7267
The Godfather
-
#5802 és szinkront már elkezdték csinálni:D -
#5801 OLVASS FAQ-t!!!! TE **** -
17 #5800 Helló. mit csináljak hogy az autót rendessen lehessen irányitani, mert igy szar. -
gluki94 #5799 Sajna.
-
gluki94 #5798 Sziasztok énse találok magyarítást. -
#5797 Majd ha csinál valaki, tudomásom szerint senki nem dolgozik rajta. -
#5796 Csasztook!
Nem tudjátok mikor lesz már magyarítás a gémhez? -
#5795 meg befenyíted a boltosokat... -
#5794 gyűjtöd a filmtekercseket;) -
fleezeum #5793 sikerült,kösz a segítséget...épp volt még egy régi fegyóm,ami nem nyírja ki egyből...
nem tudjátok hogyan lehet sok pénzt szerezni a bérgyilkoláson kívül? -
#5792 jah, valószínű...rég volt már:) -
#5791 Az áll az gondolom fejlövés, mivel ha jól emlékszem nincs külön részekre bontva a fej. -
#5790 Lődd Oscart térden, utána vállon és végül állon -
#5789 térd, váll, áll -
fleezeum #5788 bocs,így nem teljes a szöveg: Shoot Oscar in this sequence knee,shoulder,then chin -
#5787 Lődd Oscart sorozatban térden és állon (ha jól fordítottam) (először térden) -
#5786 mindjárt mondom -
fleezeum #5785 elmentem egy templomba felvenni egy mellékküldetést,amolyan bérgyilkosságot...sok pénz kéne,mert meg akarom venni a lvl.3-as gépfegyót,így a kivégzéseket érdemes a bonusz feladattal csinálni. New Jersey-ben vagyok,itt kell kinyírni egy sikátorban a srácot,pár lúzer védi...sima ügy lenne,de nem értem,hogy ez mit jelent:"Bonus:Shoot Oscar in this sequence knee, chin"
-
#5784 Hát... kicsit bővebben:) -
fleezeum #5783 hogy kell megcsinálni az Oscaros mellékküldetést?
(Bonus:Shoot Oscar in this sequence knee, chin) -
#5782 FELHÍVNÁM MINDEN KEDVES LÁTOGATÓ FIGYELMÉT, HOGY HASZNÁLJÁK A FAQ-T!!!!!!! -
#5781 felülírni azt az mds fájlt amit betöltöttél a telepítéshez. Ha neked nincs olyan akkor vagy DVD-ről van meg a játék vagy ISO formátumban.De már megjelent egy javított crack ami segítségével ki tudsz szállni a kocsiból. Nem linkelem be mert ezen az oldalon kb 2x is be van írva. -
Vlala #5780 /\
/\
/\
faq -
#5779 Helótok . Mit kell csinálni az mds fájllal a kocsiból való kiszálláshoz? -
Vlala #5778 Dokumentumok/GF/SG könyvtárban. (nem átverés, az SG a savegame rövidítése...) -
#5777 Hol találhatók a mentések ? -
#5776 Néz körül itt. Ha ott nem találod meg akkor sehol... -
Mersh #5775 és melyik a normális? mert ami itt van lent az 1. az nem jó link -
#5774 igen
-
Mersh #5773 a normális krekk használ az inverz egér beállításra is? -
Mersh #5772 és az egér mozgást akarom végre megfordítani -
#5771 de nem indul el alapból? meg ha kicsit lejjebb lapozol van már normális crack is
-
Mersh #5770 Az a gáz, hogy azt mondta itt valaki, hogy az mds fájlt az image fájl mellé kell másolni (mer a daemon t. nem nyitja meg így) -
#5769 de pontosan mi is lenne a célod?
Nem indul el vagy mi?
-
Mersh #5768 HI!
Nekem lemásolták (tehát megvan a game írott dvd-n) Viszont az istenért se tudom leimage-lni, Néróval próbáltam de kiakad olvasási hibával az elején. Légyszi mondjatok olyan progit amivel le tudom szedni a vinyóra 1 image fájlba.
Köszi! -
#5767 Nem lehet!
-
#5766 pontosan:) (gyere fel MSN-re Trane) -
#5765 Hogy legyen mit kérdezned. Meg, hogy FlashBack-nak legyen mit törölnie....
-
Vakeraka #5764 akkor minek van a flirt meg a make move? -
#5763 elvileg nem lehet