The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném levezetni, mire jutottam, javítsatok ki, ha tévedek...
-Felinstallálom a játékot.
-Bemountolom a maxi image-t amit leszedtem.
-Cracket nem rakok fel, és így indulni fog a game, és jó minden?
-Felinstallálom a játékot.
-Bemountolom a maxi image-t amit leszedtem.
-Cracket nem rakok fel, és így indulni fog a game, és jó minden?
nice legs. what time to open?
Leszeded a GC-rõl a maximiniimaget.Kicsomagolod és bemuntolod a daemonba és játszol!És ne legyen crackelve a játék világos?!
http://flickr.com/photos/zolika90/
GC rõl leszeded az ez alatt lévõ MI-GTG -t
The Godfather No-DVD/Fixed Image #1
ezután ez kicsomizod vhova, és ezt mountolod indítás elõtt a DTbe, ennyi
The Godfather
ezután ez kicsomizod vhova, és ezt mountolod indítás elõtt a DTbe, ennyi
Steam: [HUN]Feriggno
A GC nekem ezt írja: Unauthorized Referrer Detected!
lehet, hogy nálam van a hiba?
lehet, hogy nálam van a hiba?
Akkor mi a megoldás? Mindenkinek megy a játék valahogy...Hogyan sikerült megoldani a kocsiból kiszállás problémát?
Vagy milyen progival lehet felmountolni a faq-ban lévõ mds-t?
Please valami szakértõ segítsen...
Vagy milyen progival lehet felmountolni a faq-ban lévõ mds-t?
Please valami szakértõ segítsen...
És konkrétan mit kell leszedni a GC-rõl?
Ki az a maxi? Neki másik mds-e van? Nem az ami a faq-ban fennvan, de nem lehet használni?
a Gc-n nincs semmi infó a Godfatherrõl....
na kéremszépen:
faq mégegyszer végigolvas, irányításra vonatkozó utasítás megtalál, megért, megcsinál, de így sem jó
clonecd-s verzióm van, most már tudom a crack rontja az irányítást,viszont a belinkel képfájl (29k)sem daemon 4.0 sem alcohol 1.9.5 nem tudja beolvasni az említett hibaüzivel
gc nem tudom mi, de vki adhatna linket a maxi imagéhoz, mert azzal lehet hogy jó lesz ezek szerint
faq mégegyszer végigolvas, irányításra vonatkozó utasítás megtalál, megért, megcsinál, de így sem jó
clonecd-s verzióm van, most már tudom a crack rontja az irányítást,viszont a belinkel képfájl (29k)sem daemon 4.0 sem alcohol 1.9.5 nem tudja beolvasni az említett hibaüzivel
gc nem tudom mi, de vki adhatna linket a maxi imagéhoz, mert azzal lehet hogy jó lesz ezek szerint
na szóval, hogyan lehet ezt az mds-t használni? Mert dameonnal nem megy...van valakinek megoldása?
talán szedd le a #3449-ben lévõt...
Nem tudom ebbõl mit szedjek le...
Nem tudom ebbõl mit szedjek le...
A 3449-ben nincs semmi....
"Láttam többen elakadtatok annál a résznél amikor Sonnyt kinyírják és követni kelk egy csávókát kocsival...
Na én is elakadtam ott,és most sikerült megcsinálnom:én úgy csináltam meg hogy meglöktem a csávót akit követek jól leeleztõm de ugye lõttek rám tovább a kocsiból azokat is leráztam aztán amikor megint jöttek fogtam kiszáltam elindultam az újj kocsival és akit követni kell csak akkor elõzött meg...Így könnyû küldi volt,de amúgy egy kocsival azt lehetetlen végig nyomni..."
Nekem ez a #3449...
Na én is elakadtam ott,és most sikerült megcsinálnom:én úgy csináltam meg hogy meglöktem a csávót akit követek jól leeleztõm de ugye lõttek rám tovább a kocsiból azokat is leráztam aztán amikor megint jöttek fogtam kiszáltam elindultam az újj kocsival és akit követni kell csak akkor elõzött meg...Így könnyû küldi volt,de amúgy egy kocsival azt lehetetlen végig nyomni..."
Nekem ez a #3449...
Múltkor olvastam egy olyat h midtown-ban van vmi szabóság
ahol lehet plussz ruhát csináltatni,
azt megtudja vki erõsíteni?
ahol lehet plussz ruhát csináltatni,
azt megtudja vki erõsíteni?
igazad van mert kb 300hsz-bõl 50hsz szól a játékról és a többi meg hogy "hogy indítsam el a játékot...?", már engem nagyon mérgesít akár hányszor ide jövök mindíg azt látom hogy...
Nekem ez van, ezt kaptam havertól, hogy szeretem az ilyen játékokat, milyen faxxa lesz nekem...
Most meg nyelem az ideget...
Most meg nyelem az ideget...
Unable to mount image. File not accessable.
Nah elírtam... nekem CloneCd verzió van, és müxik.
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
CloneCd verzióval nincs ilyen gond 😊
Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D
Sziasztok,
nekem is ugyanez a problémám, nem tudok kiszállni a kocsiból. Megpróbáltam bemountolni Daemon tools-al az mds-t, de azt írja: unable to mount image, file not accessable.
Ilyenkor mi a teendõ?
Köszi: B.
nekem is ugyanez a problémám, nem tudok kiszállni a kocsiból. Megpróbáltam bemountolni Daemon tools-al az mds-t, de azt írja: unable to mount image, file not accessable.
Ilyenkor mi a teendõ?
Köszi: B.
Alcohol?
A Daemon nem hajlandó...
A Daemon nem hajlandó...
A FAQ-ból linkelt .mds file-t leszedtem, hülye vagyok hozzá, nem tudom mit tegyek vele. Felraktam még egyszer a game-t, crack nélkül nem indul, azzal meg nem tudok a kocsiból kiszállni, szal úgí érzem itt adom fel...😞
éNIS A végénel vagyok már, de kicsit mintha megunta volna, de azért mostmár végigviszem, ja és most lettem capo.<#hawaii>#hawaii>
FIGYELEM
nem áll szánmdékomban még1x olyan hsz-eket törölni, hogy; "hol lehet ruhát venni?", vagy "hogy kell kiszállni?" ;és hasonlók
ha neked is ilyen kérdésed van, használd a faq-t
Köszi
nem áll szánmdékomban még1x olyan hsz-eket törölni, hogy; "hol lehet ruhát venni?", vagy "hogy kell kiszállni?" ;és hasonlók
ha neked is ilyen kérdésed van, használd a faq-t
Köszi
Nah.. elértem a "DON" szintet.. elvileg megzsarolom az össze vállalkozót a városban, hogy "New York Donja" legyek és kész a game... De lehet, hogy van még meglepetés 😊
Hali!
Lehet tényleg full antitálentum vagyok, mi az a GC?
Lehet tényleg full antitálentum vagyok, mi az a GC?
nekem a ccd-tdf változat van meg.beirtam a sorszámot,felraktam,semmi nem kellett hozzá-elindult:--átállitotta a a képernyöfelbontást ugy ,hogy csak csikokat látni,hangok+minden közben rendben fut csak nem látok semmit.a monitorom max:1024x768-t bir de ez joval többre rakja.ezután csak reset-el tudom "folytatni"...
nézegettem a könyvtárakat,cfg..,de sajnos nem találtam olyan helyet ahol át lehetne irni a felbontást.ha valaki tud:segitsen:thx
szerintem a már emlitett tft monitoroknál is ez a hiba nem a frissitést állitja át hanem a felbontást.....
nézegettem a könyvtárakat,cfg..,de sajnos nem találtam olyan helyet ahol át lehetne irni a felbontást.ha valaki tud:segitsen:thx
szerintem a már emlitett tft monitoroknál is ez a hiba nem a frissitést állitja át hanem a felbontást.....
Anizotróp szûrés (anisotropic filtering) némi info.
Annak idején (úgy 4-5 évvel ezelõtt) megjelnt az elsõ Pixel Shader verzió, mely a vízfelületek csillogásáért és tükrözõdésért volt felelõs, a HDR személyében valami hasonlót láthatunk, csak a fõszerepet itt kedvenc égitestünk, a Nap játsza. Segítségével megvalósítható a nyáron kifejezetten jellemzõ vakító effekt és a réseken beszûrõdõ fények is valósághûen jelennek meg. Ennek egyfajta alfaja vagy variánsa a Bloom effekt, amelyhez nem kell HDR támogatás, mert szoftveresen csinálja meg ezeket a hatásokat és általában kisebb intenzitású fényforrásoknál (pl. lámpák) szokták alkalmazni.
Annak idején (úgy 4-5 évvel ezelõtt) megjelnt az elsõ Pixel Shader verzió, mely a vízfelületek csillogásáért és tükrözõdésért volt felelõs, a HDR személyében valami hasonlót láthatunk, csak a fõszerepet itt kedvenc égitestünk, a Nap játsza. Segítségével megvalósítható a nyáron kifejezetten jellemzõ vakító effekt és a réseken beszûrõdõ fények is valósághûen jelennek meg. Ennek egyfajta alfaja vagy variánsa a Bloom effekt, amelyhez nem kell HDR támogatás, mert szoftveresen csinálja meg ezeket a hatásokat és általában kisebb intenzitású fényforrásoknál (pl. lámpák) szokták alkalmazni.
Next PC upgrade: 2022
Hi!
Az options-ben mi az anisotropic?
És mire állítsam be hogy a legjobb legyen?
Jah és mi az bloom effect?
Az options-ben mi az anisotropic?
És mire állítsam be hogy a legjobb legyen?
Jah és mi az bloom effect?
nekem persze geforce MX em van
Olvastam FAQ-ot, lehet én vagyok nagyon marha, de micsináljak az .mds file-val?
Sziasztok!
Olvasgattam, és konkrét megoldást nem találtam a problémámra.
Mikor Luca Brazi-t kinyírják, és menekülök a zsaruk elõl, ahogy a safehose-hez érek nem tudok kiszállíni a kocsiból...://////
Valaki írta, hogy crack nélkül...anélkül el sem indul...:///
Tud valaki segíteni?
A játék egyébként tetszik, nem hasonlítgatom a Maffiához, az is tetszett, végig is nyomtam párszor...
Olíz help!!!
Olvasgattam, és konkrét megoldást nem találtam a problémámra.
Mikor Luca Brazi-t kinyírják, és menekülök a zsaruk elõl, ahogy a safehose-hez érek nem tudok kiszállíni a kocsiból...://////
Valaki írta, hogy crack nélkül...anélkül el sem indul...:///
Tud valaki segíteni?
A játék egyébként tetszik, nem hasonlítgatom a Maffiához, az is tetszett, végig is nyomtam párszor...
Olíz help!!!
ha nem a clone verziod van és ugy sem sikerül ahogy a FAQban van akkor menk GC-re és keresd meg a maxi image-t, azzal is tökéletes
Sziasztok! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban...Megöltem a három maffiavezért és utána találkám van michaellal, és utána underboss leszek. Nemrég néztem meg a filmet, és ezzle a résszel fejezõdik be hogy mindenki elmegy a keresztapához (michael)...Na most utána olyan küldetést kapok hogy a családok "házát" kell szétrobbantani. Megnéztem a carreer progresst 8nemtudom minek hívják) és még a felénél se járok...Ha ezt a küldit megcsinálom utána még kapok küldetéseket? Vagy talán egy külön családot kell hogy alapítsak és át kell hogy vegyem a hatalmat? Köszike a válaszokat
igen, miért?
gondolom te is nodvd -t használsz vagy cracket ugye?
na az a baj, olvasd FAQ
na az a baj, olvasd FAQ
az irányítással kapcsolatosan vki adjon már tanácsot mert alapvetõleg tök szar az egész. invert mouse csak a horizontálist állítja át, azt is rossz irányba. meg tök idiótaság a fogdosósdi is. nem elég lett volna csak úgy szimplán mint az összes többi játékban?
egyébként graf tetszik, sztori jó, de lehet nem viszem emiatt végig. a játszhatóság nálam alapfeltétel, és az az irányítással kezdõdik.
egyébként graf tetszik, sztori jó, de lehet nem viszem emiatt végig. a játszhatóság nálam alapfeltétel, és az az irányítással kezdõdik.