The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
ja, csak ugy, hogy égigvitted alig van $

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Tatyla
miután megvédtem a mentöautot a hidon mi a feladat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sziasztok! annyit akarok megtudni hogy sok küldi van a játékban? bár én csaka 2. szinten vagyok de a missions-nál azt írja hogy 47%! ezek szerint már nemsok van hátra???
Valószínûleg a Don of NYC kinevezéshez még kell néhány gyûjtögetés, páncélszekrények, üzletek, safehouse-ok, esetleg kivégzési módok.

hello
van egy kérdésem mióta megkapom a Don címet nem mutatja hogy hovA menjek a térképen nem jelzi hogy hol van.mi lehet a baJ vagy ez hiba vagy nállatok is ilyen?

én igen, bár még lehet a városban szenvedni 😊

cicai
Ti végigvittétek már?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sziasztok! annyit akarok megtudni hogy sok küldi van a játékban? bár én csaka 2. szinten vagyok de a missions-nál azt írja hogy 47%! ezek szerint már nemsok van hátra???<#guluszem1>
Nagyon állat! Nekem nagyon tetszik! Még csak a 8-as levelnél járok, de már most baróóóóóóó!
Hali, abba kéne nekem segíteni, hogy egy családnál felmegy az a piros csík(sok emberjüket megöltem és gondolom pikkelnek rám😄), és akkor elindük egy óra visszafelé, na és akkor mit kell csínálni azzal a családdal? Van magyarítás hozzá?
KÖszi a válaszokat elõre is. Üdv

most már megnéztem a faq-ban (te hülye vagyok) nem kell mondani
Sadist
Köszi!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mr Spock
Safehouse-nál van. Némelyikkben baseball üt, némelyikben csõ. ÁLtalában az olcsó kategóriás sefahouseknnál (pl amilyenben kezdesz is) hátal a sikátor résznél, ahol a kocsi áll, ott van oldalt.

-muszáj-

sajna lövésem sincs!!!!!!!! bocsi!!!!<#wilting>
Semmit se ír ki, kétszer körbefordul a homokóra és ennyi!
Sadist
Nem kell ordibálni. Odamész a sárga pöttyhöz, kapsz egy célpontot és azt kell eltenned láb alól. Ha a megadott feltétel szerint nyírod ki (pl. fejlövés, puszta kézzel, dobd le egy hídról, gyújtsd föl stb.), akkor plusz pénzt és respectet is kapsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mit írki ki miután másodszorra indítod el??????
KÖSSZ A SEGITSÉGET DE MIKOR MEGCSINÁLOM UTÁNNA CSAK AZ A KÜLDETÉS VAN HOGY:Get a Hit Contract és egy sárga kör na itt mit kell csinálni.kössz

HELP!!! #4919
Sadist
Ott van a Corleone villától pontosan északra. Kimész a villától a nagy keresztezõdésig, onnan meg tovább észak felé, amíg egy hatalmas parkolóhoz nem érsz. Térképen egy bazinagy szürke/fekete négyzet.

A térkép oldalán mutat egy kis legördülõ menüt, Points of Interest felirattal. Azt átváltod Tattaglia-ra (asszem az õ kezükben van), és megkeresed Little Italy-ban a Verona warehouse-t, odamész, és átveszed, nem fogják könnyen adni, de megoldható, használj sok fedezéket.

nem lesz ott a kék célpont most akkor mit csináljak?

de nem mutatja a cálpontot

megnézed a térképet, rajta lesz a célpont.

itt mit kell csinálni mert nem mutatja hova menjek:Take down Verona warehouse
to regain control of Little Italy.lécci segítsetek!!!

The FlashBack
ma nincs olyan rossz kedvem mint akkor amikor #4339-et írtam..😛

The FlashBack
ha crackelsz olyan mellékhatások is keletkeznek mint nálad + nem tudsz kiszállni az autóból..
.

Sadist
#4924?

ROTI
Köszi, megpróbálom.

Ez az, amire a topicgazda harap. 😊 Valószínûleg felcrackelted a régi crackkel, na azt nem szabad, inkább szedd le a maxiimaget, mountold be, és azzal futtasd a gamet az EREDETI .exe-vel.

ROTI
Sziasztok! Érdekelne, hogy csak nálam nem lehet átállítani az egeret invers-re?
Ez az irányítás idegrendszeri zavarokat fog nálam okozni 😊)
Valahogy nem természetes az, hogy ha jobbra mozgatom az egeret balra fordulok és fordítva. Célzásnál meg ideggörcsöt kapok😊 Ha már volt szó róla akkor bocsi, nem sokat olvastam vissza.

Mr Spock
A safedisk elindítása után zárj be minden féle filemanager-t 8total commander sajátgép, egyéb). Mert különben nem tudja elrajteni!

-muszáj-

Gerbill
Laca1985!
Ne crackeld, és úgy próbáld meg. Ez is le van írva a FAQ-ban

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Aha ertelek.Leszedtem a codec pack legfrissebb verziojat.Megnezem a drivert is.Azert koszi a segitseget!
Az a nagyobb baj, ha nem hallod alatta a zenét, ez azt jelentio, hogy esze ágában sem volt elindulni. Lehet, hogy az intronak kavar be a codecpack, elsõ körben megpróbálnám anélkül.
Videodriverbõl ajánlott a legfrissebbet beszerezni, nem tudom, hogy a 78.01-nél van-e újabb, ati kártyám van.

Szia!

Nem hallok alatta zenet sajna.K-lite codec packom van de mar kb 8 honapos.Nem tudom mi lehet a baja.Szerinted videokartyadriver lehet?
Nem csak kiírta, megvetted a második szintû magnumot. Nézd a térképet, keress rajta egy magnum-formát három csillaggal, ott árulja a feketepiacos a 3. szintû revcolvert. (Az összes többi fegyverrel ugyanez a helyzet, fegyver-ikon csillag nélkül - lõszer, két csillag- lvl.2, három csillag - lvl.3. Bár elég drágán mérik, megéri, a 3. szintû shotgun már tízes tárral rendelkezik és igazi tömegpusztító.

Hello az a kérdésem, hogy egy idõ után a magnumomhoz kiírta hogy externed (lvl2). Ezt hogy lehet tovább fejleszteni?
Annak a vasnak bírnia kellene az 1024x768-at... Zenét hallasz alatta? Lehet, hogy butaság, de próbáld ki 800x600-ban, ha úgy is fekete a kép, akkor valami más, pl. codecpack vagy ilyesmi lesz a gond.

Hali!

Lenne egy kerdesem.Mar vegigolvastam a FAQ-t meg legalabb 3 oldalt visszaolvastam de nem talaltam meg a gondomra a megoldast.Szoval.Megvan a jatek amihez van crackem is.(Ja mdf a kiterjesztese a fajlnak)Feltelepitem crackelem es elinditom de nem indul mert fekete kepernyo van es semmi mas.A Registryben atirtam a felbontast is de ugy sem jo.(1024*768)Ugyanaz tortenik.Ja a gepem P4 2800Mhz 512 Mb ram Geeforce 6600GT.A 6600GT-hez 78.01 es nvidia detonatort hasznalok.
Elore is koszi
Valaki segithetne nagyon megkoszonnem.
The FlashBack
még egyszer bemered írni, megkereslek, és úgy megverlek, hogy ottmaradsz..
már elnézést
tudod mijen szar midnen nap 30ilyen hsz-t törölni???
nem
akkor ne írd
Kösz

Bucser
Ha használod a cracket ne használd.. egyébként meg véletlenül se olvasd el a FAQ-ot... csak böhöm nagy betûkkel van kiírva...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hello
elakadtam a játékban ott amikor kinyírom a 4 családot és megkapom a DON címet
és utánna nem tom mit kell csinálni.Lécci segítsetek!

hello mindenkinek lehet hogy primitiv kérdés de én még csak most keztem el tolni a gamet de nem tudok ki szállni az autobol beszállni a space-el kell at megy de ki azt se hogyan se akarodzik segitenétek?? köszi

bocsi de a faq-ot néztem meg elöször és ott benne sincs

Mint írtam azzal is próbálkoztam de semmi. Mûködni valószínû mûködik mert emulation software dedected helyett please insert the correct dvd romot ír, na de most akkor mi a ..szomat tegyek be neki mert az ison és a 2gb-os imagen kívül nincs más.
Hassan B
Van rá egy egyszerû megoldás... le kell atölteni a Safe Disk 4 Hide-ot, és már mûxik is

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Magyarositás várható a játékhoz?
Hi!
Kisebb problémám akadt a játék indításával, mielõtt FAQ-val jönnétek elolvastam, de nem igazán segített. Nekem az iso-s crackes verzióm van, nem crackelve töltöttem hozzá 1 MI-GTG.mdf nevû fileocskát ami kitömörítve 2.2gb (ez volt az 1elten ami használható). Mountoltam Demonnal (4.0;4.03) Alcohollal próbáltam sd4hidot cureromot, kompatibilitást állítottam de sehun sári. Ha csak szimplán elindítom mind1 mit mountolok (iso;mdf) : "emulation software detected..." ha használom hidot : "Please insert the correct DVD-rom". Röviden ennyi. Ha vki tud vami értelmeset mondani FAQ-n kívül azt megköszönném.
Hassan B
Olvasd el a FAQ-t le <#lama>!!!!!!!!!!!!!!!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][