7267
The Godfather
-
#4300 amúhy jah a Clone CD-s van meg!!! -
Daffy Baba #4299 szivi, ha kell még valami szólj! -
scrappy #4298 köszke
-
meril #4297 nm kell újrarakni csak az eredeti crac-ket másold vissza disc-röl és mountold be a F A Q -ból leszedhetö mdf filet!!! -
Daffy Baba #4296 ja, jó lesz az irányítás, de a clone cd-s van meg???
Akkor a F.A.Q-ból le lehet szedni az MDF filet és azt daemonba mountolni... -
#4295 Ha most uninstallálom, és utánna ujra rakom és nem crack-elek akkor jó lesz az írányítás??? -
#4294 kösz
-
Daffy Baba #4293 írom:
1. corleone-max élet
2. stracci-max fegyver
3 cunceo-5000$
játék közbe egy Esc-et nyomsz és írod. ha jól írtad be egy fura hangot hallasz, ha nem akkor is!!!!!
-
Daffy Baba #4292 ja van cheat
-
#4289 Télleg van cheat hozzá??? mert ha van akkor vki aggyon vki vmi linket ahol megnézhetem őket!!!
-
#4288 Jah vazze most olvastam amit írtak bocs hogy feleslegesen írtam!!!
-
Daffy Baba #4285 Tényleg elég gyér a F.a.q
Ki lehetne javítani -
Daffy Baba #4283 scrappy!!!!
Én tudok neked segíteni!!!!!
A wanadoo.atw.hu-ról tudod leszedni, persze nem ingyen...asszem 180 Ft/ nap a letöltés. Én onnan szedtem le a CLONE CD-s változatot! Naon cool, de crackelni nemszabad, vagy nem száll ki a verdából. Sok szerencsét. Én 2 hete töltöttem le. Sok segítséget a F.A.Q-ban találsz!
Csá------>Daffy Baba -
#4282 olvass vissza
csít már van -
Daffy Baba #4281 Szoktatok csítelni???????
Magyarítást valaki tud?????????,,
-
#4280 az lesz...
nem szoktam ellenőrizni:P
-
McKalton #4279 Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy már egy ideje Don vagyok és 65%-os game progressnél járok és már csak a maradék üzelteket kell bekebeleznem erőszakkal. Szal van értelme elérnem a Don of NYC rangot?? Látok még vmi animációt? mert ez még kb 4-5nap mire elérem és már kezdem megunni a feladat nélküli életet a godfatherben! -
#4278 Ott meg kell fogni a grabancát :-D és az egeret kell húzkodni össze vissza(nem olyan gyorsan) meg hátr és előre akkor beleüt egyet... -
scrappy #4277 Lenne még egy kérdeésem ha valaki tudja honnan lehet letölteni és megírná megköszönném!!!(ha van ingyenes letöltés az még jobb lenne kössz)
-
scrappy #4276 Elnézést a tudatlanságom miatt de csak ma tudtam meg hogy van ilyen játék és az ismertetőből nagyon megtetszatt ezért kérdeztem mikor jelent meg mert nem tudtam mennyivel vagyok róla lekésve de látom nem nagyon. Azért kössz a választ. cső!!! -
InStone #4275 lvl48, és vége, még max szórakozgatok kicsit.... -
RaZeR #4274 Mit kell csinálni a game végén?Van az a Execution Styles.Az mi?
-
#4273 nem mindenki olyan kocka, mint te. én kérek elnézést a nevében -
RaZeR #4272 Csácsá!
-
#4271 Már bocs de március 24. De ilyet nem tudni az gáz. Amerikában márc 21 -
#4270 Március 25
De ilyet nem tudni az gáz -
scrappy #4269 Mikor jelent meg?
-
InStone #4268 Hali!
45-ös szintű vagyok, minden fegyver lvl3, de én a magnumra esküszöm, az általában egy lövés, egy ember...:D
Max ha az kifogy, jön az Assassin Pistol...:D -
#4267 Ott járok ,mikor a temetésre kell menni,és belökni a fazont a hullaégetőbe.
Sok van még a végéig?
-
RaZeR #4266 Van még itt valaki?
-
#4265 én kilőttem a lábát és utanna nem futkosott semerre csak amerre én vittem:D -
#4264 Számomra még nem teljesen kristálytiszta, hogy melyik küldetésre gondolsz :))))
Kicsit pontosabban?
-
#4263 Mielőtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz -
#4262 detto. -
#4261 közel mész hozzá és megragadod...
nekem mondjuk mázlim volt mert először elfelejtettem, hogy nem csak simán kell lelőni, rálőttem és a madárnak kiesett a kezéből a pisztoly, és mint a mérgezett egér fel-alá rohangálni kezdett, aztán odamentem és megragadtam és beb...tam a tűzbe, hogy megtanuljon viselkedni :))))) -
Gbr #4260 Amikor a ravatalba vagyok felmegyek Brunoért,azt tudom,hogy be kell dobni a tűzbe,de ő mindig lő rám igy nemtudom megfogni.
Hogy kell? -
Skyline #4259 Egy apró észrevétel ami egy kicsit erős baki,már bocs tehát:)
Taglia (vagymiarák) család full kiírtva az összes helyük elfoglalva,házuk felrobbantva...Nah ehhez képest a sztoriban mezei lazasággal rabolják el a csajt,plussz ezelött olyan helyeken jelennek meg a sztori szerint amit már elfoglaltam,de ahhoz képest hogy ott vannak az embereim nemcsinálnak velük semmit...:)
-
#4258 Hogyan lehet kiszálni az autóból? -
#4257 én lassan kiviszem szerintem tök király benne minden még az irányitás is de nekem azért könnyü mert a Total Overdose irányitása is ilyen volt!!!!
Nálam a game osztályzata 96%
Na megyek mert beteg vagyok
Csá
-
#4256 Jesszus az a FAQ tiszta helyesírási hiba, javítsátok már ki