Powerball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk

Powerball!!!

ppk

Powerball!!!

ppk
Kétoldalú ragasztó csodái :-D de azért húz rendesen, lehet kipróbálni :-)

Powerball!!!

ppk
<#puszi><#pias><#zavart1>

Powerball!!!

Aquir
lol szép 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ppk
jaja, lenyomom a gecie görögöt, leéééén, azanyjamindenségithát!!! <#zavart1><#boxer><#violent>

kb még két év, és 10 szervíz :-DDDD

Powerball!!!

precision
ehhh... te állat 😄DD

gratulálok! 😊 most már meg se állj Akis legyõzéséig 😄

Bazinga!

ppk
Oké, bár mostanában ki vagyok fogyva a kütyüvásárlásra elkülönitett lóvéból :-D

<#zavart1>

És akkor itt az új magyar bajnooook!!!!!jeeee :-DDD

Utána kicsit megnyekkent a ball, lehet szervíz lesz a vége a nagy mókának :-D

Powerball!!!

precision
hát ha nem gagyi utánzatot veszel akkor nem 😊
neocube -ot kell venni, reflexshop -ból pl.

Bazinga!

ppk
osztá nem kopikez? :-IO

Powerball!!!

precision
a kicsi sem annyira kevés 😊 nekem is 251 db -os van (egy 6x6x6 -os egy 3x3x3 -as és egy 2x2x2 -es kis kocka volt a dobozban, így jön ki a 251 db)

ki lehet belõle rakni elég sok mindent

az hogy megunnád e, nemtudom 😊 én eddig nem untam meg, minden nap találok ki (vagy lesek el youtube -ról) vmi új alakzatot 😊

Bazinga!

ppk
jaja, köszi :-) én is nézegettem, de úgy voltam vele, hogy a kis kiszerelés kevés, a nagy meg drága . . meg nem vagyok benne biztos, hogy nem-e unnám meg .-D

Powerball!!!

precision
na, megvan az a 14k... 😊
grat!

(off.: én most neocube -ra álltam rá, igaz nem ugyanaz a téma, de az is elég addiktív cucc 😄)

Bazinga!

ppk
Reggel 13917-et pergettem, erre nemrég übereltem egy ilyennel;

Powerball!!!

ppk
13866, 4-el javítottam, mikor lesz ebbõl 15ezer . . . . . vagy 14 :-D

Powerball!!!

ppk
ma hívtak, hétfõn visszakapom, lehet olvassák sg-t? :-D

Powerball!!!

precision
túl sokat problémáztál... elegük lett 😄😄😄😄

Bazinga!

precision
lál, milyen hangja van már... 😊
borzalmas 😊

Bazinga!

ppk
egy hónap alatt nem tudták visszaküldeni még a garis balljaim :-( lehet mki nyaral . . . de egy e-mailt nem írnának . .

Powerball!!!

ppk

Powerball!!!

precision
eh 😄DD
nekem teljesen megfelel a kézzel való indítás harmad ennyi pénzért 😄 (na jó, fele ennyiért, mivel van rajta számláló is 😊)

Bazinga!

ppk
Powerball autostart, ami magától felpörög! Persze kis segítséggel :-) occó, nem drága :-DDDD

Powerball!!!

ppk
há ball-t nem adunk el, kikapsz! <#boxer><#banplz>

amúgy jó ár érte, asszem újonnan 13 ezer, vagy mennyi. a nincs idõm pörgetni az azé durva, inkább csak írd azt, h meguntad, simán hihetõ :-) sajnálom, h nem pörgetel, nekem akkora izomlázam van ma mint állat, igaz nem a mûanyagtól, hanem a fémtõl :-D kicsit tekergettünk tegnap melóhelyen :-) majd leszakad a bicepszem.

szal sajnálom, h eladod, remélem megveszi vki, jó ár érte, szeva ;-)

Powerball!!!

mNzJean
Üdv , van egy eladó powerballom , signature series pro , én meguntam ,meg nincs is idõm mostanában pörgetni , teljesen újszerû állapotban van , garanciát vállalok rá , nem lett ledobva ,szétszedve, nincs megkopva stb... 8 ropiért vihetõ .

ilyen :

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

alcotb
<#worship>

Minden ugyanaz másképpen.

ppk
Powerball 250Hz Blue Pro :-)

de inkább vedd a reflexshopnál, én is ott vettem mind (kettõ kivételével) a gari is biztosabb így :-)

itten-e

Powerball!!!

Jano
Én is vacilláltam egy darabig, végül egy számlálósat (Pro) vettem, pedig a Neon tetszett legjobban, viszont a látvány a teljesítmény rovására megy, a Neonnal pár száz fordulatnyival kevesebbet lehet pörgetni.
Persze ha nem vagy kíváncsi a számokra, csak edzeni akarsz, akkor nem kell Prot venned, elég a sima, számláló nélküli is.
Neten keresgess, ha fontos az ár, párszáz Forintot meg lehet spórolni itt-ott.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

alcotb
világítósat, ne világítósat?számlálósat, ne számlálósat?

alcotb
nekem ez nagyon új.olyan sok fajta van.
ezek közül melyiket?pl a 3. jobbra okés?Tényleg nem éri meg nagyon olcsót venni?ha 5 ropiért veszek eggyet az nem nagyon gagyi?

ppk
most nem akarok oldalt reklámozni, de googléba beütöd, és meglátod :-) amúgy alap olyan 5ezer, számlálós 9ezer. de van 27-ér is, meg 43-ér is fém. :-) mondjuk én a 27ezreset 20-ér meg tudtam venni hardveraprón, vagy hol:-)

Powerball!!!

alcotb
Hali

Honnan lehet és mennyiért beszerezni ezt a kis szerkezetet?

ppk
jó kép :-) kicsit homályos, de látni a lényeget :-) basszus, majd megszakadok 13500 felé, hogyan lehet 16 ezret pörgrtni nem értem. :-OOOO

Powerball!!!

http://noob.hu/2010/06/18/Ma.JPG
nagyobb 20 kilobajtnal asszem aze nem engedi feltolteni😄 szentem jovohonapra meglesz a uj rekord asszem😄
ppk
noob.hu, vagy nincs bluututod a telón, és a gépen? :-) na mind1, csak jó ha vannak képek :-) 14095 a beküldött magyar rekord :-) akkor csak hajrá :-)

Powerball!!!

Mai porgetes legnagyobbja 14032 nem tom a kepet feltolteni😄 Meg egy fel orat nyomom ha vami osszejon feldobom😄
ppk
Sajna nem, én is mentem volna, de pest 300 km, ennyire nem vagyok fanatikus, majd ha pörgetek 15ezret felnézek :-D

Powerball!!!

Nem tudod ki nyerte ezt a budapesti versenyt ami a reflexben volt? most majusban
ppk
Jaja, küldjed csak vissza, örök élet garis a rotor, vagy ha nincs komoly baja, végy bele polikarbonát gyûrût 990Ft-é :-)

meg tekerj sokat, aztán vörsönyözgetünk itten, képek is jöhetnek :-)

Powerball!!!

En csak simakat hasznalok a tobbi az felejtos Van most egy osszetakolt amit hasznalok Meg van egy zsir uj komplett ami ez a signature series burkos apjafasza Egyebkent voltak problemak de nem emlexem hogy ien szerviz lett volna akkor😄 Lehet visszakene kuldenem a maradek 2 ot szervizbe amit romma hajtottam?😄 Holnap porgetek egy parat megint hatha osszejon vami😄 Ma csak 4 szer porgettem 13600 korulieket😊
ppk
húha, végre egy ellenfél <#dumcsi><#eplus2><#pias>

osztán mien ballod van? sima alap, vagy vmi neonos? én most küldtem vissza szervízbe párat, nálad nem volt soha semmi gond a labdákkal?

Powerball!!!

Orulok hogy ilyen szep eredmenyeket porgettek es gratulalok a magas teljesitmenyekhez Felbuzdulva en is eloguberaltam a ballom amit lassan 2 eve nem porgettem aktivan De most ez meghozta a kedvem hozza 10 porgetes utan osszejott 13888 meg kene donteni a jelenlegi magyar rekordot
ppk
<#fejvakaras><#phone> mi helyzet, mki eltünt? eredményeket, képeket akaroook!!!<#conf><#help>

Powerball!!!

ppk
13862 p.k. gyûrû csere után :-)

Powerball!!!

Loál János
Nekem kéne, sehol nem vagyok még. :-|
Meg gyakran hiányzik is az erõlködés. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ppk
na, halacc Te is :-) énnekem lenne idõm, csak nem pörgetek annyit, mármint napi negyed óra megvan, nem tudom kell-e ennél több :-)

jelenleg átlag 13200-akat pörgetek, néha becsúszik egy nagyobb ha jó paszban vagyok, de van hogy 12500 is befigyel ha már zsírosodik a ball felülete :-)

Powerball!!!

Loál János
A minap szétszedtem, kipucoltam, utána pörgettem egy 11314-et, de még mindig baromi kevés idõt tudok fordítani a fejlõdésre. :-|
Melóban nem tudok játszani vele. <#rinya>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ppk
Tekersz még, vagy mi vaaan? :-) senki nem pakol képeket :-(

Powerball!!!

precision
nice 😊

Bazinga!

ppk

Powerball!!!