The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már meg is oldódott a problem:
és most:
akinek azt írja ki, hogy a godfather.exe hibát észlelt... az szedje le hozzá a cracket innen crackeljen, ás állítsa az exe-t win2k módba...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Deamon Tools 4,Sd4Hide,Win2K kompatibilitás és fut!
Nem tudok a zsaruk elõl elmenekülni a legeslõ lövöldözõs küldinél! Mindig utolérnek,és felrobbanok! xP
nekem így megy,hogy nincs be mountolva
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Mert ezt irja az nfo...
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Na ezt magyarázza el nekem valaki<#confused>#confused>
Kiír valamit?vagy csak nem indul...
A cloneos verzióval elméletileg nem kell semmit csinálni csak install aztán mehet a menet<#kacsint>#kacsint>
"telepítõ szerint nincs fent a legújabb dx
de már felraktam a dvd-rõl ami fent van rajta, leszedtem netrõl a legújabbat
és még mindig basztat"
irányítási gonok nálam nincsenek minden gomb rendesen reagál a grafika se olyan csúnya 1280x1024 6xAA és 16AF mellett.
Engem nagyon megfogott a története bár az iráynítást még egy kicsit szoknom kell de én kellemeset csalódtam benne az elõzetes hsz-ek alapján rosszabbra számítottam
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
1: Látom te is láttad a filmet <#vigyor4>#vigyor4>
2: Szerencsére nem lõttél le nagy poént, aki látta a filme/ke/t az tudja, de légyszíves tedd ki máskor a Spoiler jelzõt.
ne utánozz! <#idiota>#idiota>
Szóval sztem megérte leszednem,már most csinálom volt az a uccsó küldim hogy kinyírták a fõnököm vagy kit és a többi embert nekem kellet kinyírnom.
ti hol tartotok?
jah és a pénzbõl ami össze gyûlik mit tudok venni??
Megkrekkelted?Mert állítólag ezt a közben kijött crack okozza...