7267
The Godfather
-
#3040 Az elején, mikor betöltesz, van olyan, hogy edit. ott tudod cserélni a ruhád. -
zol45 #3039 Mikor lehet majd ruhát cserélni a játékban, mert kicsit unom már ezt. -
#3038 Azért nem működik sok embernek a letöltés, mert ékezetes a file. tedd fel ékezet nélkül, és működni fog. -
ICP #3037 A faq is naggyon lasssssúúúú. -
ICP #3036 Várj!
Firefoxszal jó.Érdekes.Marha lassan,de bedobja a letöltő ablakot. -
#3035 :c nemigaz
de a faq műxik?
nemértem...
feltöltöm még1x -
ICP #3034 404-es hibaüzi. -
#3033 daemon toolsba, safedisk ki... -
#3032 Csövi!
Arra tudnátok választ mondani,hogy elindítom bevillan egy fél másodpercre a fekete EA indító képernyő és kész!nem csinál semmit
Mi lehet a gond? -
#3031 nemértem mi bajotok azzal a linkel.. másodjára ellenörzöm és jó
próbáld meg jobbegér mentés másként (save as( -
ICP #3030 Lehet hogy törlődni fog de azért megpróbálok segítséget kérni.Clone cd-s verzió van meg,csak bemountolva indul el.A FAQ-ban lévő link nem jó,a GCW-on lévő 2 féle crack szintén felejtős.(fekete képernyő,fagyi)Ilyenkor mi a teendő? -
#3029 15 hozzászólásból 2őt töröltem
megkérlek téged Ambri, hogy vegyél vissza.
Nem tehetónk róla, hogy em műxik neked...
de ezért még nem kell sorokat írni caps lockal, mert azért nem válaszolnak, mert biztos más sem tudja...
esetleg kérdezd meg, hogy megy e valakinek mx-en
és a probléma meg is van oldva -
#3028 Hi!!
Kicsit visszaolvastam és a topic keresőbe is beírtam, de nem találtam választ! :) Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki a játékhoz cheat-et? Például örökélet? :D Köszi! -
zol45 #3027 Ambri: jó bocs megértlek, Peace. -
Ambri #3025 zol45, nem neked írtam és bocs, igazad van, nem tehetsz róla, csak tudod kicsit szar volt hogy amíg itt szarakodok mások nyomták itt a küldiket, de amúgy az előtted szólónak szólt! -
zol45 #3024 Hol lehet megnézni hogy hány % nál járok ? -
zol45 #3023 Ambri : vegyél vissza, tehetek én arról hogy mások nembírnak vele nyomulni. -
Ambri #3022 OK kösz! Akkor nem is próbálkozok, thx! Végre valaki megtudta mondani! -
#3021 Állítólag nem működik mx kártyákkal game. -
zol45 #3019 Most vittem át amikor a Kersztapát korházba kell vinni, de iszonyat király ez a game, hol tudom megnézni hogy hány % járok pontosan? -
#3018 Na a missinon comlptettet nézzétek.Hanem a legalsót abban a menü pontban.Sztem 10%-nál sem jártok nekem 4óra 15perc után 16,5% -
Ambri #3017 De az én gondom nem tudod hogy hogy mit kellene tenni????? -
#3016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit küldiztem már 16,5százalék,de ütős küldi volt az ahol a csávót be kell dobni a kazánba -
Ambri #3015 Valaki tudna segíteni?? Megcsináltam amit a FAQ-ban írt, de így sem jó! A menüben nincs egerem, és az egész játék ilyen fehér, szürke, meg kék minden! Nem tudjátok hogy most mivan?? Ja és a videókártyám Geforce 2 MX. -
samhun #3014 nekem missions komplete: 29%
kb3orát jaccottam küldetést
nem vmi hoszu -
#3013 Próbáld úgy, hogy megragadodo, s úgy fenygeted, vagy pedig verd szét a berendezési tárgyakat, esteleg ütögesd egy kicsit őt is. -
#3012 mision complate 40%
akkor honnan vetted, hogy az egész játékban 40%?
a mission complate azt jelenti, hogy a rádbízott meló 40%a kész van...
vagy én tévedek? -
#3011 az egyik bolt nagyin felhúzott.
mikor behajtanám a lóvét, jönnek hárman, azokat kinyírom (nagy nehezen) utána jön a zsaru, azt is, de a bolt tulajdonosát meg már nem lehet fenyegetni... ki is léptem:P -
#3010 lessz=lesz -
#3009 Igen. ments egyet, akkor már biztos lessz ott új tulaj. -
#3008 Mi van akkor, ha véletlenül megöltem az egyik bolt tulajdonosát? Később új tulajdonos lesz? -
Ambri #3007 Amúgy jó hogy van FAQ, grat, nekem is sokat segített! -
Ambri #3006 Nekem szar a directX vagy valami, de már rajta vagyok a témán
-
#3005 Akkor az még közel sem 40%. Vmit elnéztél. Lehet az előmentetled volt, mert asszem azt is mutatja, hogy mikor léptetnek elő a családban. Vagy vmi hasonlót. -
#3004 Hát 2 helyen is láttam,lehet ez a 40% másra vonatkozott. Egyébként igen, amikor a Don -t kell megvédeni a kórházban. -
#3003 Nem tudom melyik korházasra gondolsz. ha ott ahol meg kell menteni a Dont, a bérgyilkosoktól, akkor még elég messze van a vége. Nem hinném, hogy az a játék 40%-a. De egyébként, ne csak a küldetésket csináld. Próbálj minnél több boltot megszerezni. Ellenfeél warehouseait is. Majd vannak ilyen teherautók, azokat is ki lehet rabolni, plussz ott vannak a hitman küldetések, bankrablás és egyebek. Szal szerinte élvezd, és ne csak rohanj a főküldetés után. -
#3002 Aha. És majd állandóan nyomni fogom a walkot mi? Jobb érzésű gamék rákérdeznek, hogy akarom-e. Ami ritka gáz játék, annál el is várná az ember, ha már az EA adja ki ... -
#3001 Megnéztem, 140 percet játszottam és: Mission Complete 41% ?
Ez hogy lehet? Ez így túl rövid lenne. Még csak a kórházas dolognál járok és mindjárt vége? -
#3000 Engem ezek a rohatt ütközés effektek zavarnak rohadtul...fut a játék mint a nyúl aztán ütközök egyet aztán leszalad 10 fps-re...mondanom sem kell, hogy rendőri üldözős cuccokat kurva nehezen tudom megoldani a szaggatás miatt...nem lehet valahogy ezeket a szarokat kikapcsolni? Assem érdekel ha semmilyen effekt nem lesz ütközéskor mert ez még annál is jobb... -
#2999 ha nem akarsz spoilerezni, akkor használd a tag-eket:P
mellesleg én még nem járok ott