7267
The Godfather
-
McKalton #3419 hibe=hiba :D -
McKalton #3418 Na ez a hibe is megvan nálam! Egyszóval a billentyűzet kiosztást nem lehet rendesen beállítani. Na fasza -
#3417 innen -
#3416 CSá honnan lehet crack-et tölteni a játékhoz?? -
#3415 de van egy probléma a gamel,az egér...ha ki van kapcsolva az invert,meg ha be van akkor is fordítva megy,szóval nem az erdeti irányba.aki tud segítsen! -
#3414 Szar. -
Ronny #3413 nem is tudtam, hogy kijött ez a játék. MAffiához képest milyen? -
McKalton #3412 Szevasztok! Segítsetek mért van az ha elindítom a játékot és beállítom a garfikát és elmentem meg beállítom a billentyűzet kiosztást is és azt is elmentem. És kilépek a játékból pár feladat teljesítése után és ujraindítom és default minden és kezdhetem előlről? Ahova a kimentéseket menti ott sajnos a settings.ini fájlom 34 bytos szal vmi mentési problémája van a játéknak? settings téren?
-
bongo1 #3411 Ha gyerekes szintű akkor csinálj jobbat! Nem egy 100% game de azért ha tudsz angolul és szereted a filmet akkor ezt is szeretni fogod ! Ennyi! Ha meg nem jön be akkor hagyd ki ezt a forumot ! THX ! Nem bántás képp mondtam! -
#3409 Először próbált ki szerintem!Csak akkor vedd meg ha maga a játék is tetszik nem csak a doboz... -
Vlala #3408 Én is :) Bár még nincs meg, a díszdobozosra gyűjtök. -
theodor #3406 Szerintem én is szeretném ha mondjuk 2002-ben lennénk.Csak mert kb. olyan szintű. -
zol45 #3405 Hát igen , ezt a játékot vagy utálni lehet vagy imádni, én imádom. -
theodor #3404 Nem hiszem el hogya mai technikával ne lehetne jobbat csinálni mint ez.A mafia érdekes módón sokkal régebbi nem is nagy a fejlesztő neve sem a kiadóé.De at ea hogy ilyen népeszerűséggel ilyet dob piacra pfff. -
theodor #3403 Én elkezdtem a játékot de már abba is hagytam olyan szinten gyerekes az egész hogyaz szörnyű.Semmi az egész. -
#3402 hogy lehet a többi családot kinyírni???? valami bombáról dumál de nekem nem olyan !!! -
#3401 Talán ha visszaolvasnál egy oldalt, akkor nemkéne ilyen idióta hülye kérdést feltenned... -
#3400 sosebaj
legalább magadtól jöttél rá:) -
NitroX #3399 Jesszus és még a FAQ ban is le van írva, halálra égetem magam -
NitroX #3398 Most olvastam csak vissza, bocs hogy feleslegesen kérdeztem, de erre álmomban nem gondoltam volna....döbbenet
Bocs még1x -
#3396 egészen biztos....
-
#3395 direkt bennthagytam:P mer szóltam a modoknak...
warez + reklám -
Nyiri #3394 Teljesen egyet kell hogy ertsek, de a Keresztapa hangulat a videok es az egesz korites alapjan vegigtoltam a story-t. Anelkul szar lett volna. Valszeg ezt tudtak a keszitok is, hogy igy lesz. Emiatt szartak az egeszre.
A rohadt regi Mafia siman alazza ezt a gamet.Grafikaban is. -
Ereszt #3393 Ez nem is jutott volna eszembe... -
zol45 #3392 Hibás a fájl amit leszedtél. -
#3391 :D ez kellett neki :D -
#3390 Valószínűleg azért vettek át olyan sok dolgot a filmből, mert ez a játék a Keresztapa című filmet dolgozza föl. Te nagyokos. -
#3389 mi a game
má mikor te:) -
#3388 már kijött ? -
#3387 fenn van a gépemen az mds fail és onnanse meg
mit tudok tenni me spanomnak sikerült ezzel az mds-el -
raymond01 #3386 nem tudja olvasni a lemezt szerintem vagy ha nem lemezen van akor nem tudja másolni ezt a filet! de ez csak az én véleményem
-
raymond01 #3385 én nem akartalak minősíteni csak márteljesen felhútam magam ezen a sz*r játékon!
bocs!
nem is tudom hogy tud az EA ilyen játékot csinálni!
amúgy letöltötem az mdst és nekem ugyan az volt a játék mellett és azzal sem lett jó!?
és lemez nélkül is elindul!
-
#3384 csöcs
seggícséget szeretnék kérni hogy eeeezzzz mi?
mindig kidobja telepítésnél és nem tudom feltenni a játékot
pls seggícsetek SÜRGŐS lenne
THX -
#3383 a sok felhaborodtt lama igen vicces tud lenni, de valljuk be ha ennyire tre nehany alapveto dolog a jatekban akkor talan ertheto is hogy nem veszik meg
az egerm engem nagyon bosszant ha nem leeht majd modositani, bar meg a game nincs meg nem probaltam... -
#3382 idx
A rendező Francis Ford Coppola és az egyik főszereplő, Al Pacino elhatárolták magukat tőle, de James Caan és Robert Duvall hangja szerepel az Electronic Arts Godfather (Keresztapa) című pc-s játékában, mint ahogy néhány mondat erejéig a film első számú sztárját, a néhai Marlon Brandót is megidézi a fejlesztő. A Godfather 20 és 30 millió dollár körüli összegbe került, és az EA legalább ötmilliót készül reklámra költeni. Elemzők szerint a játékból körülbelül 2,5-3 millió példány fogy majd el. Egy folytatás megalapozásához legalább hárommilliót el kell adni a Keresztapából. -
#3381 Ha nem tetszik ne gyere be. De már elg unalmas, hogy a sok láma, 5-6 napja 10 percenként feltesz egy kérdést, hog ymiért nem tudok kiszálni a kocsiból, miért megy fordítottan az egér....nem indul. ha ennyire nem tudsz warezolni, akkor vedd meg eredetiben. Ha meg warezolsz, akkor olvass utána a dolgoknak, ne pedig teleszemeteld a topikot olyan kérdésekkel, amik már 1000x le voltak írva.
Elég nehéz észrevenni, és ha elolvastad a topic címét, akkor nem hiszem el, hogy nem szúrt szemet az, hogy (F.A.Q. Mielőtt kérdezel, olvasd el!) felszólítás.
Szóval Te csak ne akarja egnem minősíteni légyszíves. -
raymond01 #3380 még te akarsz engem leb***ni!
olvasd már el mi van fen írva: "warezos hsz-ek törölve lesznek" elkezdtem olasni és csak olyan hozzászólások voltak ami a bizonyos tiltott warez játékok elindításával próbálkozó hsz-saik!!!!!!!
elég lett volna annyit mondanonod hogy lejebb le van írva de nem ilyen hangon!
ki vagy te?
-
#3377 Csak pár hozzászólást kéne visszaolvasnod. Semmi gond......ha olvasni nem tudsz, akkor ne várd, hogy segítsenek. -
#3375 Már állítólag van miniimage, és azt kell bemountolni. Gamecopyworldon meg lehet találni. Vagy le kell tölteni a clonedvd-s verziót. Vagy mindenhova gyalog mész, és megszokod a fordított irányítást :D -
#3374 Csakhogy a játék nekem iso-ba van meg!!Így nem jó az mds!!Milyen progival lehet átkonvertálni az iso-t??Vagy ha van jobb ötleted meghallgatom!