331
Motorola v3
-
zoolee #211 LÁL, így jártál.
Beviszed szervízbe... -
lerantg #210 Sziasztok!
Help urak help!
Flashelni szerettem volna a V3-omat
na hát nem jött öszze :(
Olyannyira hogy most csak boot-módban indul-el a teló ezzel a szöveggel:
Boot Loader
0A.52.
SW Version:
R4515_G_08.BD.B3R
Help my
Hogyan tudok valami értelmes szoftvert rátenni, vagy legalább visszaállítani az eredetit? -
Ronaldinho #209 Motorola V3-ra,h lehet játékokat tenni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Peti! -
djtrial #208 hali
keresek használt v3-at.
e-mailbe írhattok: [email protected]
vagy msn: [email protected] -
szarvasat #207 hi.Nemtudja vki, aki járatos V3-ba hogy hogy lehet témákat rakni telóra, és használni is őket. Vmi p2k commander már van de nemigen tudom h mit hova másoljak a progival a telora. Pls segítsetek. -
Ronaldinho #206 Sziasztok!
Van telepítő szoftverem a Motorola V3-hoz,de a végén kiír egy hibát?
Méghozzá a következőt:
A telepítőprogram nem tudta betölteni a(z) C:\Program Files\Motorola Phone Tools\PbkInstall.dll fájlt!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Peti! -
momo99 #205 hy.
nem tudom menyi volt kaptam de ugy 100000 Ft körül.
Az a gond hogy rárakom gépröl bluthuval a telora a játékot de nem megy.
Azt irja hibás vagy ismeretlen fájl formátum.
Mi lehet a baj?? Help. -
Takezó #204 motorola V600-am default sms-csengőhangját a v3-on nem találom, ami bosszantó, mert szerettem. Az előbbihez nincsen adatkábelem, nincs meg véletlenül valakinek? -
#203 bt fulesrol van szo, baratom!
-
zoolee #202 Nem bolhapiac.....
Fentebb van az apro. -
#201 Hali!Lenne egy eladó V3-mam,ezüst szinű,gyárilag független.Érdekelne V3i.Többit priviben.Üdv. -
zoolee #200 Amúgy ha rádugod a fülhalgatót átvált a füles modba, ott pedíg állítsd be, hogy , hogy csörögjön... -
zoolee #199 Állitsd át...
-
#198 csoportok a teleonkonyvbe! alap alapotban csorognek valahogy, mindegyik maskepp!
bt fules csatakoztat, bejon egy hivas, es nem ugy csorog, ahogy a csoport szerint kene! egyik semugy csorog! -
zoolee #197 v3xx????
Az hány száz ezer volt???
Az nem az az nvidia chipes???
höm...az teccik.... -
momo99 #196 szasztok
Nekem Motorola v3xx telom van és ingyenes oldalról szeretnék java játékot letőlteni ilyet hol találok.
Elöre is köszi.
-
#195 butaság.
ha átküldöm bt-n más telóra és az visszaküldi akkor már jó.
de közben megoldódott a probléma, a software-rel volt gond... -
zoolee #194 Na megmondom ha leírod magyarul és megértem. -
#193 egy gyors kerdes!
holt tudom beallitani, hogy ha bt fulest kapcsolok hozza, ugyan ugy csorogjon, mint ahogy nerlkule|?
thx -
zoolee #192 telefönkönyv/kategóriák/general -
SD182 #191 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a V3-on hogy kell beállítani azt, hogy hogy csak a telefonban tárolt neveket mutassa?
Most mutatja a sim kártyán és a telefonban tárolt neveket, és most minden kétszer van benne!
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni! -
#190 Rossz a mp3 amit csinálsz... :D 100% ez azért merem 100%-ra mondani mert más kapott mp3-at lejátszik... Nero-val probáld kivágni amit szeretnél mp3-nak utána "Easy CD-DA Extractor"-al konvertáld át 128kbit/s (mp3 (MPEG Layer-3))-ra...
Nekem gond nélkül müködik... De amig nem konvertálom át addig nem mindegyik mp3-at játsza le... -
#189 Üdv mindenkinek.
Végső megoldásként írok ide, már vagy egy hete keresem a megoldást a problémáimra mind google, mind pedig a fórumok átolvasásával, de semmi megoldást, vagy hasonló problémát nem találtam.
Adott egy V3-as R374_G_0E.41.C3R_B-szoftverrel. Ha Bluetooth-on keresztül kapok hangfájlokat azokat fel tudom használni csengőhangként, de ha gépről töltök fel, akkor nem. Az mp3-akat mind 128-32 khz-ig próbáltam ki és lame kodekkel készültek. De az így feltöltött amr fájlokat sem akarja hasznaálni csengésként. Lejátszani még lejátsza.
Egy külön probléma, hogy csak Ubuntu alól tudok kapcsolatot létrehozni USB-n a telefon és a gép között. Vista Ultimate alatt ez nem sikerült még.
Válaszaitokat előrre is köszönöm. -
kuks #188 Csőváz!
Honna tom letölteni a Motorla V3r szoftverét?
tudtok linket adni?
Előre is kök!
-
zoolee #187 Szívesen.... -
Ronaldinho #186 Hát az nem a közelemben van! Azért köszönöm,h segítettél,h visszaírtál!
Jó hétvégét! Minden jót! Üdv: Peti! -
zoolee #185 bp -
Ronaldinho #184 oks! És hol laksz? -
zoolee #183 nincs most... -
Ronaldinho #182 Értelek! Van msn címed? Aztán ott megbeszélnénk a dolgokat!
Előre is köszönöm! Minden jót! Üdv: Peti! -
zoolee #181 Nekem meg van de nemtoomhogy adjam oda... -
Ronaldinho #180 Köszi szépen! De sajna nem igen találok! De köszönöm segítségedet! Ha valami jó oldalra találsz és tudnál segíteni, nagyon megköszönném!
Szép napot! Üdv: Peti! -
zoolee #179 itt nézd még meg... -
Ronaldinho #178 Szia! Köszi a segítségedet! És itt le is lehet tölteni hozzá softwaret?
Mibe kell belemenni? Köszi előre is a segítségedet! Üdv: Peti! -
zoolee #177 www.motorola.com -
Ronaldinho #176 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,h olyan oldalról vagy olyan linket nem tudtok-e,ahonnan le lehetne tölteni a Motorola V3 telefon telepítő cd-jét! Itt arra gondolok,h adatkábelem van hozzá csak fel kellene telepíteni a fájlokat,h használni is tudjam! És úgy tudnék képeket,zenéket feltenni a telómra! Segítségeteket előre is köszönöm! Minden jót! Üdv: Peti! -
zoolee #175 télleg?? -
#174 és amd dualproci + 2giga ram? nem rosz -
zoolee #173 Hi mit gondoltok a v3xx ről amiben nvidia geforce 4800 vga van ?? -
#172 Sziasztok nekem V3i van... Nem tud valaki Java játékot rá????