PC GURU botrány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Azt még senki nem gondolta végig, hogy egy teljes játék így sokkal nagyobb példányszámban kel el Magyarországon, mint egyébként! Ez a kiadónak is jó! Ezért is illene tényleges teljes játékot adni!
Elképesztõ amikor bemegyek egy bizonyos bevásárlóközpontban, és az újságos résznél, ülnek a fószerok egymás mellett, aztán olvasószemüveggel olvasgatják az újságokat.<#bohoc>#bohoc>
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
1. A dolog nem bagatel, pláne ha valamelyik kötözködõ egyén bírósági szintre emeli. Ha mindenki mindent így elbagatelizálna, tudod hol tartana a világ? Valószínûleg megint követ pattogtatna az a kevés túlélõ valami barlangban...
3. Tévedsz, nem a hülyeség csúcsa. Nem kiolvasásról, hanem tartalomjegyzék megnézésérõl volt szó. Azért nem hülye senki, látja, hogy átfutsz egy magazint, vagy kiolvasod. Ha látja, hogy nekiálltál olvasni, visszakéri, hogy vedd meg, aztán otthon. Egyébként ebben is látszik a magyarok kicsinyessége. Nyugat-eturópában ilyesmi nem fordulna elõ, mert az emberekben van annyi tartás. Nálunk a sunyiság még mindennapos elfogadott dolog. De ez már egy másik téma.
Ezután megnézem a hambit is ami dupla húsos nehogy 2 hús helyett egy vastagabb legyen benne. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mert én pl egy reklámban ha hallom, hogy ez meg ez megjelent dupl dvd-n akkor azt gondolom, hogy 2 db dvd-n és nem azt, hogy akkor most egy duplra rétegûn.
Mind1 nem érdekel.
És ha tényleg 2 db-ot adnak, de nem pakolják õket teli, akkor mi van?(egyiket tele, másikat csak félig)Akkor meg pláne nem lehetne sírni, mert tényleg 2 db-ot kaptatok, igaz kevesebb adatmennyiséggel.
Szóval a korrekt felírás az lenne, hogy az adatmennyiséget tüntetnék fel.
Mindjuk én azt se venném észre ha ezek az újságok megszûnnének mert annyira nem érdekelnek. Az információtartalom néha ilyesztõen régi vagy elavult.
Talán az exkluzív cikkekért lenne érdemes megvenni, de az meg mind valami külföldinek a magyar fordítása ha nem az egész újság az!
A kis csórikám tinik azért veszik mint a cukrot mert szerintük hasznos arra nem gondolnak, hogy otthon vagy suliban fel kéne csapni a netet és kicsit keresgélni.
különben is nézzetek már rá az ujságok áraira aztán gondolkozzatok már el rajta hogy az árábol kb mennyi a dvd...200 ft?😄 olcsó husnak hig a leve..ezvan
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
1. nem vitatkozom, csak leírtam a véleményem.
2. azoknak fontos, hogy mit kapnak a pénzükért, akiknek kevés van.
3. akinek annyi pénze van, hogy kidob ezreket feleslegesen, elhiszem, hogy mindegy mit kap a pénzéért. A Te esetedben pl 5000ft-ot fizettél a semmiért!
4. Én PC Guru párti vagyok, most is megvettem az aktuális számot. De attól még leírom a véleményem, akár negatív, akár pozitív. És ezért senki nem barom!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Szerintem tök idiota aki ilyenbe bele tud kötni,adott esetben nem mindegy hogy két ötezrest kapsz vagy egyben egy tizest???
Szal nem érzed mennyire bagatel a dolog???
2.Akinek van net otthon és ilyen ujságokat vásárol az szintén idiota,ugyanis mindig azokat az infokat kapja ami a neten már két honapja lefutott,nem beszélve arrol hogy kétszer fizet ugyanazért az informácioért 😄DD
3.
Ez az ujságosnál hadd nézze meg mivan rajta cimü epizod pedig a hülyeség csucsa,elképzelem ahogyan a sorban állo emberkék arra várnak hogy a kedves vásárlo fussa már át mi van rajta kell e neki,meg ugye mi van ha két pc guru vásárlo van a láthatáron,elöször megvárja mig az egyik átnyálazza majd pedig ö is szal lássuk be ez badarság,plusz ugye ha ott helyben átlapozhatod az ujságot akkor kb nulla lenne az ujság bevétele,nyilván minden csoro és szemfüles az ujságosnál kiolvasná a cuccot aztán menne tovább fizetés nélkül, az informácioval a "zsebében".
4.
Ami ezeknek a cégeknek a nivoját illeti,milyen renoméja lehet egy olyan ujságnak amelyik honapokkal el van maradva a valoságtol?Ahogy elterjed és valoban mindenki számára megfizethetö lesz az internet az ilyen himi-humi ujságok el fognak tünni,hála a jo égnek!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az ilyen bagatellnek tûnõ dolgok felett azonban nem szabad átsiklani, a Fogyasztóvédelem igenis komolyan veszi a fõleg kétértelmû, vagy fel nem tûntetett dolgokat, mivel az a fogyasztó megtévesztése. Épp ezért nem kéne elküldeni az ilyesmiért reklamáló embereket a susnyásba, hanem még a nagyra becsült PC Gurunak is foglalkoznia kellene ilyen dolgokkal, mert véleményem szerint egy ilyesmiért simán perelhetõ lenne. Más kérdés természetesen, hogy az illetõ miként tálalta panaszát, az valóban nem vall intelligenciára. A dvd tartalmát illetõen pedig az újságnak tartalmaznia kell egy listát, hogy az illetõ mit keressen a korongon. A jelen esetet nem ismerem konkrétan, de ha kiírja a címlapra, hogy azon a lemezen X játék található, teljes verzióban, hozzá valamilyen javító file-okkal, akkor köteles lenne a legfrissebb javító file verziószámát is kiírni, ami a korongon található. Pl. "Teljes játék: Search the second! + dvd1.4325 patch".
Mondjuk nem ismerem a magazint, nem veszek ilyeneket, de látom, hogy az újságos standokon zacsiba csomagolva vannak, benne a lemezekkel. Ez mind szép és jó, védi az újságot, meg nincs olyan, hogy kiesik a lemez, és keresheti az illetõ, de ugye az újság címlapján nincs annyi hely, hogy a dvd tartalom teljes egészében megjelenjen, és az újság tartalma sincs rajta teljes mértékben, csak néhány szalagcímet emelnek ki. A teljes tartalomjegyzék az újság belsejében található. Ez minden más magazinnál is bevett szokás. De! Ha valaki nagyon bele akarna kötni, ebbe is bele lehetne, mert a fogyasztónak joga van még megvásárlás elõtt meggyõzõdnie a vásárolt termék tartalmáról/összetételérõl/anyagáról - attól függõen a termék. Ugyebár az ember egy magazint leemel a polcról, felcsapja a tartalomjegyzékénél, és megnézheti mi van benne, meg akarja-e venni. A becsomagolt újságnál ezt nem tudja megtenni, az újságárus pedig nem fogja engedni kibontani, mert utána nem tudja eladni: lévén sérült a csomagolás. Ennek egy megoldása lehetne a mintapéldány. Ezt adalék lemezek és borítás nélkül kéne elvinni a terjesztõnek, hogyha valaki megvétel elõtt meg akarja nézni, mi is szerepel az újságban, akkor elkérheti, belelapozhat a tartalomba. Természetesen ez a példány nem eladható. Nem tudom, hogy ez mûködik-e, külföldön néhány helyen találkoztam ilyennel, itthon még nem.
Mellesleg megjegyzem, hogy a fent említett problémák nem csak a PC Guru sajátosságai, más magazinok esetében ugyanilyen hibák(?) elõfordulhatnak. Sem szakmabeli, sem okostojás nem vagyok, mindösszesen a józan paraszti eszemre hagyatkoztam - már amennyi van - de én úgy látom, hogy a fentiek figyelembevételével minden ilyesfajta magazin megkímélhetné magát a kötözködésektõl, perrel való fenyegetõzésektõl, és a nem éppen kultúrált emberektõl. A Fogyasztóvédelem nagyon kemény és kegyetlen szokott lenni a cégekkel szemben, és ha a felperes nyer, akkor az egy dolog, hogy némi kártalanítási összeget fizetnek neki, de az alperes még tekintélyes büntetést fizet a bíróság v. állam (ahogy tetszik) felé. Nem tekintve, hogy ez nem is igazán anyagi, mint morális veszteség az adott cég számára, hiszen az addig nehezen kiharcolt nívójából, jóhírébõl rengeteget veszít - ezáltal ugyebár fogyasztókat, ami által pedig bevételt.
Ha gondoljátok, Fogyasztóvédelemnél dolgozó ismerõsöm véleményét kikérem a témában - természetesen baráti alapon, nem hivatalos bejelentés lenne, mielõtt valaki félreértené.
Szerintetek nagy hülyeségeket hordtam össze így hajnalban?
football without ultras is nothing
Értem.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Aki még olvasta a pcgurus topikot, abban ai leírta világosan, hogy szét fogja szpemmelni a szaros kis topikjával a magyar fórumokat hogy megmutassa, õ szarta a spanyolviaszt.
Egyébként javítson ki valaki, de ez a DVD-s kavarás ugye arról szól, hogy két egyrétegû DVD-lemeznyi anyagot felraktak egy kétrétegû DVD-re és csak annyi a baj, hogy ugyanaz a cucc nem két, hanem egy lemezen van?
TOPIC Del! vagy mobve to GUMI!
A.I. pedig<#banplz>#banplz>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Inkább menjen a gumiba. Nagyon megfogott a #21-es hozzászólás. <#smile>#smile>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Dehát ugye van a cirkuszolós típus, fejbõl tudja az összes cég ügyfélszolgálatának a számát, az egyszeri üszis csajon kiélve a napi feszültséget. Holott ahogyan alább Grusi fogalmazott csak nyitott szemmel kéne járni, meglátni a sorok között a buktatót ami csak azoknak buktató akik lusták tájékozódni. Valami kapitalizmus vagy mi van, a terméket el kell adni, a vonatkozó törvények jócskán le vannak maradva a marketingesek újabb és újabb trükkjeitõl, emiatt meg lassan úgy kell vásárolni kenyeret is, hogy elolvasom az apróbetûs részt.
Szar, de meg lehet szokni...
písz😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ez vagy AI !!!!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Aki a marketinges kamupolitikára ordibál, az olvassa el a topic címét. Nos az is marketinges kamutúlzás. Nem nevezném botránynak egy barom nyavajgását valami piti kis magánsérelem miatt. És az ilyen reklamál félrevezetõ feliratok miatt!! Az év vicce!
Helyes topiccím kb ez lenne: Nem lehet patchelni a PcGurus játékot, Help!
Amúgy megkérdezném: Kedves AI, mi a szarnak itt nyitottál egy ilyen témáról topicot, ha már mindenáron nyitni akartál?? Miért nem a gumiszobában?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Engem rohadtul nem zavarna.Ellenben az már igen, ha valóban 2 db lenne benne, de alig lenne rajtuk valami.Az már tényleg becsapás.