The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
van egy kérdésem mióta megkapom a Don címet nem mutatja hogy hovA menjek a térképen nem jelzi hogy hol van.mi lehet a baJ vagy ez hiba vagy nállatok is ilyen?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
KÖszi a válaszokat elõre is. Üdv
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
-muszáj-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
to regain control of Little Italy.lécci segítsetek!!!
.
Ez az irányítás idegrendszeri zavarokat fog nálam okozni 😊)
Valahogy nem természetes az, hogy ha jobbra mozgatom az egeret balra fordulok és fordítva. Célzásnál meg ideggörcsöt kapok😊 Ha már volt szó róla akkor bocsi, nem sokat olvastam vissza.
-muszáj-
Ne crackeld, és úgy próbáld meg. Ez is le van írva a FAQ-ban
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Videodriverbõl ajánlott a legfrissebbet beszerezni, nem tudom, hogy a 78.01-nél van-e újabb, ati kártyám van.
Nem hallok alatta zenet sajna.K-lite codec packom van de mar kb 8 honapos.Nem tudom mi lehet a baja.Szerinted videokartyadriver lehet?
Lenne egy kerdesem.Mar vegigolvastam a FAQ-t meg legalabb 3 oldalt visszaolvastam de nem talaltam meg a gondomra a megoldast.Szoval.Megvan a jatek amihez van crackem is.(Ja mdf a kiterjesztese a fajlnak)Feltelepitem crackelem es elinditom de nem indul mert fekete kepernyo van es semmi mas.A Registryben atirtam a felbontast is de ugy sem jo.(1024*768)Ugyanaz tortenik.Ja a gepem P4 2800Mhz 512 Mb ram Geeforce 6600GT.A 6600GT-hez 78.01 es nvidia detonatort hasznalok.
Elore is koszi
Valaki segithetne nagyon megkoszonnem.
már elnézést
tudod mijen szar midnen nap 30ilyen hsz-t törölni???
nem
akkor ne írd
Kösz
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hello
elakadtam a játékban ott amikor kinyírom a 4 családot és megkapom a DON címet
és utánna nem tom mit kell csinálni.Lécci segítsetek!
][ ВАЗ ][
Kisebb problémám akadt a játék indításával, mielõtt FAQ-val jönnétek elolvastam, de nem igazán segített. Nekem az iso-s crackes verzióm van, nem crackelve töltöttem hozzá 1 MI-GTG.mdf nevû fileocskát ami kitömörítve 2.2gb (ez volt az 1elten ami használható). Mountoltam Demonnal (4.0;4.03) Alcohollal próbáltam sd4hidot cureromot, kompatibilitást állítottam de sehun sári. Ha csak szimplán elindítom mind1 mit mountolok (iso;mdf) : "emulation software detected..." ha használom hidot : "Please insert the correct DVD-rom". Röviden ennyi. Ha vki tud vami értelmeset mondani FAQ-n kívül azt megköszönném.