Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na valahogy így csináltam :-)
Powerball!!!
Powerball!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
90s-t én még mindig nem ûzöm, általában hazaérve pörgetek 2-2-t ballal, jobbal, és annyi. 11109 még a max eddig, fejleszteni kéne a technikámat, meg sokkal többet pörgetni az erõnlét miatt. :-|
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
na de itt van mégegyszer, remélem megfelel <#zavart1>#zavart1>
most megint garanciázhatok vaze, ezt nem hiszem el!!!!

Powerball!!!
Powerball!!!
csak a rotort rendeltem, és ajándékba adtak alsó, felsõ burkot, mert sok velem a probléma, és mert rendesek! de ez a techno rotor gyanus nekem :-) áttettem a felsõ burkot rá, 12782 volt a rotoron, az lcd-n meg 13463 :-) most meg dobott egy ilyen lehetetlent :-D
Powerball!!!
Powerball!!!
reklamációs ügyemre ma sem adtak választ. csöcs. . .
Powerball!!!
http://www.powerballs.com/akis_workouts.php?m=Video
a Mester megmutatja, hogy melyik izmot hogyan 😊
Bazinga!
Tenyereimben izomláz, ami nem ismeretlen, mikor közdõsportoltam, sokszor elõfordult, ámde az elég régen volt. Az alkarom, és bicepszem kicsit be van durranva, a vállamat még nem sikerült érezhetõen megdolgoztatni.
Asszem melóba is hordani fogom. <#smile>#smile>
köszi ;-)
amúgy rengeteg ember el tudná ezt érni szerintem, csak sosem hallottak még errõl a cuccról :-)
amúgy Veled mizu? <#nezze>#nezze>
Powerball!!!
Powerball!!!
Egyébként mindkét kézzel kifelé pörgetem, ösztönbõl így álltam neki. Ez a rázás-szerû technika még nem megy, szép köröket rajzolok.
A kép még úgy érzem odébb lesz, köszi a tanácsokat ismét. <#smile>#smile>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Érdekes technikák is vannak, úgy pörgetnek, ezen az áramkúrós kinézetûn mosolyogtam sokat. <#smile>#smile>
10549 lett a legnagyobb pörgetésem jobb kézzel, ballal 8853-nál képtelen voltam többet csinálni. 😄
A 30, 60, 90-es meneteket egyelõre nem erõltetem, majd, ha már fejlõdtem kicsit erõben. Most a jobb tenyeremben, meg alkaromban érzem legjobban a munkát.
hangja az van, nézz meg egy videót és ha olyasmi hangja van a tiédnek is akkor nincs gond, szétgyilkolni nem fogod, de mint minden mozgó alkatrészes cucc ez is kopik a használattól, a jó technikával persze lehet késleltetni, de egy idõ után úgy is elkopik, és akkor 1000ft -ér lehet venni hozzá reflexshopból "alkatrész csomagot" ami egy polikarbonát gyûrû és a hozzá való alátétek
ja és power-ball.hu lap alján van egy faq/gy.i.k. azt érdemes elolvasni... már csak a helyes szétszedési módszer miatt is, mert azt sem fogod megúszni, néha pucolni kell
aztán ha jönnek majd a rekordok, rakd a képeket, csak úgy loálosan 😄
Bazinga!
hát nem irigyellek, már megint végigjárni azt a procedúrát
amúgy meg egy állat vagy és a tekerésedtõl reped ketté a rotor, nem bírja a kiképzést 😄😄😄😄😄😄😄
Bazinga!
Powerball!!!
lenne lóvém, én is összevennék minden ilyen kütyümütyüt :-DDD örök gyerek szindróma :-D <#vigyor2>#vigyor2><#bohoc>#bohoc>
na, akkor csak nézegessé sok powerball vidit hogyan is köll eszth csinyányi-e :-D
most láttam egy új Akis fogást, kipróbálom, bár én már fogtam így, ahogy Õ, de nem mentem semmire. Valamit ki kell találnom, hogy a 14K meglegyen. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Powerball!!!
A PB-t a Reflexshopban vettem. Haverommal eléggé bevásároltunk baromságokból, meg kapott tõlem egy fasza frizbit szülinapjára.
Powerball!!!
Már felnyomtam 9k-ig, viszont elõfordul, hogy zúg, az gondolom nem jó, ugye? Nem szeretném szétgyilkolni, amíg nem szupi a technikám. <#ejnye1>#ejnye1>
Offolás:
Vettem egy ilyet is, szintén nagyon ász. <#smile>#smile>
Powerball!!!
Powerball!!!
welkám tu dö kláb
Bazinga!
Nem nagyon érzem még, ballal meg olyannyira suta vagyok, hogy botrány. 😊
Jobb kézzel a harmadik próbálkozásra már sikerült zakatolás, és zúgásmentesen megpörgetni, de még szoknom kell.
Néztem egy legmagasabb fordulatot, valamivel 6000 alá sikerült.
Rokz. <#gonosz1>#gonosz1>