818

Neked miért nincs még?
  • Aquir
    az meglesz nélkülem is :)
  • ppk

(amúgy leírhatnád még1xer, mert az 500hsz-re hajtunk!) :-D
  • Aquir
    a többi tulajdonságait már megadtam :]
  • ppk
    ühü . . . kékbe van sima, sima számlálós, neon kék, neon kék számlálóval, meg van a hupikék, de az törpe
  • Aquir
    kéket
  • ppk
    Hétfőn jön a futár, miet hoz? :-)
  • Aquir
    akkor majd meglátjuk :)
  • ppk
    Váltott kézzel, két kézzel, négy újjal, sőt, még lábbal is lehet :-D

De így utólag azt kell mondjam elég lett volna egy metált vennem, ez után a műanyag gyerekjátéknak tűnik, bár rekordot dönteni még nem tudtam :-D

• Aquir
    rendben, és ha rájön a karom hogy kell akkor beteszem amit pörgetek
    egyébként milyen módok vannak itt, váltott kézzel is lehet e csinálni rekordhoz, stb.
  • ppk
    Hétfőn várom ide a képeket a ballodról! :-) meg a rekordokat is! :-)
  • Aquir
    szépes :)
  • ppk
  • precision
    az igen... nem rossz ár, de nekem még akkor is kurvasok :)
  • ppk
    49ezerér mindkettő 350Hz tiéd lehet :-D
  • ppk
    prohardveren láttam van aki segít ilyen lámáknak mint én is az Ebay rendelésben :-)
  • precision
    huha, veszek egyből 4et... :DDD
  • precision
    nemtom, eléggé szét van már hajtva a ballom sztem az alkatrész csomag sem segítene rajta mert már nem csak a pk gyűrű kopott hanem maga a ház is, vagyis a perem ahol fut a pk gyűrű

szal ha lesz pénzem veszek majd egy új ballt számlálóval, meg esetleg ehhez a mostanihoz egy pk gyűrű pakkot, edzeni jó lesz az
  • ppk
    Tessék, innen rendelj, és 32ezerből megáll! :-)

• ppk
    nekem is neon van, azzal is lehet nagyot pörgetni, de már úgy csinálom azzal edzek, a simával meg kipörgetem a világrekordokat
  • Aquir
    Ez a számláló ha fordulatszámot méri, nincs külön a neonosoknak scoreboard? lehet kemény 2%-kal lassabb lesz xD
  • ppk
    számlálót miko veszőmá? :-D
  • precision
    mekkora powerball fanatik lettél te :DDD
    tetszik :)

ja, világválság monnyon le :)
  • ppk
    lehet az össztömege annyi csomagolással? nem tudom :-) de ezek szerint jól meg lehet tekerni, nekem most este 10000-nél kifordúlt majdnem a kezemből, lehet legumizom én is a külső burok alsó részét mint egy képen láttam :-) na, akkor karácsonyra 42ezres ball-t veszünk, vagy elöbb ha óccsóé belebotlok egybe, mint a mostaniba is. azé 30-é lehet má bevállalnám. baxxunk mi a válságra, nemde?
  • precision
    hát a #423 -ban lévő 42k HUF -os ball :D mi más :D
  • ppk
    amúgy én még erősödést nem vettem észre, csak azt, hogy minden nap fáj a kezem, me széttekerem

nehéz nem tekerni, mikor világbajnokira készülök!
  • ppk
    Én nem tom ez mien ball, hogy 20ezerig feltekeri, de genya :-D
  • Aquir
    ott hogy rezeg :)
    egyébként nagyon faja, holnapra már meg is kaptam volna a csomagot, csak utaznom kell, ezért hétfő lett hogy a futároknak számítható legyek :)
    #428-30 ty
  • precision
    itt pl egy gitáros beszél a ball -ról, talán érdemes megnézned, ráadásul magyar az illető :)

http://vimeo.com/1596057
  • precision
    jó lenne az ilyen hasznos linkeket kirakni bannerbe, de amíg nincs 500 hsz addig nem kérhetünk hg jogot :)

spammeljük tele gyorsan :D:D:D:D na jó, csak vicc, nemsokára összejön az :)
  • precision
    hát ott az ujjakra kell elsősorban edzened akkor, másodsorban pedig az alkarra
    a #397 -es hszben lévő linken találsz hozzá gyakorlatokat is
  • precision
    ja és ahogy elnéztem a sima metal -al a világrekord olyan 14ezer körül van (persze ez is Akis nevéhez fűzödik :D)
    a raptorral pl "simán" lehet 20ezret is tekerni, igen, és nem 90s módban, hanem á lá nature :D

• Aquir
    Aztán meglátjuk erősödik e a gitáros fogásom
  • precision
    hehehe :D
    üdv a klubban! :)
  • Aquir
    Nah, én már évekkel ezelőtt ismertem ezt a labdát, de miután megjött az ajándékba kapott giroszkópom (),
    rászántam magam és rendeltem egy Powerball Neon Pro-t, hogy teljes legyen a gyrogyűjtemény.
    Senki nem essen tévedésbe, a humorosban max a hozzászólások miatt anyáztam ezt, mert ott kapták fel a témát, és nem ment tőle a topik.
    Most viszont várom hogy megérkezzen
  • precision
    hát elvileg könnyített, könnyebb mint a sima metal ball

http://reflexshop.hu/powerball-350-metal-light-p-2015.html

De a mérleges képed elbizonytalanított. Ott az van, hogy a tiéd 496 gramm, a raptoré meg 870... szal nemtom most mi van :D:D:D
  • ppk
    de az is 350Hz-s nem? vagy csak a szépsége miatt? :-)
  • precision
    az szép :)

nekem egy raptor kéne... igen a 42ezres :D
    de majd esetleg ha szarom a pénzt akkor veszek egyet :DDD
  • ppk
    Melóhelyen alkottam :-D

• precision
    szép :)
  • ppk

Hejhó!

Megjött a gyilkos golyó! :-D

Kegyetlen a cucc, ezt ki kell próbálni mindenkinek!

rendes volt a csávó, utalás elött elküldte, ergó még ki sem fizettem, majd hétfőn fogom legkésőbb. Mintha még lenne neki egy, ha valakit érdekel a dolog! :-D