7267

The Godfather

• Curesz
    Ruha vevés: betöltés előtt ott van h EDIT és ott tudsz vennih majd
    Mini image: GC
  • Checkerboy
    Öcsém de hülye vagyok!!!!Bocsánat a hülye postért most megtaláltam!!!Ezer bocsi!!!!!
  • Makkr
    és honnan tudom letölteni a mini imag-ét?
  • kirol
    Köszi
  • zolo
    Van egy mellékküldi,amikor egy csávót a hotelben vmi garret nevű fegyverrel kell kinyírni.Ez valami láncszerű cucc.Hogy kell ezt használni??
    Az utcán levő dobozos kamionokat mikor lehet majd elkötni??Vag yle lehet majd egyáltalán??
  • Gerbill
    Én úgy löktem le hogy oldalasan megálltam, meglengettem az egérrel aztán elemgedtem, de a w-vel egyszerűbb
  • Curesz
    Oda viszed a széléhez W aztán kiir vmit és ismét W
  • Curesz
    tedd fel a mini image-t----->FAQ
  • CoolStuff
    Jólvan vazze, annyi itt a spam, hogy nehéz visszaolvasni!:D

Köszi!

Egyébként hogy lököm le? odaviszem a széléhez és szpész?

Üdv!:)
  • Gerbill
    Nem bizony. Kb $3000-t adsz neki és kiírja, hogy You win the mob war
  • matyi08
    ha lefizetem az ügynököt, akkor semmit sem kell csinálni?
  • Gerbill
    Akivel háborúban állsz annak fel kell robbantanod az egyik üzletét, vagy lefizetsz egy FBI ügynököt, és megnyered a háborút.
  • matyi08
    mikor kirobbantok egy ilyen háborút, akkor ugye elkezd visszaszámolni, azok a négyzetek tele vannak piros színnel, és még az elején valami dinamitról beszél. valaki magyarázza el, hogy ilyenkor mit kell csinálni! pls.
  • The FlashBack
    lassú vagy;)
  • matyi08
    asszem azt, hogy mikor lefizeted a rendőrt, akkor addíg amíg az a csík ott van, akkor nem basztatnak. utána újra.
  • Gerbill
    Ha lefizetsz egy fakabátot, akkor addig amíg a csík lemegy fedezni fog, tehát a kisebb bűncselekményekért nem fognak körözni. Legalábbis azt hiszem.
  • kirol
    A térkép bal oldalán a zöld csík mit jelent?
  • Gerbill
    Le kell lökni a tetőről, de ezt már vagy százszor leírtuk
  • CoolStuff
    Haller!

Plz valaki segítsen már, mert elakadtam... tom, lámer vagyok!:D

Na szal...
    Van az, mikor a tüzijátékkor felmegyek lifttel a tetőre, ott van az a zsernyák, futkorászik előlem... lelőni nem tudom, mert missön féld, de mást meg nem csinál, ha beszélek vele, akkor is csak fákjúzik... a dobozokat szétlőttem, kiszedtem a kesst, de ezután mit kell csinálnom? Térdenlőttem a rendőrt, beszéltem vele, de semmi... a lift meg bezárva... ez valami bug, vagy csak nem értem a missön lényegét?:S

Thx előre is!
  • The FlashBack
    hogy érted, hogy amatőrré?
  • hiba
    na van egy ilye csak most meg nem tudom kiprobalni me letrolotem mar a gammat...
    [
    OK mates i fix it! You must run regedit, then in HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings edit the sizeX and sizeY keys. Change it too 1024 in sizeX and 768 in sizeY. It's workong in 100%. Enjoy the game and REMEMBER : EA Games S U C K S HARD!!!!!111

tenyleg ilyen amatorre kezd valni az nagy ea ?
  • hiba
    valamit nagyon elkefelhettek mert tobbfele videokartyakkal is elojon, masok is probaltak amit en tobbfele monitorral de se tftn se crtn nem volt hajlando normalis kepet adni valamivel talan osszeakadhat -?
  • The FlashBack
    nem tehetsz mást...
    kipróbálod, hogy amiket leírnak, (talán) megoldódik a probléma...
  • hiba
    EA forum - out of range problem
  • hiba
    az GF EA forumban
  • The FlashBack
    ezt te meg hol olvastad?:o
  • hiba
    most neztem meg a forumot ott is kuzdenek ilyennel de semmi otletet nem irtam (pl 7800as kartyakkal is elojott)
    ilyen baromsagokat irtak hogy szed le a cdiro programot
    meg ne fusson virusirto a hatterben hat ezek miylen megoldasok mar?
    ok se tudjak hogy mitol van ez remek :(
  • The FlashBack
    :] hát, ha álmos vót:D
  • Gerbill
    Azért ilyen kicsi és gyenge minőségű a kép mert csak 20kb-s lehet, külön meg most nem volt kedvem feltölteni
  • Gerbill

Bedobtam egy dinamitot, aztán kifutottam a szobából, mikor visszajöttem a nővér már a ládában volt:)
  • The FlashBack
    :o:]
    szegény csákó
  • oneal1
    kösz!!
  • Curesz
    majd én is megmutizom az enyémet. Enyém ien szürke zakós, most csináltam neki bajuszt:D
  • Gerbill
    Most azért raktam be ezeket a képeket, mert csak most találtam meg őket, köszönhetően zol45-nek, mert neki megkerestem a mentést, és lám itt vannak a képek is
  • Gerbill

Ez az én emberem.
  • The FlashBack
    LoL
    semmi sem tökéletes
    aszfaltozáskor ottmaradt:D
  • Gerbill
    Felrobbantottam egy hordót, bementem a safe house-ba mikor kijöttem megjelent egy autó a betonban.
  • zol45
    MEGVANNNNN kössz isten vagy, meg a képeket is oda rakja köszi.
  • zol45
    Ilyen egy szar játékot hogymég a mentést se rakja ki, na mind1 akkor ennyi volt mert lassan win reinstall és elveszik a mentés.
  • Gerbill
    Szerintem a Dokumentumok, GF mappájában az SG mappa tartalmazza a mentéseket.