331
Motorola v3
  • zoli122
    Ja és lehetőleg legyen magyar! :S
  • zoli122
    Sziasztok! nekem csak egy láma kérdésem lenne. A V3-as le tud játszani Mp3-at mert a vodafone oldalán az van irva h nem tud! Ja és tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni oylan frissitéseket amiben benne van az hogy videót lehet felvenni? vissza olvastam de nem tuttam értelmezni!!! Láma vok
  • Frosty01
    adatkábellel néha nem müxik, általában 2. 3. alkalommal elindul az adatátvitel :/
  • spacepunk
    Ja, nekem sem megy adatkábellel a teló, viszont Blue Tooth-szal sikerült felraknom alkalmazásokat is.
  • spacepunk
    Na, +vettem a telót.

Olvasásra nem egy PDA, de megszokható. Továbbra is jól müxik rajta a ReadManiac.

Viszont van egy kis problémám a Gmail-os és az Opera Mini Javás alkalmazásokkal... Nem tudnak kommunikálni a nettel. (0 bytes...)
    A Vodkás és Motorola ügyfélszolgálaton túl vagyok, szerintük minden beállítás megfelelően van beállítva.

Van esetleg valami ötletetek? Előre is köszi!
  • csikko
    Sziasztok, JOE én elvileg tudok neked segíteni.
  • Herczi
    A v3 nem de a v3i, v3x az már bővíthető transflah (microsd) kártyával. Fateromnak egy v3rx-e van elég jó szép kép meg minden 2 mega pixeles kamera. Aszem 80 mega belső memó. Elég lapos de viszont szerintem túl széles. Nekem nem kéne az én rokr e1-m jobb és olcsóbb
  • Frosty01
    ez a teló egyáltalán nem bővíthető memóriaügyileg??
  • wicked5
    hahó!
    nekem is hasonló a problémám, a KIKÓDOLT! V3-mam usb összeköttetésnél az 'eszközt nem lehet csatlakoztatni' hangot ad
    én a mobile phone tools-szal próbálkoztam
    [http://www.torrentz.com/torrent_67028.html]mobile phone tools
    lehet az a baj, hogy kikódolt? plz segítsetek, köszi, viki
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni? Vettem egy V3--at összekötöttem USB-vel de nem ismeri fel... CD meg nuku :-( Valami Driver féleség kellene nekem.. vagy valami. A képeket szeretném róla letölteni(USB-vel).

Segítséget köszi! Fontos lenne!

Üdv:JOE!
  • Frosty01
    párosítani kell a kettőt vagymi
    egyébként én USB-s adatkábelt használok =/ szerintem megbízhatóbb
  • zuza
    Sziasztok!Vettem enmrég egy Motorola V3r-t.nagyon jó teló!!ajánlom mindenkinek!egy Kérdésem lenne mobile phone toolsal kapcsolatos.hogyan lehet csatlakoztatni bluetooth adapterrel a telefont?nem tudom de MPT-al nem megy.amúgy az Bluetooth adapter neve Cellink BTA-3100.Csak gyári bluetooth adapterrel jó a MPT??Válaszokat előre is köszi!
  • Frosty01
    én egyáltalán nem vágytam erre a telóra, sőt, nem is érdekelt semmiféle tekintetben a mobiltelefon téma, derültégből villámcsapás szerüen kaptam ajándékba 1 ilyet, és nekem csak 1etlen egy dolog hibádzik belőle... a nagyobb memória :/
  • toM517
    Sziasztok!

Megmielott a birtokomba kerult a telcsi azelott almaim teloja volt. DE most, hogy megvan ra kellett jonnom egy-ket dologra...

1. Iszonyat halk a hangszoroja, szinte csak teljes csendben lehet hallani a vonal masik vegen levot...

2. Nincsen SMS memoria, vagyisnem tudja menteni a mem. kartyara! - Ha igen, nekem nem lehet(R479_G_08.85R szoftver)

3. Csengohang csak telefonmemobol megy...

4. Nehez kezelhetoseg az alkalmazasok, temak tekinteteben, bar azota rajottem java alk.okat nem is olyan nehez ratenni, mint azt oly sok helyen irtak (vegulis ez sem nehez, csak a V3i-t valahogy semmi sem akarja felismerni a windowson es a Phone Tools-on kivul.)

HA tevgednek es ez egy elavult szoftvernek a sajatosagai, akkor valaki vilagositson fel, foleg azoktol varom a valaszt, akinek mar az uj iTunes-os V3i-juk van, de barki hsz-at megkoszonnem, hogy ujra beleszerethessek a telefonomba, ugyanis ezek a dolgok borzaszto kiabranditoak!

A valaszokat elore is megkoszonom!
  • mícs
    hogy a francba kell uj temakat feltolteni?
    meg mindig nem jottem ra!
  • spacepunk
    Hali!
    Most tervezem, hogy veszek egy V3-at (9.990 Ft) és arra vagyok kíváncsi, hogy használta-e valaki szövegolvasásra ( Read Maniac: [L]http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac/index.htm[/L] ) a telót?

És ha igen, akkor mik a tapasztalatai?

Eddig Nokia 3220-ason (128x128) olvastam el 1-2 regényt, meg jónéhányat egy Clié Palmon (320x320), de az sajna csak kölcsön van nálam.

Szóval használható szövegolvasásra?

Köszi!
  • predator0912
    sziasztok!!
    valaki megtudná mondani h hogyan tudok feltenni a telóra játékot?És hogy milyen progi kell hozzá!?előre is köszi
  • MnAdI
    beállítások>gyári beállítások>idő és dátum
  • Amon Serrano
    Szevasztok!

Időt hogy kell beállítani? Sehogy sem találtam!
  • Frosty01
    fogalmam sincs, én a chatet nem találom a mobilomon ! :D
  • koki44
    Ok majd megpróbálom köszi.

De szerinted valamilyen szoftveres gond lehet?
    Még garanciás is csak ugye kedden tudom leghamarabb bevinni.
  • Frosty01
    hát az szopás!!!
    hívd fel ezt a számot! 06 40 200 800
    ez a motorola ügyfélszolgálata, hétköznap hívd 5 óra előtt-ig.
    sok sikert...
  • koki44
    Ma reggel magától kikapcsolt a telefonom és amikor vissza akarom kapcsolni akkor ezt írja ki és nem csinál semmit.
    Motorola V3x.

Boot Loader
    0.6.7.1
    SW Version:
    R252211LD_U_85
    .97.C3P

Battery Ok
    Ok to Program
    Transfer Mode:
    Serial RS-232

Tud valaki segíteni?
  • Frosty01
    hali!
    lenne egy problémám ezzel a telóval. sehol sem találom a "chat"-menüpontot a motorola v3-as mobilomon, pedig lennie kéne (bluetooth-os chat), egy osztálytársamnak is van ilyenje, és neki meg ott van =/. [lehet köze ahhoz hogy előfizetéses, vagy kártyás a teló?]
  • Herczi
    Itt egy kis segítség a játékhoz, témákhoz stb. p2k
  • MnAdI
    Egy olyan kérdés hogy tök jólbeállítottam a P2Kcommandert!
    működne minden csak a windows kiír 1 hibát és bezárja progot!!
    HELP ME!!!!!!
    Előre is köszi!!!
  • juventus
    Nekem olyan kérdésem lenne hogy a program segítségével amit a telóhoz kaptam , hogy lehet az smseket a gépre másolni hogy ne vesszenek el? vagy lehet egyáltalán? PLS HELP! előre is köszi a válaszokat!
  • Herczi
    Na Ja pedig én is várnék erre a válaszra
  • zilahi
    Na látom ide nem jár senki. :(
  • zilahi
    ( P2KTools ) a google beírod és onnan le tudod tölteni a progit.
    Visziont nekem is lenne ezzel kapcsolatba egy kérdésem használja valaki ezt a programot?. vodás v3-om van. A P2ktools programon belöl van egy p2kmód és egy ATmód.
    Atmódba megtalálja a telómat megtudom nézni a telefonkönyvet stb.. P2Kmódba meg semmi egy nagy error. ja és kábellel akarok játékot feltölteni rá. Mit nem állíthattam be? Segítsen valaki. THX :)
  • Victor1103
    üdv mindenkinek!!!Tudja valaki hogy hogyan lehet felrakni témát vagy skin-t motorola V360-as mobilra vagy akármilyenre???A memóriakártyán hova kell majd másolni "téma vagy skin"???Ha valaki tudja ezt írjon!!!Előre is THX!!!
  • gergő992
    szar a v3i azért olyan a zzene:D
  • gergő992
    sephi az egy softver a telohoz
  • joxxer
    sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne a v3al kapcsolatban hogy van hozzá ugye kábelem meg phone tools progi csak azt nem tudom hogy miért van ha rakok rá mp3-at akkor a minősége a telon elég ratyi , recseg meg hasonlok...nem tudjátok hogy létezik-e olyan program amivel át lehetne alakítani valami hallgathatobb minőségbe?Vagy nincs megoldás marad ez?köszi és lécci válaszoljatok!
    Csácsá
  • paja007
    mondjuk itt vagy itt
  • Sephi
    Gyerekek! Hol a banatba lelek olyan oldalt ahonnan themeket es bealitasokat lehet letolteni?
  • mateus33
    Biztosan,nem ismerem:)
  • erdelyizoli
    a k700i a kjirály
  • Sephi
    Kaptam egy ilyen filet.

R252211LD_U_85.97.70R_LP002C_DRM0001_JPFI_R25221TMNSIRIUS_01_USRAZRV3XNRDRXXR25221035_1FF_MOTOX.shx

Bocs hogy hosszu de ezzel mit kell csinalni mert alitolag Motorola V3x -hez van :D
  • gergő992
    valaki tud a motorola l7 het témát?
    iletve skinekt