7267
The Godfather
-
Most léptettek elő Alvezérré. A befejező küldetés nagyon király volt, csak Mo Grimmet nem nekem kellett megölni, de hát megelégedem a többiekkel is:) -
Sheva07 #3460 hogy a sok láma, 5-6 napja 10 percenként feltesz egy kérdést, hog ymiért nem tudok kiszálni a kocsiból, miért megy fordítottan az egér....
upssz én pont ezt kérdezteeeeeeeem :D -
Ne hasznád a cracket és megoldódik a próblémád. -
Skyline #3457 Ne hülyézzél hanem mondjad mit lehet csinálni a Mafia-ban a gyilkoláson és a kocsis üldözéseken kívül?:)
Mert kb ennyi az a játék is...
-
én meg graf 7/10
irányítás 6/10:) -
FAQ!!! -
Javasolnám, hogy az FAQ-ban a Grafika legyen 7/10, és az irányítás 5/10. -
Az autós üldözésnél nem igazán kell sietni, szóval kocsit is nyugodtan lehet váltani. Ha nagyon lemaradtok az sem gond, legalábbis én egyszer nekimentem a falnak kigyulladt a kocsi, beszálltam egy másikba, és mentem tovább. Nem árt szlalomozni, pl a sávelválasztó szalagkorlátnál, autók közt, és így elég könnyen le lehet rázni az üldözőket -
Sikeres bankrablás receptje
Legfontosabb legyen nálad dinamit, odamész a széfhez megnyomod az p-t aztán , ha ki is szeretnél jutni kicsit odébb állsz, és ha minden jól megy kb. $20.000-al fog vastagodni pénztárcád. Na de most jön még csak a neheze, ki kell jutni majd a Safe Houseig eljutni, persze a rendőrök üldöznek mint állat. Amint belépsz az ajtón a körözésed lecsökken. Nekem az első bankrablásom alkalmával pár sarokra volt a Safe House a banktól mégis mikor kiszálltam belőle már feketén füstölt -
üssed,üssed,és csak üssed nekem is kellet püfölnöm a csávót vagy 5percig... -
cicmic #3450 Hi all!
Mi a rákot kell csinálni a legelején a sikátorban a figfurával?Csak csépelem,de semmi baja.
PLS help!
Nem akadhatok el ha még el sem kezdtem.

-
Láttam többen elakadtatok annál a résznél amikor Sonnyt kinyírják és követni kelk egy csávókát kocsival...
Na én is elakadtam ott,és most sikerült megcsinálnom:én úgy csináltam meg hogy meglöktem a csávót akit követek jól leeleztőm de ugye lőttek rám tovább a kocsiból azokat is leráztam aztán amikor megint jöttek fogtam kiszáltam elindultam az újj kocsival és akit követni kell csak akkor előzött meg...Így könnyű küldi volt,de amúgy egy kocsival azt lehetetlen végig nyomni... -
demetan #3448 Kb milyen hosszú lehet a gém?, most járok Brazi megyilkolása után -
Curesz #3447 nah jó azért nem, de ha csendesen ölsz akkor nem figyelnek fel. És az a legjobb ha a rendőrségen fizeted leh a rendőrfönököt. -
samhun #3446 egy renort lefizetek ,és az öszes lekopik ha ölök? és hogy tok bankot rablani? -
Curesz #3445 safe house, de néha maguktol lekoptatodnak
DE olyat is lehet h még az akció elött lefizeted a rendőrfönököt és akkor nem zaklatnak -
Ha üldöznek a zsaruk (megjelenik a jelvény(ek)) akkor hogy lehet őket lekoptatni? -
én nem játszok !MÉG! bocsi!
-
samhun #3442 én nem :D
teccett a mafia, gondoltam ez is oan, de más, és jo :D -
Azért játszotok ezzel, hogy kurvázzatok?
-
samhun #3440 ps 2re 24én jön ki, és 14990ft körül, pc n12990körül lesz, de cdgalaxison fenn van: www.cdgalaxis.hu -
Hellosztok újonnan mennyi most ez a Játék?? PS2 re?? mert ugy tom arra is már kijött!!! -
Curesz #3438 kurvát hol tok szerezni? -
samhun #3437 bank ban vok most, az emergency t nem tom lekapcsolni, széf zárva, lehet bank ot rabolni vhogy? -
na jólvan nyugi, ez nem maffia topik -
#3420 erre válaszoljatok pls. és ne azt, hogy fojtózsinórral, hanem milyen sorrendben, vagy ilyesmi. -
Hát te hülye vagy :D
Játszottál egyáltalán a Mafiával? -
Skyline #3433 Nah akkor emlékeztess már hogy az autósüldözésen kívül és a lövöldözésen kívül még miket kell csinálni?:)
-
samhun #3432 ja, meg bankrablásra is kiv vok :D -
Hát nem tudom, hogy te hol élsz, ahol a Mafiában csak hentelés van... El vagy te tájolva!
-
Skyline #3429 Mafia ide vagy oda vicc a hentelést megemlíteni mert pont a mafia volt az amiben az autóvezetésen kívül csak hentelés volt...:)
A lövöldözések,egyéb szabadidőprogramok (értsd pl: bolti befenyítések, kurvaszerzés,stb) mérföldekkel hangulatosabbak a mafia cselekményénél.:)
Valaki amúgy válaszolna hogy hogy a rákba kell bankot rabolni?????:) -
SPOILER!!
-
Curesz #3427 Nekem elsőre sikerült csak kocsit kellett váltanom mikor kiirta. -
Én másodszorra megcsináltam, az egésznek az a lényege h próbálj úgy vezetni h minél jobban szlalomozzál a kocsik mellett és az üldözőid neki mennek a többi kocsinak szal ne a könnyebbik előzést válaszd mert akkor neked jönnek hátulról és akkor nehéz lesz.
-
Kérdezd meg még tízszer akkor válaszolunk!
-
Én ott járok mikor Sonny-t kinyirják a határon :( nem tudom az üldözést megcsinálni ... lehetetlen szerintem... szoljon már aki tulvitte azt... meg ha van Trainer Cheat az PM be irjon nekem THX ! -
jó, de merre menjek, mert már bennt vagyok a házban, de ott nagyon soka vannak -
Curesz #3422 Hát azzal a fojtózsinórral hátulról lekell zuzni az őrőket. bal+jobb egérgomb és ugy megfojtja -
hogy lehet a többi családot kinyírni???? valami bombáról dumál de nem megy !!! 1ébként máá vágignyomtam az elsődleges küldetéseket, isten jók :D méég azt a 4 warehouse-t kell kicsinálni ... -
elakadtam, segítsetek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lovas pályán tartok, mikor a haver levágja a lovat, vagy mit csinál, és be kell rakni a csávó szobájába. csak nem tudom, hogy hogyan tudnék eljutni a szobájáig, mert tele van őrrel. légyszi segítsetek!