Quentin Tarantino
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megnéztem!10/10<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nálam
1. Ponyvaregény
2. Kutyaszorítóban
3. Kill Bill 2.
4. Jackie Brown
5. Death Proof
6. Kill Bill
Itt csak azokat a filmeket írtam, amit õ maga egyedül rendezett, az összes filmje bejött nekem, egyedül a Kill Bill elsõ része ami annyira nem jött be, de ugyis kb 7/10 nálam, ami jó, csak a többihez képest annyira nem.
Yo, Bitch!
Héten megnéztem a Ponyvaregényt vagy huszadjára kb, hát még mindig zseniális, hibátlan remekmû, súlyosabb jeleneteket vagy két napig néztem. :D Ma meg a Kutyaszorítóbant néztem meg, amit szintén láttam kb vagy ötször:d szintén zseniális film, a Ponyvaregény mellet a másik nagy kedvencem tõle, vége vmi kurvajó. :D
Az új filmjét pedig már nagyon várom, kiváncsi vagyok rá mi tud majd kihozni a témából, a saját õrült stílusát keveri, akkor rossz nem sülhet ki belõle. :D Egyedül a szokásos Tarantino szereplõket hiányomlom a filmbõl (Madsen, Roth stb.) de a szereplõgárda így is nagyon jó.
Yo, Bitch!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tarantino hetet tartok, héten megnéztem Ponyvaregényt vagy tizedjére, Jackie Brownt is, Alkonyattól Pirkadattigot is, ma meg Sin City fogom megnézni harmadjára<#nyes>#nyes> és ma jött meg a Ponyvaregény dvdn:D
Yo, Bitch!
Nekem is kedvenc rendezõm, csak félek, hogy kezd elszállni.
Remélem mihamarabb meglep bennünket valami igazi Tarantino-filmmel.
a legnagyobb, meg is jött ma ponyavregény:D
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Yo, Bitch!
Mit szóltok ehhez? Én jót röhögtem.
Be rakom ide is, hát nem semmi pasas. <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Még egy hír róla:
Amúgy találkazott Tarantino Tony Blair feleségével, mert hogy az asszony nagy rajongója (ha jól emlékszem, valami pletyka lap írta) és Tarantino valami olyasmit nyilatkozott, hogy Ms.Blair olyan mint a filmjei, kirázta a hideg tõle. <#mf2>#mf2>
A Planet Terror meg egy darabig tetszett, de a vége felé már idegesített, nekem mér túl sok volt benne a ,,B"-kategória. Jó tudom direkt volt ilyen, de nekem ez már sok volt a jóból.
de amúgy Tarantino korábbi filmjeiben is szinte mindegyikben folyamatosan dumálnak (méghozzá nagyon jókat)
na mindegy, a Planet Terror nem tetszett (és azt Rodriguez egyedül rendezte) a Death Proof meg tetszett (amit Tarantino rendezett)
bár az IMDb a Planet Terror (önmagában) 8,3-mal áll, szóval azt a részét továbbra sem értem
hogy lenne az jobb mint a másik...
ja, amúgy QT már saját magától is átvesz (Alkonyattól pirkadatigos stílusú beszólás, olyan típusú ivás, stb. még a csomagtartóba tett kamerás jelenet is megvan (ami minden filmjében szerepel), csak itt motorháztetõbe tett kamera... nagy
én nemrég láttam a Grindhouse-t (Planet Terror) hát nem igazán tetszett,
oké, értem én, "emléket" akartak állítani az ilyen 30 évvel ezelõtti B kategóriás filmeknek, meg minden, de akkor se jött be (bár a filmet QT felesbe rendezte Rodriguezzel, az elõzeteseket meg mások) de ha már itt tartunk, a trailer-ek viszont nem rosszak (a maguk módján) hangulatosak
de rátérve a másikra (Death Proof), na az baromi jó, kb. sokkal jobb mint a Grindhouse,
ezerszer Tarantinosabb, csupasz nõi lábak, belevaló nõi fõszereplõk, iszonyat jó dumák, ja és Kurt Russell-t nem igazán bírtam eddig, de itt nagyot alakított - oké, a karaktere is elég jó, de jól is hozta a figurát
sõt az egész sztori is cool (és ezek a szövegelések benne... iszonyat)
szóval QT visszatéééért
Hát senki nem ír ide?Beszéljuk meg milyen lett az új filmje.
pl. Miller's Crossing (A halál keresztútján) - van egy majdnem teljesen ugyanolyan jelenet mint a Kill Bill-ben, amikor az animációs rész van - itt meg az van, hogy egy férfi rejtõzik az ágy alá, amikor ketten jönnek, hogy megöljék, de õk nem tudják, hogy hol van, amikor a férfi ellövi az egyik lábát, majd az elesik és ekkor a homlokába lõ - szerintem teljesen hasonló mint a Kill Bill-ben
vagy van egy másik is - ami nem jelenet, hanem inkább egy motívum
a Barton Fink címû filmben (1991-es) a film vége felé fontos szerepet játszik egy csomag, amirõl elõször nem lehet tudni, hogy mi van benne, majd a film legvégén se derül ki - mint a Ponyvaregényben a táska
lehet hogy ezek csak véletlen egybeesések, de ezek mindenképpen korábbi filmek (bár lehet hogy õk is átvették valakitõl az ötleteket...)
(ezeket csak mint érdekességeket jegyeztem meg, ha tud valaki hasonlót akkor írhat)
nézzél sok Tarantino filmet/gondolom néztél/ aztán nézzél pár igazi ázsiai klasszikust és rájössz.
Én nem mondom, hogy QT rossz rendezõ, mert nemaz, viszont "nagyobb a füstje mint a lángja"...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a Hostelhez annyi köze van, hogy õ adta a pénzt (meg mások is)
Tim Roth meg a Ponyvaregénybe volt, õ akarta kirabolni az éttermet Yolandával :)
Ja és a Motelhez menyi köze van tarantinonak? csak annyi h támogatta vagy valamit rendezett is benne?
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Amúgy észrevettétek hogy azokban a filmekben amikben benne van Quentin bácsi keze, mindig feltûnnek standard színészek? Bruce Willis, Uma Thurman...na hirtelen nem is tudok többet xD. ja de még az a hapi aki a Sin Cityben Bruce Willis társa! Nemtom a nevét.
Esetleg, ha nyomnál be képet a stáblistáról, ahol rendezõként szerepel...