818
Neked miért nincs még?
-
#657 Dikkmán, kötözködik :-P nem is erről szól a dolog, de látom hackeléssel gyanusítasz, elárulom neked, a golyó hackeli saját magát, nem kell külön manipulálni. egyszóval már elismertem pár kommentel alább, h SZAR a mérési erdmény, ennyi nem lehet!
na de itt van mégegyszer, remélem megfelel
most megint garanciázhatok vaze, ezt nem hiszem el!!!!
-
#656 mintha a második egyes környékén megakadna a gif -
Tudok ilyet is :-D
-
#654 Szerintem nem :-D ma pörgettem egy tökugyanilyet, és 15580-at lökött ki, szerintem totál megbízhatatlan ez a techno :-P -
#653 -
#652 hehe, megvan a magyar bajnok? :D -
#651 Szerintem ez nem volt ennyi, össze vissza mutogat mindent :-DDD először 13980-at, aztán vagy 10xer 9500 körül max, és most csíptem egy ilyet;
csak a rotort rendeltem, és ajándékba adtak alsó, felső burkot, mert sok velem a probléma, és mert rendesek! de ez a techno rotor gyanus nekem :-) áttettem a felső burkot rá, 12782 volt a rotoron, az lcd-n meg 13463 :-) most meg dobott egy ilyen lehetetlent :-D -
#650 elvagyok itt magamnak mi? -
#649 -
#648 90s pirinyóval több a múltkorinál :-) uhh, szerk; most látom ez is ugyanannyi visszafelé olvasva :-DDDD
-
#647 Most ott tartok, hogy simán 13felett pörgetek , de a 14 még odébb van :-)
reklamációs ügyemre ma sem adtak választ. csöcs. . . -
#646 Jaja, htx, ezeket má megnéztem, csak még nem koordináltam össze a mozgásomat. -
#645 vállhoz másfajta gyakorlat kell
http://www.powerballs.com/akis_workouts.php?m=Video
a Mester megmutatja, hogy melyik izmot hogyan :) -
#644 Kicsit ügyesedtem, 11091 a max, ballal is elértem a 9ezret.
Tenyereimben izomláz, ami nem ismeretlen, mikor közdősportoltam, sokszor előfordult, ámde az elég régen volt. Az alkarom, és bicepszem kicsit be van durranva, a vállamat még nem sikerült érezhetően megdolgoztatni.
Asszem melóba is hordani fogom. -
#643 tanulok, meg minden, vizsgaidőszak jön, nem lesz sok tekergetés -
#642 90s ám, nem sima :-)
köszi ;-)
amúgy rengeteg ember el tudná ezt érni szerintem, csak sosem hallottak még erről a cuccról :-)
amúgy Veled mizu? -
#641 grat :) -
90s
-
#639 Holnap hívom a tagot, mert az e-mailjeimre sem válaszolt mikor a számlálóval volt a baj. Vagy nem tudom, gyilkoljam még, míg szét nem reped mint az első? :-D na majd lebeszélem vele mi légyen. 90s-ben tekertem most egy 16505-öt, de még menne feljebb érzem. Bánt ez a neonos rotor dolog, mert amúgy tetszik ahogy világít, de sajna ennyit bír nálam. Nem értem miért, azóta erősen fogom, és szintén nem esett ki a kezemből. Érdekes, mert a többivel nincs ilyen gond. Szal ha lehet nem kérek több ilyen neonosat, végülis nekik is olcsóbb, ha a sima rotort küldik. -
#638 Olyan a hangja, mint a videókban, úgyhogy nincs gáz.
Egyébként mindkét kézzel kifelé pörgetem, ösztönből így álltam neki. Ez a rázás-szerű technika még nem megy, szép köröket rajzolok.
A kép még úgy érzem odébb lesz, köszi a tanácsokat ismét. -
#637 -
#636 Tegnap végignéztem a topikot videókkal együtt. Ez az Akis elég sűrű gyerek, a keze is másfélszer nagyobb az enyémnél. ö
Érdekes technikák is vannak, úgy pörgetnek, ezen az áramkúrós kinézetűn mosolyogtam sokat.
10549 lett a legnagyobb pörgetésem jobb kézzel, ballal 8853-nál képtelen voltam többet csinálni. :D
A 30, 60, 90-es meneteket egyelőre nem erőltetem, majd, ha már fejlődtem kicsit erőben. Most a jobb tenyeremben, meg alkaromban érzem legjobban a munkát. -
#635 hát az hogy zúg az normális, ha kattog az nem ok
hangja az van, nézz meg egy videót és ha olyasmi hangja van a tiédnek is akkor nincs gond, szétgyilkolni nem fogod, de mint minden mozgó alkatrészes cucc ez is kopik a használattól, a jó technikával persze lehet késleltetni, de egy idő után úgy is elkopik, és akkor 1000ft -ér lehet venni hozzá reflexshopból "alkatrész csomagot" ami egy polikarbonát gyűrű és a hozzá való alátétek
ja és power-ball.hu lap alján van egy faq/gy.i.k. azt érdemes elolvasni... már csak a helyes szétszedési módszer miatt is, mert azt sem fogod megúszni, néha pucolni kell
aztán ha jönnek majd a rekordok, rakd a képeket, csak úgy loálosan :D -
#634 az igen bazzeg...
hát nem irigyellek, már megint végigjárni azt a procedúrát
amúgy meg egy állat vagy és a tekerésedtől reped ketté a rotor, nem bírja a kiképzést :D:D:D:D:D:D:D -
#633 Múltkor volt egy neon rotor cserém, most pucoltam ki az újat, és má megint be van repedve, bár gondoltam vmi baja van, mert nagy fordulatnál ráz! Most megint reklamáljak, már az agyukra mehetek . . . Megmondom jó nekem a sima, nem kell neon, mert csak szétesik. Érdekes a másiknak semmi baja. Pedig azzal tekerem a nagyokat. Ugyanúgy be van repedve a rotor mint a múltkori képeken látni lehetett. Széttekerem, vagy mi a rák lehet az oka? Szegény ball ennyit tud. -
#632 van egy zöld frizbi az nekem is bejövős,(ami most van az egy kutyafrizbi, csak a dögnek nem kellett, fél tőle :-DDD ) csak nincs kive dobáni, csajom mindíg a szomszédba dobáta
lenne lóvém, én is összevennék minden ilyen kütyümütyüt :-DDD örök gyerek szindróma :-D
na, akkor csak nézegessé sok powerball vidit hogyan is köll eszth csinyányi-e :-D
most láttam egy új Akis fogást, kipróbálom, bár én már fogtam így, ahogy Ő, de nem mentem semmire. Valamit ki kell találnom, hogy a 14K meglegyen. -
#631 Jaja, kis fémgolyócskát kell végigvinni az akadályokon. Idegtépő, frusztráló, anyázós, de szintén függőséget okoz. :D
A PB-t a Reflexshopban vettem. Haverommal eléggé bevásároltunk baromságokból, meg kapott tőlem egy fasza frizbit szülinapjára. -
#630 Ja, így már okés, a 9K az jó :-) az a ball az milyen, kis golyó van benne? én is nézegettem, h veszek :-) itt is rendelted a powerballt, ezen a külföldi oldalon? -
#629 Remélem is, hogy ballal fejlődök, mert egyelőre folyton kiesek a ritmusból, nem igazán jó még a mozgáskoordinációm. -
#628 Összvissz 3x pörgettem meg, és senki nem mutatta meg hogy kell, videókat meg direkt nem néztem, hogy izgi legyen a megtapasztalás, nyílván azért volt ilyen gyengusz. :)
Már felnyomtam 9k-ig, viszont előfordul, hogy zúg, az gondolom nem jó, ugye? Nem szeretném szétgyilkolni, amíg nem szupi a technikám.
Offolás:
Vettem egy ilyet is, szintén nagyon ász. -
#627 akko meg durvaaaa !!! -
#626 lehet 30s -en nyomta :D -
#625 6000 alá??? Az nagyon kevés, a cégbe bevittem, még a legbénább is 8500-at pörgetett, de rázták mint a barom. Szerintem vmi nem jó a számlálóddal nem? Tényleg nem bántásképp írtam, de ez nagyon kevéske :-( de lehet most bunkó voltam, akkor sorry! -
#624 bal kézzel én is eszméletlen suta voltam, ezért egy időben szinte csak azzal csináltam :) már annyira belejöttem, hogy ballal jobb vagyok mint jobbal :D ezzel csak azt akarom mondani h gyakorlás kérdése az egész
welkám tu dö kláb -
#623 Na, megvan a gép, kék színű Pro-t vettem.
Nem nagyon érzem még, ballal meg olyannyira suta vagyok, hogy botrány. :)
Jobb kézzel a harmadik próbálkozásra már sikerült zakatolás, és zúgásmentesen megpörgetni, de még szoknom kell.
Néztem egy legmagasabb fordulatot, valamivel 6000 alá sikerült.
Rokz. -
90s
-
#621 -
#620 aztá rekordozunk, majd told a képeket! :-) -
#619 htxz, asszem kezdek egy simával. -
#618 gondoltam valaki emléxik még, basszus éreztem rosszul írtam . . na majd máskor jobban figyelek :-DDD de amúgy 13000-ig tényleg nem az erőn múlik, ha majd írja, hogy onnan nem tud tovább lépni, akkor írom, hogy spenóóóót!!! :-DDD