The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Az utcán levõ dobozos kamionokat mikor lehet majd elkötni??Vag yle lehet majd egyáltalán??
http://flickr.com/photos/zolika90/
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Köszi!
Egyébként hogy lököm le? odaviszem a széléhez és szpész?
Üdv!😊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Plz valaki segítsen már, mert elakadtam... tom, lámer vagyok!😄
Na szal...
Van az, mikor a tüzijátékkor felmegyek lifttel a tetõre, ott van az a zsernyák, futkorászik elõlem... lelõni nem tudom, mert missön féld, de mást meg nem csinál, ha beszélek vele, akkor is csak fákjúzik... a dobozokat szétlõttem, kiszedtem a kesst, de ezután mit kell csinálnom? Térdenlõttem a rendõrt, beszéltem vele, de semmi... a lift meg bezárva... ez valami bug, vagy csak nem értem a missön lényegét?:S
Thx elõre is!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
[
OK mates i fix it! You must run regedit, then in HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings edit the sizeX and sizeY keys. Change it too 1024 in sizeX and 768 in sizeY. It's workong in 100%. Enjoy the game and REMEMBER : EA Games S U C K S HARD!!!!!111
tenyleg ilyen amatorre kezd valni az nagy ea ?
ilyen baromsagokat irtak hogy szed le a cdiro programot
meg ne fusson virusirto a hatterben hat ezek miylen megoldasok mar?
ok se tudjak hogy mitol van ez remek 😞
Bedobtam egy dinamitot, aztán kifutottam a szobából, mikor visszajöttem a nõvér már a ládában volt😊
most megneztem crt-n es szetkurja a kepet telejsen nem latni semit rajta normalisan
mindjárt megnézem énis még1x, de nem találom...
ki tud nekem segíteni? Kéne egy magar nyelvû végigjátszás vagy valami.