7267

The Godfather

• Hassan B
    Nem indul a játék
    , mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
    hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendő?Használd a .mds filet, töltsd le innen(vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd leinnen
  • Gerbill
    Visszakerült a régi FAQ. Ebben nincs leírva, legalábbis én sem találtam. Na de az oldal alján van egy kereső amivel szert tehetsz a helyes válaszra.
  • Hassan B
    akadj már a törkodon olvas a fórumba kicsit és megláto
    jah..neee...mégse...ahhoz meg kéne erőltetnet a ppici szemecskédet...
  • vikings63
    Ha elárulod hogy hol van benne akkor igazat adok neked.
    Nos? Hol is van?
  • Gerbill
    Tatalgia(tátája)
    Aki nem látta a filmet és mindenféle hülyeséget(pl.:tagaglia, tagaliga stb.) ír azoknak a kedvéért leírtam.
  • Curesz
    állítsad már lemagad ember!
    nézd emg a faqot
  • Curesz
    Hát egy arc készít egy honlapot deh még nincs kész.
    nah már csak a barzinik házát kell felrobbantanom
  • zotosz
    üdv,

nem tod vki valami oldalt a gameval kapcsolatban? Szal ahol patch-ek, leírások, stb. vannak?
  • Mojlepque
    ahham, ok thx!
  • Hassan B
    valóban, de ez a game inkább többet igényel mint ami kint van...
  • Mojlepque
    hát én is néztem gépigényt, és valóban P4, meg jobb proci kéne, meg ilyensmi, ha a gépigény szerint indulunk el, csak azért kérdem, mert manapság is vannak olyanok, hogy kiírnak nagy cuccokat, és gagyi gépen is simán megy néhány game
  • kirol
    HM?
  • Hassan B
    a videocard-od rendben van...de a többi nem biztos....asszem 512mb memória kell...meg p4...
  • Mojlepque
    ez a game szerintetek menne egy ilyen gépen: Pentium 3, 1,3GHz, Ati Radeon 9600 Pro 256 MB???
  • Hassan B
    nem...don of NYC akkor lehetsz a ha 100%-osan végigviszed a game-et...minden ház a tiéd, stb.
  • ricsimaster
    a tagaliga
  • ricsimaster
    Don of ny úgy lehetsz ha a megcsináltad azt a küldit amikor lekell ,,bomázni''
    a négy rivális családot én itt tartok még 1 család kell:-P
  • dienesoft
    na reméljük nem leszel spoiler tag
  • Gbr
    OLVASS VISSZA!
  • Curesz
    sztem nézd meg a filmet
  • pistvanka
    jó lenne valami magyarítás a játékhoz, mert elég szegényes a nyelvtudásom, de mégis szeretném tudni miről szól pontosan a sztori és mit kell csinálni a küldetésekben, szal ha tud valaki magyar feliratot akkor mindenképpen írjon.
  • Gerbill
    Ahoz Hony don of NY legyél meg kell szerezni a filmtekercseket, fel kell robbantani az összes széfet, meg ilyesmik. ha 100%osan végigvitted akkor leszel Don of NY
  • RaZeR
    Ha azt irja h meghaltek az tré.Ha van előző mentésed ahol még élnek akkor próbáld meg azt.kinyírtad a csávót akivel beszélni kell.Énis így jártam, de azóta már megvan minden tulajdon, minden családot hazavágtam, de mégse vagyok DON OF NY.
  • RaZeR
    Ha valaki tudja mi az az "Execution Styles" at lécci írja le, meg hogy mit kell vele csinálni.Ahol a filmtekercsek stat- ja van, ott van ez is.THX
  • Curesz
    Nemtom, nekem midnig ugyanolyan a védelmük, hiába foglaltam el az összes warhouse-ukat...
    #4315 Akkor lesz belőled az, ha te írányítod majd New York összes területét...vagyis felrobbantod a családok compundját
  • zotosz
    üdv,

Elakatdat a gameban. 46os szinten vagyok, meg van az összes bolt 1 kivételével, de ott azt írja h meghaltak (gondolom a tulaj...), és a tattagia család kivételével már mind kampec. És nagyon nem tom h most mit kell csinálni. Van vmi piros pont a térképen, de oda megyek és nem történik semmi.

VKI PLS HELP!!!!!!
  • RaZeR
    Felkell szedni az összes cuccot mi?
  • RaZeR
    Hogy lesz belőlem DON OF NY???
  • Mr Spock
    Na de épp az, hogy párhuzamosan akarok haladni (meg haladok is). Tehát egy-egy küldetés között 4-5 néha 10 üzlet elfoglalása. Tehát elég sokat lövöldözök. De rájöttem: nem kellett volna megvenni a 2es tommyt csak a 2es magnumot esetleg rögtöm a hármast. A magnum a kedvencem.
    Egyébként a warehouse-ok védelme is gyengül, minnél kevsebb racketjük meg üzletük van? Meg ugye a compound-oké is.
  • Curesz
    juj ezt most fejezzük beh.--- >FAQ
  • Hassan B
    akkor pedig addig próbáj meg oda nem menni ahol kifagy, aztán bírd ki vhogy
  • Bucser
    MIvel komplett gépet veszek újjonan nem hiszem, hogy brámit cserélek ebben az öreg csatalóban:D (már kábé 3-4 éves)
  • dienesoft
    van egy újabb bejelentésem: MX szériával működik a játék!! legalább is a 4-essel tutibiztosan megy! Saját szemem láttára nyomták geforce 4 mx 440-el a gamet, midnenféle buherálgatás nélkül...
  • kirol
    Tudom, de én arra gondolok, amikor én támadom meg a telephelyüket.
  • Hassan B
    elárulok egy titkot...először vidd a küldiket aztán vásárojj...én a családok házának felrobbantása előtt vettem 450.000$-os shotgun-t, de megérte mer egy lövés azt
  • Hassan B
    Ati 9500 pro az nem valami jó hozzá,de nem biztos ho az a baj....
    nekem is az volt és nem volt valami jó
    ha teheted vegyél egy x700-ast v. egy x900-ast
  • Mr Spock
    Én nem tudom mit panaszkodtok, hogy mire kell a pénz? Nekem kevés is, amit adnak.
    Most így kéne 1100000$ a három fő fegyver 3 upgrade-jához. MIvel gyűjtöm Safehouset nem is veszek. Mondjuk szerintem az akkori $ értékét nem siekrült belőniük.
  • KisPaksi
    emberek a FAQ-ban csak .mds filet találtam ott annál hogy ha nem indul a game! A másik link lenne atz .mdf?? Mert vmi GameCopyWorld oldal jön be!!!
  • kalvin_imarow
    másold az iso vagy a bin fájl mellé (amit letöltöttél) az mds-t és azt mountold be a daemon-ba!!
  • Bucser
    NEm tudom jött e már valakinek elő. amikor new Jersey-ben vagyok a safehousban a game elszáll. vagyis a VPU recoverer beindul egy ilyen magyarázattal "A Videókártya nem válaszol a driverből érkezett utasításokra ezért a VPU recover resertelte a beállításokat és újraindítja a rendszert. Innen se előre se hátra nem segít. a game kiakad. általában akkor történik ha a Safehousban gyorsan körbefordítom a kamerát ahogy lejövök a lépcsőn. A textúrák jerseyben ugrálnak mindenhol máshol rendesen működik. JA verzió CloneDVD

Ati 9500Pro-m van 1,5-ös PIV 512 rammal. Eddig semmi bajom nem volt és más körzetekben sem fordul elő.

Valakinek ötlet?