818
Neked miért nincs még?
-
#737 Szétszedtem a neon pro-t és kis darabkák voltak ott, ahol forog az egész :D [ezt jól megfogalmaztam tudom :D]
kitakarítottam, de még mindig úgy érzem, hogy akad egy picit, és szerintem darálja azt a gyűrűt.
Hogyan lehetne ezt orvosolni? Egy új gyűrű megoldás lehet? köszi ^^ -
#736 passz, en nem vettem eszre semmi kulonbseget fel ev alatt. :-) azert aki az erdon dolgozik mar 10 eve, erosebb a kezszoritasa :-D inkabb technikailag fejlodtem sokat, meg hogy fel ev tekeres utan semmi izomlazad nem lesz akarmennyit kinlodtatod a kezeid :-) -
#735 Hali!
Aki régóta használja ezt a bogyót attól kérdezni hogy fejleszt valami izomzatot ez a cucc és ha igen milyen szinten? -
#734 jo eredmeny, igy tovabb ! :-) -
stevehuffnag #733 Barátnőmtől kaptam, még mielőtt neked írtam volna. Ő úgytudom a Tacticalshopban, vagy a Reflexshopban vette. -
nsdboy #732 hol vetted? -
stevehuffnag #731 Szevasztok! Négy napja van meg a powerballom, és tegnap sikerült 11056ra felvinni. Szerintem ez jó eredmény -
nsdboy #730 Techno Pro Neon akció
privátban érdeklődhettek -
#729 PÜ ment! -
nsdboy #728 sziasztok
Van egy pár eladó powerball-om, mélyen a bolti ár alatt.
akit érdekel írjon bátran. -
#727 oké, megpróbálom :) -
#726 szedd szét és úgy pucold ki
youtubeon van kismillió szétszerelést bemutató videó -
#725 egyébként az meg mintha kicsit akadna. ha sűrített levegővel kifújom, segíthet rajta? -
#724 szia :D
eladtam a screamert, és vettem jó áron egy neon pro-t azóta. :D -
#723 grat,en a 14200-at nem tudom mar atlepni
-
#722 Sziasztok!
Kicsit upolom a témát, tegnap vettem meg a powerballomat, pechemre(?) itthon jöttem rá, hogy a screamer verziót sikerült megvásárolnom :D
Addiktív a rohadék, a csuklóm fásliban van reggel óta, de nem tudom letenni. :D -
#721 köszi :-D bár lehet vissza írják, h 15 ojró :-D
onlinepolon meg tudnám szerkeszteni, csak magát a ball részét nehézkes ugyanilyenre :-O -
#720 Please send me one of those T-shirts what Akis wearing on this picture. Thanks! és mellékeld a képet :p -
#719 illen poló kéne nekem, tudnék angolul, írnék nekik, h küggyenekmá :-D -
#718 A kis Akis :p :) -
#717 -
#716 -
#715 Kétoldalú ragasztó csodái :-D de azért húz rendesen, lehet kipróbálni :-)
-
#714 -
#713 lol szép :) -
#712 jaja, lenyomom a gecie görögöt, leéééén, azanyjamindenségithát!!!
kb még két év, és 10 szervíz :-DDDD -
#711 ehhh... te állat :DDD
gratulálok! :) most már meg se állj Akis legyőzéséig :D -
#710 Oké, bár mostanában ki vagyok fogyva a kütyüvásárlásra elkülönitett lóvéból :-D
És akkor itt az új magyar bajnooook!!!!!jeeee :-DDD
Utána kicsit megnyekkent a ball, lehet szervíz lesz a vége a nagy mókának :-D -
#709 hát ha nem gagyi utánzatot veszel akkor nem :)
neocube -ot kell venni, reflexshop -ból pl. -
#708 osztá nem kopikez? :-IO -
#707 a kicsi sem annyira kevés :) nekem is 251 db -os van (egy 6x6x6 -os egy 3x3x3 -as és egy 2x2x2 -es kis kocka volt a dobozban, így jön ki a 251 db)
ki lehet belőle rakni elég sok mindent
az hogy megunnád e, nemtudom :) én eddig nem untam meg, minden nap találok ki (vagy lesek el youtube -ról) vmi új alakzatot :) -
#706 jaja, köszi :-) én is nézegettem, de úgy voltam vele, hogy a kis kiszerelés kevés, a nagy meg drága . . meg nem vagyok benne biztos, hogy nem-e unnám meg .-D -
#705 na, megvan az a 14k... :)
grat!
(off.: én most neocube -ra álltam rá, igaz nem ugyanaz a téma, de az is elég addiktív cucc :D) -
#704 Reggel 13917-et pergettem, erre nemrég übereltem egy ilyennel;
-
#703 13866, 4-el javítottam, mikor lesz ebből 15ezer . . . . . vagy 14 :-D -
#702 ma hívtak, hétfőn visszakapom, lehet olvassák sg-t? :-D -
#701 túl sokat problémáztál... elegük lett :D:D:D:D -
#700 lál, milyen hangja van már... :)
borzalmas :) -
#699 egy hónap alatt nem tudták visszaküldeni még a garis balljaim :-( lehet mki nyaral . . . de egy e-mailt nem írnának . . -
#698 neked ien köllakko ni! :-DDD