Motorola V3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tedd fel a vatera-ra, vagy a teszvesz-re.
Ott hamarabb elkelne.
Szia!
Korábban már próbáltam rátölteni a telefonomra játékot, de valamiért azok nem mûködtek, így csak a wapról letöltött játékok mûködtek rajta, mert ott automatikusan olyan játékokból választhasz, amit "kompatibilis" a készülékeddel.
Szia!
Nekem az a problémám, hogy most cseréltem el a telefonom egy V3-asra, de a beállítások menüpontban található tesreszabás alpont nem tartalmaz semmit. Gondolom az elõzõ tulaj véletlenül kitörölte a menüpontokat.
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy honnan lehetne szoftvert, vagy frissítést letölteni hozzá, vagy hogy mit kezdjek vele?
Nagyon zavar.
Amúgy valaki korábban kérdezte a videófelvétel készítést. Az én készülékemben a multimédia pontban, videók alpont <új videó>új videó> választ, nem a wap-osat, és ott lehet újat készíteni, pl.
Elõre is köszönöm a segítséget a szoftverhez.
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem.Aki tud segitsen negyon kérem.
Lene egy Motorola V3 és Motorola V3x telefon.
Kérésem.
Hogyan lehet témát s játékot teni rá s a telefonon használatba is venni.
Adatkábelel, s Bluetooth val is probáltam s nem lehet.
Valaki help.
[email protected] ugyan ez az msn cimem is fontos lenne. köszi elöre is.
Van egy eladó 1,5 hónapos V3-asom Vodás! 17e-et szeretnék érte. Ha valakit érdekel légyszi jelezze e-mailben:
[email protected]
Köszi!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
jó lenne ha lehetne valami házi "szoftverfrissítést" végezni rajta :\
practitioner of the forbidden arts of death
én t mobilos vagyok.. nekem egy bluetoothos program hiányzik róla :D
Most meg ha berakom a telepítõ lemezt akkor csak pörgeti a meghajtó és lefagy a gép.Van mégegy meghajtóm arról beolvasta, de amelyiknél lefagy az amúgy tökéletesen megy (ír,olvas)
Nekem van egy V3-om, ami Vodkafónos. El lehet valahogy tüntetni belõle azt a ronda Live! menüt? Láttam valahol a gyári menüjét, és az jobban tetszik. Hogy lehet visszacsinálni?
Lenne 1 eladó fekete V3-asom!
Dobozzal, mindennel, PANNONOS!Ha valakit érdekel, akkor e-mail! [email protected]
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
tudja valaki,hogy hogyan kell játékokat felrakni a v3-ra
+vannak a játékok és a motorola phone tools is mûködik.
elõre is köszönöm
az lenne a problémám,hogy a V3hoz kapott programmal a motorola phone toolsal ha át akarom küldeni a zenéket,akkor kiirja hogy átment,de a telefonra nem érkezik meg,de a képek viszont igen! tud valaki segiteni??
Ha kapok SMS-t és nem nézem meg, akkor a V360 addig pittyeg, amíg szíjjel nem csapom.. a V3 ugye nem ilyen.. nyugtassatok meg, htx! :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Sajnos nekem is ez volt a problémám,és nem tudtam megoldást találni rá!!
Annyit tudtam csinálni hogy felraktam géprõl 1 másik telefonra a játékot(se)és arról átküldtem bt-n!!sajna ennyit tudtam:(
freeeedy lenne nekem egy nagy problémám a P2K Tools-al... szoval irtad hogy indítás után meg a swicht to után a connectre kell kattintani, de én hiába kattintot rá nem találja a telefonom :S... hiába van bedugva állandoan azt irja hogy nem lehet csatlakozni.. miért van ez? és hogy lehet ezt megoldani?
légyszives válaszolj fontos lenne
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
én is segítségre szorulnék, szükségem lenne a V3 gyári kép és legfõként a hangjaira. valaki el tudná nekem küldeni? és melyik a legfrisebb sw bele? magyar kellene
köszönöm elõre is
[email protected]