A Matáv bekötötte a 200 ezredik ADSL-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Békés megyében csak Hungarotel/Globonet ADSL van. Egy-másfél hónapja szerettem volna bekötettni. Az 512-es valami 27000 Ft let volna. (Mindenféle árúkapcsolással, amiben még a telefon elöfietési díj nincs benne) Egy ismerõsöm cégénél ilyen van. 512-est fizetnek valami 31.000 forintot, de a sebesség csak 384-esnek felel meg. Most emeltek valami a sebességen (Elvileg 384->512 512->768), igy a maximum letöltés amit mértek 55 kbyte/sec, elõtte csak 40-45 kbyte/sec körül mozgott. Viszont ismerek olyat akinél 1 megás kábelnetet kötöttek be, havi 10.000-ért, de a sebessége inkább 1.5 MBit/s!!! (Sajnos nem mindenhol van kábel...)
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
a monopóliumra se lehet hivatkozni, elvégre már full liberalizált a távközlési piac...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Ez viszont tényleg csak önreklámozás, hogy milyen rendesek voltak, hogy duplázták a sávszélességet, meg kismillió településre eljuttatták az internetet stb. Kicsivel nyugatabbra az internet elérés még mindig jóval olcsóbb.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
ennyi pénzbõl én is reklámoznám magamat(vagy nem)
de azért 1 picit lehetne olcsóbb is2-3 ezet huffal
De legalább vvége a percszámolgatós kotszaknak...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
a modemes korszaknak - sokaknak - szerencsére már vége.
*hihi ** *