Age of Pirates

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkDemon
valtozo az arak, ha pl sokat eladsz vmibol akkor ott lejjebb megy az ara egy minimumig maximum 😊
egyebkent ha tobb hajod van akkor csempeszarut eladni zuros smugglernek, mivel a masodik hajodon mar rossz az aruk kiirasa
a terkepet meg kocsmarostol kapod meg

DarkDemon
igen, valoszinu ezzel sem foglalkoztak 😊 de amit irtal hogy a tisztek is megtartjak hovatartozasukat, ez miben nyilvanul meg még akkoris ha "kalozositod" oket?
koloniak elfoglalasaban meg van par zavaro dolog, pl ha elkezdem tamadni egyik fortot, illetve elegge szet is lovom, akkor abban a varosban rogton kitor egy jarvany, es ha elfoglalom a varost, akkor szepen mutatja is nekem hogy epidemic=yes es el se akar tobbe tunni.. meg a recruits, garrison sem valtozik tobbet. aztan azis erdekes volt mikor megtamadta vki a koloniat, irta x nap mulva elesik, odamegyek, elsullyesztem aki ott van, de minden hiaba, mert mikor letelik semmit tehetek ugyis elfoglalja az a nemzet.. meg akkor is igy volt mikor arra az ejszakara a kocsmaban maradtam, igy reggelre mar a kocsmaroshoz se lehetett szolni 😄 ja es ez mellesleg ugy maradt a visszafoglalas utan is
masik dolog hogy gavernort cserelni sem erdemes, nalam ketten ulnek ugyanabban a szekben 😄
szoval soksok bug

no az elozo mar megoldodott.. mindenesetre - nálatok is a paprika eri a legtobbet(117) az osszes csempésznél?
és a térkép másik felét mindig a kocsmarostol kaphatom meg vagy vmelyik vendegtol?
hogyan tudok csempeszekkel uzletet kotni? lakatlan szigetenel odahajokazom a tengerpartra de nem jelenik meg a kikotes ikon. mashogyan kellene?😊
CS@
Upsz az elözõ üzenetnél elfelejtettem rányomni a válasz gombra, úgyhogy az a templomos „bugra” vonatkozik.

CS@
Ebben a mai napig nem vagyok biztos, hogy bug, szerintem csak nem foglalkoztak a dologgal és olyan mértékben tojtak rá, hogy ezt egyszerûen meg se akarták normálisan csinálni, ezt a kocsma miatt gondolom, merthogy az ott található tisztek is megõrzik az eredeti hovatartozásukat. A dologgal kapcsolatban volt egy elméletileg jól használható 5letem, amit még a #706 második felében leírtam ha érdekel.

Az IslaMona –i kocsmában is van egy ember, aki pénzért hajlandó javítani a kapcsolatokon.

DarkDemon
playlogic forum
The patch will address:
1. Updated fmod sound system library (to address game instability)
2. Priority bugfixing

mar tesztstadiumban van par napja

thx.😊
patch? ezt hol hallottad?😊
'..ezután is tudsz javítani a kapcsolatokon..' hogyan?
köszi az eddigi valaszokat is.😊
DarkDemon
igen pl van egy bug amivel lehet javitani a kapcsolaton, legalabbis sztem bug, meghozza pl miutan elfoglaltam san juan-t ami elotte a spanyoloke volt, es megepitettem a church-t, aztan teszek egy adomanyozast, akkor spain-el valo kapcsolat szepen javul 😊 gondolom abbol kifolyolag hogy nem nezte egyaltalan a spanyoloke e a varos
rengeteg buggal talalkoztam mar.. olyan szelsosegessel is mint pl az altalad korabban emlitett "textura nelkuli" szurke hajo, na egyszer en kaptam egy olyan hajot 😄 neve: error stb...
aztan sikerult magam be-sailto-zni egy szigetbe, es ott forgolodtam nagy sebesseggel a hajo kozeppontja korul korbekorbe...
az aprobb idegesito hibakrol nem is beszelve, mint pl a szaporodo planks es sailcloth esete, amikor egyegy hajout utan tobb 10ezer ilyenem kerul a cargoba, persze ugy hogy mar reg tullepte a cargo kapacitasat...
elvileg holnap mar kijon a patch

lenne meg egy kerdesem..😊 most buntetopontokat kapok a jatekban - mert tul 'jo' a hajom. de ez pontosan mi alapjan megy?
Most 6os a rangom. A hajom pedig egy korvette.(3as szintu)
CS@
Miután a storyban kalózzá válsz utána megutál minden nemzet, ezután is tudsz javítani a kapcsolatokon csak ezzel az a gond, hogy PL hiába teszed a Spanyolokat maxra, ha utána nekiállsz elfoglalni a városaikat, akkor ugyanúgy megutálnak.
KB 4X kezdtem újra, de ebbõl csak 1X jutottam odáig, hogy mindent elfoglaltam.
Alap nehézségi beállítások mellett a kalózos kezdés csalóka dolog, mert abban a pillanatban, amikor megkezded a játékot, akkor sokkal jobb helyzetet tudsz elõállítani, mint bármely más nemzetnél. Konkrétan példával arra gondolok, hogy sokkal jobban jársz, ha kalózként kezdesz és amíg mindenki semleges, addig fogod magad és elmész egy olyan nemzet kormányzójához aki nem áll háborúban egy másik nemzettel sem(kivéve kalóz) és elfogadod a levelét. Ebben a pillanatban Hero leszel minden nemzetnél és Bastard a kalózoknál, ilyen frankó helyzet a kezdés pillanatában szinte egyik nemzet választásánál sincs. Ha kalóz kezdés esetén egy olyan kormányzó levelét választod aki háborúban áll más nemzet(ek)el, akkor természetesen az(ok) is Bastardok lesznek.

amugy te hanyszor kezdted mar ujbol?😊 probaltad amr ugy hogy rogton kaloz szinekkel indulsz?😊
amugy te hanyszor kezdted mar ujbol?😊 probaltad amr ugy hogy rogton kaloz szinekkel indulsz?😊
teahat ezutan... el kell foglalnom az osszes szigetet? esetleg kormanyzokuldetesek? vagy a kalozsziget utan nem fognak kedvelni?😊 -es ezen lehet hogy lehet valtoztatni márha lehet?😊
CS@
Felfoghatjuk úgyis, hogy ott vége a sztorinak, mert ezután nem kapsz további naplóbejegyzést, de a játék vége, vagyis a záróvideó és a credits csak az összes sziget elfoglalása után megy le, így tulképp ez a játék vége(természetesen OpenEnded).

ha jol ertettem az elozo hozzaszolsokbol..
Ha megszerzem a térképet, megyek a testveremhez a barlangba , aztan jon a kalozgyules ÉS utana vége a sztorynak?
CS@
Kijössz a Islaona -ról és rögtön oda tudsz SailTo –zni a kalózhoz.

Már nem aktuális közbe eszembe jutott hogy bizonyos szintûnek kell hozzá lennem. jelenleg 9 es vagyok. Most valami Marcus nevû kalozt kell megtalálnom. Beszélgettem a kocsmában a bratyoval meg a fater volt komornyikjával és azt mondják keressem meg ezt a Marcus Le Siguinature-t asszem igy irják de sehol sem találom. Azt irja hogyha jól forditom hogy valahol a tengeren szokták látni és valami korallról beszél. Valaki tudja hol van ez a kaloz? vagy hogy mi a next step?
CS@
Nem nagyon értem mirõl beszélsz, mi nincs ott?

Leszedtem egy másik fajta AGE of pirates játékot ami eddig még nem fagyott ki és crackje sincs. Nemtudom hol a fõ küldetés elkezdése mert ahol a "bugos" változatban volt ott nincs. Valaki nem tudja? a csajjal kezdtem el! lehet számít, lehet nem!
Hol lehet megvenni ezta játékot mert hiába kerestem sehol nem találtam.
És a cd galaxis-ban sincs.

jobbegér

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Valami csalás nincs hozzá? Isten mód ilyesmi? Olyan jól esne kitaposni a sok kis buzi belét. Már elnézést a szóhasználatért de kibaszottul felkúrtak!!!!!
Kapitányon rohadt idegeítõ egy játék. Beléptem a kicseszett angolokhoz erre ezek rövid idõb bellül mindekit megutáltak. Így folyamatosan kergetnek a néepk. De nem ám kis lószar sloop meg ilyenek. Legutóljára 2 Mon-o-war egy warship meg line ship akaszkodott rám. 10es kormányosom van - nem tudom feljebb vinni - neki 12-13 és a szarul manõverezhetõ hajóval is olyan fordulókat leír, hogy csak lesek. 4en szétkapnak mint a szart. Kettes szintû erõd. 150 ágyú. Megjelenek végem.
Kinyírtam a francba.
Egy másik kérdés. A külömbözõ lövedékek hatótávolsága közt van vmi külömbség? Mert azt szinte 100%ra állítom, hogy a grapes simán nem megy olyan messzire mint a bomba pl.
A másik. Hogy lehet kilépni egy nemzet szolgálatából?
CS@
Egy kicsit helyesbítenék, bár ez csak tipp mivel sosem próbáltam ki, így nem 100% :
Ha megölöd és aztán elfoglalod az összes szigetet, szerintem a záróvideó és a credits, akkor is lemegy.

CS@
Hát ez attól függ, hogy mit értesz az „elintézem a testvérem” –alatt.
Ha ez nálad a megölést takarja, akkor részedrõl ennyi volt a story.
Ha megbeszéltétek a dolgokat, akkor pedig benne van a logbook –ban, hogy menj az IslaMona –i kocsmába.

így érthetõ... Köszi szépen.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

CS@
Persze, mert KB 1:17 –hez az esélyed, hogy pont ott kapd meg a második térképdarabot, mivel ezt nem fix helyen adják, hanem randomba választja ki, hogy melyik kocsmárostól fogod megkapni. Azért úgy vettem észre, mintha a program figyelne, arra, hogy merre tartózkodsz, mert én, amikor kimondottan ezt kerestem, akkor kb az 5dik kocsmában mindig megtaláltam és nem kellett elutaznom érte a világ végére. Bár abban nem vagyok biztos, de szerintem szinthez is van kötve a megszerzése, amit olyan LVL 6-9 köré saccolok.

Miután Dominica szigetén elintézem a testvérem, hogy fojtatódik tovább a story? Nézem a logbook-ot ott csak anyni van, hogy megvan a fater kincse. Életemben nem láttam ennyit. Aztámn jött a rég elfeledett féltestvérem vagy mi a franc meg hogy dumáltam vele aztán kész. Semmi instrukció!
Biztosan velem van a gond, de sehogy sem tudom a kalózsziget (Isla Mona) kocsmárosától megkaparintani a papirost. Ha beszélek vele, semmi ilyen erre vonatkozó opciót nincsen...

CS@
Az a helyzet, hogy olyan nagyon sok nemzetes missziót nem tudsz csinálni, mert KB. 10db van aztán nuku. Ha pedig csinálod a fõszálat, akkor idõvel elesel ezen küldetésektõl, bár ezután is van rá mód, hogy ismét békét köss bármelyik nemzettel.

Köszi szépen idõközben rájöttem, hol tudok a franciákkal lespanolni, kicsit elhamarkodottan kérdeztem 😊

Csero90
Hy
A kalóz szigeten a kocsmárosnál megkapod a másik térképrészletet és aztán elmész Dominicára és ott kikötsz a parton ott 1 barlang és tele kincsel aztán jön a bratyód\hugod kinek mi.
Második kérdésedre nem tudom a választ (én csak angolokkal spanoltam össze)

Sziasztok!

No egy igazi lami kérdés jön. Hogyan tudom elkezdeni a fõszálat? A térképbõl nem jöttem rá teljesen mit is kéne nekem csinálnom (gondolom valamilyen úton mdon rátalálni a testvéremre Beatrice-re).

Hopp mégvalami: francia Letter of Marquee-t hol tudok szerezni, mert eddig egyik szigetükön sem volt nyitva a kormányzó.

Csero90
Ha a fõsztorit viszed lesznek húzósabb küldik!
Hidd el még vered majd a falba a fejed!!<#falbav>

Hali, egy ideig nem toltam mert meguntam hogy nincs valami értelmes feladat..van 3 hajóm( Pinacce, brig, bark)valami 450k zsém..angol szolgálatban.Azért írok most , hátha valaki már többet nyomta.Az érdekelne hogy ha sok nemzeti missziót megcsináltam már, lessz-e húzósabb is , mert az örökös taxizással már tele a tököm...
Hu ezaztán tömör válasz volt.<#dumcsi><#fejvakaras><#csodalk><#guluszem1>

Szia!Már megjelent.

Légyszi valaki válaszoljon a kérdésemre,köszi.

CS@
Azt hiszem eredetileg az enterrel lehet azt a menüt megnyitni, de erre már nem vennék mérget, mert az összes interface controllt átálítottam.

de hogyan? hogy/hol jonnek elo ezek az opciok?😊
"Sajnos" mind a két hajómon profi a legénység. Ráadásul a korvettem is lecseréltem egy line shipre a mga több mint 800fõs legénységével.
Szóval azt mondod, hogy a gatyám rá fog menni a fizetésre?
Ez van! Vmit vmiért!
sziasztok,eza játék már megjelent?Vagy mikor jelent meg?

CS@
A tiszteidnek természetesen csak egy másik hajó irányítását engedheted át, azt amiben te ülsz nem. Ilyenkor ha csatába kerültök, akkor a másik hajódnak fix parancsokat adhatsz, mint PL. meneküljön, lõje az egyik általad meghatározott hajót, csáklyázzonSTB.
Igen számtalanszor elõfordult már, hogy csáklyázás után megadják magukat, fõleg ManowarVsLugger típusú kategóriákban.
Beszélgetni másik hajóval a TalkTo opcióval tudsz(ott van a többi között SailTo meg ilyenek után), de csak, akkor ha bizonyos távolságon belül vagy a megszólítandó hajótól. Ezen belül az OfferGold a lefizetés.

sziasztok!
felmerult bennem par kerdes a jatekkal kapcsolatban.😊
tehat , ha az egyik tisztemnek atadom egy hajo iranyitasat -akkor kiadhatom neki vhogy hogy merre kene mennie? ertem ezt ugy - hogy pl. kiadhatom neki hogy iszkoljon az ellenseges hajok korul..?
a masik pedig hogy hogyan szerezhetek rabszolgakat? -ha befoglalok egy hajot? de akkor csak pár muksó marad meg elve.. vaaagy olvastam olyanrol hogy MEGADJÁK MAGUKAT nagy tulero ellen? ti mar talalkoztatok ilyennel?😊
hjajj és még egy. többször tettek mar nekem olyan ajanlatot hogy fizessek par aranyat es akkor nem tamadnak meg es mehetek Isten hirevel. namarmost en hogyan tudnek ilyen ajanlatot tenni ellenseges hajoknak? ergo , hogy tudok mas hajokat lefizetni?
elore is koszonom a valaszokat:
Zoli
sajnos a bug áll. tehát ha hó végén három kísérõs munkád van akkor azokat is te fizeted. a különbség abból adódott a te hajóidnál, hogy valszeg az elsõ hajódon profi legénység volt és ezért kértek ugyanannyit mint a kezdõ ámde kétszer annyi matróz a másik hajón. csak elszomorítani tudlak, ha õk is profik lesznek akkor te is közel 300k-t fizetsz per hó, mint ahogy én is. (mondjuk én viszonylag sok tiszttel dolgozok és "csak" egy fregattom van)

aut viam inveniam aut faciam

littleNorbi
Van bent fõfeladat is, vagy csak a kalózkodás a lényeg ???

CS@
Most jut eszembe, hogy nem egyszer olvastam már itt különbözõ problémákról ezzel kapcsolatban. Mint PL.: ha a kocsmában elvállalod valakinek az elkísérését, akkor az õ hajójának a legénységét is te fizeted(bõvebben #381).