818
Neked miért nincs még?
-
#457 az meglesz nélkülem is :) -
(amúgy leírhatnád még1xer, mert az 500hsz-re hajtunk!) :-D -
#455 a többi tulajdonságait már megadtam :] -
#454 ühü . . . kékbe van sima, sima számlálós, neon kék, neon kék számlálóval, meg van a hupikék, de az törpe -
#453 kéket -
#452 Hétfőn jön a futár, miet hoz? :-) -
#451 akkor majd meglátjuk :) -
#450 Váltott kézzel, két kézzel, négy újjal, sőt, még lábbal is lehet :-D
De így utólag azt kell mondjam elég lett volna egy metált vennem, ez után a műanyag gyerekjátéknak tűnik, bár rekordot dönteni még nem tudtam :-D
-
#449 rendben, és ha rájön a karom hogy kell akkor beteszem amit pörgetek
egyébként milyen módok vannak itt, váltott kézzel is lehet e csinálni rekordhoz, stb. -
#448 Hétfőn várom ide a képeket a ballodról! :-) meg a rekordokat is! :-) -
#447 szépes :) -
#446 -
#445 az igen... nem rossz ár, de nekem még akkor is kurvasok :) -
#444 49ezerér mindkettő 350Hz tiéd lehet :-D -
#443 prohardveren láttam van aki segít ilyen lámáknak mint én is az Ebay rendelésben :-) -
#442 huha, veszek egyből 4et... :DDD -
#441 nemtom, eléggé szét van már hajtva a ballom sztem az alkatrész csomag sem segítene rajta mert már nem csak a pk gyűrű kopott hanem maga a ház is, vagyis a perem ahol fut a pk gyűrű
szal ha lesz pénzem veszek majd egy új ballt számlálóval, meg esetleg ehhez a mostanihoz egy pk gyűrű pakkot, edzeni jó lesz az -
#440 Tessék, innen rendelj, és 32ezerből megáll! :-)
-
#439 nekem is neon van, azzal is lehet nagyot pörgetni, de már úgy csinálom azzal edzek, a simával meg kipörgetem a világrekordokat -
#438 Ez a számláló ha fordulatszámot méri, nincs külön a neonosoknak scoreboard? lehet kemény 2%-kal lassabb lesz xD -
#437 számlálót miko veszőmá? :-D -
#436 mekkora powerball fanatik lettél te :DDD
tetszik :)
ja, világválság monnyon le :) -
#435 lehet az össztömege annyi csomagolással? nem tudom :-) de ezek szerint jól meg lehet tekerni, nekem most este 10000-nél kifordúlt majdnem a kezemből, lehet legumizom én is a külső burok alsó részét mint egy képen láttam :-) na, akkor karácsonyra 42ezres ball-t veszünk, vagy elöbb ha óccsóé belebotlok egybe, mint a mostaniba is. azé 30-é lehet má bevállalnám. baxxunk mi a válságra, nemde? -
#434 hát a #423 -ban lévő 42k HUF -os ball :D mi más :D -
#433 amúgy én még erősödést nem vettem észre, csak azt, hogy minden nap fáj a kezem, me széttekerem
nehéz nem tekerni, mikor világbajnokira készülök! -
#432 Én nem tom ez mien ball, hogy 20ezerig feltekeri, de genya :-D -
#431 ott hogy rezeg :)
egyébként nagyon faja, holnapra már meg is kaptam volna a csomagot, csak utaznom kell, ezért hétfő lett hogy a futároknak számítható legyek :)
#428-30 ty -
#430 itt pl egy gitáros beszél a ball -ról, talán érdemes megnézned, ráadásul magyar az illető :)
http://vimeo.com/1596057 -
#429 jó lenne az ilyen hasznos linkeket kirakni bannerbe, de amíg nincs 500 hsz addig nem kérhetünk hg jogot :)
spammeljük tele gyorsan :D:D:D:D na jó, csak vicc, nemsokára összejön az :) -
#428 hát ott az ujjakra kell elsősorban edzened akkor, másodsorban pedig az alkarra
a #397 -es hszben lévő linken találsz hozzá gyakorlatokat is -
#427 ja és ahogy elnéztem a sima metal -al a világrekord olyan 14ezer körül van (persze ez is Akis nevéhez fűzödik :D)
a raptorral pl "simán" lehet 20ezret is tekerni, igen, és nem 90s módban, hanem á lá nature :D
-
#426 Aztán meglátjuk erősödik e a gitáros fogásom -
#425 hehehe :D
üdv a klubban! :) -
#424 Nah, én már évekkel ezelőtt ismertem ezt a labdát, de miután megjött az ajándékba kapott giroszkópom (),
rászántam magam és rendeltem egy Powerball Neon Pro-t, hogy teljes legyen a gyrogyűjtemény.
Senki nem essen tévedésbe, a humorosban max a hozzászólások miatt anyáztam ezt, mert ott kapták fel a témát, és nem ment tőle a topik.
Most viszont várom hogy megérkezzen -
#423 hát elvileg könnyített, könnyebb mint a sima metal ball
http://reflexshop.hu/powerball-350-metal-light-p-2015.html
De a mérleges képed elbizonytalanított. Ott az van, hogy a tiéd 496 gramm, a raptoré meg 870... szal nemtom most mi van :D:D:D -
#422 de az is 350Hz-s nem? vagy csak a szépsége miatt? :-) -
#421 az szép :)
nekem egy raptor kéne... igen a 42ezres :D
de majd esetleg ha szarom a pénzt akkor veszek egyet :DDD -
#420 Melóhelyen alkottam :-D
-
#419 szép :) -
Hejhó!
Megjött a gyilkos golyó! :-D
Kegyetlen a cucc, ezt ki kell próbálni mindenkinek!
rendes volt a csávó, utalás elött elküldte, ergó még ki sem fizettem, majd hétfőn fogom legkésőbb. Mintha még lenne neki egy, ha valakit érdekel a dolog! :-D