331
Motorola v3
  • fatima
    Nemtom nekem alapból vagy 60-at eltáról
  • magus
    hi, nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet megmondani a motorola v3-nak, hogy ne csak 25 sms-t tároljon el? Nem találom sehol, hogy hogy lehet több helyet adni neki : / előre is köszi a választ, fontos lenne : /
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    lenne egy kérdésem a gyerekröl rámmaradt a telója (motorola v3-as)t-mobilos volt.na itt jön a gondom nincs véletlenül függetlenitő kódótok hozzá? előre is köszi.
  • feraxxx
    Hy
    valaki lécci help, mivelhogy alapbol kevés a memoria benne és nem is bövithetö, hogy lehet rá több mp3at rakni, valaki tud valami konvertert vagy mp3 tömöritöt hozzá hogy több férjen rá?
    köszi
  • mastadoc
    Hi!
    megvan az unlock kód, hogyan tudom használni? (Motorola V3)
    Előre is köszi!
  • feraxxx
    Hy melyik a jobb telo? w200i vagy w300i vagy a motorola v3?
  • greenvelvet
    megmondaná hogy miért nem ismeri fel ezt a progit a teló? LeaderGL FlexEditor
  • zoolee
    MINDENT BLUETOOTH on kersztül küldj át rá a gépről, és akkor mindent menthetsz ...
    Ill témát biztos, játékben nem vok biztos, még nem próbáltam...
    De csak van rá valami file kezelő..
  • zoolee
    NA AKKOR A VIDEOFELVÉTELRŐL!!!
    Nekem full első szériásom van...Nem tudok vidizni.
    De ismerős most vett nem rég asszem t mobilos, és neki frissebb verziós rendszer ven a telóján, és az tud felvenni...
    El kell vinni rendszervfrissíteni véleményem szerint, de nem éri meg...10 k t elkérnek, és még a képe is tré..-.-
  • mocsok
    Estét! Vettem 1 V3-at. Szeretném törölni az originál zenéket(botrányosak). Van hozzá progim: p2k commander, p2k tools, meg p2k driver, de vmi miatt nem működik úgy, ahogy kéne. Segítsen vki pls. Köszönöm.
  • anitszirk
    Szia!

Tedd fel a vatera-ra, vagy a teszvesz-re.
    Ott hamarabb elkelne.

Szia!
  • anitszirk
    Szia!

Korábban már próbáltam rátölteni a telefonomra játékot, de valamiért azok nem működtek, így csak a wapról letöltött játékok működtek rajta, mert ott automatikusan olyan játékokból választhasz, amit "kompatibilis" a készülékeddel.

Szia!
  • anitszirk
    Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy most cseréltem el a telefonom egy V3-asra, de a beállítások menüpontban található tesreszabás alpont nem tartalmaz semmit. Gondolom az előző tulaj véletlenül kitörölte a menüpontokat.
    Tudna esetleg valaki segíteni, hogy honnan lehetne szoftvert, vagy frissítést letölteni hozzá, vagy hogy mit kezdjek vele?
    Nagyon zavar.
    Amúgy valaki korábban kérdezte a videófelvétel készítést. Az én készülékemben a multimédia pontban, videók alpont [új videó] választ, nem a wap-osat, és ott lehet újat készíteni, pl.

Előre is köszönöm a segítséget a szoftverhez.

Sziasztok!
  • momo99
    Hello
    Lenne egy nagy kérésem.Aki tud segitsen negyon kérem.
    Lene egy Motorola V3 és Motorola V3x telefon.
    Kérésem.
    Hogyan lehet témát s játékot teni rá s a telefonon használatba is venni.
    Adatkábelel, s Bluetooth val is probáltam s nem lehet.
    Valaki help.
    [email protected] ugyan ez az msn cimem is fontos lenne. köszi elöre is.

• kingus1988
    hello
  • kingus1988
    a napokba vettem egy motorola v3-at, de nem tom hol van rajta az üzenetszámlaló, nagyon fontos lenne. Aki tudja, kérem irja meg! elöre is köszönöm! Kinga
  • kingus1988
    sziasztok
  • gsm900
    Már akinek sok ! Nem rossz ár az,alkudni kell ! gsm
  • Frosty01
    sok az érte ^^
  • Auruma
    Sziasztok,

Van egy eladó 1,5 hónapos V3-asom Vodás! 17e-et szeretnék érte. Ha valakit érdekel légyszi jelezze e-mailben:

[email protected]

Köszi!
  • kissadamvikt
    megcsináltam ezt a szoftverfrissítést nagyon pöpec lett 1 a hibája ANGOL. szal ha vki tudna magyar nyelvő pack et küldeni akkor írjon már egy pm et! THX!!!
  • kissadamvikt
    találtam egyet a motomodders oldalon a legalsó cucc már tud videófelvételt elméletileg...:D
  • Frosty01
    fogalmam sincs :S
    jó lenne ha lehetne valami házi "szoftverfrissítést" végezni rajta :\
  • kissadamvikt
    kül motomodders.net en nincs rá vmi új szoftver a mobilra amivel feltok már venni videót?
  • kissadamvikt
    nbekem is t-mobilos a telefon:D xD
  • Frosty01
    az szopás :S
    én t mobilos vagyok.. nekem egy bluetoothos program hiányzik róla :D
  • kissadamvikt
    ha rámegyek a kamera menüre akkor autómatikusan bejön a kamera képe és sehol sem tudom áttenni videó módra...
  • Frosty01
    MENÜ > KAMERA > VIDEOKAMERA
    itt
  • kissadamvikt
    de hol??? motorola black RAZR v3-am van azza hol lehet?
  • Frosty01
    lehet vele videófelvételt készíteni ha erre gondoltál.
  • kissadamvikt
    motorola v3-al hogyan lehetne azt megoldani hogy videót rögzítsen. tudom hogy alapból nem lehet vele de nincs erre vmi unlock vagy vmi???
  • morgomedve
    Én is most telepítettem ujra, egyszercsak nem ismerte fel a telót ezért kellett.
    Most meg ha berakom a telepítő lemezt akkor csak pörgeti a meghajtó és lefagy a gép.Van mégegy meghajtóm arról beolvasta, de amelyiknél lefagy az amúgy tökéletesen megy (ír,olvas)
  • Frosty01
    k*rva motorola v3 k*rva kábelje k*rvára nem akar müködni a sz.gépemmel, csak nagyritkán, szökőévben félszer ismeri fel, de akkor nagy happy van. ráadásul p2k nem is ismeri fel!!! áááááh, miért??? folyton feltelepítené ez a retkes windfos is az új motorola usb drivert, de minek ha előzőleg müködött??? és felrak egy szart, és megint elszáll az egész! áh, behal az agyam.......
  • zoolee
    Azt miért nem emlÍtik sehol, hogy a v3xx ben nvidia graf kari van??(tudtommal)Nvidia oldalán nem 1 szer volt reklám.
  • Mentol
    Hello!

Nekem van egy V3-om, ami Vodkafónos. El lehet valahogy tüntetni belőle azt a ronda Live! menüt? Láttam valahol a gyári menüjét, és az jobban tetszik. Hogy lehet visszacsinálni?
  • csokiskex
    Helló!
    Lenne 1 eladó fekete V3-asom!
    Dobozzal, mindennel, PANNONOS!Ha valakit érdekel, akkor e-mail! [email protected]
  • szdani989
    sziasztok van 1 v3 mam és arról szeretnék érdeklődni mert ez még nem tud videózni csak fotózni és hogy nem e tudtok valami szoftvert amivel ezt orvosolhatom előrre is köszi a válaszotok
  • Zizou5
    egesz turheto ara van. beszerzek egy ilyet itt egyiptomba itt olcsobb : p
  • szabip
    például: http://www.vip-phone.co.hu/?main=productDetails&groupid=2&catid=40&page=5&id=77
  • Zizou5
    azmennyibe fáj?