818
Neked miért nincs még?
-
#617 eh, múltkor még szentül állítottad, hogy egy bizonyos fordulat felett már erő kérdése és a technika nem számít :D:P -
#616 én már rájöttem, nem az erőn múlik, a technika a lényeg. Szal csak gyakorolgassá, meg szúrd a képeket, hajrá :-)
-
#615 kicsit szüneteltetem nyilazás meg máskor alkalmasint időponthiány miatt, egyébként legutóbb a pillanatnyi görgés 11325 -
#614 Na igen, én is a simát ajánlom, de azt kérdezte, hogy neon, vagy techno, akkor inkább a neon :-) AQUIR kollega maga hogyan áll a rekordokkal? :-D
tegnap tekertem egy érdekeset, le is fotóztam, íme;
-
#613 10000 forint értékben sima számlálós és a Neon számlálós között csak 1700 Forint a különbség, nem túl drágább, én azért vettem :) Akit csak a rekord érdekel fordulatra pontosan az persze vegyen simát :) -
#612 Köszi Nektek, most aztán el tudom dönteni. :D
Meghesszölöm majd mind a kettőt élőben, aztán valami.
htxz -
#611 Loál Mester, végre! :)
Ledeset szerintem nem éri meg venni. Oké, hogy világít, de egyrészt drágább, másrészt 2% -al lassabb mint a nem ledes, harmadrészt ha vmi gáz van (pl leejted v. ilyesmi) akkor a ledek elmozdulnak/elgörbülnek és további sérüléseket okoznak.
Vegyél egy sima lednélkülit, számlálóval. A Techno is felesleges szerintem, tök szép, hogy kiírja a rotorra a fordulatot, de ahhoz hogy el tudd olvasni ugye egyhelyben kéne tartani a rotort, tehát hogy csak a saját tengelye körül forogjon, maga a rotor a házhoz képest ne mozduljon el. Ami egyrészt kezdőként nehéz, másrészt nem biztos, hogy egészséges a ballra nézve :) -
#610 neont vegyé, számlálóval :-) techno szebb, de nehezebb a rekord rögzítése, csak videóval lehet, én jövő hónapban lehet betechnozok azé :-DDDD
-
#609 én is úgy érzem :-DDD még két hónap, aztán kiderül :-) -
#608 Úgy néz ki pénteken én is tulaj leszek.
Neon van-é valakinek? És Techno? És Foot trainer van-é: valakinek?
Melyiket vegyem? Mindenképp pördületmérős kell, de Metal köszi, nem. -
#607 lassan magyar bajnok leszel... :DDD -
#606 Kicsit kipucoltam :-)
-
#605 -
#604 hát majd lehet hogy veszek, de most nincs rá keret :D
de én noob vagyok ám, ennek a közelébe se érek, szal ha partnert keresel akivel versenyezhetsz nem én vagyok az embered :D
majd Aquir lealáz :D :) -
#603 közvetlen utána egy 13410-es, aztán mára ki is nyiffant a csuklóm :-D
Veled mizu, vegyé má egy számlálósat, naaaaa :-D -
#602 nice :) -
#601 Új rekord :-)
-
#600 Szerintem megéri :-) -
#599 Logóműhelyben 2 éve nem cserélik a hg-t... :) -
#598 nemtom mi van a hg joggal...
én arról a mailről küldtem, amiről korábban már kértem egy házigazda jogot... szóval elvileg nem kellene spamnek néznie
megkérdezem a moderátor topikban, hogy ilyenkor mi a teendő -
#597 mondjuk a fogalmazás nem épp helyes,mert nem egy percig tekertem, de így jönne ki, igaz :-) szobaopságról mit tudni? :-D asszem két admin van, lehet mégis spam lett a levelem, mert másfél hét alatt nem igaz nem értek volna rá :-) -
#596 az komoly :D
kőkemény 2 fordulat egy perc alatt :D -
#595 Két egység az új rekord :-D nem egyszerű :-) 13231 volt a régi rekord.
-
#594 hát nemtom... megpróbáljuk akkor majd 1000 hsz -nél is... :| -
#593 Van itt még ez a WRIST BALL occóé :-)))))))))))
és egy vélemény egy fórumról;
Bár a giroszkópos csuklóerősítő eszköz nagyon jó, de ez a márka nagy csalódás. Valóban meg kell venni a drágább változatot, ezt csak akkor vegye meg valaki, ha van felesleges háromezer forintja. Sajnos ez a változat egy nagyon gagyi kínai vacak.
Nekem ez volt a tanulópénz. :(
A problémák:
1. Csak valamilyen szláv nyelvű leírás van hozzá
2. Hol lötyög a belseje, hol szorul
3. A tok ragasztott, a belseje nem tisztítható
4. A berántómadzag végéről már az első nap lejött mind a két kemény rész, így használhatatlan (egy kis pillanatragasztó segített azért)
5. a gumipánt nem fekszik fel rá -
#592 mert nem érdekel senkit az ügy, azért. Ennyit ér a VIP befizetés! no problem :-) -
#591 nem vágom miért nem kaptad meg a jogot :( -
#590 Na, újra itthon, tekerek egy nagyot :-)
amúgy a mutatóujjam középső ujj felöli részén egy bőrkeményedés kezd kialakulni, tök menő vagyok mi? :-DDDDD
-
#589 írtam egy mailt én is :)
reménykedjünk... :) -
#588 Sajna el vagyok felejtve szobaopilag -
trevorbácsi #587 mekkora flesss -
#586 -
#585 ilyen a neon -
#584 ilyet még nem is láttam ami világít nagyon zsír. -
#583 :)
-
#582 Én is edzegettem anno, aztán már csak tekertem, most meg már azt sem :-( messzebb lett a munkahely, oda már nem tekerek (40km) -
#581 kicsit gyorsítottam rajta :-)
-
#580 én (is) sovány vagyok, bár jártam terembe fél évig, de még kellene rakni magamra :) -
#579 mittalátam :-)
-
#578 ő is fiatal :-)