Powerball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
hello, ha el akarom kezdeni, milyet vegyek elõször?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ppk
na unatkoztam, lett új logóm. <#fogmosas>

Powerball!!!

ppk
kécce kiment a képbõl, biztos miko nem láttuk lehajtott egy energiaitalt, tehát<#banplz>

Powerball!!!

precision
😄DDDDDDDDDDDD

Bazinga!

ppk
átveszi a golyó ritmusát, kicsit ciki ilyen videót feltenni, én biztos nem merném, de azé jópofa :-)

Powerball!!!

Aquir
hogy bóklászik közben xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ppk

Na ez nagyon lol 30s-en tolja

Powerball!!!

ppk
Szerintem egy ideig tényleg a technikán múlik, de aztán már csak az erõn! Magyarázom ezt mindazzal, hogy a nõi rekordok jóval elmaradnak a férfiakétól. Én jelenleg egy 13ezret ki tudnék pörgetni, csak jó passzba kell legyek, vagyis jó idõpontba tekerni, ami sajna nehéz, mert minden nap széttekerem a kezem<#zavart1>

Powerball!!!

Aquir
csak így tovább

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mNzJean
Jó estét , én is pörgetem szorgalmasan de 11 e fölé még nem sikerült mennem . Amúgy szépen közelítünk az 500 hsz-hez . <#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Aquir
az meglesz nélkülem is 😊

ppk
<#worship><#zavart1>

(amúgy leírhatnád még1xer, mert az 500hsz-re hajtunk!) :-D <#pias><#puszi>

Powerball!!!

Aquir
a többi tulajdonságait már megadtam :]

ppk
ühü . . . kékbe van sima, sima számlálós, neon kék, neon kék számlálóval, meg van a hupikék, de az törpe <#zavart1>

Powerball!!!

Aquir
kéket

ppk
Hétfõn jön a futár, miet hoz? :-)

Powerball!!!

Aquir
akkor majd meglátjuk 😊

ppk
Váltott kézzel, két kézzel, négy újjal, sõt, még lábbal is lehet :-D

De így utólag azt kell mondjam elég lett volna egy metált vennem, ez után a mûanyag gyerekjátéknak tûnik, bár rekordot dönteni még nem tudtam :-D

Powerball!!!

Aquir
rendben, és ha rájön a karom hogy kell akkor beteszem amit pörgetek
egyébként milyen módok vannak itt, váltott kézzel is lehet e csinálni rekordhoz, stb.

ppk
Hétfõn várom ide a képeket a ballodról! :-) meg a rekordokat is! :-)

Powerball!!!

Aquir
szépes 😊

ppk

Powerball!!!

precision
az igen... nem rossz ár, de nekem még akkor is kurvasok 😊

Bazinga!

ppk
ppk
prohardveren láttam van aki segít ilyen lámáknak mint én is az Ebay rendelésben :-)

Powerball!!!

precision
huha, veszek egybõl 4et... 😄DD

Bazinga!

precision
nemtom, eléggé szét van már hajtva a ballom sztem az alkatrész csomag sem segítene rajta mert már nem csak a pk gyûrû kopott hanem maga a ház is, vagyis a perem ahol fut a pk gyûrû

szal ha lesz pénzem veszek majd egy új ballt számlálóval, meg esetleg ehhez a mostanihoz egy pk gyûrû pakkot, edzeni jó lesz az

Bazinga!

ppk
ppk
nekem is neon van, azzal is lehet nagyot pörgetni, de már úgy csinálom azzal edzek, a simával meg kipörgetem a világrekordokat <#hehe>

Powerball!!!

Aquir
Ez a számláló ha fordulatszámot méri, nincs külön a neonosoknak scoreboard? lehet kemény 2%-kal lassabb lesz xD

ppk
számlálót miko veszõmá? :-D

Powerball!!!

precision
mekkora powerball fanatik lettél te 😄DD
tetszik 😊

ja, világválság monnyon le 😊

Bazinga!

ppk
lehet az össztömege annyi csomagolással? nem tudom :-) de ezek szerint jól meg lehet tekerni, nekem most este 10000-nél kifordúlt majdnem a kezembõl, lehet legumizom én is a külsõ burok alsó részét mint egy képen láttam :-) na, akkor karácsonyra 42ezres ball-t veszünk, vagy elöbb ha óccsóé belebotlok egybe, mint a mostaniba is. azé 30-é lehet má bevállalnám. <#hehe> baxxunk mi a válságra, nemde? <#eplus2>

Powerball!!!

precision
hát a #423 -ban lévõ 42k HUF -os ball 😄 mi más 😄

Bazinga!

ppk
amúgy én még erõsödést nem vettem észre, csak azt, hogy minden nap fáj a kezem, me széttekerem <#hehe>

nehéz nem tekerni, mikor világbajnokira készülök! <#wilting><#zavart1>

Powerball!!!

ppk
Én nem tom ez mien ball, hogy 20ezerig feltekeri, de genya :-D

Powerball!!!

Aquir
ott hogy rezeg 😊
egyébként nagyon faja, holnapra már meg is kaptam volna a csomagot, csak utaznom kell, ezért hétfõ lett hogy a futároknak számítható legyek 😊
#428-30 ty

precision
itt pl egy gitáros beszél a ball -ról, talán érdemes megnézned, ráadásul magyar az illetõ 😊

http://vimeo.com/1596057

Bazinga!

precision
jó lenne az ilyen hasznos linkeket kirakni bannerbe, de amíg nincs 500 hsz addig nem kérhetünk hg jogot 😊

spammeljük tele gyorsan 😄😄😄😄 na jó, csak vicc, nemsokára összejön az 😊

Bazinga!

precision
hát ott az ujjakra kell elsõsorban edzened akkor, másodsorban pedig az alkarra
a #397 -es hszben lévõ linken találsz hozzá gyakorlatokat is

Bazinga!

precision
ja és ahogy elnéztem a sima metal -al a világrekord olyan 14ezer körül van (persze ez is Akis nevéhez fûzödik 😄)
a raptorral pl "simán" lehet 20ezret is tekerni, igen, és nem 90s módban, hanem á lá nature 😄

Bazinga!

Aquir
Aztán meglátjuk erõsödik e a gitáros fogásom

precision
hehehe 😄
üdv a klubban! 😊

Bazinga!

Aquir
Nah, én már évekkel ezelõtt ismertem ezt a labdát, de miután megjött az ajándékba kapott giroszkópom (),
rászántam magam és rendeltem egy Powerball Neon Pro-t, hogy teljes legyen a gyrogyûjtemény.
Senki nem essen tévedésbe, a humorosban max a hozzászólások miatt anyáztam ezt, mert ott kapták fel a témát, és nem ment tõle a topik.
Most viszont várom hogy megérkezzen <#finom>

precision
hát elvileg könnyített, könnyebb mint a sima metal ball

http://reflexshop.hu/powerball-350-metal-light-p-2015.html

De a mérleges képed elbizonytalanított. Ott az van, hogy a tiéd 496 gramm, a raptoré meg 870... szal nemtom most mi van 😄😄😄

Bazinga!

ppk
de az is 350Hz-s nem? vagy csak a szépsége miatt? :-)

Powerball!!!

precision
az szép 😊

nekem egy raptor kéne... igen a 42ezres 😄
de majd esetleg ha szarom a pénzt akkor veszek egyet 😄DD

Bazinga!

ppk
Melóhelyen alkottam :-D

Powerball!!!

precision
szép 😊

Bazinga!

ppk

Hejhó!

Megjött a gyilkos golyó! :-D

Kegyetlen a cucc, ezt ki kell próbálni mindenkinek! <#banplz>

rendes volt a csávó, utalás elött elküldte, ergó még ki sem fizettem, majd hétfõn fogom legkésõbb. Mintha még lenne neki egy, ha valakit érdekel a dolog! :-D

Powerball!!!