7267
The Godfather
-
#4389 Teljesen igazad van!!!!!A hangulata nagyon király,nekem bejön a game
-
#4388 Milyen küldetés lemez vagy mi bajod??????? -
Vlala #4387 Könyörgöm, azért egy szimulátorhoz ne hasonlítgassuk már! Mikor lesz az NFS sorozatban olyan élményed, hogy ha valaki elédmászik, akkor kiránthatod az autójából és jól elgyepálhatod?
(ebben a játékban nemz autózás a lényeg :) ) -
#4386 Az irányitás nekem kurva könnyü az autokon meg nekem vannak golyónyomok!!!!
Tehát nálam 96% -
#4385 -
#4384 ahhoz kéne egy küldetés lemez -
#4383 -
#4382 az irányítás felér egy kib@szással
az nfs3ba komojjabban néztek kia járgányok... (8 éves gém!!!)
de a 7n ha lessz idöm kicsit jáccok vele, csak lehet benne valami, ha ennyi hozzászólást megért -
#4381 De mindenki jácott vele -
#4380 mi van veletek, itt senki se jáccot a MAFIA-val???!!! -
#4379 Sorry valamiért 2* ment -
#4378 kicsit jobb mint az aláírásomba -
#4376 Neked nem tom milyen géped van de nekem teccik a grafikája!!!! -
#4374 tipikus ijjés dolog, valamiröl megint sikerült lehúzni pár $-t -
#4373 nekem DT4.03 -al nem kell elrejtenem a maxiimage -et
de ha jol emlékszem sd4hider kell hozzá ha nem megy -
jew #4372 Hello! A virtuális meghajtót mivel rejtettétek el? Mert nekem ez miatt nem indul el. -
#4371 Olyat láttam hogy egy teher auto átmant egy másik kicsi fölött ami belesüllyedt a földbe szóval a grafikában csak az arcok a jók...
:-D -
Curesz #4370 jó...köszönjük a véleményed -
#4369 szerintem akik cheatelnek,azok egyenlőek az óvódában található kisgyerekek szellemi képességeivel, kőrözöttes kenyérrel a kezükben rohangálnak és mondják, hogy:
-Piijúúú, nekem van varázspáncélom ami kikerül minden lövést,és örök rakétám is van, és te te most meghalsz,pityiúúú-pittyiúúú-bawaaanGGh...
Na csak ennyi...igazából én csak röhögök ezeken a szánalmas embereken...na de az már más mikor végigviszel egy játékot és csak azutánkipróbálod a cheateket, de akkor se túl komoly játék céljából...ez csak egy szubjektív vélemény, valakinek tetszeni fog,valakinek nem... -
#4368 hát ez a grafika egy vicc -
#4367 Ja tényleg, de egyre több fegyvered van ahogy haladsz előre, mert az elsőtöl elszeded a pisztolyt aztán mindig egyre jobb fegyverek lesznek. Elvből nem játszok kóddal, csak hát már elég rég csináltam azt a küldetést. -
#4366 akkor te kóddal jáccol, mert a kórházban elveszik a fegyvereid és csak egy 9mm-es pistolt tucc szerezni... -
#4365 A kórházban miért nem volt fegyvered? Nekem volt egy csomó. Ez nem olyan mint a mafia, itt annyi fegyvert veszel amennyire pénzed van, és a küldetéseknél is szabadon használható akármelyik fegyver -
Neoncsoves #4364 Szerintem könnyű game... Csak ott kiakadtam amikor a korházos rész vagy 5ödszörre nem sikerült... Már azon goondolkodtam letöröljem-e... Hát ma uninstalláltam... Szép a graf jó a story... Teccik de nem teljesen az én mufajom (marmint ez a korhazban verekedos fegyveres ellen puszta kézzel) -
#4363 És így mostmár a The Godfather topic a tizedik a legnépszerűbb fórumok listáján -
#4362 Ez így nem jó...mindenkit elküldtünk a pi**ába a hülye kérdéseivel most meg nincs téma... -
#4361 Hát van ez így. :D -
Akey #4360 A fonetikusod jó, de te se tudod helyesen leírni. Tattaglia!!! Így ni! Tehét a gl-t mondják lj-nek. Most remélem rendet raktam a fejekben. -
#4359 Fuck You, akarom mondani FAQ:D -
FiReBoY #4358 Huhh... -
Dave9214 #4356 cseréljé alaplapot :d
-
SamS #4355 nekem vmiért akad :S
2200+ AMD
1 giga ram
és club 3d 6600 gt-vel :(
nem tudja vki mit kellene levenni vagy felvenni ? esetleg egy win resintal ? :D
-
#4354 Szép új keresztapás logóm van.:) -
#4353 jaj, de idegesít a TORRNET... -
#4352 az eredeti faq van fennt csak visszatettem az eredeti css-t amiben nem volt benne a fehér csík....
-
Curesz #4351 deh előbb nézzél körbe aztán kérdezz!!
Amugy Tattaglia -
#4350 Egyébként konkrétan veled nincs baja senkinek...(nehogy azt hidd) Csak elegünk van a sok -ból...mindenki ezt kérdezi, ahelyett hogy figyelmesen végigböngészné a FAQ-t... -
#4349 Köszönöm a segítséget! -
#4348 Hát vagy mégis:) -
#4347 ittwan, ezt az újból szedtem...