PC GURU botrány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exHumano
Háátt persze. Anno azért írtak errõl az újságban. Ugye megkezdõdött anno az adjunk játékot az újság mellé. Nah, ez plusszkiadás volt az újságoknak, nem vezetett effektíve haszonhoz, muszály volt csinálni, hogy eladható legyen, de többe került, mint amennyit a konyhára hozott. Ezt kiküszöbölendõ a médiában bevett szokást alkalmazták budget kategóriás játékcsomagokat vettek, aminek lényege, hogy tûrhetõ árért vesznek kb 3 jó játékot, és kb 4 szemetet. a DVD alapanyag, plusz szitázás-nyomás, vagy írás nagy tételben darabjára lebontva hidd el nem kerül többe fogyasztói oldalról 200 ft-nál. És ami rajta van az teljes játék, ahogy anno ki is adták. Patch soha nem tartalmazta a teljes játék részét. Az meg tényleg lényegtelen a kiadó számára, hogy így mennyi megy el belõle. A játékkiadó megkéri a licensz árát, és onnantól kezdve nem érdekli a dolog. A lapkiadó hozzácsomizza a játékot, és reménykedik, hogy elég példányszám elfogy, mive bele van kényszerítve üzletpolitikailag ebbe az adjunk hozzá játékot rendszerbe.

RaveAir
Ne csak pusztán a nyersanyagot nézd. Rengeteg dolgot meg kell még fizetni mire eljut hozzád az újság, de ha jobban belegondolsz, akkor te is rájössz. Hülyeség csak azt számolni, hogy mennyibe kerül nekik külön a lemez és az újság.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

guardian hero
Érdekes hogy milyen idegesen és otromba stílusban reagálnak a téma ellenzõi. Vajon az õ kárukra elkövetett, megtorlatlanul maradt korábbi átbaszások emléke tör fel bennük ilyenkor, vagy esetleg õk maguk is mások becsapásából élnek? Vagy miért fáj nekik ennyire, ha valaki megpróbálja érvényesíteni a jogait?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

K.András
😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

guardian hero
És persze az olvasószemüveget is a szomszédos polcról vették kölcsön, még rajta lóg az árcédula 😊. Sajnos nálunk ez van, dívik az igénytelenség.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Csak szerinted 200ft a dvd! Az újság és a dvd melléklet együtt 1796 ft! Engem nem is érdekel, hogy mennyi külön az újság, és mennyi a melléklet. Szerintem mást sem!
Azt még senki nem gondolta végig, hogy egy teljes játék így sokkal nagyobb példányszámban kel el Magyarországon, mint egyébként! Ez a kiadónak is jó! Ezért is illene tényleges teljes játékot adni!

exHumano
Az ilyen szerencsétlenek a sehovanemvezetõ lojális baromságaikkal megérdemelnék, hogy tényleg eljussanak ezzel a bazinagy problémával a bíróságig, ahol úgy pattannának vissza a hülyeségükkel együtt a tárgyalóterembõl, hogy hátralévõ életükben csak pislognának. szerintem a bíró még pénzbüntetést is kiszabna a büntetésvégrehajtó intézet indokolatlan feltartása miatt. Tényleg megérdemelnéd, hogy elvidd a bíróságra, és ott csattanj egy nagyot, amikor elzavarnak a francba, és kiröhögnek a problémáddal együtt, mivel addig a magadfajtádnak aztán hiába mond bármit is az ember. szerintem meg az ilyenekkel van a baj, az ilyen ideologizálós emberekbõl. Elvi-ideológiai szarságok mélyéig boncolgatnak egy ekkora hülyeséget. Ez nem egy valós, tényleges probléma, mivel nem is probléma. De a legjobb,. hogy a másik félnél emlegeted a kicsinyességet. Basszus, ha elhiszem az ideologiádat, akkor 200 ft a dvd, ami azért 80% ban ok, vagyis kb 25 ft-os átvágásról beszélünk ebben az esetben. Na aki parázik 25 forintnyi problémáert, meg aki ennek igazat ad, az nem kicsinyes? De legalább valóban nem bagatelizálod el, aaaz biztos!! Azért arra vigyázz, hogyha ekkora büdösnagy látóköröd van, és ennyire nem bagatelizálsz el semmit, akkor el ne vessz a részletekben, és le ne maradj olyan dolgokról, mint például az élet. Nem te indítottad véletlenül a topicot?

ZsZso
Milyen igaz. Legalábbis ez tuti : "Egyébként ebben is látszik a magyarok kicsinyessége. Nyugat-eturópában ilyesmi nem fordulna elõ, mert az emberekben van annyi tartás."
Elképesztõ amikor bemegyek egy bizonyos bevásárlóközpontban, és az újságos résznél, ülnek a fószerok egymás mellett, aztán olvasószemüveggel olvasgatják az újságokat.<#bohoc>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Látom gyûrûzik a 'botrány' 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Elég bután látod a helyzeted, ez szûklátókörûségre vall. Vagy olvasd el figyelmesebben még egyszer amit írtam.
1. A dolog nem bagatel, pláne ha valamelyik kötözködõ egyén bírósági szintre emeli. Ha mindenki mindent így elbagatelizálna, tudod hol tartana a világ? Valószínûleg megint követ pattogtatna az a kevés túlélõ valami barlangban...
3. Tévedsz, nem a hülyeség csúcsa. Nem kiolvasásról, hanem tartalomjegyzék megnézésérõl volt szó. Azért nem hülye senki, látja, hogy átfutsz egy magazint, vagy kiolvasod. Ha látja, hogy nekiálltál olvasni, visszakéri, hogy vedd meg, aztán otthon. Egyébként ebben is látszik a magyarok kicsinyessége. Nyugat-eturópában ilyesmi nem fordulna elõ, mert az emberekben van annyi tartás. Nálunk a sunyiság még mindennapos elfogadott dolog. De ez már egy másik téma.

Random_
Na és mi a tripla? 1 db 3 rétegû dvd? 😊) Egyik oldalán 2 réteg a másikon egy.
Ezután megnézem a hambit is ami dupla húsos nehogy 2 hús helyett egy vastagabb legyen benne. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ZsZso
és mi van a "Dupla dinamit"-tal ? Az most kettõ, vagy két rétegû ? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Random_
Persze most igen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én pld. 😊

Random_
Miért van aki a dupla dvd hallatán nem 2 dvd-re gondol?

Mert én pl egy reklámban ha hallom, hogy ez meg ez megjelent dupl dvd-n akkor azt gondolom, hogy 2 db dvd-n és nem azt, hogy akkor most egy duplra rétegûn.

Mind1 nem érdekel.

Dynamic
Amikor valaki annak örül, hogy jó sok korongot beleszuszakolnak az újságba.Mint annak idején amikor az újságok egymással versenyzve sokszor már 4 cd-t adtak, mert gondolták, hogy a hülye úgy is a mennyiséget(értsd:cd darabszámot) nézi és végül is volt benne igazság.Igaz, hogy a cd-k fele sz*rt sem ért.
exHumano
Az biztos! 😊

Nem megtévesztés, mert mindkettõt jelenti. Csak többértelmû. Csak és kizárólag akkor lenne megtévesztés, ha a dupla DVD szavakra az emberek 95%a mindig két db DVDre gondolna, ami nem így van.

Mert azt nem tudod (egyszerûen) lemérni. Menne is az anyázás, ha -mint a DVDnél- berakod a tejet a hûtõbe és rögtön kiírná, hogy mi is van benne.

Milyen emberi butaságról beszélsz?

Dynamic
Arról nem is beszélve, hogy én amúgy sem szerettem, amikor egy újsághoz már vagy 4 cd-t adtak és cserélgetni kellett a lemezeket.Kényelmi szempontból is jobb, ha 1 adathordozón van az anyag és nem kell cserélgetni azokat.
Dynamic
Ez már csak szõrszálhasogatás.Ne mondja már nekem senki, hogy 2 db dvd-nél elkezdett agyalni, hogy jaj de jó, kapok 9 gigabájt adatot, majd mikor kiderült, hogy "csak" 8 gigabájt akkor AZÉRT kezdett volna vergõdni.Francokat.Itt csak egyszerû emberi butaságról van szó, amit szerintem kár is lenne kimagyarázni.
És ha tényleg 2 db-ot adnak, de nem pakolják õket teli, akkor mi van?(egyiket tele, másikat csak félig)Akkor meg pláne nem lehetne sírni, mert tényleg 2 db-ot kaptatok, igaz kevesebb adatmennyiséggel.
Random_
A dupla DVD megtévesztõ! Elég belegondolni egy film DVD változatában ahol hirdetik a dupla DVD-s verziót. Alapból nem 2 egyrétegû hanem 2 kétrétegû DVD-t találsz. A DVD filmeknél nem is létezik egy rétegû dvd mert mind kétrétegû.

Szóval a korrekt felírás az lenne, hogy az adatmennyiséget tüntetnék fel.

Mindjuk én azt se venném észre ha ezek az újságok megszûnnének mert annyira nem érdekelnek. Az információtartalom néha ilyesztõen régi vagy elavult.
Talán az exkluzív cikkekért lenne érdemes megvenni, de az meg mind valami külföldinek a magyar fordítása ha nem az egész újság az!

A kis csórikám tinik azért veszik mint a cukrot mert szerintük hasznos arra nem gondolnak, hogy otthon vagy suliban fel kéne csapni a netet és kicsit keresgélni.

_Atti_
"dupla méretû dvd" nem fér bele a meghajtómba<#idiota>

különben is nézzetek már rá az ujságok áraira aztán gondolkozzatok már el rajta hogy az árábol kb mennyi a dvd...200 ft?😄 olcsó husnak hig a leve..ezvan

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ha nekem (is) szólt a barom jelzõ, akkor anniyt reagálnék hogy:
1. nem vitatkozom, csak leírtam a véleményem.
2. azoknak fontos, hogy mit kapnak a pénzükért, akiknek kevés van.
3. akinek annyi pénze van, hogy kidob ezreket feleslegesen, elhiszem, hogy mindegy mit kap a pénzéért. A Te esetedben pl 5000ft-ot fizettél a semmiért!
4. Én PC Guru párti vagyok, most is megvettem az aktuális számot. De attól még leírom a véleményem, akár negatív, akár pozitív. És ezért senki nem barom!

petesilver
Amúgy olvasva itt a hozzászólásokat, tényleg elcsodálkozom. Basszameg lemész a közértbe, veszel egy kiló kenyeret, 1 liter tejet, és kurvára nem kezdessz el filozofálni azon, hogy a kenyérben a lisztmennyiség mennyi is a pénzedért, meg mennyi kéne legyen, a tejrõl nem is beszélve, annak víz és egyéb összetevõinek arányáról. Megveszed kb 400 ft-ért, hazaviszed, elfogyasztod. És olyan szinten át vagy verve, hogy hihetetlen!!! Nem nyitsz fórumot, nem okoskodsz, nem fenyegetõzõl. De a sok interneten okosodó barom a DVD adatmennyiségen ugyanennyi pénzért már vitába száll, hogy akkor most hány megával több, meg kevesebb, mi kéne hogy ráírva legyen, meg jól átvertek minket, stb. Hihetetlen!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ez annál bonyolultabb ügy volt, de mivel itt jó áron kapsz mindent, hiába írnék bármit is, vásárolni meg érdemes ott, hiszen a szervízes mindenhol többnyire a legnagyobb féreg. És mivel nekem hajlandóak voltak bevizsgálni, kicserélni, akkor minek is figyelmeztessek bárkit is? Ez a véresszájú nekem ehaz van jogom, meg egyezzen meg betûszerint, meg jajj minket átvernek úristen, és akkor riadó mindenkinek!! se a legjobb út. Lavírozni kell uraim, és akkor kongatni az vészharangot, amikor tényleg kell, és érdemes!!!

guardian hero
Szerintem az a hülye, aki hagyja hogy lenyúlják 5000Ft-al. Ráadásul még másokat sem figyelmeztet, hogy hol nem érdemes vásárolni... Észre kéne már venni, azzal hogy homokba tudjuk a fejünket, még nem akadályozzuk meg, hogy szarjanak rá.

Azért a 'dupla' dvd adatmennyisége nem igazán annyi, mint 2 db 4,7 GB lemezé..Átlagban 1 GB-al kevesebb! Szerintem sokaknak nem mindegy, hogy 2 db ötezrest, vagy 8 ezer ft-ot kapnak!

petesilver
Gyerekek, ez úgy baromság ahogy van. Elvileg lenne esetleg igaza, de csak Grécsi tanár úr szinten, nyelvtanilag, amúgy meg baromság. Ilyen alapon mindennel lehetne rohanni feljelentgetni. A hírek nem igazak az újságok felében, néha nézhetetlen szemét filmeket engedélyeznek a moziban, amire ugyanúgy kifizeted a drága jegyet, az akciós 5kg mosópór + 1 kilóval a mérlegen 4,5 kg-ot nyom stb stb. ezek inkább problémák, mint ez a mûbalhé egy hülyegyerektõl!!! Múlt héten rohangáltam az öcsém új gépének konfigjával. Ahol az alaplapot vette, 5000 Ft bevizsgálási díjért bebizonyították neki, hogy rossz a proci, és az alaplap jó, ahova én mentem, ott a proci tökéletes volt, végül nekem kicserélték az alaplapot, és 1 hét kín után kiderült, hogy minden jó, de akkor sem megy, és nekem kellett otthon rájönni a trúvájra. De nem nyitottam az 5000 ft-ért topicot, nem fenyegetõztem stb stb. Ez a srác hülye, remélem nem vesz több újságot, és nem indít itt hülye topicokat többé!! Csodálom, hogy nem perel mondjuk egy szerencsejáték rt-t, mert azt írták 700 millát lehet nyerni, õ játszott, mégse nyert. Ehhh. Aki ennek igazat ad, csak adja a lovat egy fullhülye gyerek alá. ez annyira piti, annyira nevetséges ügy, hogy ha igaza lenne, se szabad egy ilyen idiótának igazat adni, mert erõre kap, belejön, és lesz mégegy Grespik, aztán nézhettek!

K.András
1.
Szerintem tök idiota aki ilyenbe bele tud kötni,adott esetben nem mindegy hogy két ötezrest kapsz vagy egyben egy tizest???
Szal nem érzed mennyire bagatel a dolog???
2.Akinek van net otthon és ilyen ujságokat vásárol az szintén idiota,ugyanis mindig azokat az infokat kapja ami a neten már két honapja lefutott,nem beszélve arrol hogy kétszer fizet ugyanazért az informácioért 😄DD
3.
Ez az ujságosnál hadd nézze meg mivan rajta cimü epizod pedig a hülyeség csucsa,elképzelem ahogyan a sorban állo emberkék arra várnak hogy a kedves vásárlo fussa már át mi van rajta kell e neki,meg ugye mi van ha két pc guru vásárlo van a láthatáron,elöször megvárja mig az egyik átnyálazza majd pedig ö is szal lássuk be ez badarság,plusz ugye ha ott helyben átlapozhatod az ujságot akkor kb nulla lenne az ujság bevétele,nyilván minden csoro és szemfüles az ujságosnál kiolvasná a cuccot aztán menne tovább fizetés nélkül, az informácioval a "zsebében".
4.
Ami ezeknek a cégeknek a nivoját illeti,milyen renoméja lehet egy olyan ujságnak amelyik honapokkal el van maradva a valoságtol?Ahogy elterjed és valoban mindenki számára megfizethetö lesz az internet az ilyen himi-humi ujságok el fognak tünni,hála a jo égnek!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

báttyó02
hüha ez szép kis fogalmazás<#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nem akarok belefolyni a vitába, de szerény véleményem szerint, ha egy magazinra rárírják, hogy dupla dvd, az valóban félrevezetõ lehet. Mégpedig azért mert maga a "dupla dvd" kétértelmû, mivel a szakmai zsargon a nagyobb kapacitású lemezt is dupla dvd-nek hívja, mivel ugye kb. kétszer akkora kapacitású, mint a mezei változat; mindeközben a laikus számára a dupla annyit jelent mint két darab. Épp ezért a kifejezés ebben a formában ezért nem egyértelmû, nem tudni, hogy méretre, vagy darabra vonatkozik. Korrekt lenne a felirat plusz egy kis szócskával: dupla méretû dvd-vel. Ugye mennyire más? Akkor még a leglámább sem fogja keresni a két korongot. Aki meg ezután azért kezdene el reklamálni, mert õ kétszer akkora átmérõjû lemezt keresett, az már valóban orvosi eset.
Az ilyen bagatellnek tûnõ dolgok felett azonban nem szabad átsiklani, a Fogyasztóvédelem igenis komolyan veszi a fõleg kétértelmû, vagy fel nem tûntetett dolgokat, mivel az a fogyasztó megtévesztése. Épp ezért nem kéne elküldeni az ilyesmiért reklamáló embereket a susnyásba, hanem még a nagyra becsült PC Gurunak is foglalkoznia kellene ilyen dolgokkal, mert véleményem szerint egy ilyesmiért simán perelhetõ lenne. Más kérdés természetesen, hogy az illetõ miként tálalta panaszát, az valóban nem vall intelligenciára. A dvd tartalmát illetõen pedig az újságnak tartalmaznia kell egy listát, hogy az illetõ mit keressen a korongon. A jelen esetet nem ismerem konkrétan, de ha kiírja a címlapra, hogy azon a lemezen X játék található, teljes verzióban, hozzá valamilyen javító file-okkal, akkor köteles lenne a legfrissebb javító file verziószámát is kiírni, ami a korongon található. Pl. "Teljes játék: Search the second! + dvd1.4325 patch".
Mondjuk nem ismerem a magazint, nem veszek ilyeneket, de látom, hogy az újságos standokon zacsiba csomagolva vannak, benne a lemezekkel. Ez mind szép és jó, védi az újságot, meg nincs olyan, hogy kiesik a lemez, és keresheti az illetõ, de ugye az újság címlapján nincs annyi hely, hogy a dvd tartalom teljes egészében megjelenjen, és az újság tartalma sincs rajta teljes mértékben, csak néhány szalagcímet emelnek ki. A teljes tartalomjegyzék az újság belsejében található. Ez minden más magazinnál is bevett szokás. De! Ha valaki nagyon bele akarna kötni, ebbe is bele lehetne, mert a fogyasztónak joga van még megvásárlás elõtt meggyõzõdnie a vásárolt termék tartalmáról/összetételérõl/anyagáról - attól függõen a termék. Ugyebár az ember egy magazint leemel a polcról, felcsapja a tartalomjegyzékénél, és megnézheti mi van benne, meg akarja-e venni. A becsomagolt újságnál ezt nem tudja megtenni, az újságárus pedig nem fogja engedni kibontani, mert utána nem tudja eladni: lévén sérült a csomagolás. Ennek egy megoldása lehetne a mintapéldány. Ezt adalék lemezek és borítás nélkül kéne elvinni a terjesztõnek, hogyha valaki megvétel elõtt meg akarja nézni, mi is szerepel az újságban, akkor elkérheti, belelapozhat a tartalomba. Természetesen ez a példány nem eladható. Nem tudom, hogy ez mûködik-e, külföldön néhány helyen találkoztam ilyennel, itthon még nem.

Mellesleg megjegyzem, hogy a fent említett problémák nem csak a PC Guru sajátosságai, más magazinok esetében ugyanilyen hibák(?) elõfordulhatnak. Sem szakmabeli, sem okostojás nem vagyok, mindösszesen a józan paraszti eszemre hagyatkoztam - már amennyi van - de én úgy látom, hogy a fentiek figyelembevételével minden ilyesfajta magazin megkímélhetné magát a kötözködésektõl, perrel való fenyegetõzésektõl, és a nem éppen kultúrált emberektõl. A Fogyasztóvédelem nagyon kemény és kegyetlen szokott lenni a cégekkel szemben, és ha a felperes nyer, akkor az egy dolog, hogy némi kártalanítási összeget fizetnek neki, de az alperes még tekintélyes büntetést fizet a bíróság v. állam (ahogy tetszik) felé. Nem tekintve, hogy ez nem is igazán anyagi, mint morális veszteség az adott cég számára, hiszen az addig nehezen kiharcolt nívójából, jóhírébõl rengeteget veszít - ezáltal ugyebár fogyasztókat, ami által pedig bevételt.
Ha gondoljátok, Fogyasztóvédelemnél dolgozó ismerõsöm véleményét kikérem a témában - természetesen baráti alapon, nem hivatalos bejelentés lenne, mielõtt valaki félreértené.
Szerintetek nagy hülyeségeket hordtam össze így hajnalban?

teljesen egyetértek

football without ultras is nothing

Tehát akkor elvharcosok év végi, végsõ rohamra indulása az egész.

Értem.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

_Atti_
kajak inditok egy lapot kislemezmelléklettel😊 járna mellé egy zacsi kislemez😊

Dynamic
Igen csak ennyirõl szólt a dvd-s dolog, de barátunk úgy látszik jobban preferálja a dvd darabszámot az adatmennyiséggel szemben.
Amilyen mocskos célja volt a topiknyitónak, megérdemel egy bant és hogy a topikját töröljék, helyét a vinyón beszántsák és sóval beszórják.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem véletlenül.

Aki még olvasta a pcgurus topikot, abban ai leírta világosan, hogy szét fogja szpemmelni a szaros kis topikjával a magyar fórumokat hogy megmutassa, õ szarta a spanyolviaszt.

Egyébként javítson ki valaki, de ez a DVD-s kavarás ugye arról szól, hogy két egyrétegû DVD-lemeznyi anyagot felraktak egy kétrétegû DVD-re és csak annyi a baj, hogy ugyanaz a cucc nem két, hanem egy lemezen van?

insp
Skacok, éstrevettétek, hogy a topic-indító ide se bagózott, mióta idehisztizett?!

TOPIC Del! vagy mobve to GUMI!

A.I. pedig<#banplz>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Esrohnoil
Lécci, ne töröljétek!
Inkább menjen a gumiba. Nagyon megfogott a #21-es hozzászólás. <#smile>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hamed
Az észrevétel jogos a dvd miatt, fõleg mivel aki nem keni annyira a dvd-formátumokat, mert teszem azt most vett egy lejátszót és eddig nem is olvasgatott dvd híreket, annak valóban félrevezetõ lehet. Ezt az ügyet korrekten megoldották a visszavásárlás felajánlásával.

Dehát ugye van a cirkuszolós típus, fejbõl tudja az összes cég ügyfélszolgálatának a számát, az egyszeri üszis csajon kiélve a napi feszültséget. Holott ahogyan alább Grusi fogalmazott csak nyitott szemmel kéne járni, meglátni a sorok között a buktatót ami csak azoknak buktató akik lusták tájékozódni. Valami kapitalizmus vagy mi van, a terméket el kell adni, a vonatkozó törvények jócskán le vannak maradva a marketingesek újabb és újabb trükkjeitõl, emiatt meg lassan úgy kell vásárolni kenyeret is, hogy elolvasom az apróbetûs részt.
Szar, de meg lehet szokni...

písz😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

exHumano
Röviden meg ennyi a véleményem:
ez vagy AI !!!!

Ch_Slater
jah, igazad van. én is azt hittem a cim alapjan hogy lebukott az egész pcgurus banda, mert lopott szoftvereik vannak, vagy lopott játékot árulnak, vagy pedofil a fõszerkesztö, vagy valami ilyesmi. nah az botrány lenne, de ez..<#szomoru2>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

_Atti_
hát tudod..ezt õ negativ kampánynak szánja a guru ellen..a rohadékok..hogy átb*szták már szerencsétlent..lol 😊

exHumano
Szerintem meg vegye már meg valaki, és nézze meg, hogy minek akarta patchelni? Ezt senki se nézi. Mi van, ha ugyan van patch, de anélkül is tökéletesen végigjátszható a játék! Ezesetben kapott teljesértékû játékot. Azt is írja, hogy patch után ha elindul ugrál, vagyis akkor nem kell patch. Amúgymeg akkor én is rohanjak a fogyasztóvédelemhez, hogy kifizetem a magas árat az újságért, holott a dvdkre nincs szükségem, mert nem játszom, a progik meg letölthetõek a netrõl amik a dvd-n vannak. Aki anno nyomonkövette az áralakulást, ment az fel, és került közel ennyibe dvd nélkül is. Azért ilyen drága, mert drágább lett a terjesztés, és állambácsi magasabb adóval sujtotta. Ez anno benne is volt a guruban, mármint a rendelet. Szal aki a dvd-t kifizettem mellett van, az ugyancsak elcsodálkozna, hogy mennyit fizet konkrétan újságonként a dvd-re. Magyarán ha sarkítjuk a dolgot, akkor a dvd lemezért, és tartalmáért kb a srác kifizetett 200 ft-ot, akármennyi dvd is van benne. És a játékkal tud játszani. Így tessék nézni, hogy ki miért mérges, és fenyegetõzik.

Aki a marketinges kamupolitikára ordibál, az olvassa el a topic címét. Nos az is marketinges kamutúlzás. Nem nevezném botránynak egy barom nyavajgását valami piti kis magánsérelem miatt. És az ilyen reklamál félrevezetõ feliratok miatt!! Az év vicce!

Helyes topiccím kb ez lenne: Nem lehet patchelni a PcGurus játékot, Help!

Amúgy megkérdezném: Kedves AI, mi a szarnak itt nyitottál egy ilyen témáról topicot, ha már mindenáron nyitni akartál?? Miért nem a gumiszobában?

raziel.
remélem itt is törlik

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Ch_Slater
ugy latom mar toroltek is a topicot a gurun. legalabbis olvasgattam az 1. oldalt és amikor tovább akartam menni már nem találta egyik oldalt sem...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Dynamic
Dupla dvd...Bazz, ebbe belekötni...Mert ha tudod, hogy 1 db dvd van benne persze dupla adatmennyiséggel, akkor már nem veszed meg, mert az csak 1 db?Te a darabra mész vagy az adatmennyiségre?
Engem rohadtul nem zavarna.Ellenben az már igen, ha valóban 2 db lenne benne, de alig lenne rajtuk valami.Az már tényleg becsapás.
hmm, a szavakat lehet csûrni csavarni, mert ez a jog, de a lényeg ott van, hogy csak büntetés terhe alatt lehet nagyüzemileg cd/dvd-ket másolgatni és eladogatni. persze a büntetéshez az is kell hogy egyáltalán a tevékenységrõl a hatóságok tudomást szerezzenek és találjanak bizonyítékokat is az illetõnél. ha vki CSAK saját magának készít biztonsági másolatokat, azzal nem törõdik a kutya sem és soha nem is lesz belõle ügy