818
Neked miért nincs még?
-
#777 No eddig ez a max :)
Sorry, én marha rávakuztam a kijelzőre, és emiatt kissé korlátozottan látható a szám. De azért kivehető a dolog :) -
#776 a csukloizuletre kell meg figyelni, en egyszer este a femmel (350Hz) ratekertem, egy oran at nem tudtam elaludni annyira fajt a csuklom. szoval azert bemelegiteni kell kicsit, bàr muanyagnal ilyen gondom nem volt, egybol mehet fullon :-) -
#775 8981.
Mondjuk azt nemtom holnap hogy fogok dolgozni, szvsz úgy be fog durranni a kezem -
#774 jaja jópofa :)
Eddig csak 1 kolegának mutattam meg. Első reakció:
- Mi ez a hülyeség?
Azért csak kézbe vette, aztán nem bírta letenni.. -
#773 naaaaa, franko lesz eeeez :-) igy tovabb, en is ekorul tekertem eloszor, nagy varazslat ez a labda mi?:-D ismerosok, csalad mit szol, kezebe nyomtad masnak is? nalunk fater fakezu, ki is szedtem a kezebol :-D viszont volt par emberke melohelyen, akiknek egybol ment. :-) akkocsakigytovabb, rekordkepeket toljad, tapasztalataid, minden johet :-) -
#772 8224 :)
alakul, de a csuklóm már nem érzem -
#771 no megjött a kicsike :)
Első komolyabb próbálkozás (miután sikerült egyáltalán beindítanom )
Van még mit gyakorolni :) -
nsdboy #770 még mindig vannak eladó modelljeim, a bolti ár alatt! -
#769 ertem :-) ha viszont sporolni akarsz futardijat, akkor most rendelj melle polikarbonat gyurut egy-ket keszletet. kesobb jol johet. :-) -
#768 huhh hát én nem tervezek másikat venni, épp azért adok ki 1x érte pénzt (nem látom értelmét annak hogy most alapot vegyek, később meg rá a számlálót. Drágább a leves.. :) )
Aztán majd meglássuk ugye.. :D -
#767 eloszor jo haveszel olyat ami tetszik, vilagit, sipol,stb, aztan ugyis rajosz, hogy a legjobb az alap modell szamlaloval, mivel eloszor az ember szivesen gyonyorkodik a vilagito ledekben, erdekesebb is a laikusoknak akiknek megmutatod, de aztan ahogy kezdesz raallni a teljesitmenyre, ugy josz ra, hogy eleg a sima valtozat, azzal meg tobbet is lehet tekerni :-) nekem van vagy 7 ball-om, szeretem mind :-) de lehet csak 6 van :-D mikor rendelsz? kepeket told am az elso tekeresekrol! :-) amugy az autostartos verzat en sem ajanlanam, madzaggal siman jo berantani, ujjal beinditas meg par het alatt 100%osan fog menni! amugy is jobb ujjal inditani, nekem lama haver rantotta mar be ugy, hogy a madzag a ledre csavarodott :-D szoval jobb ha Te inditasz, nem mas teszi tonkre. -
#766 Köszönöm mindkettőtöknek.
Kicsit még körülnézek, de ez a signature szimpi :) -
#765 az autostartnak semmi értelme szerintem :) az nagyon lámereknek való, akik nem tudják 1-2 óra alatt megtanulni beindítani (én még ilyen emberrel amúgy nem találkoztam :))
azon kívül mindegy milyet veszel... csak annyi hogy 250Hz -es legyen, a 350 -es az nem kezdőknek való
de azon kívül tényleg mindegy milyen, lehet ledes, számlálós, anélküli
ha van rá pénzed a signature tökéletes választás :)
nekem amúgy egy sima számláló és lednélküli kék powerballom van, a legalapabb modell, de ez is ugyanazt a tudja mint a többi, leszámítva hogy nem számol fordulatot (bár lehet hozzá venni külön fordulatszámmérőt), meg nincsenek benne ledek, így nem világít -
#764 Szia
Lényegében ha tök kezdő vagy powerball esetén akkor azt tanácsolom neke hogy légyszives vegyél valami olyat amin van fordulatszámmérő, iletve hogy melyik modellt azzal inkább azt tanácsolom amilyen tetszik neked.
Én személy szerint még lehet hogy majd beszerzek egy SCREAMERT vagyis a sikító változatot, és akkor a köcsög szomszédaimat lazán kinyírom a gyönyörű hangjával a szomszéd meg majd mondhatja hogy
Hidd el hogy ez tapasztalat nekem már volt vérhólyagos a kezem, volt rajta bőrkeményedés, inhüvelygyulladásra is tippelt már az orvos és még lehetne sorolni.
Szerintem ha elkezded nem fogod tudni megunni
Visszatérve hogy mi is az ideális a világítósak ha jól tudom 2-3%-al kevesebb teljesítményt tudnak, de ez akkor fontos ha AKIS akarsz lenni
Mi a különbség a 250HZ illetve a 350HZ között szerintem a tömege, és az pedig eléggé jelentősen.
Akis a videón beleizzad mikor teker, az már keményen kitépi a karodat a helyéről.
Véleményem szerint elég neked egy kezdő 250HZ, hidd el, ha elkezded használni, első nap második nap szerintem enni sem fogsz, mert nem lesz mivel -
#763 na így neten olvasgatva, kezdek sínen lenni a témával kapcsolatban. Már leszűkítettem a palettát 2 modellre. Haladás :)
Ezek közül szerintetek? (tapasztalat stb)
autostart
Signature Series
Van értelme ennek az autostart featurenek?
-
#762 Előre is bocsánat a láma kérdésekért, (visszaolvastam pár HSZ-t, de nem leltem válaszra :) ) még nagyon kezdő lennék a témában.
Pár napja figyeltem még csak fel erre a kis kütyüre, és elhatároztam hogy beszerzek egyet.
A kérdésem pusztán annyi lenne hogy mi a különbség a 2e forintos és a 40k-s között? :) Gondolom az utóbbit jobb anyagból készítik, illetve magasabb fordulatszámon pörög, ezáltal gondolom nehezebb.. vagy nem?
Innen pl melyiket lenne érdemes? (természetesen ha tudtok jobb helyet, akkor szívesen fogadom)
Előre is köszönöm -
#761 pont a súrlódás miatt tudod felgyorsítani a powerballt
ha nem lenne súrlódás a ház és a rotor között, akkor "rángathadnád" akárhogy az egészet, meg sem moccanna :)
szóval ez egy járulékos "szükséges rossz", karban kell tartani, pucolgatni, és ha már szar a helyzet venni egy polikarbonát gyűrű+alátét csomagot és kicserélni benne
a powerball.hu -n amúgy van sok tanács, hogy hogyan ne használd a powerballt ha nem akarod, hogy nagyon hamar elkopjon/tönkremenjen -
#760 Hát sajnos most vettem észre tisztítás közben, a powerballban a sárga golyó, elvan repedve egy helyen, hogy mitől ötletem sincsen.
Nem ejtettem le azonban most csak figyelek hogy hogyan is történhetett ez.
Ezekre van élettartam garancia, annyit hallottam.
Mondjuk ugyanúgy lehet tekerni, meg minden, max lehet hogy pillanatragasztót, vagy kétkomponenses ragasztóval kicsit bekenem -
#759 Nagyon kemény szerintem a 350HZ giroszkóp, az már sokkal nehezebb mint ez a sima powerball.
Akisnak néztem a videóját, még ő is beleremeg a végén, márpedig ha Akis beleremeg akkor mi földi halandók már elszálltunk volna
Az elején mikor megnéztem youtubon hogy Akis hogy teker, nagyon ideges voltam és gyűlöltem a fickót
Idővel azonban rájöttem hogy ez a görög srác az valami hihetetlen technikát alkalmaz.
-
#758 szerintem a feher por akkor is ottlenne, ha csak a tengelyvegeknel csapagyasitanal, ha a polikarbonatot is csapagyasitod, akkor igazad lehet, de szerintem epp emiatt lehet igy felgyorsitani. passz, nem tudom. ha menne csapaggyal, szerintem mar kiadtak volna. nekem van egy 350Hz-s, olcsobban meg tudtam szerezni, de az aranyszinu raptort nem vallaltam be 42ezerert :-D ott mas a sulyelosztas, azert lehet 21ezer korul tekerni vele. azert kiprobalnam :-) -
#757 Próbálkoztam még anno, utólag már rájöttem hogy hülye voltam, gépzsírral, nem jött be, szétszedni darabokra a golyót, majd mosószer stb.
Azután megpróbáltuk műszerész olajjal, az sem vált be.
Szóval ötletem sincsen, de tuti hogy ezt az anyaországban valamilyen módon azért csak lehet tuningolni. -
#756 Van ötlet hogy esetleg hogyan lehetne tuningolni a powerballt?
Bátyám mivel villamosmérnök, próbálkozni akartunk azzal hogy csapágygolyókat rakni be a házba és akkor úgy pörögjön.
Magát az elképzelést értettem, el is mentünk csapágyboltba de közölték, hogy direkt úgy van megcsinálva ez az egész hogy amerikai szabvány van és nekik sajnos olyan csapágyuk nincsen.
Valami 0,1 mm -el volt nagyobb, amit árusítottak.
Milyen komoly lenne már ha csapágygolyón tudna pörögni a belső rész, súrlódás nem lenne, nem kellene állandóan szétszedni és azt a fehér port tisztítani meg ilyenek.
És valószínű hogy mivel ha csapágygolyón tudna pörögni sokkal nagyobb sebesség elérésére is képes lenne a golyó. -
#755 Anno egy jó darabig a bátyám akart venni 350HZ óriás ballt, mert ő anyagilag simán megteheti, de végül is nem vette meg.
Viszont visszaolvastam hogy van ez a raptor ez miért különleges? Ezt nem igazán értem.
És az NSD ball az mitől különbözik, a simától? -
#754 Hát nem tudom lehet benne valami.
Akist amikor megláttam a youtubon mondtam ez valami UFO csak figyeltem és figyeltem de nem bírtam rájönni hogy hogyan is csinálja -
#753 hali, udv a tekerok taboraban :-) a baratod eredmenye elegge jo, fel kellene tolnia a magyar powerball oldalra videoval egyutt. :-) technikavaltas amit javaslok, ez olyan mint a biciklizes, elmondani nehez, magadnak kell rajonni. Melohelyen is 10 embert megfertoztem vele, de mki maskepp teker. van aki kifele, az nem is er el nagy eredmenyt. Eljutott 9500-ig, es fel eve ott toporog :-D de van olyan is aki egybol 10ezret tekert, most meg mar 12800 a rekordja. ra kell erezni, akarni kell, es menni fog :-) -
#752 Biztos a technikán múlik.
Nekem 114XX a csúcsom, ha összeszarom magam sem tudok többet. Itt kéne technikát váltanom, mert fizikailag nem lehet többet kihozni belőle. Olvasgattam valamennyi a technikákról, de nekem egyelőre nem sikerült összehozni, többet kéne foglalkoznom vele. :-| -
#751 Beindítást szoktam kézzel csinálni, eltudom indítani úgy hogy végighúzom a karomon, akkor a tenyerem szélén is. Farmeromon :D
Szóval mindig mindennel próbálkozom. :D -
#750 Ezt pörgette az ismerősöm, azért nem rossz eredmény.
-
#749 Volt olyan hogy vízhólyagok jöttek az újjamon, és volt olyan is hogy bőrkeményedés. :D
De sebaj kit érdekel a legfontosabb hogy pörgethetek.
Pörgetést természetesen kézzel szoktam csinálni.
Viszont van egy olyan hogy amikor az ember maximálisan már pörgeti a golyót akkor van olyan hogy érzem hogy megpörög benne a golyó.
Nem tudom mi lehet ez.
Sokat probáltam keresni de nem találtam, hogyan lehetne tuningolni a powerballt?????
Erre valami ötlet???? -
#748 Sziasztok végre hogy ráleltem a fórumra :D
Nekem eddig 4 powerballom volt, volt amit leejtettem, azután volt techno, volt neon, és most egy pro van nekem.
Hát a fejlődés szempontjából olyan 11900 a csúcsom. Többet nem bírok egyáltalán tekerni de hogy miért azt nem tudom.
Tisztítás szempontjából fülpiszkálót, lefújom alkohollal és úgy szoktam takarítani.
A tanács viszont amit ppk mondott azzal egyetértek minden tekerés előtt powerballt szétszedni tisztítani, majd a házat is szoktam tisztítani ciffel.
Kézmosás az alap mindig, és szoktam nyújtani a kezemet is tekerés előtt.
-
#747 na, az jo hir, majd ird meg az eredmenyt mit tekersz. :-) bar maga a burkolat is tud kopni, azert az igazi a vadi uj ball :-) -
#746 ma rendeltem meg a gyűrűket, holnap meg is kapom őket remélhetőleg, aztán pörgethetek végre valami nagyot :) -
#745 franko, igy tovabb, varom a tobbiek rekordjat is! :-) -
stevehuffnag #744 Új rekord! Unatkoztam a koliban.
-
#743 okés, köszi a helpet, majd jelzem, ha elmúlt a problem :) -
#742 ilyenkor megeri 3 szettet rendelni, mivel a postakoltseg majdnem annyi, vagyis a futardij, mint maga a termek ;-)
amugy igen, ez lesz az.
-
#741 tehát akkor egy új gyűrű megoldhatja a problémát? mert akkor rendelem is :)
ő lesz az?:) -
#740 jaja, ahogy kopik a polikarbonat gyuru, ugy szorja szet a port a belso burkolatra. fulpiszkaval szoktam tisztitani, egy ideig megteszi, aztan csere gyurut beteszem. sajnos ez vele jar, nem tudod kikerulni, de kesleltetni tudod ezt az allapotot, ha mindig ugy allitod le, hogy nem engeded szabadon futni. vagyis soha ne engedd rezonalni. mikor feltekered maxra, es a kezed sem birja mar, akkor inkabb nyulj ra a masikkal, es hagyd ugy lassulni erokifejtesi allapotaban. nalom most igy igen jol birja, de lehet ez sem a tuti modszer, de mindenesetre kimeletes megoldas, es ugy nez ki meghalalja. azert minimalis pk. por mindenkepp keletkezik. -
#739 Vegyél javítókészletet. -
#738 kép. bocsánat kicsit szar lett, de a lényeg látszik :)