299
Szerszámok, anyagok, mithogyan
-
ribot #179 Az egyedi szállítással megrendelhető termékek is ingyen vannak? -
bocker #178 óh, addig még van pár hetem. Kössz! Akkor megnézem a honlapjukat. Lehet online rendelem meg amit szeretnék, praktikusabb. -
cordonbleu #177 Bocs benéztem, 6.-áig, még reggel van :) -
cordonbleu #176 Nov 8., ahogy a honlapjukon is írják. -
bocker #175 Hol van ingyen házhoz szállítás? A Praktikerben? Meg tudjátok mondani, hogy meddig tart ez a kedvezmény? Úgy tudom, hogy régebben fizetni kellett a házhoz szállításért, nem?
Én már vettem tőlük kerti bútorokat és faházat is, a szállításból pedig csak 10%-ot engedtek el, azt is azért mert törzsvásárló vagyok. -
cordonbleu #174 Igaz amit kiírtak, nekem tegnap jötte meg a járólap, csempe a fürdőbe, korrektek voltak, és tényleg ingyen volt.
Amint kész ez, rendelem a többit, úgysem tudnám most hol tárolni, ha meg ingyenes, nem mindegy hányszor jönnek ki?:) -
subesz #173 Nagyon remélem! Ezt most nekem találták ki. Szerintem mindent kihoznak, amit tudnak szállítani. Az van az oldalon, hogy minden megrendelést ingyen kiszállítanak, és az egyéb szállítási feltételek nem hatályosak. -
subesz #172 Kandallót konkrétan:)
Elég hideg van odakint, és még csak október eleje-közepe van. Mi lesz itt februárban? Na erre akarok én felkészülni. -
SaliLali #171 És a mindenbe nagyobb tételek is beleszámítanak? pl. kandalló vagy egy kerítésnyi léc, stb??? -
#170 Szerintem bármit elhoznak... miért mit akarsz rendelni ? -
subesz #169 Akkor ez azt jelenti hogy akármit elhoznak? Rendelt már valaki tőlük? -
#168 Ha jól látom, akkor november 6.ig ingyen házhozszállítás van. ez igencsak jól hangzik. mi még szeptemberben rendeltünk tőlük, de akkor igen borsos árat számoltak fel a kiszállításért... -
szemuge11 #167 Valami spéci szigszalagot nem ismer valaki? -
kurol #166 Ez mondjuk úgy látom nem egy egész ház:) csak a padló
De azt írják ebben a praktiker webshopban hogy mindent kiszállítanak ingyen. Ez igaz lehet? Én egy ilyen ház szállítását 10 ezres tételnek gondoltam. -
Gorgooo #165 Szomszédnak ilyen van, itt vette : itt -
kurol #164 És a szomszéd hol vette? Mert én nézegettem az áruházakban, és mind annyira egyforma volt, külsőre nekem mindegy lenne azok közül, de jó lenne tudni hogy melyik bírja a gyűrődést. -
cordonbleu #163 Hol vetted, s mennyi volt? -
Gorgooo #162 Inkább készen vedd meg, sokkal olcsóbb, és jobb is véleményem szerint! A szomszédomnak van, és meg is van vele elégedve! -
Gorgooo #161 Helló! Hát mi nemrég vettünk egy BOSTON-GŐZZUHANYKABINT , igaz nem a legolcsóbb, de nagyon tudom ajánlani! Ezt szállítani nehéz, úgyhogy próbáld olyan helyről beszerezni, ahol házig viszik! Nagy áruházakban megoldható, és ott jó áron tudod a többi alkatrészt is beszerezni!
Üdv! -
cordonbleu #160 Köszi, akkor majd figyelek erre a márkára :) -
TomBond #159 Sajnos Budapesten nem vagyok "ismerős". Én kb. másfél éve vettem őket mert szerintem nagyon megéri. Bár nem olcsó, de minőségi. -
cordonbleu #158 Bp-n, sima panel, ha erre gondoltál :)
Ez a Grohe ár/érték arányban hogy áll? -
TomBond #157 Érdemes lenne tudni, hogy hol laksz. :-)
Csaptelepben a Grohe-t tudnám ajánlani, nekünk az van és nagyon bejött. -
kurol #156 Üdv mindenkinek!
Úgy döntöttem beszerzek egy kerti kisházat. Már annyi szerszám meg kacat gyűlt össze a garázsban hogy lassan nem fér be az autó, meg attól félek hogy valami nekidől, és megkarcolja. Máshova meg nem férnek a cuccok, szóval marad egy sufni. Jó lenne ha zárható lenne, habár túl értékes dolgokat nem tartanék benne, de azért ne csak annyi legyen kinyitni egy illetéktelennek hogy lenyomja a kilincset. Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e olyan helyet ahol ilyet árulnak, vagy legyártanak nekem? -
cordonbleu #155 Sziasztok,
Komplett fürdőfelújítás előtt állok. Szeretnék érdeklődni a beszerzendő dolgokról. Kád, zuhany kabin, csempe, csapok, tükörszekrény, milyen márkát ajánlanátok, lehetőleg nem legdrágábbat, de azért bírjon ki egy jó pár évet... Illetve az ajánlott cuccokat hol lehet beszerezni, és mivel nincs kocsim, a házhoz szállítás lehetősége is jó lenne, mert nincs ismerősöm kinek lenne nagyobb autója, bérelni meg elég drága.
Üdv -
Mihail #154 köszi! -
#153 vagy ha ráérsz és van türelmed (vagy nincs lehetőséged megvenni a célszerszámot) akkor körberajzolod a helyét és 3-4 mm-es fúróval körbefúrkászod sűrűn egymás mellett a vonal mentén.
Így is meg lehet oldani -
#152 Ilyennel vagy ilyennel ha van megfelelő méretben -
Mihail #151 Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni. Vettem az íróasztalomba való ilyen kábelkivezetőt:
A fa íróasztalomba mivel tudnám neki kivágni a helyét? Mi lenne erre a legalkalmasabb célszerszám? -
#150 Az az jelenti, hogy több anygagot kell összekeverni adott arányban és csak úgy ragad. -
lotifutilany #149 mi az a több komponensű ragasztó? -
#148 több komponensű ragasztóról van tapasztalatotok? -
hapcikapitany #147 Én nem vagyok nagy makettező, így nem is szoktam speckó ragasztót venni, az egyszerübb ha bemegyek egy sima boltba és leveszem a polcról a pillanatragasztót, mondjuk a loctiteot. -
lotifutilany #146 Makettekhez tényleg ilyen fajtát kell használni, de a loctite-ból is van ilyen. Vki esetleg küldött már be filmet? -
ribot #145 Makettezéshez alacsony viszkozitású, precíziós műveletekre alkalmas makettragasztót használnak nem pedig pillanatragasztót! :) -
lotifutilany #144 Én a loctite-tal eddig tökéletesen meg voltam elégedve. Mindent sikerült vele eddig megragasztanom, amire használtam -
#143 Van még valakinek véleménye erről a Loctite-ról vagy milyen egyéb ragacsok vannak még makettezők részére? Egyébként láttam egy oldalon, hogy vannak pályázatok ezzel kapcsolatban. itt -
kutakita #142 Persze, hogy van, de azokból is van olcsóbb és drágább is, a drágábbik általában nagyon drága, így inkább vegyél valami jó minőségű általános felhasználásra szánt ragasztót. moruf említett a loctite-ot, Én nem ismerem, de azt írta, hogy megvan vele elégedve. -
moruf #141 Makett bolt, de mondom én erre esküszöm Loctite. Az a jó benne hogy több makettre is felhasználhatod mert nem szárad be. -
Trillerke #140 Én se T Gazdaságosra gondoltam... Csak arra voltam kiváncsi hogy van-e valami külön erre készített speciális makett ragasztó