631
-
MiZo@game #311 igen ilyen lapra gondoltam.. közben meg is találtam a választ: igen mennek emellett a lap mellett zalmikkal is (egyes más lapoknál kevés a karik közti hely ezért csak gyári coolerekkel mennek <- Punker :> ) -
#310 legalább Asus A8N SLI-t kell venned mert szerintem abba menne csak bele a 2db vga zalman hűtéssel -
#309 hm? -
MiZo@game #308 já és a 2db vga zalman hűtővel együtt műxik? [inno 3d]mert mintha olvastam volna, hogy egyes eseteknél csak gyárival megy... -
MiZo@game #307 milyen teljesítményű táp kell egy dual 6600 gt-s sli rendszerhez? -
#306 ez se egyszerű ám -
#305 ez is érdekes:noteszgépbe SLI -
#304 a linux.osok is megnyugodhatnak ime -
#303 érdemes venni mostansag sli rendszert? -
#302 És a hátulja is:
-
#301 nem sokat tökölt az MSI se!
kiváncsi lennék a hátuljára is!
biztos lehet SLI-be,mert akkor nem lenne ott
durva teljesítménye lehet -
#300 #292:
-
#299 Hú b@zz! Nem az a lényeg, hogy 1gb mem és 2x6800ultra hanem a tetején az SLI csati!!!
Az MSI kártyája nemcsak a GPU-k terén képviseli az aktuális csúcstechnológiát, hanem a memória méretében is rekorder – kétszer 512 MB GDDR3 RAM-ja éppen duplája az Asus által kínáltnak. A fentiek fényében nincs is mit csodálkozni a vaskos hűtésen; a kártyát két darab, összesen hat heat-pipe által összekötött borda fogja közre, a hőleadást persze ventilátor is segíti. Bár a hűtési megoldás megelégszik egyetlen kártyahellyel, aligha érdemes a szomszédos sínt megtölteni. A dupla GPU-s 3D-gyorsító szokatlan jellemzői között azonban alighanem a nyákon látható SLI-csatlakozó a legkülönösebb. Vajon két ilyen szörnyet együttműködésre is rá lehet bírni? Ez egyelőre rejtély marad...
-
#298 hogyne lenne :) -
#297 AMD-s mert ez inteles -
#296 mi lesz? -
#295 hát gratula az Nvidia-nak! -
#294 Szép ez a Tom's Hardveres kalapács... :) -
#293 Vajon Ájemdés lesz e? -
#291 na EZ azé odab@sz!
4 vga !!!!!!!!! -
LBandi #290 szerinted ha ott lenne kérdezném? :D
a 71.84-es az nem megy a 75.71(asszem) azt meg nem tom leszedni mert nem müködik a guru3d-s....
-
#289 nvidia.com -
LBandi #288 HIsztok!
tom nem valószinü de hátha....
nincsen valakinek olyan nvidia drivere ami engedélyezi az SLI-t 64 bites winfos alatt? -
#287 elképesztő,hogy ezen is milyen brutál hütő van -
Ide is elfér a kicsike!! -
#285 hamarosan megjelenik a konkurencia két grafikus kártyát támogató technologia az AMR.
bővebben itt -
#284 Kiváncsi lennék hogy egy Inteles SLI jobb-e mint az AMD-s? -
#283 igaz igaz -
#282 tökéletes akkor lenne ha nem kéne vízhűtés mindenre :)
így csak jó az elrendezés :) -
#281 jónak tünik???
tökéletes!csak rá kell nézni! -
#280 jaja jónak tűnik, Myth is kénytelen volt leszedni a Zalman bordát mert nem fért be tőle neki a VGA. -
#279 szép a kicsike!! -
#278 Hmm de fincsi!Jó a chipset hűtő bár én Ordasi félét használok de nagyon jó és hasonlít a kialakítása erre:
-
Árnyvadász #277 Igen, az AGP-s van nekem. Alaplapom Asus KV8-X (Socket 754) Via K8T800. -
#276 milyen alaplapod van!De azt tudod hogy az AGP-s! rossz képet raktam be... -
Árnyvadász #275 Nekem ilyen van. Csak vigyázz a szériahiba miatt, nekem pont egy olyat sikerült kifognom. Amúgy a kártya szuper... Csendes, nagyon gyors és nagyon szép képe van, különösen 16XAnisoval. -
#274 SLI weboldal hír
sli zone -
#273 A 71.84whql driver álltal támogatott játékok listája és az SLI használat módja:
-
#272 itt egy MSI vörösödik épp!! :))
-
#271 Ismét csak javítom magam!
Ez kell nekem