The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application"
Mi a faszt csináljak?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
miért nem soroltok fel ingyen linkeket,ahol lelehet szedni a gamet,hogy nem hibás... lehetõleg ingyen linkeket...
Amúgy az autók irányítása az árkádnál is árkádabb lett, bár szokható :b. Egy gondom még van azért: lehetne több autótípus :/.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
itt
reggelre szeretném privátban látni, hogy mikkel egészítsem ki...
ok...
bye
Nem rossz a játék, a grafika egy Mafia után elég gyér, de az élmény nagy, ezért jön be.
Már rendesen benne vagyok a sztoriban, de lefáradtam, majd holnap folytatom 😊.
Ez azért 2006-ban nem túl modern megoldás 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Eddig még egyik gamepadomba sem sikerült életre lehelni hiába kattintgatok a calibrate –ra meg akármire. A grafika szerintem nem szép. Az autók kerekeinek alsó része nálam elég érdekesen néz ki, mintha kicsit benne lennének az aszfaltban. Az irányítás talán túlzottan is árkádosra lett véve. Nincs(vagy csak én nem találtam?) se belsõ se motorháztetõ nézet. A „spawnolási rendszert” vagyis, ahogy a gyalogos és a jármûvek megjelennek majd eltûnnek azt más játékokban(PL.:BoilingPoint) eddig bugnak hívták. Tetszett viszont a nagyon részletes karakteralkotás a duda hatása meg az ütközések. A történet meg maga a „világ” hangulata már most is egész kellemes talán ez a legnagyobb vonzereje a játéknak.
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Sok sikert!
De megoldottam, nem is az a baja a kis rohadéknak.
Hogy azon felül lesz-e még több ? Fogalmam sincs.
Service Pack 2 fent van a gépeden?
A grafika nem egy nagy szám, de ha az autók jól néznének ki, nem
panaszkodna senki sem.
Nálam szerencsére nincs probléma az irányítással.
Sok mindent átvettek a GTA-ból (autó elkötése, save house, stb)
De a Keresztapa-hangulat , a zene, meg eddig a sztori eléggé feldobja a játékot. S akárcsak CJ a GTA-ban, az itteni hõsünk is fejlõdhet
Egyrészt skill-pontokat oszthatunk neki, másrészt a begyûjtött pénzbõl vásárolhatunk neki utólag ruhákat, kiegészítõket.
Egyelõre egész érdekesnek tûnik, szerintem, egy próbát mindenkinek megér.