7267

The Godfather

• buldozer99
    Teljesen igazad van!!!!!A hangulata nagyon király,nekem bejön a game
  • buldozer99
    Milyen küldetés lemez vagy mi bajod???????
  • Vlala #4387
    Könyörgöm, azért egy szimulátorhoz ne hasonlítgassuk már! Mikor lesz az NFS sorozatban olyan élményed, hogy ha valaki elédmászik, akkor kiránthatod az autójából és jól elgyepálhatod?

(ebben a játékban nemz autózás a lényeg :) )
  • buldozer99
    Az irányitás nekem kurva könnyü az autokon meg nekem vannak golyónyomok!!!!
    Tehát nálam 96%
  • ChevyG work
  • ChevyG work
    ahhoz kéne egy küldetés lemez
  • buldozer99
  • ChevyG work
    az irányítás felér egy kib@szással

az nfs3ba komojjabban néztek kia járgányok... (8 éves gém!!!)

de a 7n ha lessz idöm kicsit jáccok vele, csak lehet benne valami, ha ennyi hozzászólást megért
  • buldozer99
    De mindenki jácott vele
  • ChevyG work
    mi van veletek, itt senki se jáccot a MAFIA-val???!!!
  • buldozer99
    Sorry valamiért 2* ment
  • ChevyG work
    kicsit jobb mint az aláírásomba
  • buldozer99
    Neked nem tom milyen géped van de nekem teccik a grafikája!!!!
  • ChevyG work
    tipikus ijjés dolog, valamiröl megint sikerült lehúzni pár $-t
  • Hyder
    nekem DT4.03 -al nem kell elrejtenem a maxiimage -et

de ha jol emlékszem sd4hider kell hozzá ha nem megy
  • jew
    Hello! A virtuális meghajtót mivel rejtettétek el? Mert nekem ez miatt nem indul el.
  • kisfigi
    Olyat láttam hogy egy teher auto átmant egy másik kicsi fölött ami belesüllyedt a földbe szóval a grafikában csak az arcok a jók...
    :-D
  • Curesz
    jó...köszönjük a véleményed
  • dienesoft
    szerintem akik cheatelnek,azok egyenlőek az óvódában található kisgyerekek szellemi képességeivel, kőrözöttes kenyérrel a kezükben rohangálnak és mondják, hogy:
    -Piijúúú, nekem van varázspáncélom ami kikerül minden lövést,és örök rakétám is van, és te te most meghalsz,pityiúúú-pittyiúúú-bawaaanGGh...

Na csak ennyi...igazából én csak röhögök ezeken a szánalmas embereken...na de az már más mikor végigviszel egy játékot és csak azutánkipróbálod a cheateket, de akkor se túl komoly játék céljából...ez csak egy szubjektív vélemény, valakinek tetszeni fog,valakinek nem...
  • ChevyG #4368
    hát ez a grafika egy vicc
  • Gerbill
    Ja tényleg, de egyre több fegyvered van ahogy haladsz előre, mert az elsőtöl elszeded a pisztolyt aztán mindig egyre jobb fegyverek lesznek. Elvből nem játszok kóddal, csak hát már elég rég csináltam azt a küldetést.
  • Hassan B
    akkor te kóddal jáccol, mert a kórházban elveszik a fegyvereid és csak egy 9mm-es pistolt tucc szerezni...
  • Gerbill
    A kórházban miért nem volt fegyvered? Nekem volt egy csomó. Ez nem olyan mint a mafia, itt annyi fegyvert veszel amennyire pénzed van, és a küldetéseknél is szabadon használható akármelyik fegyver
  • Neoncsoves
    Szerintem könnyű game... Csak ott kiakadtam amikor a korházos rész vagy 5ödszörre nem sikerült... Már azon goondolkodtam letöröljem-e... Hát ma uninstalláltam... Szép a graf jó a story... Teccik de nem teljesen az én mufajom (marmint ez a korhazban verekedos fegyveres ellen puszta kézzel)
  • Gerbill
    És így mostmár a The Godfather topic a tizedik a legnépszerűbb fórumok listáján
  • Hassan B
    Ez így nem jó...mindenkit elküldtünk a pi**ába a hülye kérdéseivel most meg nincs téma...
  • Gerbill
    Hát van ez így. :D
  • Akey
    A fonetikusod jó, de te se tudod helyesen leírni. Tattaglia!!! Így ni! Tehét a gl-t mondják lj-nek. Most remélem rendet raktam a fejekben.
  • Gerbill
    Fuck You, akarom mondani FAQ:D
  • FiReBoY
    Huhh...
  • Dave9214
    cseréljé alaplapot :d
  • SamS
    nekem vmiért akad :S
    2200+ AMD
    1 giga ram
    és club 3d 6600 gt-vel :(
    nem tudja vki mit kellene levenni vagy felvenni ? esetleg egy win resintal ? :D
  • Gerbill
    Szép új keresztapás logóm van.:)
  • dienesoft
    jaj, de idegesít a TORRNET...
  • The FlashBack
    az eredeti faq van fennt csak visszatettem az eredeti css-t amiben nem volt benne a fehér csík....
  • Curesz
    deh előbb nézzél körbe aztán kérdezz!!
    Amugy Tattaglia
  • Hassan B
    Egyébként konkrétan veled nincs baja senkinek...(nehogy azt hidd) Csak elegünk van a sok -ból...mindenki ezt kérdezi, ahelyett hogy figyelmesen végigböngészné a FAQ-t...
  • vikings63
    Köszönöm a segítséget!
  • Gerbill
    Hát vagy mégis:)
  • Hassan B
    ittwan, ezt az újból szedtem...