küldözgetek be eredményt.
-
#488 na te sem vagy addikt, ááá :) -
#487 Na most már enni is akarok
Az alábbi eredmény azért ez, mert türelemmel úgyis túl lehet lépni, vagyis teljesen felesleges ilyet csinálni :D
6000-ig csináltam összesített fordulatban, azaz közel 600.000-szer pörgettem meg a golyót lol
-
#486 oké, akkor mindjárt megállok :D -
#485 :DDDDDDDDDDD
aztán vigyázz, mert első nap után kegyetlen izomlázat vagy fájdalmat tud okozni :D szal csak módjával :D -
#484 bazz már 1 órája vagy mittomén tekerem (most is) :D A végén ennek a fényénél fogok könyvet olvasni lol -
#483 teljesen jók :) -
#482 kezdőértékek :)
-
#481 neked meg gratu :) -
#480 Nah itt a powerball.
Még nem olvastam el a módokat, csak a kezelési utasítást, de már érzem a karomon hogy fárad :) Majd ha belejön a kezem a mozgásába, tolok rekordot is :)
-
#479 Na megvan a 12K
-
#478 hát ez megszólalásig hasonlít az NSD powerball -ra :)
btw, szedted már szét a metalt? az mennyire kopik? a pk gyűrű gondolom igen, de maga a ház? vagy úgy van megoldva mint a raptoránál hogy a pk gyűrű alatt és felett is van ilyen "segédgyűrű", tehát a pk. gyűrű nem is találkozik a fém házzal forgás közben? -
#477 kiderült itt is 8500 :-( -
#476 íbélyen 7000Ft-ból megállna asszem :-) nálunk ez 4500Ft-al drágább!
hardverapro.hu-n van egy topic ahol segítenek rendelni ebay.ről, csak utalnod kell számlaszámra bankban. -
#475 -
#474 Na mibe futottam, Strength Ball, v mitököm :-DDDD -
#473 -
#472 Amúgy ezt a fajtát nem ajánlanám, pedig nagyon tetszik nekem is! A leolvasással van egy kis gond, nem is a megtanulhatóságával, inkább az a probléma az egésszel, hogy szvsz nem tesz jót az ilyen megállítás a labdának, mert mire profin beállítja valaki a leolvasásra, addig szétkínozza a polikarbonát gyűrűt. De ne legyen igazam :-) -
#471 -
#470 boltba 8900-ért vettem sima kéket számlálóval.
Nézz szét itt, hogy nincs-e a közeledben bolt, ott olcsóbb. -
#469 Köszi majd eldöntöm, hogy ha veszek, melyiket, de akkor valószínű számlálósat fogok, bár kicsit drágállom. -
Hali, én ezt ajánlanám, nem mondom, hogy itt vedd meg, mert ezer Ft-al olcsóbban is tudtam venni, de mindenképp számlálósat vegyél!
Na persze jó az alap is, de ahogy rákattansz, már bánni is fogod, hogy nem látod milyen fordulatszámra vagy képes.
Persze utólag beszerezhetsz számlálót is az alap modellhez, gondold át mire akarod használni, csak edzés, vagy azért szórakozás is :-) -
#467 hello, ha el akarom kezdeni, milyet vegyek először? -
#466 na unatkoztam, lett új logóm. -
#465 kécce kiment a képből, biztos miko nem láttuk lehajtott egy energiaitalt, tehát -
#464 :DDDDDDDDDDDDD -
#463 átveszi a golyó ritmusát, kicsit ciki ilyen videót feltenni, én biztos nem merném, de azé jópofa :-) -
#462 hogy bóklászik közben xD -
Na ez nagyon lol 30s-en tolja
-
#460 Szerintem egy ideig tényleg a technikán múlik, de aztán már csak az erőn! Magyarázom ezt mindazzal, hogy a női rekordok jóval elmaradnak a férfiakétól. Én jelenleg egy 13ezret ki tudnék pörgetni, csak jó passzba kell legyek, vagyis jó időpontba tekerni, ami sajna nehéz, mert minden nap széttekerem a kezem -
#459 csak így tovább -
#458 Jó estét , én is pörgetem szorgalmasan de 11 e fölé még nem sikerült mennem . Amúgy szépen közelítünk az 500 hsz-hez .