331
Motorola v3
  • Brigóca86
    Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy a régi telefonról az sms-eket hogyan tudom a V3-as memóriájába áttenni! Ha telepakolom a SIM kártyát a 20 sms-sel, akkor azt írja ki, hogy nincs memória és nem is tudok írni/fogadni sms-t! Viszont ha csak 19-et pakolok rá és jön mondjuk 3 sms, akkor nem írja ezt ki, de viszont nem tudom áthelyezni őket a telmemóriába!
  • Joker Hun
    Acid pro 4.0 Én ezt használom a nekem tetszö részt kiszedem a zenéböl.
  • gpgabor
    ez az mp3-as dolog engem is érdekelne..
    télleg kevés az az 5 MB
  • Fery21
    pohone tools erre nem jo,csak a képeket a videokat ill a zenéket lehet leszedni
  • Frosty01
    lentebb elolvashatod...
  • Fery21
    HI Mindenki!!!Ha valaki tudna abba segíteni hogy hogy tudok v3-ra java játékokat tenni az irhatna a : [email protected] tudnatok segíteni azt előre is megköszönném.
  • ronaldo10
    hi all tudna valaki ajánlani valami jó mp.3 tömörítőt? mert erre az icipici 5 mb.-ra nehéz zenét pakolni.
  • ronaldo10
    Nagyon érdekes volt végigolvasni a fórumot csak az tűnt fel hogy van vagy 400 kérdés és kb40 válasz
  • Joker Hun
    Még anyi nekem multi langue van és 2 frisitést találl amit telepitettem.
  • Joker Hun
    Szia! probeld meg igy. Meny a Tools progi Mpt/addons/inf/Driver Tools-hoz inditsd el .Utána csatlakozz nekem bluetooth tal volt gond igy oldotam meg v547/v3x-et használom egyött.
  • gpgabor
    netről letöltöttem a motorola phone tools 4.0-t,de nem jó azzal se
  • Fery21
    motorola phone tools
  • Fery21
    Van
  • gpgabor
    Hogyan lehet rákötni pc-re a v3-at?
    Mert van hozzá kábelom de nem csinál semmit...van valami telepítő cd??
    lécci segítsetek
  • Fery21
    Hi Mindenki!!

Az lenne nekem is a kérdésem h v3-ra hogy tudok játékokat felrakni?
  • zazubaba
    Sziasztok!

Kérlek segítsetek! Hogyan lehet a v3-al úgy sms-t írni hogy egy üzenetként küldje el? Tudom, ha nem írok ékezetet akkor egy sms-ként küldi, de nem létezik vmi olyan megoldás hogy írhassak ékezettel és csak egy karakterként számoljon minden beűt?

Köszi
  • zozo1976
    Hali!

Tudja valaki, hogyan tudok pc-ről java játékot feltölteni a motorola v3-ra?

Esetleg valami progi kell hozzá?

• supRshine
    hi!

nekem valamiért nem működik a bluetooth v3 alatt.
    odaviszem a jar filet az obex fölé, elengedem, kiírja hogy 'creating ftp connection...', aztán hibaüzenet: 'Server does not support this operation.' küldés -> bluetooth után szintén error és vége.
    képet viszont sikerült felmásolnom úgyhogy nem értem.
    valakinek van ötlete?
  • Mersh
    Sziasztok!

Könyörgöm valaki segítsen, mert kész vagyok ettől a telefontól!.
    Hogy lehet úgy SMS-t írni, hogy ékezetes betűket is írjak, és 1 normál hosszúságú üzenetet ne 3 sms-ként küldjön el. Ha nem írok ékezeteket, akkor minden ok, de ha írok, akkor 3 sor és vége. Lehet ezt valahogy orvosolni? Azért jó lenne magyar ékezetes, normál hosszúságú sms-eket is írni, ha már kitalálták.

Köszi!
  • Subtitle
    Tök mindegy milyet veszel!Egyre megy!
  • Subtitle
    Pajti most vettem T-Mobilenál van a hátlapon felirat, cd kábel nono!
  • Mersh
    Hi!

Blútúszt akarok venni motorola v3-hoz (usb-s blútúsz a számítógéphez hogy pontos legyek) Milyet vegyek? Vagy tök mindegy, olyan kéne ami több telefonnal is kommunikál.

Köszi!
  • Doomista
    Egy kérdésem lenne:
    Motorola v3-m mennyit kell fizetni az internet használtatáért ?
    Avagy: 1 órát interneteznénk,az mennyibe kerülne?
    Vagy: 1pec/? Ft
  • Frosty01
    a hátulján van egy t-mobil felirat semmi más.
    az előlapon motorola logó van, azt nem cserélték le.
    cd, kábel, vezetékes headset ajándékba járt hozzá. :]
    egy problémám van vele, nem találom a Chat menüpontot az annyáé se...
  • Mersh
    T-mobilnál vett valaki mostanában? van rajt valahol t-mobile felirat? kábel, CD van hozzá?
  • Mersh
    3210 -et akartam írni.
  • Mersh
    De a 2310 nem nem lithium akksija van. Jólvan, meg ronda is. :)
    Értem az álláspontodat, elfogadom.

Nem tudja valaki saturnban van hozzá adatkábel?
  • Gerygrey
    Nem csak az lehet a rendeltetése, csak neked nincs igényed másra. Ez persze nem baj, csak fogadd el, hogy vannak akik szeretik másra is használni a telót. Én például a telefon méretével és kinézetével vagyok úgy mint te az extra funkciókkal, vagyis szarok rá, legyen jó batár nagy a teló de a nagyrészét a kijelző foglalja el. Ha nekem csak beszédre + SMS kéne teló akkor vennék egy 3210-es Nokiát.

A v3 amúgy nem lenne rossz teló, én most vettem asszonykámnak egyet - vitamax, 29.990, adatkábel CD volt hozzá - el volt ájulva tőle :) mondjuk bővíthető memó + symbian sokat dobna rajta, de csajtelefonnak tökéletes :) Tudtok hozzá jó téma-lelőhelyeket?
  • Teflon Mike
    Nem 7.5 a memje ganem csak 5467kb
  • Frosty01
    ott a pont.
  • Mersh

nekem azért jön be az a telefon, mer egyszerűen szép... Én 1 telefont csak telefonálásra használok, szerintem ez a rendeltetése.
  • Cubemaniac
    Amire én pénzt kiadnék az a v3x de azt is jó meggondoloás után
  • Cubemaniac
    Amugy meg nem tom mit bírtok ebben a telóban
    Semmi extra nincs benne azon kívűl h vékony!
    HA még bővíteni lehetne mint az "i"-t, de akkor meg most nem lenne "i"
    7,5 Megával ki lehet törölni az ember seggét!
    Jah és a Bt-je is lassú! Tipikus Motorola hiba!
  • Mersh
    Saturnba vagy Media markt-ban vett valaki? Minden ok vele? ott is 7,5mb a memóriája? csak a készülék és a tőltő van, vagy cd-is, adatkábel is?

Köszi!
  • Teflon Mike
    De csak ha nyitva van
  • Frosty01
    a külső kijelző asszem
  • Mersh
    Hali!

Nem tudjátok, vodafonnál van rajt vodafone felirat? (a külsején)
  • Teflon Mike
    Hi! nem tudja valaki hogy a Biztonsági kód az egségesen mindenkinél ugyanaze alapból vagymindenkinél más? mert én a biztonsági kódomat nem tudom csak a feloldási kódoma!!! valaki ne mtudja megmondani?
  • Teflon Mike
    Hallod! Mondjad neki hogy adsz neki 1000FT-ot csak mondja meg!!! amúgy PLS küldj róla képet ha lehet :D (egyébként ez valami náza titok? és szerintem ezért nem mondaj meg mert nem is igaz) de lehet egyébként ennek ellenére nem találtam semmit a neten róla mármint erről a drasztikus memóri növelésről
  • Mersh
    nagyobb