818

Neked miért nincs még?
  • fuszhi
    10255 :)
  • fuszhi
    Üdv nekem idáig ez jött össze , hááát nem is tudom akik 18000 körül forgatják meg a lasztit azoknak minden tiszteletem. Bár mióta legelőszőr pergettem azóta lényegesen sokat fejlődtem. Igazán szórakoztató kis találmány.
  • ppk
    az egy idő után uncsi ám!
  • vk90
    Ma hívtak, hétfőn hozzák, de sajna nem kapható jelenleg számlálós változatban, csak számláló nélkülit tudtam kérni :/
  • ppk
    majd írd az eredményeid ide! jó tekerést! ;-)
  • vk90
    Na a mai napon megrendeltem én is a powerball-t :) 250hz pro változatot számlálóval. Megöl a kíváncsiság, hogy milyen lesz. Remélem nem kell sokat várnom rá :D
  • ppk
    az igen! :-D
  • pxxl
    hahh kaptam egy labdit :) passzolom melyik, a dobozára az van írva, h 8.000-et pörög :)

büszke vok magamra 5 perc után el tudtam indítani :D tövábbi 10 perc után már madzag nélkül is ^^

[lassanfájakeze]
  • ppk
    hali, par honap kihagyas utan masodikra 14038 :-)

teker még valaki? :-)
  • nsdboy
    írjatok, melyikre lenne szükségetek, és bolti ár alatt elintézzük.
  • UDNA999
    Tekernék én is, ha nsdboy dobna egy mailt... :D
    Néztem boltban, 10k a számlálós alap. Asszony megöl ha ennyit költök egy "mozgó golyóra"...
    Tudtok valami occó beszerzési forrást?

Amúgy volt egy utánzat Ball-om, lányom (1.2y) elejtette, így eltávozott közülünk...

THX
  • Jano
    Nagyon ritkán. :-|
  • macleod2005
    Persze, csak már a számlálót nem nagyon használom. De így gép elött amikor várok arra, hogy elkészüljön a render, akkor jól tud jönni.
  • UDNA999
    Hali!

Dobsz egy listát árral?

[email protected]

Köszi
  • ppk
    teker még vki! ? :-) jelenlegi rekord? :-) en elegge elhanyagolom mar :-(
  • tooboy
    Azt meg tudja valaki mondani, hogy a borostyán színű ball miért olcsóbb mindenhol, mint a kék?
    Van valami különbség a színen kívül?

Köszi
  • tooboy
    Írtam privit is.
    Érdekelne ball.

[email protected]

ide írj légyszi, ha van még eladó

Köszi
  • Victor1103
    Végül vettem egy Neon Blue-t sajnos csak számláló nélküli volt:( Azonban idáig nagyon tetszik. Egyszerű, de nagyszerű:).

Gondolom valami technika van rá, hogy az alkarra menjen az erőkifejtés mert idáig akármilyen gyorsan pörgettem mindig csak a tenyerem meg az ujjaim fájdultak meg nagyon, de az alkarom, bicepsz, tricepsz egyáltalán nem durrantak be.

Valahol számlálót amúgy olcsón lehet venni mert 4700 átlagosan plusz még PK mindenütt annyit pedig kiadni egy kis kütyüért háát
  • Loál János #800
    Esetleg #793.
  • precision
    mindenképpen erősíti az alkart, a csuklót és az ujjakat (attól függ ugye, hogy hogyan tartja az ember, milyen gyakorlatokat végez)

Akis mester bemutatja az összeset: link :)

venni pl reflexshopban érdemes, vagy a power-ball.hu -n az üzletek menüpontra nyomsz és alul a térkép alatt lévő városok közül kiválasztod amelyiket akarod és felsorolja az úgymond hivatalos viszonteladókat

a melyiket érdemes venni meg teljesen rajtad áll... kezdőként mindenképp a 250Hz modelleket keresd, azon belül mindegy hogy van e benne led vagy nincs, van e rajta számláló vagy nincs, a kifejtett erő szempontjából ezek lényegtelen dolgok :)
    a led jól néz ki, a számlálóval pedig mérni tudod a teljesítményedet... egyik sem létszükség, csak "extra" dolog, amiért többlet pénzt kell kiadni
    rajtad áll, hogy neked kell e, megéri e :)
  • Victor1103
    Sziasztok!

Én még nem hallottam erről a kütyüről, de nagyon szimpi :D.

Olvasgattam róla dolgokat és azt kérdezném, hogy ez tényleg erősíti az alkart? Edzek és ebből a szempontból ha ez igaz nagyon ideális lenne. Illetve még mire jó a szerkezet? Venni hol érdemes és milyen fajtát? előre is köszönöm a válaszokat!
  • harpizsó
    Sziasztok!
    Most akarok vásárolni 1et.A signature pro érdekelne, esetleg újszerű állapotban is.Ha tud valaki megköszönném.
  • ppk
    jaja, jol latod a dolgokat, bar amit meg ajanlok, ketoldalu ragasazto, csodakra kepes :-D ilyen 60, es 90s-t en is szoktam csinalni, van fent a powerball oldalon rekord is, de nem emlexem mennyi :-D minja meglesem

90sec 17224 :-D

power-ball.hu/?a=5&n=90sec
  • Borg76
    12912
    Rájöttem egy apróságra, bár lehet csak nekem új dolog.Mielött próbálsz rekordot dönteni, nem árt alaposan kezet mosni és ha van akkor hintőporozni a kezed :)Nagyon sokat számít ha nem csúszkál a golyó a kezedben!
    Egyébként valaki szokott ilyen 30-60 másodperces "erőpróbát" csinálni?Na az tud még kemény lenni.Eredmények?
  • nsdboy
    eladó powerballok, akció
  • ppk
    jaja, 11K korul mar csak fel-le kell razni, es konyekbol mozgatni, merev csukloval :-)
  • Borg76
    Szerintem szép lassan haladok felfelé.Első héten 11k alatt voltam, a 2-3. héten jött a 12k.Mostanában nem nagyon volt időm, de menni fog.
    Érdekes amit irsz, nem tudom Te miképp tekersz.Én először Akis módszert próbáltam, de se befelé sem pedig lefelé nem ment.Nekem ez jött be de nagyon.Mondjuk olyan 12 fölött már inkább fel-le kell mozgatni a golyót.
  • ppk
    na, 12K felettttt???? nem semmi, jo eredmeny, igy tovabb. Es, hogy erzed, beallt az eredmeny, vagy meg fejlodokepes vagy? es mindezt kifele tekerve . . . . ugy azert nehezebb. nekem legalabbis B-)
  • precision
    nincsmit :)
    és üdv a "tekerők" között :D
  • Borg76
    Köszi a segitséget
  • precision
    na most már okés :)
  • Borg76
  • precision
    így is ugyanaz

próbáld a noob.hu -ra feltölteni
  • Borg76
    Tudom, valamiért nem megy a képbeszúrás, bocs
  • Borg76
    Talán igy.

http://img9.imageshack.us/i/p1080675b.jpg/
  • precision
    én nem látom a képeket, újrabetöltésnél pedig 403 - forbidden jelenik meg :)
  • Borg76
  • Borg76
    Helló.

Csatlakozom a tekerők egyre szélesebb táborához
    3 hete van meg a golyó, és szép lassan haladok felfelé.Jelenleg 12808 a csúcs, de sikerült resetelni a számlálót, igy most a képen látható a hivatalos.Ja, és én kifelé tekerek

• Vaxi
    nekem is kb ennyi a maxom :D na majd ha visszamegyek szegedre, csinálunk egy kis versenyt :)
  • ppk
    jaja, vmit latni, joez, lessz ez tobb is :-) en tegnap tekertem, de mar remenytelen, nem megy feljebb :-D