30
-
#30 Jah, acélborítású szálat sző a következő genetikailag módosított pók, úgyhogy ha le akarod pókhálózni a szobát, nem söprűt, hanem flexet veszel elő :D -
dez #29 Nem biztos, hogy gondoltak már rá. Egyelőre a felkapott hír a fontos, ami támogatókat, befektetőket vonz, további évekre biztosítva a kutatómunkát. -
#28 Szerintem bevonat/adalékanyagok kérdése az egész. Mivel alapvetően fehérjetermészetű anyagról van szó, biztos, hogy károsítja a szmog/savas eső/stb. Valószínűleg azért gondoltak erre is. -
#27 Na ezt akartam épp most írni , szép meg jó , de ha megfázik , vagy láza lesz a golyóálló mellénynek? :)) -
#26 attól kevlar, hogy kevlarszálakkal van átszőve ;]
gondolom én .. -
Drinkman #25 Az jó, hogy 3x erősebb az acélnál, viszint nem olyan hőálló.És vegyileg mennyire ellenálló? Lehet a szmog elrohasztja egy idő alatt, mégiscsak proteinből van. -
#24 A pókselyem háromszor erősebb/rugalmasabb az azonos átmérőre nyújtott acélnál. Eddig is használták halászhálónak (kb. 4 kilóig bírja), csodálom, hogy eddig tartott az előállítása, az évszázad biznisze. -
#23 :))
kiváncsi vagyok mikor indul be a termelés és mikor jut el hozzám
(számolom az éveket) -
dduma #22 Hehe. És akkor a web tényleg pókháló lesz. :D -
The Termentor #21 igaz! bocsanat hogy aljas modon felre probaltam vezetni a melyen tisztelt olvasokozonseget es koszonetem kifejezesehez nem talalok szavakat hogy kijavitottad ezt az egbekialto hibamat. -
#20 wow, ez mar igen! -
Myron #19 Optikai szálak, jobb golyóálló mellény mi kell még?
Spider-kevlar+helmet rulz és mindez a pókháló nettel ellátott szerveren. -
#18 spiderman !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Slartibartfast #17 Kocsiban biztonsági öv helyett is ilyen kéne. Beszállsz ,megnyomsz egy gombot, erre elöjönnek a ksztyütartóból a vírusos gén-pókok és beszönek. Akkor se halhatsz meg, ha akarsz. -
#16 Rohadt sok mindenre lehet használni, de tuti h katonáék előbb fogják alkalmazni. -
Péntek #15 Persze aztán a terrorista spidermanok meg a CT spidermanok fogják egymást ölni, mi? -
dduma #14 bocs. helmet akart lenni... -
dduma #13 hehe. :D és majd cs 2.0-ba vehetünk Kevlar -t, Kevlar + Helpet-et, meg Pókhálómellényt is^^ -
#12 megcsíp egy ilyen rovar és máris NY felhőkarcolói közt repkedsz -
#11 valahol olvastam, hogy még a zuhanó repülőket is meg lehetne fogni 1 megfelelő vastagságú pókhálóval. Ez azért nem lenne rossz :) -
citkar #10 "megfertőzzük a rovar sejtjeit egy genetikailag módosított vírussal"
engem ez fogott meg
eddig bacikat használtak egyes molekulákat előállítani,beletették a gént s az termelt ha minden okés,de egy komplex élő szervezetet ha az egy rovar is
ehhez szükséges hogy a vírus DNSe oda épüljön be ahol ezeket etrmelő sejtek vannak,mert hát minden sejtje ne termeljen ilyeneket,s ott át is íródjon
azonkívül ki is kell nyerni belőle ezeket a számunkra szükséges molekulákat s nemtom hogy milyen formában teszik ezt -
#9 az szép.. -
zpe #8 Ha pókhálóból szőtt, akkor az nem kevlar -
The Termentor #7 egy pokhalobol szott kevlar melleny negyszer nagyobb szakitoszilardsaggal rendelkezik mint a mostani kegjobb -
#6 Azért frankó, hogy mire képes a tudomány -
L3oN #5 bocsánat RÜHELLEM A PÓKOKAT -
L3oN #4 bocsánat RÜHELLEM A PÓKOKAT -
#3 jah már látom ott van a cikk végn.. -
#2 mi a ***-ra akarják ezt haszálni?
a hálóktol is kiráz a hideg
arachnofóbia rulz:) -
#1 A természet csodája :)