631
-
#270 hopp ez nem az! mert ez AGP-s és csak egy helyen kell becsavarozni!
-
#269 ez az?
nagyon baróóóóó
ilyen kell nekem is!
csak nem igen lehetmég kapni és drága -
#268 igen -
#267 Figyú!
a Leadtek 6800Gt-d hány helyet foglal el(azaz két helyen kell becsavarozni hátul)? -
#266 Olvastam egy-két infót hogy az NVidia lehet ezek után már csak két GPU-as technologiával fog előrukkolni! -
#265 -
#264 jó lenne ha használnál VÁLASZ gombokat!! :PPP -
#263 Festékkel?
LoL -
#262 jah!az asusnál is van ilyende azért ilyet nem vennék!meg ha olcsobb is sokkal mint az SLI-s lap!
nem akarom a garanciát elveszíteni! :P -
#261 Egy hónapja ezzel volt tele egy csomó hardware teszt oldal!
sőt állítólag a DFI lapjai már most kezelik a következő pci-e elosztás szabványt is! "állítólag" -
#260 Hogyne érteném!csak nehéz elhinni hogy ilyen könnyen lehet moddolni!
Hogyne olvasnék utána! -
#259 ÍGEEEN!
Olvasd már el a cikket!
Az ultra nf4 chip és az SLI nf4 chip között mindössze 1 különbség van és az is a felületen nem belül!Az első képen a bekeretezett rész!Azt kell össze zárni v.mi vezető anyaggal pl. ezüst festék és már kész is az SLI rendszer!
Te indítottad ezt e topicot és nem is olvasol utána? -
#258 Nem értem!
Csináltál egy Ultrából SLI-s lapot?
-
#257 Tényleg nem érted vagy csak tetteted itt a lükét?
ua amit belinkeltél! -
#256 Én ezüsttel festettem be az egész procim magját :P :DDDD -
Borg #255 Vagy az ezüst festékkel festett rá még egy slotot :D -
#254 Hai!Ez az a lap?
De ha jól látom akkor ezen két PCI-ex sin van!!
akkor megoldható az SLI! -
#253 DFI lanparty UT nF4 Ultra@SLI -D -
#252 Vazz semmi extra!!!
Volt az XP-s korszakomból ezüst festékem és a két "érintkezőt" összezártam vele!
Gép összepakol, bekapcs és már nem ultra-ként hanem SLI-ként postol és az új forceware-ok is látják és engedélyeznék az SLI-t!
Miről készítsek képet?A dobozról majd a post-ról?A vízhűtést a festés miatt most hagy ne szedjem már szét!
Hidd el!Miért hazudnék?Mindenkinek csak ajánlom ezt az okosságot!
Sima egy pci-e 16x csatolóval ellátott ultrát is át lehet alakítani SLI-vé de mivel csak egy vga sín van így nincs értelme!
ITT a cikk ez alapján jártam el!
-
#251 DFI-d van?vagy Asus? -
Akuma #250 "De nekem SLI-vé modd-olt ultrám van"
KÉPET lécciléccilécciiiiiiiiiíÍ :-)))
nehezen SEM tudom elképzelni hogyan moddoltad SLI-re :D -
#249 Jah így már más! :P -
#248 A gyári SLI-hez igen!De nekem SLI-vé modd-olt ultrám van és ahhoz nem adnak mert az nVidia nem örülne neki! -
#247 És ez mér jó?
mindegyik deszkához adnak! -
#246 Na végre!!
Lesz majd SLI lapka külön is!!!
SLI LAPKA
-
#245 P5 SLI-ben hhmmm!
ez igen! -
#244 Memóriák nincsenek hűtve!ez gáz egy kicsit! -
Akinek erre van pénze az pont sz@rik a fogyasztására! -
Robin Hood #242 Főleg a pénztárcának meg az ELMÜnek. -
#241 Nekem szinkronba 566 os a-data 308-as FSB -vel is simán megy!
Olvastam, hogy 318 fsb szinkronba már ment az egyik tesztoldalon DFI lappal.
Nagyon zsír ez a dfi! -
#240 Na ez odab@sz!
HardwareOC :
Sebesség tekintetében az SLI-t kihasználó NVIDIA GeForce 6800 Ultra utólérhetetlennek tűnik, de a Gainward még erre is rátett egy lapáttal.
A cég CoolFX vízhűtésű sorozata méltán örvend népszerűségnek, hiszen az Innovatek biztosította hűtésnél aligha találhatunk jobbat. Az SLI összeköttetésű kártyákon összesen 1 GB memória található, ami azért már erős túlzásnak tekinthető. A specifikációkról és órajelekről egyelőre semmi információ nem áll rendelkezésre, az árát pedig mindenki sejtheti
-
nero #239 Kerdesedre valasz: Hat nem tudom!!!
Az Xbitlabs-on mar korabban boncolgattak eme kerdest, ott arra jutottak hogy jelenleg a PCI experess csatornakiosztasa miatt elvben lehetseges a 4 GPU kezeles, es a DFI csatornakiosztasa ennek megfelel
Hat ha igaz szerintem egy ket evre be vagy biztosztva eme DFI alaplappal (prohardver info) 300 FSB Adata ddr600 szinkronban, Es 4GPU rendszer Ez mar jatek gep a javabol
-
#238 nekem DFI lanparty lapom van és két bios up-al ezelőtt került bele egy beállítás : dual 6600gt enabled/disabled
Ekkor a pci-e kiosztás álligatja bios-ból!
Ezekszerint lehet, hogy már tudtak v.mit és felkészítették az alaplapot erre? -
nero #237 Sziasztok ismet
egy kis erdekesseg a CEBIT 2005-rol:
A masodik kep az igazi csemege: ATI Radeon XPRESS CHIP SLI-ban ??!!!
Alaplap Asus P5ND2-SLI lap:
Alaplap Asus P5RD2-MVP
-
nero #236 Hat ha ez igaz akkor csak egy, ket alaplap tudja a 4 gpu-s VGa kezelni:
1; DFI Lan party,
2; a nemsokara megjeleno Asus A8n SLI Premium -
#235 akkor ezexerint közvetlenül nem lesznek összekötve -
nero #234 Sziasztok
Pontosabb forditas az elozo hozzaszolasomhoz:
Tehat:
Az ASUS már szintén említette a Hírükben, mint az EN6600GT Dual grafikus
kártya prototípusának gyártója, ami a Gigabyte GV-3D1-től nem csak az alkatrészek elhelyezkedésében különbözik, hanem abban is, hogy képes két
grafikus kártyát összekapcsolni az SLI-n keresztül. Nem sokkal később az NVIDIA-hoz közeli forrásokból kiderült, hogy a négy grafikus chipet támogató driver nemsokára megjelenik. Az NVIDIA viszont bejelentette az új nForce4 Pro-t, ami hardware-es támogatást nyújt erre az ötletre a PCI Express x16 + PCI Express x16 módon keresztül.
-
nero #233 A teljes cikk
ASUS Develops a Graphics Card with Two NV45 Chips.
-
#232 erre azért kiváncsi leszek!szerintem kamu! -
nero #231 Sziasztok !
Mar regen irtam :)
A ma nyito CEBIT-en volt egy erdekes bejelentes az Nvidia, Asus-tol:
idezet:
ASUS has also been mentioned in our News as the developer of the EN6600GT Dual graphics card prototype, which differed from Gigabyte GV-3D1 not only by the location of the components on the PCB, but also by the ability to join two graphics cards of the kind in a single system via SLI mode. A little bit later, one of the sources close to NVIDIA revealed that the support of four graphics chips for the SLI mode will soon be introduced in the drivers. NVIDIA in their turn announced the new nForce4 Pro chipset representing hardware implementation of this idea via the “PCI Express x16 + PCI Express x16” mode.
Ha jol forditottam akkor kiemelem a lenyeget:
ASUS EN 6600GT Dual kartya megy SLI MODBAN !!!!!!!!!! a Gigabyte-val
ellentetben !!!!!
Tehat 4GPU SLI alaplapban ????!!!!!
Kesobb megjelenik az nvidia driver-ben a 4 GPU tamogatas, de ehhez
mar Nforce4 Pro chipsetes alaplap kell majd, a 2 x16-os modhoz
Nem tudum hogy jol forditottam e
Ha valamit elb.. akkor elnezest