331
Motorola v3
-
Mersh #131 áááá hagyjátok... neki jó, mert ettől jobban érzi magát... és ez jó, mert ha jobban érzi magát, akkor boldogabb mint ha nem tudná, hogy lehet nagyom memóriája 
-
minden bizonnyal igy van!
gondold vegig logikusan, aztan rajossz, hogy miert hulyeseg amit mondasz!
-
Cubemaniac #129 NA! De neki is más csinálta a a suliban és az a gyerek nem akarja megmondani, De amugy szívesen elmondanám!
Állítólag a menüben kell baszakodni 1 perces dolog!!! -
akkor most mi tévők legyünk? Ja Cubemaiac tegyük fel hogy elhisszük és akkor te küldjál valami képet és utána kérdezzed meg a haverod hogy hogy csinálta! oké? -
az is fasza lenne.. :D -
Keresgettem gugliban és semmit sem talál erről a Drasztikus memória növelésről mindenkinekcsak olyan 10MB, 9MB -ára sikerült növelni -
Ja nővéremnek V550-ene van és amjd az övén ki próbálom! ha elküldöd a kódot és hogy hova kell be irni :) -
4192506kb ez pontosan 3.992853GB és én ezt nem hiszem el nincs az a telefon amelyik 4GB ha ezt télleg lehetne valahogy növelni akkor nem lenne ilyen olcsó mert azt a gyártó is tudná! -
Jó! Akkor mondmeg haverodan hogy fényképezze le fényképező géppel ide rakd fel és utána hisszük csak el vagy kérdezzed meg hogy hova és mit kell be írni és akkor meg csináljuk akkor elhisszük!!! -
Cubemaniac #122 Kula képet csinál a 6131 ezé nem tom megmutatni, de ha nem hiszitek akkor így jártatok
Amugy most néztem alapmemória 4192506kb ez szerintetek hány mega????
ebből neki 120569 kb foglalt memória!
És ez egy V550!!! -
Mersh #121
-
Cubemaniac #120 Hát egyltalán nem kamu!!!!
Ez halál komoly csak ti annyira pöcsök vagytok.........
Ha akartok küldök róla képet -
nekem is v3 van, és sajna nem lehet bővíteni sehogyan sem...
vékony meg minden, és nem raktak bele semmi helyet kártyának :/ -
...cucc ami pl megnöveli ... -
Frosty! nincs valami olyan cucc ami pls megnöveli a memorit egy kicsivel? mert havernak V3-asa van és neki 7.5 mb os a memorija.
PLS help mert gugliban semmit sem találok -
Frosty... -
bazz de szeretem a telómat :D
minden csaj irigykedik rá :D -
:D -
Nem!
varj mindjart meg nézem... ... Bazdmeg ez télleg át alakult de nekem Voyager-lett
bakker mehetek a szállódába mert szét rombolta a házat!!!
-
ha megnyomod a teló jobb felső sarkát átalakul enterprise-vé a telód, és ott a vezérlőkonzolba. nemtudtad? 
-
És szerinted hova lehetne az a kódot be irni? -
Nagyon kamu a gyerek!!! marmint a haverod.
-
Mersh #109 Ezt te elhiszed?
-
Cubemaniac #108 Nekem van egy kis problémám!!
Olyanról ki tud, hogy ezek a telók (V Series V550 stb..) le vannak memória téren butitva (5 MB)
Ezekre van egy Kombináció amivel akár 4 gigára lehet ugrasztani!
Me Havernak v550 je van és gigája!
Nem tud valaki segíteni hogy mi az a Kombináció me ő nem mondja el!% -
benjitos #107 szevasztok nem tudtok valami desingesebb témát
mert ezt a hármat már eléggé unom(moto,scarlet,silver) -
hmmm akkor kössz -
én t-onylányos vagyok, és oda nekem egy Motorola logót dob be :) -
A motorola nem xar főleg a V3-as sorozat! Nekem csak egy kérdésem hogy a külső kijelzőn lévő kép-*et hogyan lehet változtatni? (mikor nyitva van akkor nekem ott egy Vodafone felirat van) PLS help -
Mersh #103 hi!
Vacilálok, hogy motorola v3-at, vagy valami hasonló kategóriás sharp-ot vegyek. Segítsetek dönteni, cáfoljátok meg, hogy a motorola szar...
köszi -
csak ő irigy is -.- -
lehet hogy csóró ki tudja. nálunk faternak van V3-asa nekem csak egy sony ericcsonom van :S -
csóró és nem tudja megvenni a telefont, ezért itt flémel -
-
kikbann -
Ennek mi a baja? -
HÁHÁHÁH BANNOLJATOK PLS LECCIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
KAPJÁTOK BE A FARKAM TI KIS PARASZTOK HOGY ROHADNA SZÉT A FOGATOK ÉS KAPARNÁ KI A SZEMED A SAS KURVA ANYÁTOK BUZIKÁK BÜDÖS KÖCSÖGÖK BASSZATOK A KUTYÁVAL SZAROK DROIDOK VAGYTOK TUDJÁTOK TI KIS BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK ezt csak azért irtam hogy bannoljanak
-
Jah le tud játszani!!! -
le tudja játszani az mp3-at -
Ja ugy értem a magyar hogy a frissités legyen magyar és az oldal is legyen magyar előre is köszönöm