Powerball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
eh, múltkor még szentül állítottad, hogy egy bizonyos fordulat felett már erõ kérdése és a technika nem számít 😄😛

Bazinga!

ppk
én már rájöttem, nem az erõn múlik, a technika a lényeg. Szal csak gyakorolgassá, meg szúrd a képeket, hajrá :-)

Powerball!!!

Aquir
kicsit szüneteltetem nyilazás meg máskor alkalmasint idõponthiány miatt, egyébként legutóbb a pillanatnyi görgés 11325

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ppk
Na igen, én is a simát ajánlom, de azt kérdezte, hogy neon, vagy techno, akkor inkább a neon :-) AQUIR kollega maga hogyan áll a rekordokkal? :-D

tegnap tekertem egy érdekeset, le is fotóztam, íme;

Powerball!!!

Aquir
10000 forint értékben sima számlálós és a Neon számlálós között csak 1700 Forint a különbség, nem túl drágább, én azért vettem 😊 Akit csak a rekord érdekel fordulatra pontosan az persze vegyen simát 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Loál János
Köszi Nektek, most aztán el tudom dönteni. 😄

Meghesszölöm majd mind a kettõt élõben, aztán valami.

htxz

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

precision
Loál Mester, végre! 😊

Ledeset szerintem nem éri meg venni. Oké, hogy világít, de egyrészt drágább, másrészt 2% -al lassabb mint a nem ledes, harmadrészt ha vmi gáz van (pl leejted v. ilyesmi) akkor a ledek elmozdulnak/elgörbülnek és további sérüléseket okoznak.

Vegyél egy sima lednélkülit, számlálóval. A Techno is felesleges szerintem, tök szép, hogy kiírja a rotorra a fordulatot, de ahhoz hogy el tudd olvasni ugye egyhelyben kéne tartani a rotort, tehát hogy csak a saját tengelye körül forogjon, maga a rotor a házhoz képest ne mozduljon el. Ami egyrészt kezdõként nehéz, másrészt nem biztos, hogy egészséges a ballra nézve 😊

Bazinga!

ppk
neont vegyé, számlálóval :-) techno szebb, de nehezebb a rekord rögzítése, csak videóval lehet, én jövõ hónapban lehet betechnozok azé :-DDDD

Powerball!!!

ppk
én is úgy érzem :-DDD még két hónap, aztán kiderül :-)

Powerball!!!

Loál János
Úgy néz ki pénteken én is tulaj leszek. <#smile>

Neon van-é valakinek? És Techno? És Foot trainer van-é: valakinek?

Melyiket vegyem? Mindenképp pördületmérõs kell, de Metal köszi, nem. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

precision
lassan magyar bajnok leszel... 😄DD

Bazinga!

ppk
Kicsit kipucoltam :-)

Powerball!!!

ppk
<#help><#rinya><#falbav><#dumcsi>

Powerball!!!

precision
hát majd lehet hogy veszek, de most nincs rá keret 😄
de én noob vagyok ám, ennek a közelébe se érek, szal ha partnert keresel akivel versenyezhetsz nem én vagyok az embered 😄
majd Aquir lealáz 😄 😊

Bazinga!

ppk
közvetlen utána egy 13410-es, aztán mára ki is nyiffant a csuklóm :-D

Veled mizu, vegyé má egy számlálósat, naaaaa :-D

Powerball!!!

precision
nice 😊

Bazinga!

ppk
Új rekord :-)

Powerball!!!

ppk
Aquir
Logómûhelyben 2 éve nem cserélik a hg-t... 😊

precision
nemtom mi van a hg joggal...
én arról a mailrõl küldtem, amirõl korábban már kértem egy házigazda jogot... szóval elvileg nem kellene spamnek néznie

megkérdezem a moderátor topikban, hogy ilyenkor mi a teendõ

Bazinga!

ppk
mondjuk a fogalmazás nem épp helyes,mert nem egy percig tekertem, de így jönne ki, igaz :-) szobaopságról mit tudni? :-D asszem két admin van, lehet mégis spam lett a levelem, mert másfél hét alatt nem igaz nem értek volna rá :-)

Powerball!!!

precision
az komoly 😄
kõkemény 2 fordulat egy perc alatt 😄

Bazinga!

ppk
Két egység az új rekord :-D nem egyszerû :-) 13231 volt a régi rekord.

Powerball!!!

precision
hát nemtom... megpróbáljuk akkor majd 1000 hsz -nél is... :|

Bazinga!

ppk
Van itt még ez a WRIST BALL occóé :-)))))))))))

és egy vélemény egy fórumról;

Bár a giroszkópos csuklóerõsítõ eszköz nagyon jó, de ez a márka nagy csalódás. Valóban meg kell venni a drágább változatot, ezt csak akkor vegye meg valaki, ha van felesleges háromezer forintja. Sajnos ez a változat egy nagyon gagyi kínai vacak.
Nekem ez volt a tanulópénz. 😞
A problémák:
1. Csak valamilyen szláv nyelvû leírás van hozzá
2. Hol lötyög a belseje, hol szorul
3. A tok ragasztott, a belseje nem tisztítható
4. A berántómadzag végérõl már az elsõ nap lejött mind a két kemény rész, így használhatatlan (egy kis pillanatragasztó segített azért)
5. a gumipánt nem fekszik fel rá

Powerball!!!

ppk
mert nem érdekel senkit az ügy, azért. Ennyit ér a VIP befizetés! no problem :-)

Powerball!!!

precision
nem vágom miért nem kaptad meg a jogot 😞

Bazinga!

ppk
Na, újra itthon, tekerek egy nagyot :-)

amúgy a mutatóujjam középsõ ujj felöli részén egy bõrkeményedés kezd kialakulni, tök menõ vagyok mi? :-DDDDD

Powerball!!!

precision
írtam egy mailt én is 😊
reménykedjünk... 😊

Bazinga!

ppk
Sajna el vagyok felejtve szobaopilag <#help>

Powerball!!!

mekkora flesss

ppk

Powerball!!!

Aquir
ilyen a neon

analfa
ilyet még nem is láttam ami világít nagyon zsír.

Aquir
😊

ppk
Én is edzegettem anno, aztán már csak tekertem, most meg már azt sem :-( messzebb lett a munkahely, oda már nem tekerek (40km)

Powerball!!!

ppk
kicsit gyorsítottam rajta :-)

Powerball!!!

Aquir
én (is) sovány vagyok, bár jártam terembe fél évig, de még kellene rakni magamra 😊

ppk
mittalátam :-)

Powerball!!!

ppk

Powerball!!!

Aquir
meg én azért fiatalabb vagyok.. nem biztos hogy biztosan el fogom érni amit te 😊

ppk
elmondom mi fog történni a közeljövõben . . .

Lassan eléred a 12ezret, majd egy hétig akár mit csinálsz, nem léped át. Aztán egyszer csak rájössz egy új technikára, és 12500!, majd másnap 12900!!! Rá egy hétre meg 13 ezer, és már a 14K-n agyalsz. . . hmmm . . . mintha csak magamat látnám <#hehe><#nezze>

Powerball!!!

ppk
ááá, még várok vele, érzem még van mit fejlõdnöm, hetente nem zargatom õket a frissítéssel :-DDD

de 12ezret pergetnék a metállal, azt beküldeném azért :-)

Powerball!!!

Aquir
ez akkor mehet 3. magyar rekordnak 😊

Aquir
És még izomlázas a kezem 😊

ppk
Én sem értem, de biztos direkt ilyen, bár még ez is mintha enné a házat, szóval mindent erõsíteni kellene, vagy épp ez a cél, hogy hadd fogyjon a cucc :-D

a vidit nézem, érdekel is, én is nagy pecás voltam, egyszer fél fizum ráment egy Mach botra, de menõ is voltam ám vele, csak épp nem tudtam helyesen használni :-DDD

Powerball!!!

precision
hát igen, 22es csapdája, mert ha csökken a súrlódás (pl olajozás v. szilikonozás v. bármi miatt) akkor értemét veszti az egész és nem kell erõt kifejtened, sõt gyorsítani sem tudod a giroszkópot
vmi ellenállóbb anyag kéne mint a mûanyag... vagyis bocsánat, polikarbonát

nem értem miért ezt választották, wikin is azt írják, hogy kicsi a keménysége, karcolódik

nemtom annyira nem értek hozzá, de pl bátyám nagy pecás, és vmi karbonszál/üvegszál kombóból van a pecabotja... néztem multkor tesztet, olyannyira ellenálló és egyben könnyû és rugalmas anyag... a bot törésztesztjén pl karikára hatják a botot... elképesztõ erõs cucc
link - elég megnézni miket mûvel vele a srác... 😊

Bazinga!

ppk
mikor megvettem a boltba, frissen pörgettem egyet, hát az vmi csoda, olyan szépen siklik, csak az erõt érezni, már-már zavaró, hogy nem hallom rágni . . . na de két hét és már nem is olyan mint újkorában :-( szerintem akárhogy van ez tekerve, kopik. ma is ilyen pikkelyszerû polikarbonát darabokat fülpiszkálóztam ki a legújabb ballból. sajna vele jár.

Powerball!!!

precision
sztem nem nagyon éri már meg fejleszteni, mármint nincs mit, max anyaghasználat terén lenne mit fejlõdni
értem ezalatt hogy ne legyen hangja illetve ne kopjon el soha 😄DDD

Bazinga!

ppk
jaja, bár nekem olyan kellene amiben minden benne van :-)

kiváncsi vagyok mikor adnak ki vmi újat, vagy kész vége, leállt a fejlesztés 4 éve?

Powerball!!!