631
-
#351 hol sikerült venned dfi nf4-et? -
the Godfather #350 Ez épp jókor jön..éppen most épitettem a DFI-os gépem és fogalmam nem volt hogy SATA2-öt lehet ( kell ) modolni. Tudomásom szerint alapbol kellene támogatnia minden ULTRA csipszettnek mint ahoigyan a képen látható. A dolog érdekessége hogy tegnap (itteni idö szerint szerda) vettem 2db Seagate SATA2 wincsit, és nem mondhatom hogy vettem észre valami gyorsulást az adatcserében. Szoval ez az elméleti SATA2 3gb/s adatcsere egy kicsitt fantasztikus. -
Csaba #349 Ajánlom neked ezt az oldalt, itt régi driverek vannak.
http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html -
ZsakosFrodo #348 Szevasztok!a geforce 2 ti videokartyamhon nem muxik a legujabbb driver.adnatok egy linket ami jo ra ? thx -
#347 Újabb modd :
NVIDIA's nForce4 chipset is offered in three variants.
nForce4: This chip is the lowest cost version, it has no support for SLI or SATAII.
nForce4 Ultra: This is the midrange version, it supports Serial ATA II but not SLI.
nForce4 SLI: This is the high-end version with support for both SATA II and SLI.
This is a photo of an nForce4 Ultra chipset, as you can see, the SATA-II pins are connected (=enabled). SLI is not connected (= disabled).
In order to enable a feature you have to make an electrical connection between both pins. You can use a conductive pen or a pencil.
SLI MOD should work for DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D, LANPARTY UT nF4-D
SATAII MOD should work for DFI LANPARTY UT nF4-D, NF4-DAGF, NF4 INFINITY -
#346 hát nvidiás topic és azt gondoltam hátha tud valakí segítení, azért köszi. -
#345 Valószinüleg a monitorod nem bírja abban a felbontásban a 100Hz-et. De amúgy ez hogy jön az SLI topicba? -
#344 Sziasztok, lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segítení. asus V9400 Magic kártyám van, powered by nvidia mx4000 gpu. A következő kérdésem lenne ha felviszem a felbontást 1152*864-re csak 85-hertz-ig lehet felnyomni. Van olyan nvidia driver ehhez a kártyához amivel fel lehetne húzni 100 hertz-re. Ja a monitorom samsung syncmaster 753dfx. Vagy egyáltalán milyen módon lehet ezt megoldani?? -
#343 Bővebben? -
#342 de mégse kell egyforma kártya amit az elején hireszteltek!
szal bőven jó így is -
#341 Nem sok? Hát... azért nem is kevés. Az SLI átlagosan csak 30-60%-al gyorsít a játékokon (a 100% szinte sose teljesül), ebből most leveszünk ~10%-ot...
Az, hogy az nVidia nem tétlenkedik, tényleg jó hír, de én annak örülnék, ha az nV is eljutna oda, hogy nem kell két teljesen megegyező kártya az SLI-hez... -
#340 Tudtam Én hogy az Nvidia sem fog tétlenkedni!
grat! -
#339 Érdekesség ismét SLI fronton:
Asus: SLI-konfiguráció 32 PCIe-vezetékkel -
#338 10% !!??
Az nemsok!Tehát kijelenthetjük, hogy van helye ennek is!Sokan csak olcsóbb kártyákat tudnak megvenni de összeadva a teljesítményük elég lesz egy darabig(nem sokáig) -
#337 1.: Az összekötő híd nélküli is lehetséges az SLI, viszont csökkentett teljesítmény lép fel ez esetben.
2.: A hírek szerint az összes 6x00 és 7x00 képes az SLI-re ilyen módszerrel, még akár a 6200-es is (ez esetben már valódi "ereszd el a hajamat" effektust várhatnak a 6200-es tulajon?:)))
3.: A teljesítmény csökkenés összekötő híd nélkül ~10%-os.
3Dmark03: 12572 vs. 14401
3DMark05: 6147 vs. 6466 -
#336 Na EZ EGY ÉRDEKES hír!
Ha jól értelmezem SLI lapka nélkül is összedolgoznak a kártyák az új meghajtóval SŐT nem SLI képes kareszok (6600) is együtt működhetnek!
Aki jobban vágja az Angolt lefordítaná?! -
#335 hát igen ilyen a sszámítástechnika -
nero #334 Sziasztok
Hat ilyen a szamitastechnika!
Nemreg vettem meg almaim alaplapjat Asus A8N SLI premium maris itt van az utodja:
A8N32-SLI Premium
hogy mit tud majd a a lap:
a legfontosabb 2db TELJES 16x PCI-E slot !!!!!!!!!!! ( nem 2x8)
es meg egy csomo finomsag
Az alaplapra tettek egy plus C51D chipet ez szolgaltatja a plus csatornakat, a
Pci-e nek
tehat nem 20 csatorna kiosztas van hanem 40 Ez igen!
ja es egy kep:
-
#333 Én is teljesen új gépet fogok venni!
És 2-3 évig le nem fogom cserélni az szent -
MiZo@game #332 most teljesen új gépet akarok venni, és ezzel csak azt akarom megelőzni, hogy ne kelljen lecserélni az egészet, úgyis csak cs:sourcera és ut2007re akarom használni, ahhoz meg elég lesz ez a konfig -
#331 kibírja az 3-4 évig nem kell aggódnia...csak visszább veszi a felbontást azt kész -
Cat #330 duál opteron, duál xeon... -
bunkolaja #329 rossz hírem van: nemhogy 3-4, de 2 éven belül lecserélheted az egész gépedet. Mondjon nekem valaki olyan duál megoldást, amit másfél év múlva nem vert laposra ugyanannak single de újabb verziója?
Anno egy srác a koleszban nagyra volt, hogy olyan duál procis P1es alaplapot vett, hogy csak na. Persze 1 procira volt csak pénze, így is annyiba került neki, hogy fél évig éltem annyi pénzből... -
#328 én már jó párat :DDDDDD -
#327 biztos!
még nem láttam olyan emberkét aki Inno 6800Gt-t vett volna... -
MiZo@game #326 az inno 6800 gt hűtése is olyan ratyi mint a 6600 gt-nek a hűtése? -
#325 látom megjött az eszed :P
csak előbb utobb be fogják szüntetni a 6800GT mivel felsőkategóriás kártya
ott lesz helyette a 7800GTX... -
#324 gratula hozzá! -
MiZo@game #323 még most is lehet kapni 1 mb-os vidkarikat :) -
MiZo@game #322 időközben már én is rájöttem hogy ez előnyösebb megoldás :P csak nem írtam le, szóval 1 db 6800 Gt-vel akarom működtetni, amíg nem lesz szükséges egy másik :P -
#321 Te tudod!
De lehet nem fogsz kapni még egy ugyanolyan kártyát... -
#320 szerintem felsleges 6600Gt SLI-vel viccelni!
inkább egy 6800Gt!
abba az egy VGA-ba több a kraft mint 2 6600Gt-ben...
látod Punker Én vagy a 6. ember aki szidja... -
MiZo@game #319 de még mindig jobb, mintha 3-4 év múlva az egész gépet le kéne cserélni :P
ha elavul a vidkari, már jó olcsó lesz az ára, akkor beteszek mégegyet.. ráadásul az általam kiválasztott lapba belemennek a duál magos amd-k is, szóval nem kell egy jó ideig alaplapot cserélnem.. -
#318 és elszóród hülyeségre :(((
olvasd át a fórumot, 5 SLI-s emberből 6 szidja...... -
MiZo@game #317 :D egész nyáron melózok, meg van egy kis megtakarított pénzem.. ennyi :> -
#316 akkor tévedtem az a MiZo akivel Wolf:ET-t nyomtam nem venne SLI-t. -
#315 ha ilyen lapot veszel akkor Deluxe-osat vegyél! -
#314 elvileg egy 7800GTX SLI-nek is elég egy 500wattos táp -
MiZo@game #313 és minden eddig olvasott infó után úgy tűnik hogy 510W fölötti tápok már tutira visznek egy sli-s rendszert.. -
MiZo@game #312 http://vganfo.uw.hu/zsul_6600sli.html
ha valakit érdekel