159
eredeti játék vagy nem ???
-
PrOceSs #119 Érdekes téma.. Vajon, ha egy ilyen esetben tört patchet, vagy exe-t teszek fel és úgy játszok, az warez? -
neuro #118 Lehet bennem van a hiba, de én soha nem a teljes játékért illetve cd-ért vagy dvd-ért vettem meg egy számítógépes újságot, hanem a tartalma miatt.
Az ilyen "hozzá adott" lemezek itt tornyosulnak az asztal alatt. Csak egyetlen egynek vettem eddig hasznát: amin rajta volt az Americas Army 2.0. Az újságokat viszont még mindig elolvasgatom, ha nosztalgiázni akarok.
Egyébként vagyok olyan szerencsés, hogy ismerem a Guru szerkesztőit és tudom, hogy nem akartak direkt kitolni senkivel. Ha valakinek problémája van a játékkal vagy a DVD-vel küldje vissza nekik, biztos hogy visszakapja az újság árát.
Ha pedig ehez nincs kedve töltse le a gamecopyworld-ről annak a vacak játéknak a nocd crack-jét és kész, azzal biztosan menni fog a legújabb patch is :) -
#117 Egy utolsó megjegyzés még ehez a bohóczopichoz. Én a gurusok helyében küldenék mailben a hülyegyereknek egy gyári exe-t. Akkor megvan amit akart, hülyérepatchelheti az eredeti exe-t. Játszani valószínűleg az életben nem fog tudni vele, de elégedett lehet a patchelt exével. Utána ha képes rá, nekiállhat gondolkodni egy kicsit, mielőtt teleszemetelné a fórumokat a hülyeségével. -
PrOceSs #116 Mint írtam, engem nem érdekel, hogy mennyibe kerül a dvd az újságban! Mint vásárlónak, nem is ezzel kell foglalkoznom. Ha Te pedig megeszed ezt a "jajj de nehéz nekünk" kiadói szöveget, az a Te bajod! A licensz dologban szerintem pedig nagyot tévedsz! Szerintem pontosan a darabszám számít!Pl 500-1000 db között 300ft/db, 1000-2000 db között 250 ft/db.. De jó lenne, ha egy illetékes megírná, hogy hogy van ez, mert lehet, hogy tévedek. Szoftvereknél így szokott lenni, normális esetben!
Nem tudom mennyi a PC Guru eladási száma, de az biztos, hogy pl a Spellforce-nál (legalább) megduplázódik az eddigi eladott játékok száma, itt Magyarországon! És szerintem igenis hozzátartozik egy teljes játékhoz, hogy lehessen patchelni. Meg az is, hogyha megveszek hozzá egy kiegészítőt, akkor az el is induljon vele! -
#115 Hja. Tipikus egy bolond százat csinál szindróma:))))) -
#114 Amint értelmes módon, normális ügyben akar valaki jogot érvényesíteni, nem válaszolok így, sőt egyet értek. De ami ennek a fórumnak az alaptémáját illeti, nincs mit érvényesíteni. ez dühít, hogy baromságon elkezd pár ideologista jogokról beszélni. A magyar jogrendszer egy ilyen panaszt megesz reggelire. Az alaptámából kiindulva a srác mellé állni, és vásárlói jogokat, kicsinyességet, és megtévesztést hirdetni az emberi butaság netovábbja. Az emberi butaság viszont dühít, ezért a hangnem. Amúgy meg ha az embernek elég esze van, alapból nem basszák át, vagyis nekem ilyen problémáim nincsenek, és nem is vágok át senkit, nem abból élek. Kevés pénzért, alkalmazottként tengődöm. Tehát nem az fáj, hogy érvényesíteni akarja valaki a jogait. az a bajom, hogy egy kreált baromság, ami pusztán az emberi butaságból fakad, a tévesen, szubjektívan értelmezett jogok mögé bújva próbál érvényesülni, és pár marha, aki imádja az ilyet, egyből csatlakozik, és buzgón helyesel gondolkodás helyett. -
#113 ugyanmár...
különben sikeresen elérte amit akart..itt vitatkozunk ez a f*sz meg már rég röhög a markába mer ugyis visszakapja a pénzét,vagy patchet a játékához vagy nemtom mit ajánlottak neki végül a gurusok.. -
#112 Senki nem mondta, hogy itt kell. Itt csak a véleményünket kérdezte meg a problémájáról. -
K.András #111 De most öszintén,ha azt mondom kapsz tölem két ötezrest akkor neked nem mindegy ha egy tizezrest adok inkább??? -
#110 szerintem NEM ITT kéne érvényesiteni a jogaikat... -
#109 Háátt persze. Anno azért írtak erről az újságban. Ugye megkezdődött anno az adjunk játékot az újság mellé. Nah, ez plusszkiadás volt az újságoknak, nem vezetett effektíve haszonhoz, muszály volt csinálni, hogy eladható legyen, de többe került, mint amennyit a konyhára hozott. Ezt kiküszöbölendő a médiában bevett szokást alkalmazták budget kategóriás játékcsomagokat vettek, aminek lényege, hogy tűrhető árért vesznek kb 3 jó játékot, és kb 4 szemetet. a DVD alapanyag, plusz szitázás-nyomás, vagy írás nagy tételben darabjára lebontva hidd el nem kerül többe fogyasztói oldalról 200 ft-nál. És ami rajta van az teljes játék, ahogy anno ki is adták. Patch soha nem tartalmazta a teljes játék részét. Az meg tényleg lényegtelen a kiadó számára, hogy így mennyi megy el belőle. A játékkiadó megkéri a licensz árát, és onnantól kezdve nem érdekli a dolog. A lapkiadó hozzácsomizza a játékot, és reménykedik, hogy elég példányszám elfogy, mive bele van kényszerítve üzletpolitikailag ebbe az adjunk hozzá játékot rendszerbe. -
#108 Ne csak pusztán a nyersanyagot nézd. Rengeteg dolgot meg kell még fizetni mire eljut hozzád az újság, de ha jobban belegondolsz, akkor te is rájössz. Hülyeség csak azt számolni, hogy mennyibe kerül nekik külön a lemez és az újság. -
#107 Érdekes hogy milyen idegesen és otromba stílusban reagálnak a téma ellenzői. Vajon az ő kárukra elkövetett, megtorlatlanul maradt korábbi átbaszások emléke tör fel bennük ilyenkor, vagy esetleg ők maguk is mások becsapásából élnek? Vagy miért fáj nekik ennyire, ha valaki megpróbálja érvényesíteni a jogait? -
K.András #106 :D -
#105 És persze az olvasószemüveget is a szomszédos polcról vették kölcsön, még rajta lóg az árcédula :). Sajnos nálunk ez van, dívik az igénytelenség. -
PrOceSs #104 Csak szerinted 200ft a dvd! Az újság és a dvd melléklet együtt 1796 ft! Engem nem is érdekel, hogy mennyi külön az újság, és mennyi a melléklet. Szerintem mást sem!
Azt még senki nem gondolta végig, hogy egy teljes játék így sokkal nagyobb példányszámban kel el Magyarországon, mint egyébként! Ez a kiadónak is jó! Ezért is illene tényleges teljes játékot adni! -
#103 Az ilyen szerencsétlenek a sehovanemvezető lojális baromságaikkal megérdemelnék, hogy tényleg eljussanak ezzel a bazinagy problémával a bíróságig, ahol úgy pattannának vissza a hülyeségükkel együtt a tárgyalóteremből, hogy hátralévő életükben csak pislognának. szerintem a bíró még pénzbüntetést is kiszabna a büntetésvégrehajtó intézet indokolatlan feltartása miatt. Tényleg megérdemelnéd, hogy elvidd a bíróságra, és ott csattanj egy nagyot, amikor elzavarnak a francba, és kiröhögnek a problémáddal együtt, mivel addig a magadfajtádnak aztán hiába mond bármit is az ember. szerintem meg az ilyenekkel van a baj, az ilyen ideologizálós emberekből. Elvi-ideológiai szarságok mélyéig boncolgatnak egy ekkora hülyeséget. Ez nem egy valós, tényleges probléma, mivel nem is probléma. De a legjobb,. hogy a másik félnél emlegeted a kicsinyességet. Basszus, ha elhiszem az ideologiádat, akkor 200 ft a dvd, ami azért 80% ban ok, vagyis kb 25 ft-os átvágásról beszélünk ebben az esetben. Na aki parázik 25 forintnyi problémáert, meg aki ennek igazat ad, az nem kicsinyes? De legalább valóban nem bagatelizálod el, aaaz biztos!! Azért arra vigyázz, hogyha ekkora büdösnagy látóköröd van, és ennyire nem bagatelizálsz el semmit, akkor el ne vessz a részletekben, és le ne maradj olyan dolgokról, mint például az élet. Nem te indítottad véletlenül a topicot? -
#102 Milyen igaz. Legalábbis ez tuti : "Egyébként ebben is látszik a magyarok kicsinyessége. Nyugat-eturópában ilyesmi nem fordulna elő, mert az emberekben van annyi tartás."
Elképesztő amikor bemegyek egy bizonyos bevásárlóközpontban, és az újságos résznél, ülnek a fószerok egymás mellett, aztán olvasószemüveggel olvasgatják az újságokat. -
Grusi #101 Látom gyűrűzik a 'botrány' :D -
disgust #100 Elég bután látod a helyzeted, ez szűklátókörűségre vall. Vagy olvasd el figyelmesebben még egyszer amit írtam.
1. A dolog nem bagatel, pláne ha valamelyik kötözködő egyén bírósági szintre emeli. Ha mindenki mindent így elbagatelizálna, tudod hol tartana a világ? Valószínűleg megint követ pattogtatna az a kevés túlélő valami barlangban...
3. Tévedsz, nem a hülyeség csúcsa. Nem kiolvasásról, hanem tartalomjegyzék megnézéséről volt szó. Azért nem hülye senki, látja, hogy átfutsz egy magazint, vagy kiolvasod. Ha látja, hogy nekiálltál olvasni, visszakéri, hogy vedd meg, aztán otthon. Egyébként ebben is látszik a magyarok kicsinyessége. Nyugat-eturópában ilyesmi nem fordulna elő, mert az emberekben van annyi tartás. Nálunk a sunyiság még mindennapos elfogadott dolog. De ez már egy másik téma. -
#99 Na és mi a tripla? 1 db 3 rétegű dvd? :)) Egyik oldalán 2 réteg a másikon egy.
Ezután megnézem a hambit is ami dupla húsos nehogy 2 hús helyett egy vastagabb legyen benne. :D
-
#98 és mi van a "Dupla dinamit"-tal ? Az most kettő, vagy két rétegű ? :) -
#97 Persze most igen. -
Devla #96 Én pld. :) -
#95 Miért van aki a dupla dvd hallatán nem 2 dvd-re gondol?
Mert én pl egy reklámban ha hallom, hogy ez meg ez megjelent dupl dvd-n akkor azt gondolom, hogy 2 db dvd-n és nem azt, hogy akkor most egy duplra rétegűn.
Mind1 nem érdekel. -
#94 Amikor valaki annak örül, hogy jó sok korongot beleszuszakolnak az újságba.Mint annak idején amikor az újságok egymással versenyzve sokszor már 4 cd-t adtak, mert gondolták, hogy a hülye úgy is a mennyiséget(értsd:cd darabszámot) nézi és végül is volt benne igazság.Igaz, hogy a cd-k fele sz*rt sem ért. -
#93 Az biztos! :) -
Devla #92 Nem megtévesztés, mert mindkettőt jelenti. Csak többértelmű. Csak és kizárólag akkor lenne megtévesztés, ha a dupla DVD szavakra az emberek 95%a mindig két db DVDre gondolna, ami nem így van. -
Devla #91 Mert azt nem tudod (egyszerűen) lemérni. Menne is az anyázás, ha -mint a DVDnél- berakod a tejet a hűtőbe és rögtön kiírná, hogy mi is van benne. -
PrOceSs #90 Milyen emberi butaságról beszélsz? -
#89 Arról nem is beszélve, hogy én amúgy sem szerettem, amikor egy újsághoz már vagy 4 cd-t adtak és cserélgetni kellett a lemezeket.Kényelmi szempontból is jobb, ha 1 adathordozón van az anyag és nem kell cserélgetni azokat. -
#88 Ez már csak szőrszálhasogatás.Ne mondja már nekem senki, hogy 2 db dvd-nél elkezdett agyalni, hogy jaj de jó, kapok 9 gigabájt adatot, majd mikor kiderült, hogy "csak" 8 gigabájt akkor AZÉRT kezdett volna vergődni.Francokat.Itt csak egyszerű emberi butaságról van szó, amit szerintem kár is lenne kimagyarázni.
És ha tényleg 2 db-ot adnak, de nem pakolják őket teli, akkor mi van?(egyiket tele, másikat csak félig)Akkor meg pláne nem lehetne sírni, mert tényleg 2 db-ot kaptatok, igaz kevesebb adatmennyiséggel. -
#87 A dupla DVD megtévesztő! Elég belegondolni egy film DVD változatában ahol hirdetik a dupla DVD-s verziót. Alapból nem 2 egyrétegű hanem 2 kétrétegű DVD-t találsz. A DVD filmeknél nem is létezik egy rétegű dvd mert mind kétrétegű.
Szóval a korrekt felírás az lenne, hogy az adatmennyiséget tüntetnék fel.
Mindjuk én azt se venném észre ha ezek az újságok megszűnnének mert annyira nem érdekelnek. Az információtartalom néha ilyesztően régi vagy elavult.
Talán az exkluzív cikkekért lenne érdemes megvenni, de az meg mind valami külföldinek a magyar fordítása ha nem az egész újság az!
A kis csórikám tinik azért veszik mint a cukrot mert szerintük hasznos arra nem gondolnak, hogy otthon vagy suliban fel kéne csapni a netet és kicsit keresgélni. -
#86 "dupla méretű dvd" nem fér bele a meghajtómba
különben is nézzetek már rá az ujságok áraira aztán gondolkozzatok már el rajta hogy az árábol kb mennyi a dvd...200 ft?:D olcsó husnak hig a leve..ezvan
-
PrOceSs #85 Ha nekem (is) szólt a barom jelző, akkor anniyt reagálnék hogy:
1. nem vitatkozom, csak leírtam a véleményem.
2. azoknak fontos, hogy mit kapnak a pénzükért, akiknek kevés van.
3. akinek annyi pénze van, hogy kidob ezreket feleslegesen, elhiszem, hogy mindegy mit kap a pénzéért. A Te esetedben pl 5000ft-ot fizettél a semmiért!
4. Én PC Guru párti vagyok, most is megvettem az aktuális számot. De attól még leírom a véleményem, akár negatív, akár pozitív. És ezért senki nem barom! -
#84 Amúgy olvasva itt a hozzászólásokat, tényleg elcsodálkozom. Basszameg lemész a közértbe, veszel egy kiló kenyeret, 1 liter tejet, és kurvára nem kezdessz el filozofálni azon, hogy a kenyérben a lisztmennyiség mennyi is a pénzedért, meg mennyi kéne legyen, a tejről nem is beszélve, annak víz és egyéb összetevőinek arányáról. Megveszed kb 400 ft-ért, hazaviszed, elfogyasztod. És olyan szinten át vagy verve, hogy hihetetlen!!! Nem nyitsz fórumot, nem okoskodsz, nem fenyegetőzől. De a sok interneten okosodó barom a DVD adatmennyiségen ugyanennyi pénzért már vitába száll, hogy akkor most hány megával több, meg kevesebb, mi kéne hogy ráírva legyen, meg jól átvertek minket, stb. Hihetetlen!!! -
#83 Ez annál bonyolultabb ügy volt, de mivel itt jó áron kapsz mindent, hiába írnék bármit is, vásárolni meg érdemes ott, hiszen a szervízes mindenhol többnyire a legnagyobb féreg. És mivel nekem hajlandóak voltak bevizsgálni, kicserélni, akkor minek is figyelmeztessek bárkit is? Ez a véresszájú nekem ehaz van jogom, meg egyezzen meg betűszerint, meg jajj minket átvernek úristen, és akkor riadó mindenkinek!! se a legjobb út. Lavírozni kell uraim, és akkor kongatni az vészharangot, amikor tényleg kell, és érdemes!!! -
#82 Szerintem az a hülye, aki hagyja hogy lenyúlják 5000Ft-al. Ráadásul még másokat sem figyelmeztet, hogy hol nem érdemes vásárolni... Észre kéne már venni, azzal hogy homokba tudjuk a fejünket, még nem akadályozzuk meg, hogy szarjanak rá. -
PrOceSs #81 Azért a 'dupla' dvd adatmennyisége nem igazán annyi, mint 2 db 4,7 GB lemezé..Átlagban 1 GB-al kevesebb! Szerintem sokaknak nem mindegy, hogy 2 db ötezrest, vagy 8 ezer ft-ot kapnak! -
#80 Gyerekek, ez úgy baromság ahogy van. Elvileg lenne esetleg igaza, de csak Grécsi tanár úr szinten, nyelvtanilag, amúgy meg baromság. Ilyen alapon mindennel lehetne rohanni feljelentgetni. A hírek nem igazak az újságok felében, néha nézhetetlen szemét filmeket engedélyeznek a moziban, amire ugyanúgy kifizeted a drága jegyet, az akciós 5kg mosópór + 1 kilóval a mérlegen 4,5 kg-ot nyom stb stb. ezek inkább problémák, mint ez a műbalhé egy hülyegyerektől!!! Múlt héten rohangáltam az öcsém új gépének konfigjával. Ahol az alaplapot vette, 5000 Ft bevizsgálási díjért bebizonyították neki, hogy rossz a proci, és az alaplap jó, ahova én mentem, ott a proci tökéletes volt, végül nekem kicserélték az alaplapot, és 1 hét kín után kiderült, hogy minden jó, de akkor sem megy, és nekem kellett otthon rájönni a trúvájra. De nem nyitottam az 5000 ft-ért topicot, nem fenyegetőztem stb stb. Ez a srác hülye, remélem nem vesz több újságot, és nem indít itt hülye topicokat többé!! Csodálom, hogy nem perel mondjuk egy szerencsejáték rt-t, mert azt írták 700 millát lehet nyerni, ő játszott, mégse nyert. Ehhh. Aki ennek igazat ad, csak adja a lovat egy fullhülye gyerek alá. ez annyira piti, annyira nevetséges ügy, hogy ha igaza lenne, se szabad egy ilyen idiótának igazat adni, mert erőre kap, belejön, és lesz mégegy Grespik, aztán nézhettek!