818
Neked miért nincs még?
-
#577 meg én azért fiatalabb vagyok.. nem biztos hogy biztosan el fogom érni amit te :) -
#576 elmondom mi fog történni a közeljövőben . . .
Lassan eléred a 12ezret, majd egy hétig akár mit csinálsz, nem léped át. Aztán egyszer csak rájössz egy új technikára, és 12500!, majd másnap 12900!!! Rá egy hétre meg 13 ezer, és már a 14K-n agyalsz. . . hmmm . . . mintha csak magamat látnám -
#575 ááá, még várok vele, érzem még van mit fejlődnöm, hetente nem zargatom őket a frissítéssel :-DDD
de 12ezret pergetnék a metállal, azt beküldeném azért :-)
-
#574 ez akkor mehet 3. magyar rekordnak :) -
#573 És még izomlázas a kezem :)
-
#572 Én sem értem, de biztos direkt ilyen, bár még ez is mintha enné a házat, szóval mindent erősíteni kellene, vagy épp ez a cél, hogy hadd fogyjon a cucc :-D
a vidit nézem, érdekel is, én is nagy pecás voltam, egyszer fél fizum ráment egy Mach botra, de menő is voltam ám vele, csak épp nem tudtam helyesen használni :-DDD -
#571 hát igen, 22es csapdája, mert ha csökken a súrlódás (pl olajozás v. szilikonozás v. bármi miatt) akkor értemét veszti az egész és nem kell erőt kifejtened, sőt gyorsítani sem tudod a giroszkópot
vmi ellenállóbb anyag kéne mint a műanyag... vagyis bocsánat, polikarbonát
nem értem miért ezt választották, wikin is azt írják, hogy kicsi a keménysége, karcolódik
nemtom annyira nem értek hozzá, de pl bátyám nagy pecás, és vmi karbonszál/üvegszál kombóból van a pecabotja... néztem multkor tesztet, olyannyira ellenálló és egyben könnyű és rugalmas anyag... a bot törésztesztjén pl karikára hatják a botot... elképesztő erős cucc
link - elég megnézni miket művel vele a srác... :) -
#570 mikor megvettem a boltba, frissen pörgettem egyet, hát az vmi csoda, olyan szépen siklik, csak az erőt érezni, már-már zavaró, hogy nem hallom rágni . . . na de két hét és már nem is olyan mint újkorában :-( szerintem akárhogy van ez tekerve, kopik. ma is ilyen pikkelyszerű polikarbonát darabokat fülpiszkálóztam ki a legújabb ballból. sajna vele jár. -
#569 sztem nem nagyon éri már meg fejleszteni, mármint nincs mit, max anyaghasználat terén lenne mit fejlődni
értem ezalatt hogy ne legyen hangja illetve ne kopjon el soha :DDDD -
#568 jaja, bár nekem olyan kellene amiben minden benne van :-)
kiváncsi vagyok mikor adnak ki vmi újat, vagy kész vége, leállt a fejlesztés 4 éve? -
#567 ez még kisebb mint amit linkeltem (a Complete pack) :) -
#566 azzzzigen :)
nekem is jöhetne egy ilyen pakk... -
#565 himbilimbi? :DDD
huha, mostantól óvatosan fogom megnézni a képeidet -
#564 ezt kérem karácsonyra, 60K körül meg is áll :-DDD -
#563 oké, most zargattam egy op-ot, egyszer bejött rendett tenni a nyitott topicomba, csak őt ismerem, végülis ráér, csak ez a nagy csend zavar, nem tom mi van :-)
Amúgy azért figyelek, h a himbilimbi ne tükröződjön, meg semmi nem oda való dolog -
#562 hát ha nagyon nem lesz semmi reakció a héten akkor írok én is, mármint nem magamnak kérve, hanem hogy adják neked már oda a jogot :)
én már korábban írtam, és asszem 2-3 nap kellett mire reagáltak, mármint nem írtak vissza, de megkaptam a jogot az egyik topikban -
#561 hehe :)
tök jó hogy a tükröződésben látszódik a másik narancs pb :) -
#560 Nem tom miko lesz a szobaopságból vmi, már két napja írtam . . másfél :-D
Lehet ment a spam-ba a levelem :-DDD -
Ma pergettem egy sátánit metallal :-)
-
#558 mondjuk ezekre a külföldi oldalakra jó a chrome böngésző beépített oldalfordítása :) -
#557 de ha nem hagyod abba nem múlik el :D -
#556 Spanyol oldal, a videókra katt, lehet technikát lopni :-) -
#555 nekem nem is izomlázam van, hanemmintha az izületeim készülnének ki, belenyilal, meg ilyenek . . :-) de egy nap alatt azért elmúlik. -
#554 úgyhogy rehabilitációs célok rulz -
#553 -
#552 hülyevagy? most próbálok úgy tekerni hogy ne fájjon :D -
#551 amúgy vmi új rekord mára? :-) -
#550 engem kicsit még a techno modell izgat, 5 ezret adnék érte :-) -
#549 Azért itt már milyen durva a Complete pack? kétszer is megvan alapszinten 2db neon :D
Szigorúan függőknek van ez az ajánlat :) így is bőven van annyi ball benne hogy többet kiválasszon valaki amit csak rekordhoz használna
Na persze tárasasággal is lehet venni, ha van 8 elszánt ember:)
-
#548 nekem má szétvágta az izületeim, mert egy állat vagyok
multkor nem bírtam elaludni annyira fájt a tenyércsontom, vagy mim. Ma is aki kezezett velem, csak röhögött mit sziszegek :-D
de tény, ésszel hajtva nem lesz ilyen problémád, csak azoknak akik rekordokat akarnak döntögetni, és mellette még türelmetlenek is :-) -
#547 igen, én épp ezért rá sem tettem , azért ha az ember figyel szvsz nem eshet ki a kezéből, nekem még egyszer sem esett, érzem mikor akar kicsússzanni, és akkor leállok. Amúgy a mai metalos rekordom gumikesztyüben tekertem, mert az aztán odatapasztja :-) -
#546 hajré:)
amúgy már levettem a karpántot, mert vele nem működik csak úgy a másik kézbe való átvétel, persze azóta is szorosan markolom :) -
#545 igen, én is így csinálom, azt mondta a garis csávó, h lehet, csak mindíg keményen markolásszam :-)
amúgy ma átléptem a határaimat a metallal, holnap azért megpróbálok javítani :-D
-
#544 teljesen te szabályzod a terhelést, azzal, hogy milyen gyorsan tekered
lassú fordulaton használva gyógyászati segédeszközként is funkcionálhat, pl kézműtétek után rehabilitációs célokra is szokták használni, de persze szigorúan csak nagyon alacsony fordulaton
szóval a válasz, nem, nem teszi tönkre az ízületeket, csak akkor, ha nem tudod hol a határ :) -
#543 ez tönkreteszi a váll- és csuklóízületeket? -
#542 szép :) egyébként lehet másik kézben fejjel lefele tartva is pörgetni a powerballt igaz? -
#541 Na teszek én is fel egy képet a sajátomról , ha végre bírok 11 ezer fölött pörgetni majd lefotózom .
-
#540 helyes :) -
trevorbácsi #539 Kösz a linket.
Lehet hétvégén beruházok egy ilyen szerkezetre, nagyon tetszik. :) -
#538 számlálóval 5e, számlálóval +4e, de ha ezek megvannak, akkor hogy világítson, csak +1700 Ft kell, stb :) Itt vannak.