Motorola V3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!

Tedd fel a vatera-ra, vagy a teszvesz-re.
Ott hamarabb elkelne.

Szia!
Szia!

Korábban már próbáltam rátölteni a telefonomra játékot, de valamiért azok nem mûködtek, így csak a wapról letöltött játékok mûködtek rajta, mert ott automatikusan olyan játékokból választhasz, amit "kompatibilis" a készülékeddel.

Szia!
Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy most cseréltem el a telefonom egy V3-asra, de a beállítások menüpontban található tesreszabás alpont nem tartalmaz semmit. Gondolom az elõzõ tulaj véletlenül kitörölte a menüpontokat.
Tudna esetleg valaki segíteni, hogy honnan lehetne szoftvert, vagy frissítést letölteni hozzá, vagy hogy mit kezdjek vele?
Nagyon zavar.
Amúgy valaki korábban kérdezte a videófelvétel készítést. Az én készülékemben a multimédia pontban, videók alpont <új videó> választ, nem a wap-osat, és ott lehet újat készíteni, pl.

Elõre is köszönöm a segítséget a szoftverhez.

Sziasztok!
Hello
Lenne egy nagy kérésem.Aki tud segitsen negyon kérem.
Lene egy Motorola V3 és Motorola V3x telefon.
Kérésem.
Hogyan lehet témát s játékot teni rá s a telefonon használatba is venni.
Adatkábelel, s Bluetooth val is probáltam s nem lehet.
Valaki help.
[email protected] ugyan ez az msn cimem is fontos lenne. köszi elöre is.

hello
a napokba vettem egy motorola v3-at, de nem tom hol van rajta az üzenetszámlaló, nagyon fontos lenne. Aki tudja, kérem irja meg! elöre is köszönöm! Kinga
sziasztok
Már akinek sok ! Nem rossz ár az,alkudni kell ! gsm

Minden ami Gsm

Frosty01
sok az érte ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Auruma
Sziasztok,

Van egy eladó 1,5 hónapos V3-asom Vodás! 17e-et szeretnék érte. Ha valakit érdekel légyszi jelezze e-mailben:

[email protected]

Köszi!

kissadamvikt
megcsináltam ezt a szoftverfrissítést nagyon pöpec lett 1 a hibája ANGOL. szal ha vki tudna magyar nyelvõ pack et küldeni akkor írjon már egy pm et! THX!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
találtam egyet a motomodders oldalon a legalsó cucc már tud videófelvételt elméletileg...:D

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Frosty01
fogalmam sincs :S
jó lenne ha lehetne valami házi "szoftverfrissítést" végezni rajta :\

kissadamvikt
kül motomodders.net en nincs rá vmi új szoftver a mobilra amivel feltok már venni videót?

kissadamvikt
nbekem is t-mobilos a telefon:D xD

Frosty01
az szopás :S
én t mobilos vagyok.. nekem egy bluetoothos program hiányzik róla :D

kissadamvikt
ha rámegyek a kamera menüre akkor autómatikusan bejön a kamera képe és sehol sem tudom áttenni videó módra...

Frosty01
MENÜ > KAMERA > VIDEOKAMERA
itt

kissadamvikt
de hol??? motorola black RAZR v3-am van azza hol lehet?

Frosty01
lehet vele videófelvételt készíteni ha erre gondoltál.

kissadamvikt
motorola v3-al hogyan lehetne azt megoldani hogy videót rögzítsen. tudom hogy alapból nem lehet vele de nincs erre vmi unlock vagy vmi???

morgomedve
Én is most telepítettem ujra, egyszercsak nem ismerte fel a telót ezért kellett.
Most meg ha berakom a telepítõ lemezt akkor csak pörgeti a meghajtó és lefagy a gép.Van mégegy meghajtóm arról beolvasta, de amelyiknél lefagy az amúgy tökéletesen megy (ír,olvas)

Frosty01
k*rva motorola v3 k*rva kábelje k*rvára nem akar müködni a sz.gépemmel, csak nagyritkán, szökõévben félszer ismeri fel, de akkor nagy happy van. ráadásul p2k nem is ismeri fel!!! áááááh, miért??? folyton feltelepítené ez a retkes windfos is az új motorola usb drivert, de minek ha elõzõleg müködött??? és felrak egy szart, és megint elszáll az egész! áh, behal az agyam.......

Azt miért nem emlÍtik sehol, hogy a v3xx ben nvidia graf kari van??(tudtommal)Nvidia oldalán nem 1 szer volt reklám.

Hello!

Nekem van egy V3-om, ami Vodkafónos. El lehet valahogy tüntetni belõle azt a ronda Live! menüt? Láttam valahol a gyári menüjét, és az jobban tetszik. Hogy lehet visszacsinálni?

Helló!
Lenne 1 eladó fekete V3-asom!
Dobozzal, mindennel, PANNONOS!Ha valakit érdekel, akkor e-mail! [email protected]

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

sziasztok van 1 v3 mam és arról szeretnék érdeklõdni mert ez még nem tud videózni csak fotózni és hogy nem e tudtok valami szoftvert amivel ezt orvosolhatom elõrre is köszi a válaszotok
Zizou5
egesz turheto ara van. beszerzek egy ilyet itt egyiptomba itt olcsobb : p

például: http://www.vip-phone.co.hu/?main=productDetails&groupid=2&catid=40&page=5&id=77
Zizou5
azmennyibe fáj?

sztem akkor inkább v3xx vegyél...
Zizou5
srácok. megéri venni motorola v3xet?!

hello
tudja valaki,hogy hogyan kell játékokat felrakni a v3-ra
+vannak a játékok és a motorola phone tools is mûködik.
elõre is köszönöm
Humesz
Minden Motorola ilyen szerintem :)
okés megpróbálom én is,köszi
a www.motomodders.net -rõl letöltöttem az usb pc drivert, és utána jó.. vagyis nekem felismerte
greenvelvet
Sziasztok!!
az lenne a problémám,hogy a V3hoz kapott programmal a motorola phone toolsal ha át akarom küldeni a zenéket,akkor kiirja hogy átment,de a telefonra nem érkezik meg,de a képek viszont igen! tud valaki segiteni??

mícs
pedig ilyen!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

[HUN]PAStheLoD
sziasztok!

Ha kapok SMS-t és nem nézem meg, akkor a V360 addig pittyeg, amíg szíjjel nem csapom.. a V3 ugye nem ilyen.. nyugtassatok meg, htx! :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Matter és mit tettél h felismerte ?
meg itt egy kép és ezt irja ki : a kepfeltoltes.hu-után írd be hogy /view/070531/miafa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nah felismerni felismeri csak a jatekot nem teszi rá :S
értem kössz freeeedy
igen nekem is ez a problémám :S... csakhogy én még usb drivert se találtam ami letölthetõ lenne :S
sziasztok! ha van p2k-m és nem ismeri fel a telefont akkor mit csináljak ? töltsek le másik usb drivert ? csocsi
Matt3r!!

Sajnos nekem is ez volt a problémám,és nem tudtam megoldást találni rá!!
Annyit tudtam csinálni hogy felraktam géprõl 1 másik telefonra a játékot(se)és arról átküldtem bt-n!!sajna ennyit tudtam:(
Sziasztok

freeeedy lenne nekem egy nagy problémám a P2K Tools-al... szoval irtad hogy indítás után meg a swicht to után a connectre kell kattintani, de én hiába kattintot rá nem találja a telefonom :S... hiába van bedugva állandoan azt irja hogy nem lehet csatlakozni.. miért van ez? és hogy lehet ezt megoldani?

légyszives válaszolj fontos lenne
Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
bocs mégegy dolog: sms írásnál abszolut nem tudok ékezetet irni... az mitõl van? sw frissités kéne??

sziasztok!
én is segítségre szorulnék, szükségem lenne a V3 gyári kép és legfõként a hangjaira. valaki el tudná nekem küldeni? és melyik a legfrisebb sw bele? magyar kellene
köszönöm elõre is

[email protected]