Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14942 90s! ez a 8-ik hely a listán :-) de szvsz felesleges beküldeni, egy hónap múlva úgy is több lesz. nem akarom zaklatni õket :-) viszont most meg a 12800-at nem tudom átlépni, tuti a technikán múlik! ja, és mielött nagy pörgetésre készültök, kicsit mossátok át szappannal a ball-t, meg alapos kézmosás, és sokkal jobban tapad a gumi, lehet ezerrel pörgetni!
Powerball!!!
Powerball!!!
Bazinga!
Bazinga!
HunBall címmel. Egyedi powerballok építése.
Pl.: Piros burokba signature rotor, természetesen a rotor tovább centírozva 20.000-es max fordulatig. Háttérvilágítás a fordulatszám mérõn.
Vagy igen, golyós csapágyasat, dragster széria néven <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Powerball!!!
Powerball!!!
Majd jön a kis matrica hogy "Akis approved" 😊
ennek pedig ITT a videjója :-D
Powerball!!!
Powerball!!!
Powerball!!!
na ezt pl parasztvakításnak érzem... lehet én vagyok hülye, de miben segít ez vagy miért is jó az, hogy a kezemben forgatom a giroszkópot, miközben guggolok meg ilyenek 😊 ennyi erõvel giroszkópozás közben felüléseket csinálok, és piacra is dobom az abtronic gyroscopre pro ultra 2000 -et 😄
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
érdekes, annyira nem lehet rossz, talán a plusz (szerintem) a sima kézi ballhoz képest, hogy koordinációt fejleszt, mivel mindkét kéz együttes és összehangolt mozgása kell ahhoz hogy mozgásban tartsd, egyszerre tudod vele dolgoztatni a két karodat (idõspórolás), meg azért a rögzített kartávolságnak is vannak elõnyei (mint pl a kézi súlyzó vs. rúd súlyokkal a végén)
úgy lenne az igazi, hogyha lenne belõle olyan verzió amibe bele lehet rakni akármilyen ballt, és nem kéne bele a motoros indítás sem, feltekerem én kézzel 😄 mert így biztos elég drága lehet
Bazinga!
Powerball!!!
Powerball!!!
sztem az azért annyira olcsó mert nem lehet rá számlálót rakni
Bazinga!
nagyon röviden leírom neked... a rotor többezres fordulaton pörög, a súrlódás miatt pedig mozgási energiáját átadja a házra, és ezáltal a kezedre
nyilván még nem fogtál ilyet a kezedben, de 10-11ezer felett már a testépítõk is "izzadnak" tõle... hogy miért dolgoztatja meg az izmot? mert k*rva erõsen kell szorítanod és ellentartanod, mivel a rotor az ellentétes irányba szeretne mozogni a tehetetlensége miatt, neked pedig egy helyben kell tartanod... írd be pl a youtube -ra hogy akis world record vagy akis metal powerball és nézd meg, hogy az izomagy is belejajjgat a nagy fordulatnál és az egész teste remeg és látszik hogy dolgozik az izom
de biztos csak megjátsza a dolgot... az egész egy kamu, a tamagocsi gombjának nyomogatása is jobban dolgoztat mint ez... 😄D
méghogy tamagocsi omg. ez egy mérnöki precizitással kiegyensúlyozott és összerakott giroszkóp, nem holmi gyerekjáték.
Ha további kételyeid vannak akkor két lehetõséged van:
1. veszel egy labdát és az elsõ napi izomláz után "térden állva kérsz bocsánatot" itt 😄DD
2. továbbra is azt mondod, hogy ez egy fasság, minket ez nem különösebben érdekel, és pláne nem fontos ide beírnod 😄
Bazinga!
Növeli az ujjak, csukló, kéz, alkar, bicepsz, tricepsz, szalag és a karok erejét.
Óriási elõnyt hoz zenészeknek, gitárosoknak, zongoristáknak, dobosoknak.
Rehabilitálja a fájó izmokat és az ízületeket. Ennek a labdának mi köze van itt bármelyik sporthoz is és fölleg hogy rehabilitálja a fájó izmokat izületeket mitöl növené például ez a labda a bicepszedet vagy az alkarodat <#confused>#confused> ez akora hülyeség hogy már fáj <#csodalk>#csodalk>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
szóval inkább egy ilyet ajánlanék :-) olcsóbb is, szebb is, és kijelzõs ez is :-)
amúgy ez furcsán olcsó, én ezt venném :-) ilyen olcsón még nem láttam sehol.
Powerball!!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ahogy visszaolvastam a lézeres, kijelzõs labdák a legjobbak.Olyat is hallottam hogy lehet gépre is adatokat feltölteni ezt minden elõbb említett labda tudja?Jah és kell valami speciális képesség hozzá? Nagy a labda, ha az embernek kis keze van elfér azért benne( Rokonomnak tetszik és jön a húsvét de elég kis keze van 13 éves)?
Személy szerint ezt néztem! Szerintetek?
amúgy meg hokizmot erõsít, szal erõsen ajánlom figyelmedbe! <#hehe>#hehe>
Powerball!!!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
amúgy én tuti nem kenném be azzal a takonnyal vagy mivel amivel akis meg az a másik arc is bekente
inkább kesztyû vagy mittudomén a csúszás ellen, nade ilyen trutymó 😞 elég lehet levakarni utána 😞
Bazinga!
3GP, szal VLC, vagy GOM player :-)
Este megpróbálom jutura is feltolni, bár nem nagy rekord, csak úgy unatkoztam :-)
Powerball!!!
15238 Max Fernandez
19021 90s Max Fernandez <--- amúgy ez szerintem öli a ballt, az ilyen kipörgetés, mikor a polikarbonát nem pörög, csak a rotor. Bár végülis a techno modellnél meg csak így lehet leolvasni az eredményt, ha kiiktatjuk a másik pörgést.
Ez a csávó is szépen öli a gépet, én inkább nem próbálom ki, tuti gari lenne belõle :-D
20014 90s Ben Pressley magyar rekord asszem olyan 17k körül van 90s-ben,
Powerball!!!
ehun-e
ja, megjött nemrég a ballom :-) most nem rezonál be, és a rossz rotort is megkaptam, azt hittem azt visszaküldik valahova, hmm . . . amúgy a kék ball sokkal, de sokkal szebben mozog, ennél érzek valami ellenállást, vagy harapást, szal mintha alapból kopna már most . . . a kék ball az valami csodás, mintha jégen csúszna bent minden, csak a giroszkópikus ellenállást érzem. lehet a ledek, mágnes miatt. az biztos többet led-es nem kellene, minél komolyabb vmi annál több a hibalehetõség :-/
Powerball!!!
Powerball!!!
Powerball!!!