331
Motorola v3
  • Mersh
    áááá hagyjátok... neki jó, mert ettől jobban érzi magát... és ez jó, mert ha jobban érzi magát, akkor boldogabb mint ha nem tudná, hogy lehet nagyom memóriája
  • mícs
    minden bizonnyal igy van!
    gondold vegig logikusan, aztan rajossz, hogy miert hulyeseg amit mondasz!
  • Cubemaniac
    NA! De neki is más csinálta a a suliban és az a gyerek nem akarja megmondani, De amugy szívesen elmondanám!
    Állítólag a menüben kell baszakodni 1 perces dolog!!!
  • Teflon Mike
    akkor most mi tévők legyünk? Ja Cubemaiac tegyük fel hogy elhisszük és akkor te küldjál valami képet és utána kérdezzed meg a haverod hogy hogy csinálta! oké?
  • Frosty01
    az is fasza lenne.. :D
  • Teflon Mike
    Keresgettem gugliban és semmit sem talál erről a Drasztikus memória növelésről mindenkinekcsak olyan 10MB, 9MB -ára sikerült növelni
  • Teflon Mike
    Ja nővéremnek V550-ene van és amjd az övén ki próbálom! ha elküldöd a kódot és hogy hova kell be irni :)
  • Teflon Mike
    4192506kb ez pontosan 3.992853GB és én ezt nem hiszem el nincs az a telefon amelyik 4GB ha ezt télleg lehetne valahogy növelni akkor nem lenne ilyen olcsó mert azt a gyártó is tudná!
  • Teflon Mike
    Jó! Akkor mondmeg haverodan hogy fényképezze le fényképező géppel ide rakd fel és utána hisszük csak el vagy kérdezzed meg hogy hova és mit kell be írni és akkor meg csináljuk akkor elhisszük!!!
  • Cubemaniac
    Kula képet csinál a 6131 ezé nem tom megmutatni, de ha nem hiszitek akkor így jártatok
    Amugy most néztem alapmemória 4192506kb ez szerintetek hány mega????
    ebből neki 120569 kb foglalt memória!
    És ez egy V550!!!
  • Mersh
  • Cubemaniac
    Hát egyltalán nem kamu!!!!
    Ez halál komoly csak ti annyira pöcsök vagytok.........
    Ha akartok küldök róla képet
  • Frosty01
    nekem is v3 van, és sajna nem lehet bővíteni sehogyan sem...
    vékony meg minden, és nem raktak bele semmi helyet kártyának :/
  • Teflon Mike
    ...cucc ami pl megnöveli ...
  • Teflon Mike
    Frosty! nincs valami olyan cucc ami pls megnöveli a memorit egy kicsivel? mert havernak V3-asa van és neki 7.5 mb os a memorija.

PLS help mert gugliban semmit sem találok
  • Teflon Mike
    Frosty...
  • Frosty01
    bazz de szeretem a telómat :D
    minden csaj irigykedik rá :D
  • Teflon Mike
    :D
  • Teflon Mike
    Nem! varj mindjart meg nézem... ... Bazdmeg ez télleg át alakult de nekem Voyager-lett bakker mehetek a szállódába mert szét rombolta a házat!!!
  • Frosty01
    ha megnyomod a teló jobb felső sarkát átalakul enterprise-vé a telód, és ott a vezérlőkonzolba. nemtudtad?
  • Teflon Mike
    És szerinted hova lehetne az a kódot be irni?
  • Teflon Mike
    Nagyon kamu a gyerek!!! marmint a haverod.
  • Mersh
    Ezt te elhiszed?
  • Cubemaniac
    Nekem van egy kis problémám!!
    Olyanról ki tud, hogy ezek a telók (V Series V550 stb..) le vannak memória téren butitva (5 MB)
    Ezekre van egy Kombináció amivel akár 4 gigára lehet ugrasztani!
    Me Havernak v550 je van és gigája!
    Nem tud valaki segíteni hogy mi az a Kombináció me ő nem mondja el!%
  • benjitos
    szevasztok nem tudtok valami desingesebb témát
    mert ezt a hármat már eléggé unom(moto,scarlet,silver)
  • Teflon Mike
    hmmm akkor kössz
  • Frosty01
    én t-onylányos vagyok, és oda nekem egy Motorola logót dob be :)
  • Teflon Mike
    A motorola nem xar főleg a V3-as sorozat! Nekem csak egy kérdésem hogy a külső kijelzőn lévő kép-*et hogyan lehet változtatni? (mikor nyitva van akkor nekem ott egy Vodafone felirat van) PLS help
  • Mersh
    hi!

Vacilálok, hogy motorola v3-at, vagy valami hasonló kategóriás sharp-ot vegyek. Segítsetek dönteni, cáfoljátok meg, hogy a motorola szar...

köszi
  • Frosty01
    csak ő irigy is -.-
  • Teflon Mike
    lehet hogy csóró ki tudja. nálunk faternak van V3-asa nekem csak egy sony ericcsonom van :S
  • Frosty01
    csóró és nem tudja megvenni a telefont, ezért itt flémel
  • kuci06
  • autoszimulator
    kikbann
  • Teflon Mike
    Ennek mi a baja?
  • zoli122
    HÁHÁHÁH BANNOLJATOK PLS LECCIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zoli122
    KAPJÁTOK BE A FARKAM TI KIS PARASZTOK HOGY ROHADNA SZÉT A FOGATOK ÉS KAPARNÁ KI A SZEMED A SAS KURVA ANYÁTOK BUZIKÁK BÜDÖS KÖCSÖGÖK BASSZATOK A KUTYÁVAL SZAROK DROIDOK VAGYTOK TUDJÁTOK TI KIS BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK BUZI FASZOK VAGYTOK ezt csak azért irtam hogy bannoljanak
  • Teflon Mike
    Jah le tud játszani!!!
  • Frosty01
    le tudja játszani az mp3-at
  • zoli122
    Ja ugy értem a magyar hogy a frissités legyen magyar és az oldal is legyen magyar előre is köszönöm