The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Le kell lökni, azért hogy balesetnek látszódjon

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

thx gerbill

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Asszem ott lekell dobni a tetõrõl

amorph2004
hy
a fireworks pálya végén mit kell csinálni a rendõrkapitánnyal????
ha kinyirom akkor vége a küldetésnek
<#help><#help>

Páncélszekrény eladó, vagy kinyitásért fizetek!!! Házastársamat társasházra cserélném!!!

Most nyírtam ki M... ot, bedobtam egy dinamitot és felrobbant.<#vigyor3>
Gerbill
Ha nem bombát raksz a széfre hanem dinamitot, akkor nem kell kimenni a bankból csak arrébb kell menni. Amikor a széf elõtt állsz kiírja hogy P-plant dinamit, na akkor megnyomod a p-t arrébb mész és felrobban aztán viheted is a lét

deh NE CRACKELD, és neh kelljen még1szer elmondani

KISS FanTom
senki nem tud megoldást az invert mousera??

http://rockflash.uw.hu a honlapom

kb 5öd szörre sikerult k,imenni a bankbol h ne robbanjak ki, de a kurcva zsaruk ott votlak, és még be is lett zárva az a kurva bank, de mér lett zárva...
mostanaban nem jacvom zelle, me ideg vok

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

hiba
Nekem regebbi atim van (x800xt) de ugyan ez a hiba.
es ugyan azon driverek mint nalad

Nincs, ez akaszt ki. Most böngészem az ini-t, hátha vissza tudok venni valamit.

The FlashBack
más játékokkal nincs gond?

Nekem ATI Radeonom van 6,3as codeckpackkel directx 9.0cvel és simán fut

6.3-as, friss. Codecpack, ami be szokott zavarni, nincs. DX: 9.0c. Ezeket már próbáltam...

The FlashBack
nekem ATI Radeon kártyám van... nemrég szereztem be... minden probléma nélkül fut..
szerintem driver frissítés...

istenostora03
nekem asus-om van

18 üzenettel ezelõtt megkérdeztem: ment valakinek újabb ATI kártyával? Mégegyszer megkérdezem, mert azóta csak egymásnak estetek, és a mountolgatásról volt szó... tehát:

Miért nem megy újabb ATI kártyákkal?

Tudom, szeméályeskedni jobb, de ha valakinek van egy kis szabadideje, az válaszolhatna.

istenostora03
akkor fent van már?

The FlashBack
FAQ frissítva...
az általam feltöltött .mds is megtalálható, és egy link a gamecopyworld re...
ezennel szeretném befejezni a warezolást...
szeretnék végre a játékról cseverészni...

istenostora03
jo lenne

The FlashBack
😉
néhány nap múlva, mindenki elfogja tudni indítani... épp ezért vállaltam a házigazda jogot...
mindenki azt hiszi, hogy csak õ nem tudja elindítani, ezért nem néznek bele a faq-ba.
vagy nem tudják mi a faq...

istenostora03
nagyon köszönjük

m4t1
Nah asszem ennyi volt. Fölösleges olvasnom a fórumot, mert csak a mountolásról, meg mds-rõl, meg a kocsi kiszállásról szól. Jó játékot akinek elindul, én már lassan a végén vagyok. Jó szenvedést aki nem érti az elindítást. További szép napot nektek!

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

The FlashBack
privat ment

istenostora03
neked melyik verzio van meg?

The FlashBack
uh...
ezek szerint akkor én vagyok a rossz?
kérlek olvasd már végig ezt az oldalt, és nézd meg, hogy hány véleménnyel kapcsolatos hsz-t töröltem...

De azért ennyire lámák nh legyünk már, hoggy mini image-el akarunk installálnih<#idiota>

The FlashBack
legalábbis ÉN csak ilyeneket törlök

The FlashBack
még nincs
de ami most benne van, (.mds) azt többeknek nem sikerül bemountolni

The FlashBack
mirõl beszélsz?
fentre minden kivan írva világosan...
azt hiszem
csak olyat törlök, ami vagy a ruhacserérõl, vagy az elindításról szól

istenostora03
és már meg van cserélve?

The FlashBack
mer nem azzal kell installálni
az csak miniimage
(nevében is benne van)
mdf-et, isot, bint, keress
aminek nagy a mérete

Duddits
The FlashBack

Mi a rákot képzelsz? Azért mert te vagy itt a házigizda nem kéne törölni minden üzenetet! Leirtam a vélemény (ami igen, rossz volt) és te meg kitörlöd?! Azért álljunk már meg!

The FlashBack
ami a #3499-ben lévõ linkben szerepel, jó ha az megy a faq-ba?
mer az .mds fel van töltve, de többeknek nem sikerül bemountolni...
szal, azt mondjátok, hogy a #3499-ben lévõ cseréljen helyet a mostanival,akkor lecserélem
erõsítsetek meg😄

istenostora03
én letöltöttem a gc-röl az mds-t betöltettem a DT-val install és semmi nem akar az install bejönni

The FlashBack
😄
pedig azt onnan másoltam be😄
ezer bocs😉

Gerbill
Amúgy a saját embereidet a végtelenségig lehet püpfölni akármivel, nem lesz semmi bajuk.

Gerbill
A kórházban a nõvérkének elég kemény feje lehet, mert a baseball ütõ a harmadik ütésre szilánkokra tört. De az is lehet hogy az orvos megyengtette az ütõt😊

m4t1
Az a baj, hogy lassan minden játék topic arról szól, hogy honnan lehet leszedni, kinek mennyivel jön, hogyan lehet elindítani, honnan kell cracket szedni, és a játékról meg annyi szó van, hogy hú de jó, vagy hú de szar! Gondolkozz aztán kérdezz!
GG Emberek! 😄

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

benne van, õ az .mds file.

Radeon X800 GTO, legfrissebb driverrel nem tetszik a játéknak, fekete képernyõt ad. Aranyos, nem?

hiba
en se talaltam semmit allithatot, ma direkt ki fogom probalni egy CRT monitorral, minden bizonnyal felbontast es frissitesi frekvenciat valt, nalam alap 1280x1024x60Hz ha nem 60Hzes modba kerul akkor a tftn kiirja hogy out of sync es lebucsuzik a kep, regen volt par ilyen game a refresh rate fix segithet ha mindenfele felbontast lockolunk 60hz-re, pl de en 3 progival is probaltam de nem sikerult kijattszani. (catalyst rehfres rate lock, valami kulso progi a neve nem ugrik be, vlamit powerstrip)

Áhh Flashback, sztem az lenne a legegyszerübb ha a FAQba beraknád a mini image-et és akkor végre mindneki eltudná inditani a játékot, és a topik tényleg a játékról szólnah és nm arról, hogy hogyan kell elinditanih

istenostora03
és az mdf et vagy az mds-et

istenostora03
na ki birsz szálni az autobol

istenostora03
Nekem az mdf-et megnyitotam de nincs semmi a cd-n

Kösz a segítséget mindenkinek! nagy nehezen beindult..:-) a 3521-szerint.

CSak a GC szarakodott egy kicsit, nem hagyott belépni...de megoldottam.

Kösz még 1x.

B.
jakewyler
jah persze 2.es után bemountolod a .msd-t

zolo
Nekem nagyon bejön ez a game!!Az irányítás,vezetés szokható,a grafika is elmegy.Van benne jópár lehetõség.Pl tudtátok hogy lehet bankot rabolni??Ha valakit érdekel Little Italyban a Grand és MOtt Street sarkán van egy nagy fehér épület.A térkép nem jelzi külön jellel.

http://flickr.com/photos/zolika90/

jakewyler
Na leírok neked csak most egy tuti tippet , hogy csináld:
1.Install daemon 4.03
2.újraindít
3.Install The godfather
4.játszol
nekem így jóó és szerintem így elég sok embernek megy.

istenostora03
akkor én inkább letöltöm a clonecd-és verziot