Powerball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ez még kisebb mint amit linkeltem (a Complete pack) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

precision
azzzzigen 😊
nekem is jöhetne egy ilyen pakk...

Bazinga!

precision
himbilimbi? 😄DD
huha, mostantól óvatosan fogom megnézni a képeidet <#idiota><#vigyor5><#banplz>

Bazinga!

ppk
oké, most zargattam egy op-ot, egyszer bejött rendett tenni a nyitott topicomba, csak õt ismerem, végülis ráér, csak ez a nagy csend zavar, nem tom mi van :-)

Amúgy azért figyelek, h a himbilimbi ne tükrözõdjön, meg semmi nem oda való dolog <#nezze><#zavart1><#wilting><#hehe>

Powerball!!!

precision
hát ha nagyon nem lesz semmi reakció a héten akkor írok én is, mármint nem magamnak kérve, hanem hogy adják neked már oda a jogot 😊
én már korábban írtam, és asszem 2-3 nap kellett mire reagáltak, mármint nem írtak vissza, de megkaptam a jogot az egyik topikban

Bazinga!

precision
hehe 😊
tök jó hogy a tükrözõdésben látszódik a másik narancs pb 😊

Bazinga!

ppk
Nem tom miko lesz a szobaopságból vmi, már két napja írtam . . másfél :-D

Lehet ment a spam-ba a levelem :-DDD

Powerball!!!

ppk

Ma pergettem egy sátánit metallal :-)

Powerball!!!

Aquir
mondjuk ezekre a külföldi oldalakra jó a chrome böngészõ beépített oldalfordítása 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
de ha nem hagyod abba nem múlik el 😄

ppk
nekem nem is izomlázam van, hanemmintha az izületeim készülnének ki, belenyilal, meg ilyenek . . :-) de egy nap alatt azért elmúlik.

Powerball!!!

Aquir
úgyhogy rehabilitációs célok rulz

ppk
<#nezze><#hehe>

Powerball!!!

Aquir
hülyevagy? most próbálok úgy tekerni hogy ne fájjon 😄

ppk
amúgy vmi új rekord mára? :-)

Powerball!!!

ppk
engem kicsit még a techno modell izgat, 5 ezret adnék érte :-)

Powerball!!!

Aquir
Azért itt már milyen durva a Complete pack? kétszer is megvan alapszinten 2db neon 😄
Szigorúan függõknek van ez az ajánlat 😊 így is bõven van annyi ball benne hogy többet kiválasszon valaki amit csak rekordhoz használna
Na persze tárasasággal is lehet venni, ha van 8 elszánt ember😊

ppk
nekem má szétvágta az izületeim, mert egy állat vagyok <#falbav><#zavart1>

multkor nem bírtam elaludni annyira fájt a tenyércsontom, vagy mim. Ma is aki kezezett velem, csak röhögött mit sziszegek :-D

de tény, ésszel hajtva nem lesz ilyen problémád, csak azoknak akik rekordokat akarnak döntögetni, és mellette még türelmetlenek is :-)

Powerball!!!

ppk
igen, én épp ezért rá sem tettem , azért ha az ember figyel szvsz nem eshet ki a kezébõl, nekem még egyszer sem esett, érzem mikor akar kicsússzanni, és akkor leállok. Amúgy a mai metalos rekordom gumikesztyüben tekertem, mert az aztán odatapasztja :-)

Powerball!!!

Aquir
hajré😊
amúgy már levettem a karpántot, mert vele nem mûködik csak úgy a másik kézbe való átvétel, persze azóta is szorosan markolom 😊

ppk
igen, én is így csinálom, azt mondta a garis csávó, h lehet, csak mindíg keményen markolásszam :-)

amúgy ma átléptem a határaimat a metallal, holnap azért megpróbálok javítani :-D

Powerball!!!

precision
teljesen te szabályzod a terhelést, azzal, hogy milyen gyorsan tekered
lassú fordulaton használva gyógyászati segédeszközként is funkcionálhat, pl kézmûtétek után rehabilitációs célokra is szokták használni, de persze szigorúan csak nagyon alacsony fordulaton

szóval a válasz, nem, nem teszi tönkre az ízületeket, csak akkor, ha nem tudod hol a határ 😊

Bazinga!

Rage47
ez tönkreteszi a váll- és csuklóízületeket?
Aquir
szép 😊 egyébként lehet másik kézben fejjel lefele tartva is pörgetni a powerballt igaz?

mNzJean
Na teszek én is fel egy képet a sajátomról , ha végre bírok 11 ezer fölött pörgetni majd lefotózom .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

precision
helyes 😊

Bazinga!

Kösz a linket.
Lehet hétvégén beruházok egy ilyen szerkezetre, nagyon tetszik. 😊

Aquir
számlálóval 5e, számlálóval +4e, de ha ezek megvannak, akkor hogy világítson, csak +1700 Ft kell, stb 😊 Itt vannak.

Mennyibe kóstál egy ilyen szerkezet, és kb. hol lehet kapni?
Nagyon bejövõs ez a cucc. +fav

Aquir
jah, ez úgy ahogy gitározásnál. Hozzászoktak az ujjaim (bekeményedtek), és már régen nem vág az acélhúr 😊

precision
hát ja... el van punnyadva ez a rész, szokatlan neki az effajta terhelés

de bele fogsz edzõdni, én már pl elég sokáig bírom tekerni nagy fordulaton, meg sem fájdul a tenyerem vagy az ujjaim

Bazinga!

Aquir
meg a tenyemet is kell, nyomásra érzékeny lett kicsit <#idiota>

precision
arra én is emlékszem h a kisujjam fájt eléggé, de ennyire durva nem volt
hát mondtam, hogy vegyél vissza, te állat... 😄DD

sztem 1-2 napig pihentesd, akármennyire is pb függõ lettél 😄

Bazinga!

Aquir
sokáig pörgettem nagyobb hatásfokon😊

precision
ejjj 😊 hogy sikerült összeszedni?

Bazinga!

Aquir
a kisujjam <#rinya> harci sebesült lettem <#banplz>

mNzJean
Jól van fiam leülhetsz .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

precision
köszönjük emese

Bazinga!

Balazs15
mi a xar ez a power ball?XD faszveréshez erösebb csuklo mozgást biztosit vagy mi?..mindig vmi hülyeséget ki kell találni XD

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

ppk
Nyugi, sokára lesz az még, addig még izületes leszek, lesz két nyilt törésem, kopásom, meg még 15 ball rendelésem :-DDD

Powerball!!!

precision
ejj, de a szavadon foglak... 😄

Bazinga!

ppk
ingyé kapok kettõt, egyiket megkapod na :-D ígérni má tudok :-DDD

Powerball!!!

precision
...akarod mondani kettõt, és az egyiket igen becsületre méltó és nagylelkû módon nekem ajándékozod 😄DDD

Bazinga!

ppk
És ingyen kapok egy raptort <#hehe>

Powerball!!!

precision
na, szép!
a végén még te leszel a "Hungarian Akis" 😄DDDD

Bazinga!

ppk
Ma csak rekordok születnek, végre átléptem a 13K-t, jöhet a 14 :-DDDD

(most látom ez visszafelé olvasva is ugyanannyi :-DDD )

Powerball!!!

ppk
Új rekord, elötte kézmosás, ball mosás :-)

tíz perc szünet után 11486Rpm, de kár érte :-(

Powerball!!!

ppk
wml-t szerkesztettem anno még mobilos idõkben, meg kis html is befigyel, de csak az alapok, viszont van egy ismerõsöm aki majd segít :-)

persze, linkek is lesznek, szépen lassan meg lesz formázva minden ;-)

Powerball!!!