818

Neked miért nincs még?
  • trevorbácsi
    Mennyibe kóstál egy ilyen szerkezet, és kb. hol lehet kapni?
    Nagyon bejövős ez a cucc. +fav
  • Aquir
    jah, ez úgy ahogy gitározásnál. Hozzászoktak az ujjaim (bekeményedtek), és már régen nem vág az acélhúr :)
  • precision
    hát ja... el van punnyadva ez a rész, szokatlan neki az effajta terhelés

de bele fogsz edződni, én már pl elég sokáig bírom tekerni nagy fordulaton, meg sem fájdul a tenyerem vagy az ujjaim
  • Aquir
    meg a tenyemet is kell, nyomásra érzékeny lett kicsit
  • precision
    arra én is emlékszem h a kisujjam fájt eléggé, de ennyire durva nem volt
    hát mondtam, hogy vegyél vissza, te állat... :DDD

sztem 1-2 napig pihentesd, akármennyire is pb függő lettél :D
  • Aquir
    sokáig pörgettem nagyobb hatásfokon:)
  • precision
    ejjj :) hogy sikerült összeszedni?
  • Aquir
    a kisujjam harci sebesült lettem

• mNzJean
    Jól van fiam leülhetsz .
  • precision
    köszönjük emese
  • Balazs15
    mi a xar ez a power ball?XD faszveréshez erösebb csuklo mozgást biztosit vagy mi?..mindig vmi hülyeséget ki kell találni XD
  • ppk
    Nyugi, sokára lesz az még, addig még izületes leszek, lesz két nyilt törésem, kopásom, meg még 15 ball rendelésem :-DDD
  • precision
    ejj, de a szavadon foglak... :D
  • ppk
    ingyé kapok kettőt, egyiket megkapod na :-D ígérni má tudok :-DDD
  • precision
    ...akarod mondani kettőt, és az egyiket igen becsületre méltó és nagylelkű módon nekem ajándékozod :DDDD
  • ppk
    És ingyen kapok egy raptort
  • precision
    na, szép!
    a végén még te leszel a "Hungarian Akis" :DDDDD
  • ppk
    Ma csak rekordok születnek, végre átléptem a 13K-t, jöhet a 14 :-DDDD

(most látom ez visszafelé olvasva is ugyanannyi :-DDD )

• ppk
    Új rekord, elötte kézmosás, ball mosás :-)

tíz perc szünet után 11486Rpm, de kár érte :-(
  • ppk
    wml-t szerkesztettem anno még mobilos időkben, meg kis html is befigyel, de csak az alapok, viszont van egy ismerősöm aki majd segít :-)

persze, linkek is lesznek, szépen lassan meg lesz formázva minden ;-)
  • precision
    hát ahogy érzed :)
    egy-két linket sztem érdemes kirakni, ilyeneket hogy power-ball.hu gyik -ja, az Akis féle gyakorlatok...stb. :)
    aztán ha van időd kreálhatsz vmi cool fejlécet, amiben benne vannak a linkek meg mittudomén :) én ahhoz nem értek amúgy :)
  • ppk
    igen, közben megtaláltam az erre vonatkozó szabályokat, követelményeket. amúgy sok helyen voltam már mód, de azok nem publikus oldalak (torrent)

meg egyszer chat-en is voltam operátor, csak beleuntam a napi 80 ujreg törlésébe, mikor bejöttek topicot rombolni. de itt nyugi lesz végre, semmi izgalom, lehet csinálok uj fejlécet is, bár a jelenlegi is két órás meló volt. vagy egy? :-D
  • precision
    amúgymeg :)

"A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
  • precision
    hát ilyenkor az adminok benéznek ide, és látják, hogy látogatod a topikot, meg hogy felhoztad a témát, és a többiek is egyetértenek vele...stb. :) nem adják csak úgy :)
  • ppk
    15095 90s, béna vagyok ma :-D
  • ppk
    oké, de ki dönti el, h alkalmas vagyok-e rá, mert ennyi erővel jön egy user, meglátja h megvan az 500, és kér rá jogot :-)

oké, akkor írok :-)

köszi hali :-) túrbózom majd az infósávot akkor :-)
  • precision
    persze, sztem is legyél te :)
    [email protected] -ra kell írni asszem, ott linkeld a topikot, meg a nicked adatlapját és kérj jogot
  • ppk
    bár Te má vagy kettőben is, akko vállalom én
  • ppk
    jó lenne vmi közös nick, amin mindketten tudunk szerkeszteni, de kezd Te, aztán majd aki aktívabb az lesz, bár rendet nem kell tartani úgy sem, inkább ilyen beszúrások címsor alá, iesmik szerkesztéséhez kell a jog. pl a youtube beszúrást el lehetne kérni a humoros-aranyosból, iesmik.
  • precision
    na megvan az 500 :)
    ki legyen a HG? :)
  • precision
    a belső polikarbonát gyűrű kopásából adódó port néha ki kell pucolni
    persze ha te egyből jó technikát használtál és használsz továbbra is akkor nem nagyon fog kopni a gyűrű benne

ha a műanyag ház belsejében fehér porszerű anyag jelenik majd meg, akkor mindenképp szét kell majd szedned és kipucolni
  • Aquir
    ezek az első pörgetések :)
    Amúgy ha elzárva van nem kell szétszedni ugye? :) Mondjuk nem is írták hogy szét kellene tisztítani szegényt :)
  • ppk
    amúgy lehet holnap bekenem enyvel azt a szemét metal ball-t, mert 10500 körül csúszik ki a kezemből, a cégnél retvás koszos kézzel meg 1140-at kinyomtam belőle. nem hiába ragasztózzák be páran a kezüket. bakke, minek ilyen csillogó simára csinálni, nem dísznek vettem
  • ppk
    bazze, Te kamikaze vagy,? amúgy a jutubot ismered? jó eldugott egy oldal, videók vannak rajta, meg mittudomén, maj keress rá, van sok hasznos tipp
  • mNzJean
    Okés , de én pont ebben voltam eltévedve , mert én pihenés nélkül csináltam a 90 sec et , persze nem is nagyon bírtam meg kb csak olyan 6-7 ezres fordulaton tudtam pihenés nélkül egy kézzel végigtekerni.
  • ppk
    Még Akis is rápihen, de ő legalább szabályosan teker :-)
  • ppk
    jaja, egy kézzel is lehet, de az öli a ball-t, nézd meg ezt hogyan rághat a polikarbonát mikor nem teker :-) bár kétségkívül jó technika egy kézzel, feltolja, és rápihen :-)

de én inkább kihagyom szegény golyó megölését :-)
  • mNzJean
    megvan az 500. hsz .
  • mNzJean
    Én azt hittem a 90s- nél egy kézzel kell végigtekerni , bakker akkor azért majd belehaltam mire lejárt a 90 sec.
  • ppk
    próbálj meg kezet váltani, mert ez nagyon kevés, mármint ha rekordra hajtasz, tényleg nem bántásként írom, csak úgy kell hogy kinézz 90s után, mintha két nőt dugtál volna egyszerre légüres térben :-D

magyarán levegőt nem kapsz, és a szíved épp felmondja a szolgálatot

nekem 15557 volt a legtöbb, holnap majd megkínzom magam :-D

(amúgy remélem nem ilyesztettelek el, végre vki aki tol képeket, és lehet majd versenyeznünk)