Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Powerball!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tegnap tekertem egy érdekeset, le is fotóztam, íme;
Powerball!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Meghesszölöm majd mind a kettõt élõben, aztán valami.
htxz
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ledeset szerintem nem éri meg venni. Oké, hogy világít, de egyrészt drágább, másrészt 2% -al lassabb mint a nem ledes, harmadrészt ha vmi gáz van (pl leejted v. ilyesmi) akkor a ledek elmozdulnak/elgörbülnek és további sérüléseket okoznak.
Vegyél egy sima lednélkülit, számlálóval. A Techno is felesleges szerintem, tök szép, hogy kiírja a rotorra a fordulatot, de ahhoz hogy el tudd olvasni ugye egyhelyben kéne tartani a rotort, tehát hogy csak a saját tengelye körül forogjon, maga a rotor a házhoz képest ne mozduljon el. Ami egyrészt kezdõként nehéz, másrészt nem biztos, hogy egészséges a ballra nézve 😊
Bazinga!
Powerball!!!
Neon van-é valakinek? És Techno? És Foot trainer van-é: valakinek?
Melyiket vegyem? Mindenképp pördületmérõs kell, de Metal köszi, nem. <#smile>#smile>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
de én noob vagyok ám, ennek a közelébe se érek, szal ha partnert keresel akivel versenyezhetsz nem én vagyok az embered 😄
majd Aquir lealáz 😄 😊
Bazinga!
Veled mizu, vegyé má egy számlálósat, naaaaa :-D
Powerball!!!
Powerball!!!
én arról a mailrõl küldtem, amirõl korábban már kértem egy házigazda jogot... szóval elvileg nem kellene spamnek néznie
megkérdezem a moderátor topikban, hogy ilyenkor mi a teendõ
Bazinga!
Powerball!!!
és egy vélemény egy fórumról;
Bár a giroszkópos csuklóerõsítõ eszköz nagyon jó, de ez a márka nagy csalódás. Valóban meg kell venni a drágább változatot, ezt csak akkor vegye meg valaki, ha van felesleges háromezer forintja. Sajnos ez a változat egy nagyon gagyi kínai vacak.
Nekem ez volt a tanulópénz. 😞
A problémák:
1. Csak valamilyen szláv nyelvû leírás van hozzá
2. Hol lötyög a belseje, hol szorul
3. A tok ragasztott, a belseje nem tisztítható
4. A berántómadzag végérõl már az elsõ nap lejött mind a két kemény rész, így használhatatlan (egy kis pillanatragasztó segített azért)
5. a gumipánt nem fekszik fel rá
Powerball!!!
amúgy a mutatóujjam középsõ ujj felöli részén egy bõrkeményedés kezd kialakulni, tök menõ vagyok mi? :-DDDDD
Powerball!!!
Powerball!!!
Powerball!!!
Lassan eléred a 12ezret, majd egy hétig akár mit csinálsz, nem léped át. Aztán egyszer csak rájössz egy új technikára, és 12500!, majd másnap 12900!!! Rá egy hétre meg 13 ezer, és már a 14K-n agyalsz. . . hmmm . . . mintha csak magamat látnám <#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
Powerball!!!
de 12ezret pergetnék a metállal, azt beküldeném azért :-)
Powerball!!!
a vidit nézem, érdekel is, én is nagy pecás voltam, egyszer fél fizum ráment egy Mach botra, de menõ is voltam ám vele, csak épp nem tudtam helyesen használni :-DDD
Powerball!!!
vmi ellenállóbb anyag kéne mint a mûanyag... vagyis bocsánat, polikarbonát
nem értem miért ezt választották, wikin is azt írják, hogy kicsi a keménysége, karcolódik
nemtom annyira nem értek hozzá, de pl bátyám nagy pecás, és vmi karbonszál/üvegszál kombóból van a pecabotja... néztem multkor tesztet, olyannyira ellenálló és egyben könnyû és rugalmas anyag... a bot törésztesztjén pl karikára hatják a botot... elképesztõ erõs cucc
link - elég megnézni miket mûvel vele a srác... 😊
Bazinga!
Powerball!!!
értem ezalatt hogy ne legyen hangja illetve ne kopjon el soha 😄DDD
Bazinga!