7267
The Godfather
-
#5636 Nektek előfordult már az, h kocsiban fékeztek, megáll a verda, de se előre, se hátra nem indul el pár másodpercig? Jobbra-balra lehet kormányozni, de nem moccan semelyik irányba.
Nekem néha bejátszotta, de a 21 órás játékidőm alatt kb 10szer, szal elég ritkán. Viszont elég kellemetlen, amikor 5 irányból lőnek, vagy zsaruk üldöznek én meg állok egyhelyben. -
Vlala #5635 Ez a kilincs? :) -
pirosBoci #5634 aki nem tud ki szállni a kocsibol annak itt van -
#5633 Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam... -
Vlala #5632 A játéknak gyakorlatilag nincs vége, a végtelenségig mászkálhatsz-lövöldözhetsz benne (van ám még gyűjtögetni való, 100 filmtekercs, 24 féle kivégzési mód) ezekről a Tom's report-ban tájékozódhatsz. Gondolom, Don of NYC vagy. -
#5631 Sziasztok!
Szerintetek mi lehet még a feladat akkor amikor már az "Feladatok"közt már nincs semmi.Már az összes várost elfoglaltam ,és minden üzletet is.A mentési pontokat is mind elfoglaltam.Már a térképen sincs semmi olyan pont ahová lehetne menni ,valami feladat után ,hogy lenne valami sárga pont is lenne.Esetleg így lenne vége a játéknak?
Köszi előre is. -
Praetor #5629 Igen, a trilógiát láttam, és az nagyon tetszett.
Ahhoz mérten is gyenguszra sikerült. Az hogy a filmhez hasonló jeleneteket kreálnak attól még nem lesz egy játék jó. Több pluszt kell belevinni.
Ha a grafikáját még nem is kritizálom (a mafiához képest csak gyorsabb grafikus motor került alá, + a város hangulata elment egy patkánylyuk irányába), akkor is sok dolog zavart. Pl.: az azért irritált, hogy a látótávolságot nem lehetett állítani. És amikor a semmiből lőnek rám akkor azért az szar dolog. Ha esetleg elcsesztem, és valami oknál fogva nem a doktorbácsitól akarom folytatni, akkor a betöltéssel csomót lehet tökölni. Csomószor volt, hogy kocsival baromi lassan löktem meg egy gyalogost és az ott menten szörnyet halt.
És egy tonna ilyen apró baki van benne, ami idegesíti az embert.
A fejleszthető fegyverkészlet az baromi jó ötlet volt. De az hogy a csúcsgépfegyver 500e dolcsi, az nemhogy nem reális de baromság. Jó, végülis az ember sokminden másra nem is tudja a lét költeni, de akkor is elszállt dolog.
Simán lehetett volna király gamét faragni ebből, de nem így lett... -
#5628 szerintem, nem pont erre gondolt:]
-
Vlala #5627 Filmtrilógiát láttad? Akkor több "ezigen" lett volna. -
#5626 Egyet kell, hogy értsek
De mi már ezt kitárgyaltuk -
Praetor #5625 Hmm, hát nemtom. Végigvittem az egészet, de azért ez a Mafiát meg sem közelítette. Ennyi év után azért kicsit többet vártam volna kinézetre is és hangulatban is. Alig volt néhány mozzanat a játékban, amire azt mondtam volna hogy "ez igen!"... -
#5624 Az a maxi-image:) Üres file-okat csinál. -
#5623 Pl. rabolj bankot:) -
#5622 Törd fel az összes széfet(Plant explosive) és az össz kivégzés kombó(szerencse dolga) -
#5621 csinald meg az osszes narancssarga missiont és/vagy az egész racketszet vagy minek hivjak szal nyird ki mindegyik csaladot a terkepen csak az oroszlanjel szerepejjen
-
#5620 Feladat:"Extort businesses to earn money", de hogy, vagy honnan keresek pénzt ? -
#5619 fogalmamsiccs hogylehet ezeket mekcsálni enis beloktem az embert az autoba s megdoglott de mégselett semmi na mind1 asszem feladom a 100 százalékot -
#5618 gyerunk máá irjon má vki ezek vmi kivegzes fajták??
és mind2 kiket olok meg???? -
#5617 egy gyors kerdes!!!
miaza crack all safes meg az az execution styles??
mácsak ezzkee 100 százalékhoz
-
#5616 haggyuk már. Azért mini-image, mert mini a mérete is. De nem kell kicsomagolni. Csak ne offoljunk warezzal kapcsolatban, jó?
-
#5615 Ezt nem értém...Hogy-hogy 1,5 MB becsomagolva a fixed image és mikor kicsomagolom 3 GB lesz ? -
#5614 Most már rájöttem... -
#5613 Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Azon kívül, hogy itt mindenki warezzal játszi, erre a kérdésedre sajnos nem válaszolhatunk.
Egyébként a Daemon már alapprogram egy gépre, szal ajánlanám a google-t, a további spemek elkerülése végett.
Köszönöm!
-
Ereszt #5612 És azt hogy kell?
Mert ált ilyet sosem csinálok -
Vlala #5611 mds, az, nem msd, tehát az image-t másolta fel egy lemezre. Tedd be Daemon Toolsba, felismeri, mint virtuál meghajtót, és telepítsd fel. -
Ereszt #5610 Talán azis jelenthet vmit hogy ő másolta le nekem -
Ereszt #5609 Megkaptam haveromtól a játékot de a DVD-n csak msd és mdf file van.
Mit kell csinálni? -
Vlala #5608 Ezek szerint beindult :)
Pontosan mit ír ki? -
#5607 Még az elején járok...Felveszem a telefont a házban, és az utcán a falhoz kell állnom, meg valamit ki is ír...Mit kell itt csinálnom ? -
#5606 Nem szoktam többször végigjátszani egy játékot. -
Vlala #5605 Hát, az úgy nem bitzos, hogy jó. Az eredeti DVD-ről csináltál, vagy egy másoltról? Ha utóbbi, akkor felejtsd el, inkább töltsd le a faq-belit. -
#5604 Csináltam image-t a játék dvd-jéről és mellé másoltam a letöltött mds-t és nem megy a game... -
#5603 szerintem nem lehet játszani gémpaddal, vagy csak olyannal, amit támogat. MOndjuk aminelegendő gomb van, mert billen elég sokat kell használni, akkor gémpadon miért kéne kevesebbet.
Próbáld billen, úgyis elég jó!
-
#5602 miért nem kezded előlről?
Normálisan hozzáfognál meglenne az hamar...
nem olyan hosszú a gém:)
-
Legendás #5601 Sziasztok! Kérdésem a következő:
Pc-n lehet gamepaddal játszani ezt a játékot? Mert a beállításoknál látja a gamepadot, de nem tudok rákattintani. Olyan jó lenne pedig ez a játék! -
#5600 Nem ide, a gépére... A neten csak full 100%-os mentések vannak. Köszönöm a segítőkészséget...
Szóval, ha vkinek esetleg lenne 70% feletti savegame-je, vagy végigtolta, és még megvan a save mappa, szóljon. A GF mappát összetömöríteni és elküldeni e-mailben vagy MSN-en nem olyan nagy feladat, kb. 5 perc... -
#5599 amelyire az van írva, hogy edit
-
Rider 92 #5598 és melyik az ½edit gomb½?? -
#5597 F.A.Q. -
Rider 92 #5596 ruaha??????hol lehet ruhát venni????,eléggé gyagyerák,ami most van (az alap)