818

Neked miért nincs még?
  • precision
    eh :DDD
    nekem teljesen megfelel a kézzel való indítás harmad ennyi pénzért :D (na jó, fele ennyiért, mivel van rajta számláló is :))
  • ppk
    Powerball autostart, ami magától felpörög! Persze kis segítséggel :-) occó, nem drága :-DDDD

• ppk
    há ball-t nem adunk el, kikapsz!

amúgy jó ár érte, asszem újonnan 13 ezer, vagy mennyi. a nincs időm pörgetni az azé durva, inkább csak írd azt, h meguntad, simán hihető :-) sajnálom, h nem pörgetel, nekem akkora izomlázam van ma mint állat, igaz nem a műanyagtól, hanem a fémtől :-D kicsit tekergettünk tegnap melóhelyen :-) majd leszakad a bicepszem.

szal sajnálom, h eladod, remélem megveszi vki, jó ár érte, szeva ;-)
  • mNzJean
    Üdv , van egy eladó powerballom , signature series pro , én meguntam ,meg nincs is időm mostanában pörgetni , teljesen újszerű állapotban van , garanciát vállalok rá , nem lett ledobva ,szétszedve, nincs megkopva stb... 8 ropiért vihető .

ilyen :

• alcotb
  • ppk
    Powerball 250Hz Blue Pro :-)

de inkább vedd a reflexshopnál, én is ott vettem mind (kettő kivételével) a gari is biztosabb így :-)

itten-e
  • Jano
    Én is vacilláltam egy darabig, végül egy számlálósat (Pro) vettem, pedig a Neon tetszett legjobban, viszont a látvány a teljesítmény rovására megy, a Neonnal pár száz fordulatnyival kevesebbet lehet pörgetni.
    Persze ha nem vagy kíváncsi a számokra, csak edzeni akarsz, akkor nem kell Prot venned, elég a sima, számláló nélküli is.
    Neten keresgess, ha fontos az ár, párszáz Forintot meg lehet spórolni itt-ott.
  • alcotb
    világítósat, ne világítósat?számlálósat, ne számlálósat?
  • alcotb
    nekem ez nagyon új.olyan sok fajta van.
    ezek közül melyiket?pl a 3. jobbra okés?Tényleg nem éri meg nagyon olcsót venni?ha 5 ropiért veszek eggyet az nem nagyon gagyi?
  • ppk
    most nem akarok oldalt reklámozni, de googléba beütöd, és meglátod :-) amúgy alap olyan 5ezer, számlálós 9ezer. de van 27-ér is, meg 43-ér is fém. :-) mondjuk én a 27ezreset 20-ér meg tudtam venni hardveraprón, vagy hol:-)
  • alcotb
    Hali

Honnan lehet és mennyiért beszerezni ezt a kis szerkezetet?
  • ppk
    jó kép :-) kicsit homályos, de látni a lényeget :-) basszus, majd megszakadok 13500 felé, hogyan lehet 16 ezret pörgrtni nem értem. :-OOOO
  • NagyMoa
    http://noob.hu/2010/06/18/Ma.JPG
  • NagyMoa
    nagyobb 20 kilobajtnal asszem aze nem engedi feltolteni:D szentem jovohonapra meglesz a uj rekord asszem:D
  • ppk
    noob.hu, vagy nincs bluututod a telón, és a gépen? :-) na mind1, csak jó ha vannak képek :-) 14095 a beküldött magyar rekord :-) akkor csak hajrá :-)
  • NagyMoa
    Mai porgetes legnagyobbja 14032 nem tom a kepet feltolteni:D Meg egy fel orat nyomom ha vami osszejon feldobom:D
  • ppk
    Sajna nem, én is mentem volna, de pest 300 km, ennyire nem vagyok fanatikus, majd ha pörgetek 15ezret felnézek :-D
  • NagyMoa
    Nem tudod ki nyerte ezt a budapesti versenyt ami a reflexben volt? most majusban
  • ppk
    Jaja, küldjed csak vissza, örök élet garis a rotor, vagy ha nincs komoly baja, végy bele polikarbonát gyűrűt 990Ft-é :-)

meg tekerj sokat, aztán vörsönyözgetünk itten, képek is jöhetnek :-)
  • NagyMoa
    En csak simakat hasznalok a tobbi az felejtos Van most egy osszetakolt amit hasznalok Meg van egy zsir uj komplett ami ez a signature series burkos apjafasza Egyebkent voltak problemak de nem emlexem hogy ien szerviz lett volna akkor:D Lehet visszakene kuldenem a maradek 2 ot szervizbe amit romma hajtottam?:D Holnap porgetek egy parat megint hatha osszejon vami:D Ma csak 4 szer porgettem 13600 korulieket:)
  • ppk
    húha, végre egy ellenfél

osztán mien ballod van? sima alap, vagy vmi neonos? én most küldtem vissza szervízbe párat, nálad nem volt soha semmi gond a labdákkal?
  • NagyMoa
    Orulok hogy ilyen szep eredmenyeket porgettek es gratulalok a magas teljesitmenyekhez Felbuzdulva en is eloguberaltam a ballom amit lassan 2 eve nem porgettem aktivan De most ez meghozta a kedvem hozza 10 porgetes utan osszejott 13888 meg kene donteni a jelenlegi magyar rekordot
  • ppk
    mi helyzet, mki eltünt? eredményeket, képeket akaroook!!!
  • ppk
    13862 p.k. gyűrű csere után :-)
  • Loál János #673
    Nekem kéne, sehol nem vagyok még. :-|
    Meg gyakran hiányzik is az erőlködés. :D
  • ppk
    na, halacc Te is :-) énnekem lenne időm, csak nem pörgetek annyit, mármint napi negyed óra megvan, nem tudom kell-e ennél több :-)

jelenleg átlag 13200-akat pörgetek, néha becsúszik egy nagyobb ha jó paszban vagyok, de van hogy 12500 is befigyel ha már zsírosodik a ball felülete :-)
  • Loál János #671
    A minap szétszedtem, kipucoltam, utána pörgettem egy 11314-et, de még mindig baromi kevés időt tudok fordítani a fejlődésre. :-|
    Melóban nem tudok játszani vele.
  • ppk
    Tekersz még, vagy mi vaaan? :-) senki nem pakol képeket :-(
  • precision
    nice :)
  • ppk
  • ppk
    Melóhelyen új rekord :-)

lassan, de biztosan :-)

• ppk
    azért bevallom a kiakasztós módszerrel lett ennyi, szal felpörgettem, és hagytam futni úgy, hogy a polikarbonát nem pörgött :-) simán végigtekerve szerintem nem lenne ennyi, kinyírnám a kezem, olyan 15500 lenne .-) bár anno írtam, hogy nem vagyok híve a kiakasztásos módszernek, de most kipróbéltam, és bejött :-)

na valahogy így csináltam :-)
  • ppk
    főnököm max 9500-akat pörgetgetett hetekig a ballommal, magyaráztam neki, hogy technikaváltás kell, és mult héten ráérzett, kapásból 11900-at pörgetett, szal többet el sem viszem neki, mert túllépi a rekordom :-)
  • ppk
    elötte kézmosás, és ball mosás, kipucolás :-)
  • precision
    lassan csinálhatsz egy saját youtube channelt "Hungarian Akis" néven... :DDD
  • Aquir
    jó nagy kezed lehet, én néha nem tudok már jól ráfogni :)
  • Loál János #661

90s-t én még mindig nem űzöm, általában hazaérve pörgetek 2-2-t ballal, jobbal, és annyi. 11109 még a max eddig, fejleszteni kéne a technikámat, meg sokkal többet pörgetni az erőnlét miatt. :-|
  • ppk
    Új magyar rekord 90s, de ez még simán több lesz, szal nem küldöm be :-)

• ppk
    up?
  • Aquir
    Na látod, a golyóra mondtam akkor. Rossz, rossz golyó! és szép eredmény :D