The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
Régi a Vga-ja!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köszi...
már meg is oldódott a problem:

és most:
akinek azt írja ki, hogy a godfather.exe hibát észlelt... az szedje le hozzá a cracket innen crackeljen, ás állítsa az exe-t win2k módba...

nem azt modntam h olts le,pl hogy csinaltad? xP

Újraindította, de azt mondja úgyse jó

Amikor a zsaruk üldöztek azt elsõre meg tudtam csinálni.

látom a gameról itt már nem lessz szó...., ámen....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

úgysem mûxik! nem mountoltam be, de akkor kérte a dvd-t

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Nekem volt hibaüzenetes problémám!
Deamon Tools 4,Sd4Hide,Win2K kompatibilitás és fut!

Nem tudok a zsaruk elõl elmenekülni a legeslõ lövöldözõs küldinél! Mindig utolérnek,és felrobbanok! xP

kcsbubi
szerintem a crack arra jó hogy nem kéri a lemezt
nekem így megy,hogy nincs be mountolva

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Valaki tud hozzá Cheatet vagy trainert?Van egy rész ahol nagyon elakadtam.

újra kell utána indítani? safedisc után?

Mármint a krekkelt exe-re gondolok
amugy betettétek az exe-t win2000 módba?
Mert ezt irja az nfo...
kcsbubi
utána a gépet újraindítodtad?

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

megpróbáltam az 1.1-es verzióval! de nem mûködik

gaspy azt kérdezte, hogy van-e valamilyen hibaüzenet.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Viktorr
egy srácnak ugyanez volt a baja de megtudta csinálni
olvass vissza nem tom ki volt az

Akkor eprex kolléga utasítása szerint proszáljátok meg sd4hide-al is!<#kacsint>
PLS valaki

ugyanez nálam is

nekem nem kér cracket! csak egyszerûen, mikor indítás után pár másodpercel kijön a hibaüzenet, h a godfather.exe hibát észlelt, ezért leállt. a kellemetlenségekért elnézését kérjük. bla bla!

A(z) godfather.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Na ezt magyarázza el nekem valaki<#confused>

heliosz007
akkor nem cseréli fel az oldalakat? (tehát ha jobbra húzom az egeret akkor nem balra megy?)

eprex
ha vkinek gondja van a clonecd-s verzióval (craket kér) használjon sd4 hide-ot azza megoldodik

nem írtam ki! bemountoltam daemonba! és mikor elindítanám, akkor jön a windows hibaüzenet

"de ha nem crackelek, akkor nem indul el! crack nélkül hogy lehet eidnítani?"

Kiír valamit?vagy csak nem indul...
A cloneos verzióval elméletileg nem kell semmit csinálni csak install aztán mehet a menet<#kacsint>
Egyik haveromnak ez a problémája, nem tudjátok mi lehet a baj?

"telepítõ szerint nincs fent a legújabb dx
de már felraktam a dvd-rõl ami fent van rajta, leszedtem netrõl a legújabbat
és még mindig basztat"

Ha tartalmazná azokat a effeketket amit a driver 3 tartalmaz rohadt jó game lenne.A kettõt össze kéne olvasztani.De így nagyon hiányos
heliosz007
de nekem is a clone cd-s verzió van és megy crack nélkül😞 kiírtad te is? v. mit csináltál?

Én is kipróbáltam ajátékot én a clonecd-s verziót szedtem le és crack se kellett hozzá azonnal indult ilyet se mindennap látni manapság😄
irányítási gonok nálam nincsenek minden gomb rendesen reagál a grafika se olyan csúnya 1280x1024 6xAA és 16AF mellett.
Engem nagyon megfogott a története bár az iráynítást még egy kicsit szoknom kell de én kellemeset csalódtam benne az elõzetes hsz-ek alapján rosszabbra számítottam

Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU

de ha nem crackelek, akkor nem indul el! crack nélkül hogy lehet eidnítani?

scorpeeon
nah, én már túlvagyok a lövöldözõs dolgon (nem volt nehéz megcsinálnom de azért ahhoz képest h a játék elején van, és ez az elsõ lövöldözõs küldi, sztem azért könnyebbre is megcsinálhjatták volna h ne kelljen 1bõl egy háznyi emberkét kinyírni, sztem egyeseknek ez nem fog tetszeni de mind1) , hát nemtom h mit mondjak a gamerõl, vannak pozitív és negatív csalódásaim benne.. az utcákon 1-2 dolog egész szép meg pl a robbanások, ütközések, fõbb szereplõk kidolgozottak. a kocsi irányítása érdekes, elég irreálisnak néz ki, nemtom mér nem lehetett rendesen megcsinálni. megvan a játék hangulata, dehát az ilyen stílusú játékok terén még nagyon kiforratlannak tûnik a game pl a GTA-hoz képest. de azért sztem elleszek vele 1 kicsit

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

heliosz007
ne crackelj 😊

hi! hogy lehet az irányítás problémáját kiküszöbölni? crackeltem, és a clone cd-s verzió van meg! crack nélkül nem mûködött

heliosz007
a space-el de az ajtó felé kell fordulnod

Nekem tetszik, most vittem át amikor a hapit megkell fenyegetni , jó hangulata van a gamenek , szerintem a grafika se rossz , de az irányítás nemvalami jó sajnos.
Öhm... Van egy pár "lövöldözõs küldi" 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a LÖVÖLDÖZÕS KÜLDI UTÁN AMIKOR A MENTÉSHELYRE KELL SIETNI AZ ELEJÉN A ZSARUK ELÕL,NEMTOK BESZÁLLNI EGY KOCSIBA SEM? MIVEL TUDOK? NEM ENGED!!!

😊. Egyébként tényleg nem lehetne értelmesebb jelzõt találni rá. A "katona" túlságosan hivatalos, a "harcos"t meg pár századdal ezelõtt használták 😊.

heliosz007
gaspy: szerintem menj a mentéses házba és ott a telefon. azzal kezdj valamit .

"fõnököm vagy kit"

1: Látom te is láttad a filmet <#vigyor4>
2: Szerencsére nem lõttél le nagy poént, aki látta a filme/ke/t az tudja, de légyszíves tedd ki máskor a Spoiler jelzõt.

Gabor1990
még egy világos kép

heliosz007
bocs Moralosan de és is ott tartok és te olyan jól +fogalmaztad 😄

#2441?
heliosz007
1ébként az mondtad hogy kiírtad dvd-re az installt. szerintem próbáld + azt felmásolni a gépre és úgy installálni !!! nekem ez be szokott válni!

"...kiskatonává avatott Vito Corleone 😄"

ne utánozz! <#idiota>

jakewyler
Na már nekem is megvan a game,hát õszintén nekem nagyon tetszik fõleg a küldik izgalmasak sztem jók a boltok is hogy bejárhatsz...
Szóval sztem megérte leszednem,már most csinálom volt az a uccsó küldim hogy kinyírták a fõnököm vagy kit és a többi embert nekem kellet kinyírnom.
ti hol tartotok?
jah és a pénzbõl ami össze gyûlik mit tudok venni??

huh, én krekkeltem, nah akkor majd elkérek egy normális verziót

heliosz007
lehet hogy tényleg az a gáz , húúú még jó hogy én nem crackeltem 😊

"Nekem is az a bajom, hogy az egeret jobbra irányítom erre az ember balra fordul. Nem lehetne vhogy ezt megfordítani?"

Megkrekkelted?Mert állítólag ezt a közben kijött crack okozza...