The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Ki mondta hogy csak dícsérni lehet. Ha régebb óta olvasnád a topikot tudnád hogy miéert mondtam ezt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nem értelek, megköszöntük a véleményedet, erre jösz a "mivan, csak dícsérni lehet?" szöveggel. Senki nem mondta, hogy csak dícsérni lehet... bár nekem tetszett, majd újra is fogom játszani, mert szerintem (!) Q jó hangulata van...

<#eljen>

Nagyon szívesen szerinted csak dícsérni lehet vagy milyen topic ez barátom?Nincs odaírva hogy The Godfather dícsérõ topic.Én nem udo milyen stílus ez itt, hogy csak pozitívumokat lehet a játékra mondani.Miért baj au neked ha valakinek nem tetszik, és megmondja.Szégyenetlen
Mafia,Gta(összes része),True Crime NY,Getaway,Getaway Black Monday,24 meg még ami kifog jönni ilyen stílus az mind alázni fogja.
elõször is nézd meg a FAQ-t (banner) és ha nem találtál benne választ, akkor kérdezz újra
mert ez így elég tág, hogy "nem indul..."

Pl?

jedimarsi
Kössz a segítséget!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

EmIn3m02
ezt bármi alázza

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Sziasztok! Legyenszíves valaki és írja meg nekem hogy tudom elindítani a játékot(kell hozzá crack?) küldjétek el Légyszi!: [email protected]
ez is egy vélemény.

Gerbill
Értelmes hozzászólásodat köszönjük

Hát ez a game nem jön be.A true crime new york city alázza oda vissza.
CaviaR
elõször kinyírsz mindenkit, lemész a pincébe, lerakod a bombát és rohansz ki ahogy bírsz.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

jedimarsi
Kérlek segytsetek ott tarok hogy a négy család fõ bázisát kell elfoglalni!Mit kell ot csinálni felékell robantani vagy csak elfoglalni?

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

elég 1x leírni ha valaki tud, segít

Sadist
Megfogod a bombát két marokra, és elkezded verni vele az épület tartópilléreit, amíg össze nem omlik.
Szerinted egy bombával hogy lehet egy épületet felrobbantani? Bedobod és elfutsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

igen de hogy??
Sadist
Bombával.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hogy lehet felrobbantani az ellenséges épületeket????????
Sadist
Képet.

reménytelen
És mit torzít?
Sadist
Torzítás effekt.

reménytelen
Valaki megmondaná nekem, mi az a distortion effect? (Opciói on/off)
OFF:nekem 8 csak könnyebben megismerlek, mint törzsfórumozót😄[/apró]

Off: visszategyem?[/off]

OFF:
Hova lett a logod?😄D

Elolvastam, és nem támadó szándékkal írtam.

Megoldódott. Kihajtottam a Corleone birtokhoz és kaptam új küldetést.
Én nagyrészt a mellék küldetésekkel és a boltok elfoglalásával kezdtem. Már enyém minden. Most vágtam be Bruno gyereket a kazánba, de nincs új küldetés. Se ember, akivel beszélhetnék, se telefon, semmi. Ez valami bug lehet? Milyen küldetésnek kellene most következni?
maffioso
sajnos de nem kell mindenen vitázni ez van ezt nem kell szeretni<#nyes>

\"If in doubt, flat out!\"

Drágák jogdíjak. Ez van.

nyugi, valamilyen szintem mind2tõtöknek igaza van...

maffioso
és 12 hejet lehetne 5 is egy norma játék nem tom mért kell igy lehuzni a vásárlokat

maffioso
nem egészen....oda irtam aztis hogy akármennyibe is tellik a munka de ha jo a végeredmény akkor adhatnák olcson is kevesebb haszonnal DE HASZONNAL és igen tanultam programozást msot az téged ne érdekejjen mer engemsem az érdekel hogy mennyi idõ megcsinõálni egy gammát.És nem a bûnözésre irtam hanem arra hogy sokan warezelnek de ezzel azt akartam irni hogy leheten sokkal másképp v-lara te meg legközelebb olvasdd el jobban a hozzászolásomat mielõtt kommentállsz

vagy a faqt... benne vanik.

najó, most utoljára:
leszedfed az mds-t és az mdf mellé másolod.

Utána az mds-t mountolod, és már játszhatsz is...

Az SG alapból nem warezos fajta...

Gerbill
Hát azért ne úgy képzeld el hogy nyomtatópatronnal nyomtatják a cd matrcákat, te otthon lehet hogy úgy csinálod de a gyárakban nem és a borítót sem úgy csinálják hogy leülnek ilyen kis gépekhez és elkezdik nyomtatni a borítókat, valószínûleg nyomdákkal csináltatják. A gyufa azért olyan olcsó mert azon nincs semmi munka, egy gép mintára faragja és bemártja a végét, tehát ehhez elég egy gépsor ami hossszútávon olcsó mert csak energiát és alapanyagot fogyaszt.

Magnumrolcsi
" csak a türelmesebb emberkék válaszoljanak!"
Itt már nincsenek olyanok. 😊

Lent lévõ keresõt kérdezd. ;DD

Bocs, ha volt már: atóból nem tok kiszállni. Fenti link tanácsára leszedtem egy ccd-tgf nevû mds fájt, aszongya használjam, de hogyan? Tényleg bocs azoktól, akik unják ezt kérdést, csak a türelmesebb emberkék válaszoljanak! :-)
1000 thx!
Pénzért kapsz játékot. Mit tudod te, hogy õk mire költik a te pénzedet. Nem is érdekel.

Hopp, ez kicsit lemaradt.

maffioso szerintem a cd kiírására gondolt. Valóban nem a cd árát veszed meg, hanem a jogdíjat, hogy használhatod azt a médiát. És itt jön a csavar. Ha már egyszer kifizetted a jogdíjat -ergo megvetted a lemezt-, nem, ismétlem NEM tilthatja egy törvény sem, hogy végtelen számú másolatot készíts róla. Hogy miért? A pénzedért azt fizetted ki, hogy örök idõkig használd a médiát annyiszor és ott ahol csak akarod. Megjegyzem ez csak a magánszférára vonatkozik. Mert ha netalán szétrobban a vinyódban a cd, akkor ott a másolat, hiszen te már fizettél egyszer. Miért kellene fizetni mindíg mikor tönkremegy a cd. Gyakorlatilag ezért nincsenek megfogva a fizetõs warez oldalak.

Sadist
"egy játékot megirni nem tellik semmibe"

Tanultál programozást, vagy csak beszélsz a vak világba?

Nem egészen, bár ezért lettem közellenség két éve.
Te nem a CD árát fizeted ki, hanem a játékét, ami a feljesztõk szellemi tulajdona. Õk azért, hogy ez a program egyáltalán létezzen, hosszú órákat görnyedtek a gép elõtt, néha nehéz, néha hosszadalmas és unalmas, néha pepecselõs munka, a programozás már csak ilyen... (Arra most ne térjünk ki, hogy a kiadó mennyit szakít...)
Amit Te írtál, az kb. olyan, mint a vászon áráért megvenni egy Picassot vagy Munkácsyt.

És ezt igazán nem itt kellene megbeszélni, hiába szól bûnözésrõl a Godfather...

maffioso
mármint uj nyomtatót patron meg nemdrága

maffioso
én megvenném......ha megengedhetném magamnak.Csak az a legnagyobb lopás az egészben hogy egy játékot megirni nem tellik semmibe mert emgvettékmár a progit.Akkor kiirni egy cdre mongyuk ha nemis beszerzési áronn esznek cd-t akkoris lemez van 50ftér is meg 40ér is de ez meginnemlényeg eddig 40ft lenne a gém.Akkor ha rányomtatnak egy boritót akkor az legyen hatalmas összeg egy nyomtatásnak 500ft.Ha lézeressel csinájják akkor szines nyomtato kb 500e és ha 1000ret valoszinû lehet vele nyomin akár ha kifogy a patron még uajt is lehetne venni.Jo akkor 540 ft plusz tok 600ft.És ebbõl is visszajönne a programok ára de még rádobnak többmint 10ezret és EZ ITT A LOPÁS.Ezt kéne bünteni.Ez olyan mitha elmennék egy boltba vennék 7ftér egy doboz gyufát és eladnám utána 1000ér neM?

HWSW Gameware fórumának lassú elhalálozása - értsd: a látogatok forgalmának megcsappanása - is a warez témák kitiltásával vette kezdetét.<#shakehead>

Magyarországon vagyunk. A játékosok legnagyobb része warezol, még azok közül is sokan, akik egyébként megengedhetnék maguknak, hogy megvegyék a játékot eredetiben. Ez van.

Nincs warez a topikban? Adjak?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

a Stained Glass csak annyi hogy majdnem halottra versz egy bandatagot és aztán egy egyrészes üvegablakon kidobod akár kitört is leht és föld szinti is