7267
The Godfather
-
Curesz #3627 Ruha vevés: betöltés előtt ott van h EDIT és ott tudsz vennih majd
Mini image: GC -
#3626 Öcsém de hülye vagyok!!!!Bocsánat a hülye postért most megtaláltam!!!Ezer bocsi!!!!! -
Makkr #3625 és honnan tudom letölteni a mini imag-ét? -
#3623 Köszi -
#3622 Van egy mellékküldi,amikor egy csávót a hotelben vmi garret nevű fegyverrel kell kinyírni.Ez valami láncszerű cucc.Hogy kell ezt használni??
Az utcán levő dobozos kamionokat mikor lehet majd elkötni??Vag yle lehet majd egyáltalán?? -
#3621 Én úgy löktem le hogy oldalasan megálltam, meglengettem az egérrel aztán elemgedtem, de a w-vel egyszerűbb -
Curesz #3620 Oda viszed a széléhez W aztán kiir vmit és ismét W -
Curesz #3619 tedd fel a mini image-t----->FAQ -
#3617 Jólvan vazze, annyi itt a spam, hogy nehéz visszaolvasni!:D
Köszi!
Egyébként hogy lököm le? odaviszem a széléhez és szpész?
Üdv!:) -
#3616 Nem bizony. Kb $3000-t adsz neki és kiírja, hogy You win the mob war -
#3615 ha lefizetem az ügynököt, akkor semmit sem kell csinálni? -
#3614 Akivel háborúban állsz annak fel kell robbantanod az egyik üzletét, vagy lefizetsz egy FBI ügynököt, és megnyered a háborút. -
#3613 mikor kirobbantok egy ilyen háborút, akkor ugye elkezd visszaszámolni, azok a négyzetek tele vannak piros színnel, és még az elején valami dinamitról beszél. valaki magyarázza el, hogy ilyenkor mit kell csinálni! pls. -
#3612 lassú vagy;)
-
#3611 asszem azt, hogy mikor lefizeted a rendőrt, akkor addíg amíg az a csík ott van, akkor nem basztatnak. utána újra. -
#3610 Ha lefizetsz egy fakabátot, akkor addig amíg a csík lemegy fedezni fog, tehát a kisebb bűncselekményekért nem fognak körözni. Legalábbis azt hiszem. -
#3609 A térkép bal oldalán a zöld csík mit jelent? -
#3608 Le kell lökni a tetőről, de ezt már vagy százszor leírtuk -
#3607 Haller!
Plz valaki segítsen már, mert elakadtam... tom, lámer vagyok!:D
Na szal...
Van az, mikor a tüzijátékkor felmegyek lifttel a tetőre, ott van az a zsernyák, futkorászik előlem... lelőni nem tudom, mert missön féld, de mást meg nem csinál, ha beszélek vele, akkor is csak fákjúzik... a dobozokat szétlőttem, kiszedtem a kesst, de ezután mit kell csinálnom? Térdenlőttem a rendőrt, beszéltem vele, de semmi... a lift meg bezárva... ez valami bug, vagy csak nem értem a missön lényegét?:S
Thx előre is! -
#3606 hogy érted, hogy amatőrré? -
#3605 na van egy ilye csak most meg nem tudom kiprobalni me letrolotem mar a gammat...
[
OK mates i fix it! You must run regedit, then in HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings edit the sizeX and sizeY keys. Change it too 1024 in sizeX and 768 in sizeY. It's workong in 100%. Enjoy the game and REMEMBER : EA Games S U C K S HARD!!!!!111
tenyleg ilyen amatorre kezd valni az nagy ea ?
-
#3604 valamit nagyon elkefelhettek mert tobbfele videokartyakkal is elojon, masok is probaltak amit en tobbfele monitorral de se tftn se crtn nem volt hajlando normalis kepet adni valamivel talan osszeakadhat -? -
#3603 nem tehetsz mást...
kipróbálod, hogy amiket leírnak, (talán) megoldódik a probléma... -
#3602 EA forum - out of range problem -
#3601 az GF EA forumban -
#3600 ezt te meg hol olvastad?:o
-
#3599 most neztem meg a forumot ott is kuzdenek ilyennel de semmi otletet nem irtam (pl 7800as kartyakkal is elojott)
ilyen baromsagokat irtak hogy szed le a cdiro programot
meg ne fusson virusirto a hatterben hat ezek miylen megoldasok mar?
ok se tudjak hogy mitol van ez remek :( -
#3598 :] hát, ha álmos vót:D -
#3597 Azért ilyen kicsi és gyenge minőségű a kép mert csak 20kb-s lehet, külön meg most nem volt kedvem feltölteni -
Bedobtam egy dinamitot, aztán kifutottam a szobából, mikor visszajöttem a nővér már a ládában volt:) -
#3595 :o:]
szegény csákó
-
#3594 kösz!! -
Curesz #3593 majd én is megmutizom az enyémet. Enyém ien szürke zakós, most csináltam neki bajuszt:D -
#3592 Most azért raktam be ezeket a képeket, mert csak most találtam meg őket, köszönhetően zol45-nek, mert neki megkerestem a mentést, és lám itt vannak a képek is -
Ez az én emberem. -
#3590 LoL
semmi sem tökéletes
aszfaltozáskor ottmaradt:D
-
#3589 Felrobbantottam egy hordót, bementem a safe house-ba mikor kijöttem megjelent egy autó a betonban.
-
zol45 #3588 MEGVANNNNN kössz isten vagy, meg a képeket is oda rakja köszi. -
zol45 #3587 Ilyen egy szar játékot hogymég a mentést se rakja ki, na mind1 akkor ennyi volt mert lassan win reinstall és elveszik a mentés. -
#3586 Szerintem a Dokumentumok, GF mappájában az SG mappa tartalmazza a mentéseket.