Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy-két linket sztem érdemes kirakni, ilyeneket hogy power-ball.hu gyik -ja, az Akis féle gyakorlatok...stb. 😊
aztán ha van idõd kreálhatsz vmi cool fejlécet, amiben benne vannak a linkek meg mittudomén 😊 én ahhoz nem értek amúgy 😊
Bazinga!
meg egyszer chat-en is voltam operátor, csak beleuntam a napi 80 ujreg törlésébe, mikor bejöttek topicot rombolni. de itt nyugi lesz végre, semmi izgalom, lehet csinálok uj fejlécet is, bár a jelenlegi is két órás meló volt. vagy egy? :-D
Powerball!!!
"A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
Bazinga!
Bazinga!
oké, akkor írok :-)
köszi hali :-) túrbózom majd az infósávot akkor :-)
Powerball!!!
[email protected] -ra kell írni asszem, ott linkeld a topikot, meg a nicked adatlapját és kérj jogot
Bazinga!
Powerball!!!
persze ha te egybõl jó technikát használtál és használsz továbbra is akkor nem nagyon fog kopni a gyûrû benne
ha a mûanyag ház belsejében fehér porszerû anyag jelenik majd meg, akkor mindenképp szét kell majd szedned és kipucolni
Bazinga!
Amúgy ha elzárva van nem kell szétszedni ugye? 😊 Mondjuk nem is írták hogy szét kellene tisztítani szegényt 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Powerball!!!
Powerball!!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
de én inkább kihagyom szegény golyó megölését :-)
Powerball!!!
magyarán levegõt nem kapsz, és a szíved épp felmondja a szolgálatot <#banplz>#banplz>
nekem 15557 volt a legtöbb, holnap majd megkínzom magam :-D
(amúgy remélem nem ilyesztettelek el, végre vki aki tol képeket, és lehet majd versenyeznünk) <#dumcsi>#dumcsi><#pias>#pias>
Powerball!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Powerball!!!
Powerball!!!
Igen, itt is ugyanaz a megoldás, széttekerem, és ott a gyûrû, alatta a polikarbonát, és megint egy gyûrû. De már a tengelyvégnél láttam kis fehér port, nem bírják ezek a tekerésem :-DDD
Ja, ma meg tekertem metallal egy 11400-ast, erre odaadom a sofõrnek aki jött rakodni, nem lenullázta az új rekordom? :-DDD de annyira nem érdekelt, míg az elsõ hármat nem elõzöm, vagyis a harmadikat a magyar listán addig nem küldözgetek be eredményt.
Powerball!!!
Az alábbi eredmény azért ez, mert türelemmel úgyis túl lehet lépni, vagyis teljesen felesleges ilyet csinálni 😄
6000-ig csináltam összesített fordulatban, azaz közel 600.000-szer pörgettem meg a golyót lol
aztán vigyázz, mert elsõ nap után kegyetlen izomlázat vagy fájdalmat tud okozni 😄 szal csak módjával 😄
Bazinga!
Még nem olvastam el a módokat, csak a kezelési utasítást, de már érzem a karomon hogy fárad 😊 Majd ha belejön a kezem a mozgásába, tolok rekordot is 😊
btw, szedted már szét a metalt? az mennyire kopik? a pk gyûrû gondolom igen, de maga a ház? vagy úgy van megoldva mint a raptoránál hogy a pk gyûrû alatt és felett is van ilyen "segédgyûrû", tehát a pk. gyûrû nem is találkozik a fém házzal forgás közben?
Bazinga!
hardverapro.hu-n van egy topic ahol segítenek rendelni ebay.rõl, csak utalnod kell számlaszámra bankban.
Powerball!!!
Powerball!!!
Nézz szét itt, hogy nincs-e a közeledben bolt, ott olcsóbb.
Powerball!!!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Hali, én ezt ajánlanám, nem mondom, hogy itt vedd meg, mert ezer Ft-al olcsóbban is tudtam venni, de mindenképp számlálósat vegyél!
Na persze jó az alap is, de ahogy rákattansz, már bánni is fogod, hogy nem látod milyen fordulatszámra vagy képes.
Persze utólag beszerezhetsz számlálót is az alap modellhez, gondold át mire akarod használni, csak edzés, vagy azért szórakozás is :-)
Powerball!!!