331
Motorola v3
-
Brigóca86 #171 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy a régi telefonról az sms-eket hogyan tudom a V3-as memóriájába áttenni! Ha telepakolom a SIM kártyát a 20 sms-sel, akkor azt írja ki, hogy nincs memória és nem is tudok írni/fogadni sms-t! Viszont ha csak 19-et pakolok rá és jön mondjuk 3 sms, akkor nem írja ezt ki, de viszont nem tudom áthelyezni őket a telmemóriába! -
Joker Hun #170 Acid pro 4.0 Én ezt használom a nekem tetszö részt kiszedem a zenéböl. -
gpgabor #169 ez az mp3-as dolog engem is érdekelne..
télleg kevés az az 5 MB -
Fery21 #168 pohone tools erre nem jo,csak a képeket a videokat ill a zenéket lehet leszedni -
lentebb elolvashatod... -
Fery21 #166 HI Mindenki!!!Ha valaki tudna abba segíteni hogy hogy tudok v3-ra java játékokat tenni az irhatna a : [email protected] tudnatok segíteni azt előre is megköszönném. -
ronaldo10 #165 hi all tudna valaki ajánlani valami jó mp.3 tömörítőt? mert erre az icipici 5 mb.-ra nehéz zenét pakolni. -
ronaldo10 #164 Nagyon érdekes volt végigolvasni a fórumot csak az tűnt fel hogy van vagy 400 kérdés és kb40 válasz -
Joker Hun #163 Még anyi nekem multi langue van és 2 frisitést találl amit telepitettem. -
Joker Hun #162 Szia! probeld meg igy. Meny a Tools progi Mpt/addons/inf/Driver Tools-hoz inditsd el .Utána csatlakozz nekem bluetooth tal volt gond igy oldotam meg v547/v3x-et használom egyött.
-
gpgabor #161 netről letöltöttem a motorola phone tools 4.0-t,de nem jó azzal se -
Fery21 #160 motorola phone tools -
Fery21 #159 Van -
gpgabor #158 Hogyan lehet rákötni pc-re a v3-at?
Mert van hozzá kábelom de nem csinál semmit...van valami telepítő cd??
lécci segítsetek -
Fery21 #157 Hi Mindenki!!
Az lenne nekem is a kérdésem h v3-ra hogy tudok játékokat felrakni? -
zazubaba #156 Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Hogyan lehet a v3-al úgy sms-t írni hogy egy üzenetként küldje el? Tudom, ha nem írok ékezetet akkor egy sms-ként küldi, de nem létezik vmi olyan megoldás hogy írhassak ékezettel és csak egy karakterként számoljon minden beűt?
Köszi -
zozo1976 #155 Hali!
Tudja valaki, hogyan tudok pc-ről java játékot feltölteni a motorola v3-ra?
Esetleg valami progi kell hozzá?
-
supRshine #154 hi!
nekem valamiért nem működik a bluetooth v3 alatt.
odaviszem a jar filet az obex fölé, elengedem, kiírja hogy 'creating ftp connection...', aztán hibaüzenet: 'Server does not support this operation.' küldés -> bluetooth után szintén error és vége.
képet viszont sikerült felmásolnom úgyhogy nem értem.
valakinek van ötlete? -
Mersh #153 Sziasztok!
Könyörgöm valaki segítsen, mert kész vagyok ettől a telefontól!.
Hogy lehet úgy SMS-t írni, hogy ékezetes betűket is írjak, és 1 normál hosszúságú üzenetet ne 3 sms-ként küldjön el. Ha nem írok ékezeteket, akkor minden ok, de ha írok, akkor 3 sor és vége. Lehet ezt valahogy orvosolni? Azért jó lenne magyar ékezetes, normál hosszúságú sms-eket is írni, ha már kitalálták.
Köszi! -
Subtitle #152 Tök mindegy milyet veszel!Egyre megy! -
Subtitle #151 Pajti most vettem T-Mobilenál van a hátlapon felirat, cd kábel nono! -
Mersh #150 Hi!
Blútúszt akarok venni motorola v3-hoz (usb-s blútúsz a számítógéphez hogy pontos legyek) Milyet vegyek? Vagy tök mindegy, olyan kéne ami több telefonnal is kommunikál.
Köszi! -
Egy kérdésem lenne:
Motorola v3-m mennyit kell fizetni az internet használtatáért ?
Avagy: 1 órát interneteznénk,az mennyibe kerülne?
Vagy: 1pec/? Ft -
a hátulján van egy t-mobil felirat semmi más.
az előlapon motorola logó van, azt nem cserélték le.
cd, kábel, vezetékes headset ajándékba járt hozzá. :]
egy problémám van vele, nem találom a Chat menüpontot az annyáé se...
-
Mersh #147 T-mobilnál vett valaki mostanában? van rajt valahol t-mobile felirat? kábel, CD van hozzá? -
Mersh #146 3210 -et akartam írni. -
Mersh #145 De a 2310 nem nem lithium akksija van.
Jólvan, meg ronda is. :)
Értem az álláspontodat, elfogadom.
Nem tudja valaki saturnban van hozzá adatkábel? -
Nem csak az lehet a rendeltetése, csak neked nincs igényed másra. Ez persze nem baj, csak fogadd el, hogy vannak akik szeretik másra is használni a telót. Én például a telefon méretével és kinézetével vagyok úgy mint te az extra funkciókkal, vagyis szarok rá, legyen jó batár nagy a teló de a nagyrészét a kijelző foglalja el. Ha nekem csak beszédre + SMS kéne teló akkor vennék egy 3210-es Nokiát.
A v3 amúgy nem lenne rossz teló, én most vettem asszonykámnak egyet - vitamax, 29.990, adatkábel CD volt hozzá - el volt ájulva tőle :) mondjuk bővíthető memó + symbian sokat dobna rajta, de csajtelefonnak tökéletes :) Tudtok hozzá jó téma-lelőhelyeket? -
Nem 7.5 a memje ganem csak 5467kb -
ott a pont. -
Mersh #141 
nekem azért jön be az a telefon, mer egyszerűen szép... Én 1 telefont csak telefonálásra használok, szerintem ez a rendeltetése.
-
Cubemaniac #140 Amire én pénzt kiadnék az a v3x de azt is jó meggondoloás után -
Cubemaniac #139 Amugy meg nem tom mit bírtok ebben a telóban
Semmi extra nincs benne azon kívűl h vékony!
HA még bővíteni lehetne mint az "i"-t, de akkor meg most nem lenne "i"
7,5 Megával ki lehet törölni az ember seggét!
Jah és a Bt-je is lassú! Tipikus Motorola hiba! -
Mersh #138 Saturnba vagy Media markt-ban vett valaki? Minden ok vele? ott is 7,5mb a memóriája? csak a készülék és a tőltő van, vagy cd-is, adatkábel is?
Köszi! -
De csak ha nyitva van -
a külső kijelző asszem -
Mersh #135 Hali!
Nem tudjátok, vodafonnál van rajt vodafone felirat? (a külsején) -
Hi! nem tudja valaki hogy a Biztonsági kód az egségesen mindenkinél ugyanaze alapból vagymindenkinél más? mert én a biztonsági kódomat nem tudom csak a feloldási kódoma!!! valaki ne mtudja megmondani? -
Hallod! Mondjad neki hogy adsz neki 1000FT-ot csak mondja meg!!! amúgy PLS küldj róla képet ha lehet :D (egyébként ez valami náza titok? és szerintem ezért nem mondaj meg mert nem is igaz) de lehet egyébként ennek ellenére nem találtam semmit a neten róla mármint erről a drasztikus memóri növelésről -
Mersh #132 nagyobb